Ἀνασχηματισμοῦ τὸ ἀνάγνωσμα…

Ντρούουουμ, ταραταντρούουουμ….
Και τώρα, ο λαοπρόβλητος μπάμιας, θα βγάλει από το καπέλλο του ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ!

Ἀνασχηματισμοῦ τὸ ἀνάγνωσμα...1
Νέα κυβέρνηση χωρίς Παππά, Φλαμπουράρη, Σταθάκη, Δρίτσα, Πολλάκη και άλλους εμπλεκομένους, σε μούφες διαγωνισμούς και φονικά που πρέπει να ξεχασθούν, για να μπορέσει το υπόλοιπο καραβάνι να προχωρήσει και να το βουλώσουν τα σκυλιά που γαυγίζουν αλλά δεν ….δαγκώνουν

Αλά ούνα, αλά ντούε αλλά τρέ…
Τρέξτε γιουσουφάκια του δημοκρατικού …κώλου, έχει θέσεις για όλους!

Ἀνασχηματισμοῦ τὸ ἀνάγνωσμα...2

Έχουμε και λέμε λοιπόν και με βάσει των συνεπειών του Νόμου περί ψευδους δηλώσεως.

Απ’ αυτούς που εμφανίσθηκαν να εκλιπαρούν για μία θέση υπουργού στην νέα κυβέρνηση του …Βλάκα.

  • Τον καιρό της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ ο Στέφανος Τζουμάκας, όποτε εμφανιζόταν σε κάποια πολιτική ή άλλη εκδήλωση, συνοδευόταν πάντα κι’ από ένα «νοικιασμένο» θεόμ@υνο, από Γραφείο Συνοδών Κυριών.
  • Ο τελευταίος άνδρας της Ρεπούση, που ανεκάλυψε τον συνωστισμό της Σμύρνης, ήταν Τουρκος και όταν αυτή ήταν πρόεδρος της Ενώσεως Γυναικών Πειραιά (σκληρές φεμινίστριες), τα φόραγε κανονικά στον πρώτο της άνδρα και πήγαινε να διδάξει στα Ιωάννινα, αν δεν κάνω λαθος, όπου είχε μόνιμο γκόμενο έναν ιστρούχτορα από τον πάλαι ποτέ ένδοξο «Ρήγα».
  • Ο Φώτης Κουβέλης, είναι ένας πάρλας που, όπως έχω γράψει και παλαιότερα, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να μην αρχίσει να πίνει ουΐσκυ πριν τις 9 το πρωΐ.
  • Η Μαρία Γιαννακάκη, χρωστά την είσοδό της στην διπλωματική υπηρεσία του ΥΠΕΞ, στον άνδρα της, ο οποίος υπήρξε εξεταστής της και κατόπιν του έρωτος που ενέσκηψε, την ενέκρινε. Η πολιτική της καριέρα στιγματίσθηκε όταν απεκαλύφθη ότι ο παπάρας ο άνδρας της, δεν είχε δίπλωμα, όχι για εξεταστής αλλά ούτε και για θυρωρός στο υπουργείο. Υποτίθεται ότι τον χώρισε και του πληρώνει διατροφή….
  • Για την Μαριλίζα την Ξενοτέτοια δεν έχω και πολλά να πώ αλλά ούτε και η ίδια άλλωστε αφου, απ’ όπου πέρασε, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της άφωνης, άβουλης και άχρωμης.

Φάτε τους στην μάπα και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ μην μου ζαλίζετε τ’ αρχίδι@.

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply