Διοδίων ἀντιμετώπισις

Η αρχική καταγγελία για τα διόδια:

Ο λόγος που απέστειλα την συνημμένη καταγγελία στους καθόλα υπευθύνους, δεν είναι για να πάρω τα χρήματά μου πίσω ή/και για να αποζημιωθώ…
Ο λόγος που την έκανα είναι για να την έχω κάνει.

Τι σημαίνει «για να την έχω κάνει». Όταν πιστεύω κάτι, έχω μία άποψη, κάποιες αρχές, κάποιες αξίες, και ΔΕΝ τις δηλώνω, δεν τιμώ τον εαυτό μου. Επίσης, αν τις αρχές και τις αξίες μου τις δηλώνω σε όλους τους άλλους πλην τους καθόλα υπευθύνους, συνεχίζω να μην με τιμώ. (Είναι ο λόγος που όσο κι αν φωνάζεις για το δίκιο σου δεξιά κι αριστερά, ποτέ η ψυχή σου δεν καλμάρει.)


Επίσης, υπάρχει κι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να δηλώσεις αυτά που πρεσβεύεις στον απολύτως υπεύθυνο:

 Είδα με ανατριχίλα την νεαρή κοπέλα που βασάνισαν οι δοτοί ελεγκτές στην Θεσσαλονίκη, επειδή δεν είχε κόψει εισιτήριο. Σκέψου.. Αν η κοπέλα είχε εγγράφως καταγγείλει τις κυβερνήσεις, αν είχε εγγράφως πει ότι χρησιμοποιεί την άρνηση πληρωμής ως μέσο για να δηλώσει την άρνηση συμμετοχής/άρνηση συναινέσεώς της στην προδοσία κατά της χώρας, μπορείς να υποθέσεις, αντί αυτού του αδιανόητου βασανισμού τι θα της είχε συμβεί;

Η κοπέλα θα είχε την απόλυτη δύναμη να ΣΤΗΡΙΞΕΙ την πράξη της. Θα τους έλεγε δηλ. κύριοι δεν πληρώνω γι’ αυτούς τους λόγους, έχω καταγγείλει τις κυβερνήσεις από το 2009 και μέχρι σήμερα, αν δεν τελεσφορήσουν οι καταγγελίες μου ώστε να αποφανθεί ο εισαγγελέας, έχω κάθε δικαίωμα να μην πληρώνω την πολιτεία. Να πω εδώ ότι ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΛΟΓΟ δεν έχουν απάντηση τα σκουλήκια τα σερνάμενα, οι δοτοί υπηρέτες των προδοτών. Δεν έχουν τα κότσια να αντιπαρέλθουν, οπότε και δεν ανοίγουν το βρωμόστομά τους, τον οχετό τους να πουν «αλήτισσα, να ντρέπεται ο πατέρας σου».

Επιπροσθέτως.. Πες ότι κάτι της απαντούσαν, αν εκείνη τους έλεγε «συζήτηση δεν θα κάνουμε, εγώ κάνω αυτό που θεωρώ νόμιμο, κάνε κι εσύ τα νόμιμα».

Κι αν, επιπροσθέτως, φώναζαν οι δοτοί συνυπαίτιοι την αστυνομία και την πήγαιναν στο τμήμα… θα έπρεπε να της απαγγείλουν κατηγορίες, που αυτό θα σήμαινε ότι θα γινόταν δικαστήριο!!! Που αυτό θα σήμαινε ότι θα εξεταζόταν ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΑΜΟ-ΥΠΟΘΕΣΗ, που οι εισαγγελείς μπορούν, επειδή έτσι το νομίζουν, να την κρατούν στο αρχείο. (Αυτό φέρνει ο «χωρίς αποτέλεσμα»/«λάθος τρόπος αντiδράσεως»/«δεν τους κάνεις τίποτα με τις καταγγελίες» αγώνας φίλε μου.)

Κι αυτό ήθελα τελικά να πω, ο αγώνας, κάθε αγώνας, μπορεί να τους κλάνει μια μάντρα αλλά ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΘΕΡΙΟ!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 ΠΡΟΣ: 1. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ ΚΟΙΝ.: Προς πάσα ανάδοχη εργολήπτρια εταιρεία, η οποία εισπράττει διόδια στον αυτοκινητόδρομο Θεσ/κης – Αθηνών.
 2. Υπουργείο υποδομών, μεταφορών και δικτύων
 ΚΟΙΝ.: – Υπουργός – Παντός υπευθύνου Να μου αποστείλετε τον αριθμό πρωτοκόλλου καταχωρἠσεωης της καταγγελίας μου στο mail:………

 Πειραιάς 03/09/2016
 Με την παρούσα καταγγέλλω όλες τις εργολήπτριες εταιρείες που εισπράττουν διόδια στον αυτοκινητόδρομο Θεσ/κης Αθηνών, καθώς ΚΑΙ προσωπικά τον υπουργό υποδομών, μεταφορών και δικτύων, καθώς ΚΑΙ όποιον άλλον υπουργό είχε πριν από αυτόν την ευθύνη, καθώς και όποιον υπάλληλο του εκάστοτε υπουργού, ευθύνεται ατομικά (με την υπογραφή του) για τις παρανομίες που αναφέρω -ακολούθως- στην καταγγελία μου. Καταγγέλλω τους ανωτέρω για τα ακόλουθα:

 Σημείωση: Η ημέρα η οποία κινήθηκα στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, ήταν η 25η Αυγούστου του 2016.

 1. Σε κάποια τμήματα του αυτοκινητοδρόμου δεν υπάρχει παράδρομος (όπως πχ στο τμήμα από Κατερίνη με κατεύθυνση τη Θεσ/κη και μέχρι τα διόδια Αιγινίου -σταθμός Κλειδί-, τα οποία διόδια δεν πλήρωσα λόγω της παράνομης επιβολής τους, και υπέβαλα την ένστασή μου στην εταιρεία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ, βλ. 19/08/2016, παρελήφθη από 3054). Καταγγέλλω Όλους τους ως άνω αναγραφομένους για την παράνομη και καταχρηστική επιβολή διοδίων σε όσα τμήματα του αυτοκινητοδρόμου ΔΕΝ δίδεται προς χρήση παράδρομος, για την ελεύθερη διέλευση των πολιτών. Είναι παράνομο να μην δίδεται προς χρήση παράδρομος, και να είναι υποχρεωμένος ο ΚΑΘΕ οδηγός να περάσει από τα διόδια Αιγινίου, και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να καταβάλει αντίτιμο για την διέλευσή του. Αν δεν δίδεται παράδρομος στους πολίτες, ώστε να μπορούν, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πληρώσουν, να τον χρησιμοποιήσουν, η εξ αναγκασμού πληρωμή διοδίων είναι παράνομη και αποτελεί κλοπή/υπαρπαγή των χρημάτων των πολιτών.

 2. Σε κάποια τμήματα του αυτοκινητοδρόμου (όπως πχ στο τμήμα από τα διόδια Αιγινίου μέχρι τα διόδια Μαλγάρων, και μέχρι την Θεσ/κη) δεν έχει γίνει ΚΑΜΜΙΑ εργασία στον δρόμο. Αντ’ αυτού πρόκειται για έναν δρόμο άκρως επικίνδυνο, για τον οποίο κλήθηκα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να πληρώσω αντίτιμο για να τον, με δική μου ευθύνη, διαβώ. Καταγγέλλω Όλους τους ως άνω αναγραφομένους για την παράνομη και καταχρηστική επιβολή διοδίων σε όσα τμήματα του αυτοκινητοδρόμου ΔΕΝ έχουν ανακατασκευάσει/επιδιορθώσει/δεν έχουν προβεί σε έργα οδοποιίας. Είναι παράνομο να ζητάτε από τους πολίτες να πληρώσουν για μία υπηρεσία που δεν τους παρέχετε. Αν δεν παρέχετε άρτιο δρόμο, αντίστοιχο του ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥ τιμήματος, η εξαναγκαστική επιβολή διοδίων συνιστά εκβιασμό, μία πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα με αδικήματα όπως: σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση κατ’ επάγγελμα, κλοπή, καθώς και (για τους υπουργούς και των παρά τους υπουργούς υπογράφοντες τις συμβάσεις έργων των εργοληπτικών εταιρειών:) παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας κα.

 3. Σε κανένα τμήμα, ολόκληρου του αυτοκινητοδρόμμου, δεν υπάρχει σήμανση που να ενημερώνει τον οδηγό ποιον δρόμο μπορεί να ακολουθήσει για να μεταβεί στον «νέο» δρόμο, για την οποία διέλευσή του υποχρεούται να καταβάλει αντίτιμο, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ποιον δρόμο μπορεί να ακολουθήσει για να χρησιμοποιήσει τον παράδρομο, αν το επιθυμεί, ώστε/για να αποφύγει να πληρώσει αντίτιμο για την διέλευσή του. Είναι παράνομη η ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΗΣ σήμανση, ώστε να έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο πολίτης, αν δεν θέλει,να μην πληρώσει για τους δρόμους, που με παράνομες συμβάσεις παραχωρήσεως έδωσε η πολιτεία στις εργολήπτριες εταιρείες, ώστε παρανόμως να κερδοσκοπούν στην πλάτη των πολιτών, την ώρα που η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη της χώρας. Καταγγέλλω Όλους τους ως άνω αναγραφομένους για την παράνομη και καταχρηστική επιβολή διοδίων σε όσα τμήματα του αυτοκινητόδρομου ΔΕΝ υπάρχει επαρκής και σαφής σήμανση που υποδεικνύει τον παράδρομο για την ελεύθερη -χωρίς πληρωμή- διέλευσή μου. Το συγκεκριμένο αδίκημα συνιστά εκβιασμό, μία πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα με τα αδικήματα που αναφέρονται ανωτέρω.

 4. Σε κάποια τμήματα του αυτοκινητοδρόμου (όπως πχ στην περιοχή πριν και μετά τα Τέμπη) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, χρησιμοποιούμε όλοι οι οδηγοί τον παλαιό. Παρόλα αυτά λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω υπάρχει σταθμός διοδίων! στον οποίο υποχρεούμαστε να καταβάλουμε αντίτιμο! Καταγγέλλω Όλους τους ως άνω αναγραφομένους για την παράνομη και καταχρηστική επιβολή διοδίων σε όσα τμήματα ο αυτοκινητόδρομος δεν έχει δοθεί για χρήση και υποχρεώνεται ο πολίτης να χρησιμοποιήσει τον παλαιό δρόμο. Είναι παράνομο να ζητάτε από τους πολίτες να πληρώσουν για μία υπηρεσία που δεν τους παρέχετε. Αν δεν παρέχετε ΝΕΟ δρόμο, ώστε να του αντιστοιχεί το ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟ τίμημα, η εξαναγκαστική επιβολή διοδίων συνιστά εκβιασμό, μία πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα με τα αδικήματα που αναφέρονται ανωτέρω.

 5. Στο μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινητοδρόμου, την ημέρα που ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ τον χρησιμοποίησα, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΡΓΑ! Για ποια υπηρεσία πλήρωσα τόσα χρήματα κύριοι; (Σε κάποιον σταθμό το ποσό φτάνει τα 3,90!!!!!!!) Πληρώνουμε μήπως αναδρομικά, για τον δρόμο που κάποια στιγμή θα μας φτιάξετε; Ή πληρώνουμε προκαταβολικά, ΓΙΑ ΝΑ μας τον φτιάξετε; Κι αν ΕΜΕΙΣ σας ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, για να εσείς ΜΕΤΑ φτιάξετε τον δρόμο, τότε γιατί βάζετε διόδια; Τα διόδια αφορούν σε τίμημα που πληρώνουν οι πολίτες για ένα έξοδο που ανέλαβε, αντί του κράτους, μία ιδιωτική εταιρεία, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ/ΑΠΟΣΒΕΣΗ του ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣ΅ΩΣ! Εμείς γιατί πληρώνουμε κύριοι διόδια, προκαταβολικά, ΚΑΙ εκ των υστέρων, ΚΑΙ επ’ απείρων;

Καταγγέλλω 

Όλους τους ως άνω αναγραφομένους για εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, για κερδοσκοπία εις βάρος του, και ειδικά τους υπουργούς και τους παρά των υπουργών υπευθύνους, για: ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της χώρας μου και κατά του Ελληνικού λαού, για τις επαίσχυντες/παράνομες συμβάσεις έργων που έχουν συνάψει, εν αγνοία και ΕΡΗΜΗΝ του Ελληνικού λαού, με τους εργολάβους, που έχουν παραχωρήσει για κερδοσκοπία, και επ’ άπειρον, σε ιδιώτες την κατοχυρωμένη Συνταγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΖΗΤΩ
Να μου επιστραφούν μέχρι τελευταίας όσα χρήματα πλήρωσα για διόδια, από την Θεσ/κη έως την Αθήνα, εκτός των διοδίων του Αιγινίου, τα οποία δεν κατέβαλα.

ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ
Να με αποζημιώσετε με το ποσό των 10.000 ευρώ, για ηθική βλάβη, λόγω της ταλαιπωρίας στην οποία επεβλήθη ώστε να καταφέρω να βρω τους παραδρόμους όταν χρησιμοποίησα τον αυτοκινητόδρομο για να πάω από Αθήνα στην Θεσ/κη, επειδή, λόγω της ανύπαρκτης σημάνσεως, ήταν σχεδόν αδύνατον να τους βρω, καθώς επίσης και για τα επιπλέον μου έξοδα (βενζίνη, τρόφιμα κλπ) που αναγκαστικά πλήρωσα παραπάνω, επειδή αναγκαζόμουν συνεχώς να πηγαίνω εμπρός πίσω για να καταφέρω να τους βρω, καθώς επίσης και για τον χρόνο τον επιπλέον που έχασα, καθώς επίσης και για την ταλαιπωρία που υπέστην η δίχρονη κόρη μου, που την είχα μαζί, για να καταφέρω τελικά, μετά από 10 ώρες, να φθάσω στον προορισμό μου.

ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΩ ΟΛΟΥΣ όσους καταγγέλλω με την παρούσα, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ έχουν βάλει την υπογραφή τους για να συντελούνται οι ως άνω καταγγελθέντες παράνομες/κακουργηματικές πράξεις, να πληρώσουν για την αποζημίωση μου ΑΤΟΜΙΚΑ. Που σημαίνει με δικά τους χρήματα, από την δική τους περιουσία. ΟΧΙ από την δημόσια περιουσία, η οποία είναι περιουσία της χώρας μου και ανήκει ΜΟΝΟ στον λαό της.

Τέλος, η αποζημίωσή μου που αφορά στην προδοσία κατά της Ελλάδος (πατρίδας μου) και κατά του λαού της, θα ξεπληρωθεί όταν όλοι οι συνυπαίτιοι καταδικασθείτε με την εσχάτη των ποινών για τις πράξεις σας.

Η καταγγέλλουσα
Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη

Η απάντηση του υπουργείου για τα διόδια 

Η απάντηση του υπουργείου στις φωτογραφίες.

Διοδίων ἀντιμετώπισις 1 Διοδίων ἀντιμετώπισις 2 Διοδίων ἀντιμετώπισις 3

Η δήλωσή μου (την απέστειλα σε όλους τους αρμοδίους-αναρμοδίους) ακολουθεί.

Να προσθέσω μόνο ότι μπορεί όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει την απάντηση του υπουργείου για να αποφανθεί άρνηση πληρωμής, για όσα από τα υποστηριζόμενα στην επιστολή ΔΕΝ τηρούνται.

Όπως πχ: 

  1. Αν ο λόγος που πληρώνουμε είναι για να λαμβάνουμε ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ έναντι του υπολοίπου οδικού δικτύου (σελ.1, παρ.3), τότε, στην περίπτωση που ΔΕΝ λαμβάνουμε υψηλοτέρου επιπέδου υπηρεσίες, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, αλλά/και στην περίπτωση που κάποιος έχει ήδη πληρώσει και δη πολλάκις για δρόμους ΟΧΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, μπορεί, χρησιμοποιώντας το έγγραφο του υπουργείου, να ζητήσει πίσω τα χρήματά του, καθώς επίσης και να ζητήσει αποζημίωση επειδή του έχει ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ένας φόρος που είναι παράνομος.
  2. Αν ο λόγος που πληρώνουμε είναι για να έχουμε ασφαλή μετακίνηση και μειωμένο λειτουργικό κόστος οχημάτων (σελ.1, παρ.4) σημαίνει ότι αν υπάρχουν διόδια σε δρόμο κακοφτιαγμένο ή καθόλου φτιαγμένο (με λακούβες κλπ), τότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, αλλά/και στην περίπτωση που κάποιος έχει ήδη πληρώσει, και δη πολλάκις για τέτοιους δρόμους, μπορεί, χρησιμοποιώντας το έγγραφο του υπουργείου, να ζητήσει πίσω τα χρήματά του, καθώς επίσης και να ζητήσει αποζημίωση επειδή του έχει ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ένας φόρος που είναι παράνομος.

Κλπ, κλπ,, άπειρα μπορεί κάποιος να βρει στην επιστολή θησαυρό του υπουργείου-μεσαζόντων-αναδόχων.

ΔΗΛΩΣΗ

Η κάτωθι υπογεγραμμένη, Λυγερού Στεφανία του Ιωάννη, δηλώνω ότι ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ καμία από τις συμβάσεις (τις αναφερόμενες στο με αρ.πρωτ. ΕΚ/ΟΛ/00/13/14/8985 – 31/10/2016) παραχώρησης για τους εξής λόγους:

ΕΠΕΙΔΗ

  1. Οι διαγωνισμοί δεν ήταν ΑΝΟΙΚΤΟΙ αλλά αντίθετα ήταν ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ, που αυτό σημαίνει απευθείας αναθέσεις, που αυτό σημαίνει ότι δεν επιλέχθηκε να αναλάβει το έργο αυτός που περισσότερο συμφέρει τους πολίτες, τον λαό (αυτός που θα έδινε την χαμηλότερη τιμή, που θα σήμαινε ότι θα έδινε την πιο ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ προσφορά, συμφέρουσα για τους πολίτες, τον λαό), αντίθετα οι διαγωνισμοί ήταν ΚΛΕΙΣΤΟΙ που άρα σημαίνει ότι έγινε με βάση τα συμφέροντα, ΚΑΙ αυτού που διεξήγαγε τον διαγωνισμό αλλά ΚΑΙ του αναδόχου. Που αυτό σημαίνει ότι ο ανάδοχος επελέγη με βάση το αν πληρώνει κόμματα ΚΑΙ (+) αν δίνει μίζες στους πολιτικούς. Που αυτό σημαίνει ότι οι αναθέσεις των έργων δεν έγιναν με γνώμονα το όφελος του Ελληνικού λαού, και της χώρας, αλλά για το συμφέρον το ατομικό (της τσέπης) του πολιτικού και του κόμματός του.

Ως εκ τούτου οι διαγωνισμοί είναι παράνομοι, δεν έχουν την εξουσιοδότηση του Ελληνικού λαού, και άρα είναι άκυροι.

  1. Η επιβολή διοδίων δεν αφορά στην αποπληρωμή του αρχικού κεφαλαίου της επενδύσεως + τα έξοδα συντηρήσεως της οδοποιίας, αλλά αφορά σε ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, καθότι οι εισπράξεις ξεπερνούν τα έξοδα. 

Καθώς επίσης, κρίνεται παράνομη η παραχώρηση διότι είναι ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, επειδή αφορά σε απείρως δυσανάλογο των εξόδων το χρονικό διάστημα παραχωρήσεως των εσόδων.

Καθώς επίσης, το ποσό των διοδίων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ να ΜΗΝ συσχετίζεται με τον πληθωρισμό. 

Ως εκ τούτου οι όροι παραχωρήσεως είναι αντίθετοι με το όφελος των πολιτών, και ως εκ τούτου δεν έχουν την εξουσιοδότησή του, και ως εκ τούτου οι συμβάσεις είναι άκυρες.

  1. Στους Εθνικούς δρόμους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η κατασκευή ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ. ΚΑΙ για την εξυπηρέτηση των μομίμων κατοίκων των γύρω περιοχών, αλλά και για να ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΝ θα χρησιμοποιήσει τον αυτοκινητόδρομο ή τους παραδρόμους, για να πάει στον προορισμό του.

Στην περίπτωση που α) στην σύμβαση ρητά αναφέρεται η υποχρέωση από την ανάδοχο κατασκευάστρια, κατασκευής παραδρόμου, κι εκείνη ΔΕΝ την κατασκεύασε, με δόλιο σκοπό, ήτοι την κερδοσκοπία, είναι παράνομη η σύμβαση και ως εκ τούτου άκυρη.

Στην περίπτωση που β) στην σύμβαση ΔΕΝ ρητά αναφέρεται η ως άνω υποχρέωση, τότε η πολιτεία, και πιο συγκεκριμένα το υπουργείο που διεξήγαγε τον διαγωνισμό, και πιο συγκεκριμένα Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ που ΥΠΕΓΡΑΨΕ τις συμβάσεις, έπραξαν ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, και ως εκ τούτου δεν είχαν την εξουσιοδότησή του, και ως εκ τούτου οι συμβάσεις είναι άκυρες. 

  1. Η απάντηση που έλαβα ήταν γραμμένη επάνω σε επιστολόχαρτο του υπουργείου. Που σημαίνει ότι απήντησε η πλευρά της πολιτείας, η πλευρά που διεξήγαγε τους διαγωνισμούς, αυτοί που ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ τον Ελληνικό λαό, αυτοί που λαμβάνουν ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, αυτοί που ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ, αυτοί που ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να εργάζονται για το όφελος και το συμφέρον του λαού και της χώρας.

α) Στην 3η σελίδα, παρ.1 αναφέρονται αρμοδιότητες ΕΠΟΠΤΕΥΣΕΩΣ των συμβάσεων. Ποιοι είναι αυτοί; Άλλοι διεξάγουν τους διαγωνισμούς και ΑΛΛΟΙ εποπτεύουν;;; Και τι σχέση έχουν με την πολιτεία αυτοί που εποπτεύουν;;; Κι αν δεν έχουν σχέση με την πολιτεία, αν είναι ένας διαφορετικός οργανισμός, ΚΑΙ ΔΗ, ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ Ή ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ, με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιούν το επιστολόχαρτο του υπουργείου, του Ελληνικού κράτους, των εκπροσώπων του Ελληνικού λαού, για να κάνουν τις δηλώσεις τους;;;

β) Στην 3η σελίδα, παρ.2 κάνει δηλώσεις η ανάδοχος εταιρεία!!! Δεν ανήκει λέει σ’ εμάς ο λοιπός αυτοκινητόδρομος!!! Η ανάδοχος εταιρεία έγραψε την απάντηση;;; ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ;;;;; ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, απαντά σε επιστολόχαρτο του υπουργείου, σε επιστολόχαρτο του κράτους;;

γ) Αν το επιστολόχαρτο το χρησιμοποίησε το υπουργείο, τι σημαίνουν οι παρατηρήσεις 1 και 2 της 3ης σελίδας. Ποιανού άλλου είναι οι άλλες αρμοδιότητες και σε ποιον άλλον ανήκουν οι άλλοι σταθμοί διοδίων;;;

ΚΑΙ (επ’ αφορμή αυτού) γιατί όποιος δεν πληρώνει διόδια πηγαίνει η κλήση του στην εφορία; Τι είναι το κράτος, μεσάζοντας του ιδιώτη; Από τον ιδιώτη η πολιτεία πληρώνεται; Από τον ιδιώτη οι υπουργοί πληρώνονται; Τον ιδιώτη ορίζει το Σύνταγμα ότι θα υπηρετούν;;;

Αν το κράτος, εργάζεται για τα συμφέροντα του ΙΔΙΩΤΗ, και όχι για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, που από το Σύνταγμα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ, τότε είναι έκπτωτο! Ως εκ τούτου είναι έκπτωτη η κυβέρνηση που διεξήγαγε τους διαγωνισμούς, ως εκ τούτου δεν έχουν την εξουσιοδότηση του Ελληνικού λαού, και ως εκ τούτου οι συμβάσεις είναι άκυρες.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

(ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, που κατηγορούνται για: Δολιοφθορά,  Υπεξαίρεση, Απάτη, Διαφθορά, Συνωμοσία με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας, Δωροδοκία, Προδοσία, Ενέργειες που μπορεί να επιφέρουν κίνδυνο για την ανεξαρτησία ή την ενότητα του κράτους, Εγκλήματα κατά του λαού),

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ

Δεν υποχρεούμαι να πληρώνω διόδια σε κανέναν αυτοκινητόδρομο από τους αναγραφομένους στην με αρ.πρωτ. ΕΚ/ΟΛ/00/13/14/8985 – 31/10/2016 επιστολή.

Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Η υπογράφουσα

Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply