Ἀνακοίνωσις κατοίκων Ἁγίου Παντελεήμονος γιὰ τὸν Βοτανικὸ

Οἱ κάτοικοι τοῦ Ἁγίου Παντελεήμονος δὲν στηρίζουν δὲν συμμετέχουν σὲ προσωπικὲς φιλοδοξίες ὁποιουδήποτε καὶ σὲ κάθε εἴδους «εἰσπράκτορες» κομματικῶν ταμείων.
Στοιχεῖα ποὺ διαπιστώσαμε, στὴν κίνηση ἐφέδρων πολιτῶν ὁπλιτῶντοῦ Βοτανικοῦ, λόγῳ τῆς μακρόχρονης ἐμπειρίας μας.

Ἀνακοίνωσις κατοίκων Ἁγίου Παντελεήμονος γιὰ τὸν Βοτανικὸ1

Τοὺς εὐχόμαστε καλὴ ἐπιτυχία στὸ «ἀκομμάτιστο» καὶ «θεάρεστο» ἔργο τους, πράγμα ποὺ εἶναι σίγουρο μετὰ τὴν θερμὴ ἐπίσκεψη τοῦ Πέτρου Κωνσταντίνου – ΑΝΤΑΡΣΥΑ (μαρτυρία φίλου ἐθελοντοῦ).

Θὰ συμμετέχουμε καὶ θὰ στηρίζουμε πάντα ὅ,τι βγαίνει ἀπὸ τὸν λαό, δίχως ἰδιοτέλεια.

κάτοικοι Ἁγίου Παντελεήμονος

Υ.Γ. Τὸ πρωΐ ἀνέβασαν τὸ θέμα πρὸς συζήτηση στὸ δημοτικὸ συμβούλιο τοῦ Δήμου Ἀθηναίων…

Ναι στο τζαμί στον Ελαιώνα, όχι στους φασίστες που παριστάνουν τους αγαναχτισμένους κατοίκους

Ἀνακοίνωσις κατοίκων Ἁγίου Παντελεήμονος γιὰ τὸν Βοτανικὸ2Mια ομάδα φασιστοειδών και ρατσιστών που παριστάνουν τους αγανακτισμένους κατοίκους, όπως παλαιότερα στον Άγιο Παντελεήμονα, προχώρησαν σε εισβολή στον χώρο του παλαιού ναυτικού οχυρού.  Πρόκειται για τον ίδιο χώρο για τον οποίο το Συμβούλιο της Επικρατείας προχώρησε σε απόρριψη της  προσφυγής  ομάδας  που ζητούσε να ματαιωθεί η ανέγερση  τζαμιού.

Τα ορφανά της Χρυσής Αυγής επιδίδονται σε ένα όργιο ρατσιστικής χυδαιότητας παριστάνοντας τους προστάτες των αναξιοπαθούντων και των φτωχών ενώ αποτελούν φασιστικό τάγμα εφόδου που παλιότερα είχε ορμητήριο την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι φασίστες παίζουν το χαρτί  της ισλαμοφοβίας για να βοηθήσουν τα αφεντικά τους, τους βιομηχάνους, τους τραπεζίτες  τους εφοπλιστές, να διασπάσουν τους εργαζομένους και να περάσουν τα μνημονιακά μέτρα.

Την ώρα που οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής κάθονται στο σκαμνί  για τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, τις δολοφονικές επιθέσεις  κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, των Αιγυπτίων ψαράδων και πολλών άλλων μεταναστών, αγωνιστών, δεν μπορούμε να ανεχτούμε νέες φασιστικές προκλήσεις.

Οι κραυγές κατά της «ισλαμοποίησης της Ευρώπης»  ακούστηκαν ηχηρά από το νορβηγό Άντερς Μπρέιβικ  που δολοφόνησε 69 νέους στην Νορβηγία. Η ρατσιστική πολιτική της Ευρώπης-φρούριο, των φραχτών και των στρατοπέδων συγκέντρωσης  τους ανοίγει τον δρόμο. Το μίσος κατά των μουσουλμάνων είναι το προπέτασμα για να στηριχθούν τα βρώμικα πολεμικά σχέδια στην Μ.Ανατολή και την Ασία αλλά και για να δικαιολογηθούν οι πιο άθλιες πολιτικές λιτότητας.

Στον μεσοπόλεμο οι ναζί στοχοποιούσαν τους εβραίους. Οι σύγχρονοι φασίστες στοχοποιούν τους μουσουλμάνους. Δεν κρύβουν όμως το αποκρουστικό τους πρόσωπο  όταν καταφέρονται και κατά των εβραίων.

Έχουμε μάχες να δώσουμε για να υπερασπίσουμε τις δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες από τις περικοπές και τον κόφτη των μνημονίων, για να σώσουμε τα σχολεία, τα νοσοκομεία, για να έχουμε δομές αλληλεγγύης για όλους. Σε αυτή την μάχη εμπόδιο στάθηκαν πάντα οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και τα παρακλάδια τους.

Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, τις αριστερές και δημοκρατικές δημοτικές παρατάξεις, τα συνδικάτα, τις κινήσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες να βάλουν φρένο στις φασιστικές προκλήσεις.

Δῆμος Ἀθηναίων

…ἀλλὰ τὸ ἀπόγευμα ἐξηφανίσθη καὶ τὸ θέμα καὶ ὁ Κωνσταντίνου.
Ἀναζητεῖστε τον στὸν Βοτανικό…

πηγὴ μήνυμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply