Ξεφτίλα στὸν Ο.Η.Ε….!!!

Ξεφτίλα στὸν Ο.Η.Ε....!!!

Πῆγε νὰ δῇ τὶ γίνεται στὴν Συρία καὶ νὰ ἐκθέσῃ τὸν Ἄσαντ ἀλλὰ ἐπέστρεψε γιὰ νὰ ἐξεφτελίσῃ αὐτοὺς ποὺ τὴν ἔστειλαν…

Ὅλα ἁπλᾶ….
εἰκὼν

Το US Peace Council είναι μια ακτιβιστική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1979 με σκοπό την παγκόσμια ειρήνη και τον αφοπλισμό και αποτελεί οργάνωση που συνεπικουρεί τον ΟΗΕ στην αποστολή του.
Έχει μεταβεί αρκετές φορές στην Συρία για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση στην εμπόλεμη περιοχή .

Μετά την τελευταία τους επίσκεψη διαβεβαιώθηκαν ότι ο καλός της υποθέσεως είναι ο Μπασάρ Αλ Άσαντ και ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο η Συρία έχει αντέξει εδώ και 5 χρόνια τον πόλεμο εναντίον των τρομοκρατών είναι ότι όλοι μα όλοι οι Σύριοι , ακόμα και αυτοί που δεν γούσταραν εξ αρχής τον Άσαντ και είναι αντιπολιτευόμενοι, είναι στο πλευρό του κυβερνήτη τους και όλοι ενωμένοι σαν γροθιά για να απωθήσουν τον εχθρό.

Δεν μιλάμε διόλου για εμφύλιο πόλεμο αλλά για εξωτερικό εισβολέα ο οποίος ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους (ΕΕ, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Τουρκία και φυσικά το Ισραήλ για λογαριασμό του οποίου βάλλονται όλες οι χώρες στην Μέση Ανατολή από το 2001).
Οι άλλοι του FSA, Al Nusra Front δεν είναι ούτε αντιπολίτευση, ούτε Σύροι, είναι εξωτερικοί μισθοφόροι τρομοκράτες των ΗΠΑ και των συμμάχων τους . Όσοι Σύριοι έχουν συνταχθεί μαζί τους είναι Σουνίτες Ουαχαμπιστές που μάχονται για την επιβολή ισλαμικού χαλιφάτου στην χώρα. Αυτές οι τζιχαντιστικές οργανώσεις συνεχώς αλλάζουν ονομασία για να μην γίνονται αντιληπτοί οι σκοποί και οι χρηματοδότες τους .

Δίνουν συνέντευξη λοιπόν στα κεντρικά των Ηνωμένων Εθνών μεταβιβάζοντας το τι προσωπικά βίωσαν αλλά οι ξεπουλημένοι δημοσιοκάφροι είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Καλούν όλους τους δημοσιογράφους των ΗΠΑ και της Δύσεως εν γένει, να μεταβούν οι ίδιοι στην Συρία και να κάνουν σωστή δημοσιογραφία και να πάψουν να αναπαράξουν τα αισχρά ψέμματα που λένε αναμεταδίδοντας ότι τους πλασάρει η μουσουλμανική αδερφότητα και το Παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Συρίας που δεν εδρεύει στην Συρία αλλά στη Μ.Βρετανία.

Δεν υπάρχει λοιπόν κάποιος εμφύλιος αλλά συνεχίζουν την πετυχημένη συνταγή της Λιβύης και του Ιράκ.
Ο «νομπελίστας ειρήνης» Μπάρακ Ομπάμα εδώ και 8 χρόνια εξαπολύει μαζί με την Χίλαρι Κλίντον πολέμους υπέρ του Ισραήλ παίρνοντας την σκυτάλη από τον δολοφόνο George Bush. Όλες αυτές οι μαριονέτες των Εβραίων είναι εγκληματίες πολέμου και δρουν αντισυνταγματικά διότι βάσει του συντάγματος  των ΗΠΑ απαγορεύεται να εισβάλλουν κατά άλλου έθνους το οποίο δεν αποτελεί απειλή για τις ΗΠΑ .
Κάποιος δικαιώνεται αλλά δεν τον λέμε γιατί είμαστε χέστες.

Οι παρευρισκόμενοι είναι: H.E. Bashar Ja’afari, Permanent Representative of the Syrian Arab Republic
Alfred Marder, President of the US Peace Council
Mary Compton, Member of the Executive Board of the US Peace Council
Henry Lowendorf, Member of the Executive Board of the US Peace Council, Head of the Syria Delegation
Joe Jamison, Member of the Executive Board of the US Peace Council, Member of the Syria Delegation
Madelyn Hoffman, Executive Director of New Jersey Peace Action, Member of the Syria Delegation
Donna Nassor, Professor and Lawyer also part of US Peace Council

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply