Κλειστὰ τὰ σχολεῖα τῆς χώρας…!!!

Κλειστὰ τὰ σχολεῖα τῆς χώρας...!!!Γιατὶ φυσικὰ εἶναι δύσκολο νὰ τελειώσουν τὴν διδασκαλία στὶς 14:0 καὶ νὰ πᾷν νὰ ψηφίσουν γιὰ τὰ ὄργανά τους στὶς 17:00 ἢ στὶς 18:00…
Δὲν ξέρω…
Μᾶλλον μεγάλη  ἡ κούρασις… Θολωμένο τὸ μυαλὸ ἀπὸ τὸ μάθημα…
Καταλαβαίνετε…
Ἀφῆστε ποὺ καὶ τὶς ἐκλογές τους ἐμεῖς θὰ τὶς πληρώσουμε…

Οι εκλογές των εκπαιδευτικών την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου θα κρατήσουν κλειστά τα σχολεία της χώρας (Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια).

Για την διευκόλυνση των εκλογέων και την διασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής τους χορηγείται άδεια μίας ημέρας σε όλους τους εκπαιδευτικούς που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Όσοι εκπαιδευτικοί κάνουν χρήση της ως αδείας υποχρεούνται να προσκομίσουν στο σχολείο τους βεβαίωση συμμετοχής από την αντίστοιχη εφορευτική επιτροπή. Οι υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, προκειμένου να διευκολυνθούν, μπορούν να απουσιάσουν από την υπηρεσία τους ως εξής: Οι υποψήφιοι για τα Κεντρικά Υπηρεσιακά Συμβούλια πέντε ημέρες, για τα Ανώτερα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια τρεις ημέρες, υποψήφιοι για τα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια δύο ημέρες.

πηγὴ

Τὸ Χρήσιμον

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply