Ἀποκάλυψις! Ἡ αὐριανὴ νίκη τοῦ Τρᾶμπ ἔκπληξις μέν, ἐφικτὴ δέ!!!

Ἀποκάλυψις: Ἡ Νίκη τοῦ τρᾶμπ αὔριο θὰ εἶναι δυσάρεστη ἔκπληξις, ἀλλὰ εἶναι ἀπολύτως ἐφικτή!

Στις 8 Νοεμβρίου 2016 διεξάγονται Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.
Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι οι δύο κυριότεροι υποψήφιοι είναι σχεδόν εξίσου μισητοί από τους πολίτες.
Ουδείς εκ των δύο είναι χαρισματικός ηγέτης!
Οι πολίτες το διαπιστώνουν καθαρά από το επίπεδο της προεκλογικής αναμετρήσεως, όπου τα διαφημιστικά μηνύματα εστιάζουν στα αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητος των δύο υποψηφίων.
Τα αμερικανικά ΜΜΕ και οι μεγάλες επιχειρήσεις ουδέποτε έκρυψαν την προτίμησή τους στην Χίλαρυ Κλίντον.
Έχουν χρυσοπληρώσει την προεκλογική εκστρατεία της με δωρεές και περιμένουν να εκλεγεί για να τους τις αποπληρώσει σε είδος, όπως συνηθίζει έως τώρ,α σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των Wikileaks.
Η τυχόν εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να γίνει γι’ όλους αυτούς μία δυσάρεστη έκπληξη και μία πηγή τεραστίων οικονομικών ζημιών.
Ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε ευρύτερα γνωστός στο αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό μέσω του τηλεοπτικού παιχνιδιού The Apprentice, που παιζόταν συνεχώς από το 2004 έως σήμερα στο κανάλι ΝBC.
Στην σειρά αυτή προεβλήθη ο Ντόναλντ Τραμπ ως το πρότυπο του επιτυχημένου Αμερικανού επιχειρηματία, που έκρινε συνεχώς δύο αντιμαχόμενες επιχειρηματικές ομάδες με βάση τα αποτελέσματά τους.
Κάθε εβδομάδα οι ασθενέστεροι κρίκοι της χαμένης επιχειρηματικής ομάδος απολύοντο από τον κο Τραμπ.
ΒΙΝΤΕΟ «ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ» 

Αν αναλογισθούμε ότι επί 12 ολόκληρα χρόνια προεβάλετο ο κος Τραμπ στον ίδιο ρόλο σε ακροατήρια μεγάλης και μικρής ηλικίας, μπορούμε ίσως να προβλέψουμε το αποτέλεσμα των αυριανών εκλογών.
Ο μέσος εκλογέας, μετά από αυτή την συνεχή πλύση εγκεφάλου, θα προτιμήσει μάλλον να δει ως αποτέλεσμα των αυριανών εκλογών την «απόλυση»  της κας Κλίντον.
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει υπέρ του το γεγονός ότι ουδέποτε κυβέρνησε τις ΗΠΑ .
Επομένως δεν μπορεί κάποιος να του καταλογίσει σήμερα τυχόν λάθη πολιτικής.
Η κα Κλίντον σε όλες τις δημόσιες παρουσίες της κατεβαίνει με τον αέρα νικήτριας, θεωρώντας με αφέλεια ότι είναι «γεννημένη νικήτρια» και ότι οι ψηφοφόροι οφείλουν να την εκλέξουν λόγω ανωτερότητος.
Αυτή η έπαρσή της θα την καταστρέψει.
Οι ψηφοφόροι γνωρίζουν ότι έως σήμερα δεν τους έχει προσφέρει το ελάχιστο με την δράση της.
Αποτελούσε πάντα τμήμα του κατεστημένου, ποτέ δεν έκρυψε τις μεγάλες φιλοδοξίες της να γίνει πρόεδρος και ποτέ δεν παραδέχθη  κάποιο από τα πολλά λάθη της.
Η Χίλαρυ Κλίντον δεν αποτελεί χαρακτηριστική Αμερικανίδα γυναίκα.
Λόγω ηλικίας ανήκει στο 15,25% του πληθυσμού, που αντιπροσωπεύει τις ηλικίες 65 και άνω, σε μία κοινωνία, που αποτελείται από πολίτες με μέση ηλικία 37,9 ετών.
Αν και δεν έχει κάποιον έγχρωμο πρόγονο, πιστεύει ότι θα την προτιμήσει το 17,28% των μη λευκών κατοίκων των ΗΠΑ.
O Nτόναλντ Τραμπ μπορεί να μην είχε και αυτός έγχρωμο πρόγονο, αλλά οι δύο από τις τρεις γυναίκες του ήταν Τσεχικής και Σλοβενικής καταγωγής, ενώ ο πατέρας του ήταν πρώτης γενεάς Γερμανός μετανάστης και η μητέρα του είχε καταγωγή από την Σκωτία.
Η Χίλαρυ απέκτησε το 1980 ένα μόνο παιδί σε ηλικία 33 ετών, σε αντίθεση με την μέση Αμερικανίδα, που γεννά σε μέση ηλικία 26 ετών και της αντιστοιχούν 1,87 παιδιά.
Ο αντίπαλός της Ντοναλντ Τραμπ απέκτησε το πρώτο του παιδί σε ηλικία 31 ετών και έχει συνολικά 5 παιδιά με ηλικίες από 16 έως 39 ετών.
Λόγω υψηλής μορφώσεως και εισοδημάτων, η Χίλαρυ δεν μπορεί να ταυτισθεί με τον τρόπο σκέψεως του μέσου Αμερικανού .
Η προεκλογική εκστρατεία της ήταν πολύ επιτηδευμένη και στοχευμένη.
Απευθυνόταν κάθε φορά ειδικά σε κάθε ομάδα ψηφοφόρων, αγνοώντας ότι όλοι οι προκάτοχοί της υποψήφιοι πρόεδροι, αλλά και ο κύριος αντίπαλός της, είχαν συνολικότερη προσέγγιση και προτιμούσαν να απευθυνθούν στον μέσο Αμερικανό ψηφοφόρο.
Ο μέσος Αμερικανός ψηφοφόρος επιλέγει πάντα τον εκάστοτε πρόεδρο, καθώς το σύστημα εκλογής είναι πλειοψηφικό.
Λόγω του πολυπλόκου συστήματος εκλογής του Αμερικανού προέδρου, που βασίζεται σε εκλέκτορες από τις Πολιτείες, το αυριανό αποτέλεσμα δεν μπορεί να προβλεφθεί με απόλυτη σιγουριά.
Οι Αμερικανοί ψηφοφόροι θα διαμορφώσουν το αποτέλεσμα, ανάλογα με το ποσοστό αποχής από την ψηφοφορία σε κρίσιμες για την εκλογή Πολιτείες.
Αν η αποχή είναι μεγαλύτερη από την προηγουμένη φορά, ενδέχεται να βγει ο Ντόναλντ Τραμπ.
Αν συμβεί αυτό το ενδεχόμενο, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν σημαντικές οικονομικές και πολιτικές αναταράξεις παγκοσμίως,
Ο Τραμπ δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί άνοδο των επιτοκίων των ΗΠΑ και ότι θα επαναδιαπραγματευθεί νέες και παλαιές συμφωνίες οικονομικής συνεργασίας προς όφελος των οικονομικών συμφερόντων των ΗΠΑ.
Υπάρχουν όμως δύο στοιχεία γι’ αυτόν, που έμειναν επιμελώς στην αφάνεια.
Ο Τραμπ έχει γερμανική καταγωγή και το αρχικό πατρογονικό όνομα του ήταν Drumpf.
H μετάφραση του ονόματος στα Αγγλικά είναι Τrump .
Σημαίνει και στις δύο γλώσσες ατού, δηλαδή πλεονέκτημα χρώματος σε παιχνίδι χαρτιών.
Περίεργο επώνυμο δεν είναι για μία «στρατιωτική» οικογένεια γερμανικής καταγωγής;
Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι ο Τραμπ είχε στα 13 έτη του απροσδιόριστα «προβλήματα συμπεριφοράς».
Τα προβλήματα μάλλον ήταν τόσο σοβαρά, που οι γονείς του τον έγραψαν εσωτερικό στην στρατιωτική σχολή ΝΥΜΑ, από όπου απεφοίτησε το 1963.
Στο τελευταίο έτος της φοιτήσεώς του συμμετείχε σε παρελάσεις, φορούσε στολή και έφθασε στον βαθμό του λοχαγού.
O DONALD DRUMPF ME ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΥΜΑ ΤΟ 1963. OI HΠΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ...

O DONALD DRUMPF ME ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΥΜΑ ΤΟ 1963. OI HΠΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ…

 

Το 2015 ο Τραμπ ανέφερε σε βιογράφο του ότι «η φοίτηση στο ΝΥΜΑ του έδωσε περισσότερη στρατιωτική εκπαίδευση από όση απέκτησαν, όσοι έγιναν στρατιωτικοί».
Στο υποσυνείδητο του Τραμπ υπάρχει περισσότερο η εικόνα του Προέδρου Αμερικής ως αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων και λιγότερο η εικόνα του διπλωμάτη ή του πολιτικού.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τον δούμε στο μέλλον Αμερικανό Πρόεδρο να παίζει με τα κουμπιά των πυρηνικών πυραύλων των ΗΠΑ, μπερδεύοντας το χρώμα των κουμπιών, πιστεύοντας ότι έχει ατού.
Στα Αγγλικά το πρόσταγμα Απολύεσαι (Υou are fired) μοιάζει ηχητικά με το πρόσταγμα Πυρ (Fire).
Το πρώτο πρόσταγμα μπορεί να φοβήσει ή να απομακρύνει όποιον ανώτατο στρατιωτικό διαφωνεί με τον πρόεδρο.
Αλλά το αποτέλεσμα της δεύτερης εντολής είναι μη αναστρέψιμο, όταν δεν υπάρχουν δυνητικά διαφωνούντες για ένοπλη αναμέτρηση υπερδυνάμεων.
Οι πύραυλοι δεν γυρίζουν πίσω, όταν εκτοξευθούν.
Ακολουθεί πάντα ανταπόδοση πυρών από τον αντίπαλο και τελικά Πυρηνικός Πόλεμος…
Τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο τον προεκάλεσε ο Αυστριακός λοχίας Adolf Schicklegruber (Hitler) , που έπαιζε τον στρατηγό.
Λέτε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο να τον προκαλέσει μία υστερική γριά (HRC) , που πάσχει από Parkinson;
Ή μήπως ένας Λοχαγός (Trump), που για «αγνώστους» λόγους ουδέποτε συμμετείχε σε πραγματικό πόλεμο;
Η χώρα του έστελνε τα νιάτα της στον πόλεμο του Βιετνάμ, όταν ο ίδιος απεφοίτησε από την ΝΥΜΑ το 1963.
Τι φοβήθηκαν οι καθηγητές της σχολής ΝΥΜΑ ή οι γονείς του για τον Τραμπ και δεν τον άφησαν να πάει να πολεμήσει στο Βιετνάμ με τον βαθμό του Λοχαγού;
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply