Ὥρα νὰ φεύγουν…

Επειδή δεν ιδρώνει τ’ αυτί κανενός Συριζάνελου, εμείς από δω και πέρα θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να ντραπούν- και για να ντραπούν πρέπει να τους εκθέτουμε: Απέναντι στον συνεπή φορολογούμενο που ασθμαίνει για να πληρώσει τους μισθούς και τα οφίκιά τους, απέναντι στον αγρότη που εχθές ο Κατρούγκαλος του διπλασίασε τις εισφορές, απέναντι στον συνταξιούχο που περιμένει την επομένη περικοπή κι απέναντι στον απελπισμένο νεό επιστήμονα που πάει στο Κατάρ για να βρει δουλειά.

Ὥρα νὰ φεύγουν...

Η πιο διεφθαρμένη, ανάλγητη και αδυσώπητη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης πρέπει να φύγει!

Καρκατσούλης Παναγιώτης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ὥρα νὰ φεύγουν…

  1. Δηλαδή τι περιμένε ο Σταύρακας να βαλουν τους δικούς του με σύμβαση οπως παλια στην ΕΡΤ την παρτη του;. Σιγα μην αφήσουν την εξουσία και την γλύκα απο το μέλι. Και οσοι σκούζουν δεν ενδιαφερονται ουτε για τους συνταξιουχους ουτε για τους αγροτες. Ριξτε το μπαγιόκο και σου αλλάζουν την κασετα σε απο μοιρολόί σε τσιφτετελια αυτοστιγμεί.

    • Συμφωνοῦμε. Ἁπλῶς «τσιμπᾶμε» τὰ στοιχεῖα, ὅποτε κι ἐὰν αὐτὰ βλέπουν τὸ φῶς τῆς δημοσιότητος, πρὸ κειμένου νὰ ξέρουμε σὲ βάθος τὸ εἶδος τῶν …«κυβερνώντων» μας.

Leave a Reply