Γιὰ κάθε προδοσία, τρεῖς κανονιοβολισμοί!

21ας Κανονιοβολισμοί για τον Κωστή Στεφανόπουλο…

Γιὰ κάθε προδοσία, τρεῖς κανονιοβολισμοί!

3εις κανονιοβολισμοί για τον πρώην Πρόεδρο της Ελλαδικής Δημοπρασίας που πέταξε στο πρόσωπο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου τις υπογραφές εκατομμυρίων Ελλήνων πού διετράνωναν την αντίθεσή τους προς τον νεοταξικό ισοπεδωτισμό και την κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες. Ο ίδιος όμως αυτός «δημοκράταρος» επέδειξε την αμέριστη ανοχή και συμπαράστασή του στην εξόφθαλμη απροκάλυπτη νοθεία των εκλογών του 2000 απο το ΚλεφτοΠασόκ.

3εις κανονιοβολισμοί στον εξαίρετο υπάλληλο των Στοών, εκλεκτό του Σημίτη που με τις ευλογίες του -«ανοιξιάτικου» τότε- (ΠΟΛ.ΑΝ) Σαμαρά, αναρριχήθηκε στο ύψιστο αξίωμα της Κλεφτοκρατίας των αχρείων. Αποτελεί άλλωστε παράδοση και άγραφο νόμο, στην συνωμοσία της σιωπής της κοινοβο(υ)λευτηριακής γιάφκας, πάντοτε η αριστερά να προτείνει δεξιό Πρόεδρο Ελλαδικής Δημοπρασίας και η δεξιά πάντα αριστερό.

3εις κανονιοβολισμοί και για τον περίφημο Νόμο περι ευθύνης υπουργών, που επικύρωσε δια της υπογραφής του απ’το ύπατο αξίωμα, απαλλάσσοντας εις το διηνεκές, κάθε λαμόγιο της ληστοσυμμορίας που λυμαίνεται τον τόπο. Στον ευεργέτη των πειναλέων της εξουσίας, που κατοχύρωσε ειδικά προνόμια και συνταξούλα σε κάθε πολιτικάντη με δύο «κουτσοθητείες» στα έδρανα της διαπλοκής, για να’χουν όλοι κίνητρο και να ‘ναι πιστοί στους κομματάρχες τους.

3εις κανονιοβολισμοί που κατοχύρωσε την διαπλοκή υπογράφοντας ως πρόεδρος το νόμο περί «βασικού μετόχου», κι έτσι διέπρεψε στην Ελλάδα η… «ανάπτυξη» του «Εθνικού» εργολάβου, της αργυρώνητης ποδοσφαιρικής παράγκας, των πορνοφυλλάδων και των βοθροκάναλων.

3εις κανονιοβολισμοί για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην Olympic-Γιάννα και τα πανάκριβα βίτσια της, απαλλάσσοντας από κάθε έρευνα όλους αυτούς που λεηλάτησαν την Ελλάδα ως «Αθάνατοι».

3εις κανονιοβολισμοί και για τις υπογραφές του σε όλα τα νομοθετήματα, τα οποία έσβηναν τα ίχνη των εγκληματιών του Χρηματιστηρίου. Επί ημερών του συνετελέσθηκε και αποσιωπήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα της ιστορίας χωρίς ποτέ να τιμωρηθεί κανείς.

3εις κανονιοβολισμοί στον… «τουρκοφάγο» Πρόεδρο, που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους και μας άφησε κληρονομιά τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, απο την μαύρη εκείνη νύκτα των Ιμίων. Τον εκλεκτό αυτόν δούλο του νεοταξικού Αμερικανοσιωνισμού που ασπάστηκε το «Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς» του Σημίτη και υπερασπίσθηκε με σθένος τον Αλβανό Τσενάι, επικαλούμενος μάλιστα την γνωστή νεοταξική παράφραση (από τον Πανηγυρικό του Ισοκράτη) ότι δήθεν: «Έλληνες είναι όσοι μετέχουν της Ελληνικής Παιδείας.»

Τελικά… η καταρρέουσα ψευτο-δημοκρατία του ΑΙΕΝ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΝ έχει τόσο ανάγκη απο κανονιοβολισμούς και… «Ιερές αγελάδες».

Ῥῆγος Νικόλαος

εἰκὼν

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply