Λεφτὰ ὑπάρχουν ἀκόμη πολλά!!!

Λεφτὰ ὑπάρχουνννννννννννννννν!!!
Λεφτὰ ὑπάρχουν ἀκόμη πολλά!!!

————————————————

Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, βιογραφικό

Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος κατάγεται από την Σάμο. Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και τις Βρυξέλλες.

ΣΠΟΥΔΕΣ
Αποφοίτησε από το κολέγιο Αθηνών, πήρε το πτυχίο του με άριστα από την Νομική Σχολή Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών (U.L.B.) για το Δίκαιο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, παρακολούθησε Πρόγραμμα Σπουδών Διεθνών Σχέσεων Αμερικανικής Διοικήσεως στο Georgetown University της Washington και του απονεμήθηκε διδακτορικός τίτλος από το Κέντρο Διπλωματικών, Στρατηγικών και Γεωπολιτικών Μελετών των Παρισίων (Centre d’études Diplomatiques et Stratégiques, Paris). Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Υπήρξε ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από τα νεανικά του χρόνια. Θήτευσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως επιστημονικός συνεργάτης στην ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος όπου ανήκει η Ν.Δ. (επιτροπή νομικών θεμάτων εξωτερικών οικονομικών σχέσεων). Στις εκλογές του 2000 ήταν υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στον νομό Σάμου, όπου ήρθε πρώτος για το κόμμα του –και δεύτερος σε σύνολο- με 5.489 σταυρούς.
Διετέλεσε αναπληρωτής υπεύθυνος για την Ευρωπαϊκή Τηλεφωνική Γραμμή της Νέας Δημοκρατίας –ένα πρωτοποριακό μέσο επικοινωνίας του πολίτη- και την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοικήσεως με κοινοτικά προγράμματα.
Διετέλεσε Νομικός Σύμβουλος της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα απαντώντας σε 3.000 ερωτήματα πολιτών ετησίως, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Επιτροπής για την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκή Κίνηση), Συνδιευθυντής του Κέντρου Στρατηγικών και Διπλωματικών Σπουδών στην Ελλάδα και Συντονιστής της ομάδας εργασίας για την Εμπορική Ναυτιλία του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και το 2013 ορίστηκε Νομικός Σύμβουλος στην κατά 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. Α.) μετά από σχετική πρόσκληση εκδηλώσεως ενδιαφέροντος. Διετέλεσε Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών για την Διοικητική Μεταρρύθμιση, Γενικός Γραμματέας της Περιφερείας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Νομικός Σύμβουλος της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Ορίστηκε επίσης, υπεύθυνος λειτουργίας της ομάδας εργασίας για την παρακολούθηση της προετοιμασίας για την Ελληνική Προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για θέματα Αιγαίου και μετείχε στον Τομέα κοινοβουλευτικού ελέγχου του Τομέα Αιγαίου με Υπεύθυνο τον Βουλευτή Χίου, κ. Αθανάσιο Βαρίνο.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Έχει γράψει σειρά άρθρων για τα προβλήματα των νησιών της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων, ενώ παρενέβη δυναμικά σε θέματα όπως οι επιδρομές του ΣΔΟΕ, το εργοστάσιο της ΔΕΗ, η αξιοποίηση των λουτροπηγών της Ικαρίας, η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών με το κέντρο και μία σειρά άλλων ζητημάτων.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Εκλέχθηκε Δήμαρχος Σάμου στις δημοτικές εκλογές του 2014.
———————
Λεφτὰ ὑπάρχουνννννννννννννννν!!!
 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply