Προπαγανδιστικές …μαγκιές;

Μιά άλλη άποψη που αφορά στίς αμερικάνικες εκλογές…

Προπαγανδιστικές ...μαγκιές;

Είμαι λέει η παγκόσμια ελίτ, αυτή που προωθεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων και θέλω να ελέγξω όχι μόνον άλλο ένα αποτέλεσμα τών εκλογών στην μία εκ τών δύο Υπερδυνάμεων τού πλανήτη, αλλά και να δρομολογήσω ελεύθερα τίς εξελίξεις μετά από αυτό….

Έχω στα χέρια μου το παγκόσμιο χρήμα κι όλα τα ΜΜΕ..
Με τούς τρόπους που γνωρίζω καλά ανεβάζω δύο μόνον υποψηφίους, μία αιμοσταγή «σκύλα» με βεβαρημένο παρελθόν κι έναν «τρελλό», που έγινε αυτοδημιούργητα πάμπλουτος, βασιζόμενος στο οικονομικό στάτους που έχω εγώ εγκαθιδρύσει.

Βάζω τούς τσάτσους μου και υποστηρίζουν με όλες τους τίς δυνάμεις την αντιπαθητική σκύλα, καθιστώντας έτσι συμπαθή στο πλατύ κοινό, αυτόν που δέχεται από παντού τίς επιθέσεις της. Τον «τρελλό» ανταγωνιστή της….

Το εκλογικό αποτέλεσμα στο τέλος τον δικαιώνει.
Συνεχίζω ακόμη να τον πριμοδοτώ έμμεσα, κατεβάζοντας στούς δρόμους ό,τι πιό trash κυκλοφορεί, επιδοτώντας το να σκίζει τα ιμάτιά του κατά τού εκλεγέντος….

Τι καταφέρνω με αυτόν τον τρόπο…;
Ο «τρελλός» ερχόμενος από την θέση τού αουτσάιντερ, κάθεται πανηγυρικά στον θρόνο του.
Στην συνέχεια εφαρμόζει την πολιτική που έχουμε από πρίν συμφωνήσει, αλλά οι αντιδράσεις εναντίον του είναι σαφώς πιό ήπιες από εκείνες που θα είχε η «σκύλα»…
…αφού η ψυχολογία τού κόσμου ρέπει σαφώς υπέρ τού «αδικημένου»….

Είμαι μάγκας τελικά ή όχι;….

Δρογώσης Ἀντώνης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply