Φρίκη, ψέμματα κι ἐλπίδες…

Φρίκη, ψέμματα κι ἐλπίδες...4Τὸ ἀλεκΣέι πῆγε, λέει, στὴν Κούβα, ὄχι μόνον γιὰ νὰ προσκυνήσῃ ἀλλὰ καὶ γιὰ νὰ δηλώσῃ ἐκ νέου ὑποταγὴ στὸν παγκόσμιο σιωνισμό, ἐνᾦ παραλλήλως θὰ ἔδιδε καὶ μία διεθνῆ παράστασιν γιὰ τὸ πόσο ὑπάκουοι πρέπει νὰ εἶναι οἱ …«σύγχρονοι ἡγέτες» τοῦ πλανήτου.
Καὶ δὲν πῆγε τυχαίως, μὲ δόξες καὶ τιμές, ἔως ἐκεῖ. Ὑπάρχουν σοβαροὶ λόγοι. Πάρα  πολὺ σοβαροὶ λόγοι…
…ἐφ΄ ὅσον τὸ πρότυπόν του, βάσει τῶν πιστεύω του, εἶναι ἡ Κούβα.
Κούβα θέλει νὰ μᾶς κάνῃ…
…κι ἂς μὴ τὸ πιστεύουμε, διότι ἀκόμη ἐλπίζουμε ἢ  πὼς τὸ ἀλεκΣέι δὲν εἶναι κομμουνιστὴς (ἀλλὰ πράκτωρ τῶν τραπεζῶν ἢ σκέτο ὑπάλληλός τους – χὰ χὰ χά…!!!) ἢ πὼς ἐμεῖς θὰ γλυτώσουμε ἀπὸ τὴν κομμουνιστικοποίησιν….
Εἴπαμε… Τὸ μεγαλύτερον κακό, ποὺ παρέμεινε μέσα στὸ κουτὶ τῆς Πανδώρας, ἦταν ἡ ἐλπίς…

Η Κούβα μοντέλο για την Νέα Παγκόσμια Τάξη 

του Κουβανού «εξορίστου» συγγραφέα και ιστορικού Servando Gonzalez
(πρωτότυπος τίτλος άρθρου : «Αλλαγές στην Κούβα; Μην βιάζεστε»,
15 Ιουνίου 2015 (Intelinet /ΚΟ)

Το εξώφυλλο του περιοδικού Time (που υπάγεται στο πανίσχυρο CFR – Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, έναν από τους σημαντικοτέρους οργανισμούς της παγκόσμιας ελίτ – επισήμως αμερικανικό «think tank» – που διαμορφώνει τις καταστάσεις για την εγκαθίδρυση της νέας παγκόσμιας τάξεως και της παγκόσμιας κυβερνἠσεως βλ. εδώ) της 6ης Απριλίου 2015, είχε μια φωτογραφία ενός ερειπωμένου σπιτιού στην Αβάνα, με το ερώτημα «Κούβα: Τι θα αλλάξει όταν φθάσουν οι Αμερικανοί;»

Φρίκη, ψέμματα κι ἐλπίδες...7

Και εγώ κάθομαι και σκέφτομαι: Τίποτα δεν θα αλλάξει στην Κούβα, επειδή η Κούβα του Κάστρο είναι πιο προηγμένη [στα στάνταρ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων – NWO] από ό,τι οι ΗΠΑ.

Στην πραγματικότητα, οι Αμερικανοί έχουν πολλά να μάθουν από την Κούβα του Κάστρο. Δεν είναι να απορεί κάποιος που ο David Rockefeller και άλλοι πρωτοκλασάτοι του CFR περιγράφουν την Κούβα του Κάστρο ως «παράδειγμα προς μίμηση»*.

Τι μπορεί να μάθουν οι Αμερικανοί από την Κούβα του Κάστρο; Μεταξύ άλλων, μπορούν να μάθουν πώς καταστρέφεται η μεσαία τάξη. Για πολλές δεκαετίες, οι συνωμότες του CFR έχουν καταστρέψει την αμερικανική μεσαία τάξη. Λοιπόν, ο Κάστρο το έκανε στην Κούβα μέσα σε λίγα χρόνια.

Πριν πάρει ο Κάστρο την εξουσία στην Κούβα το 1959 με την βοήθεια της… κυβερνήσεως των ΗΠΑ, η Κούβα είχε μία από τις πιο αναπτυσσόμενες μεσαίες τάξεις – μόνο δεύτερη μετά τις ΗΠΑ. Σήμερα, υπάρχουν μόνο δύο κοινωνικές τάξεις στην Κούβα: αυτή των υπερ πλουσίων, μια μικρή ομάδα αποτελουμένη από τον Κάστρο, τους συγγενείς του και τους στενούς συνεργάτες, και εκείνη των υπἐρ φτωχών, που αποτελεί το 99 τοις εκατό του πληθυσμού που ζει με την πιο αξιοθρήνητη ηθική και υλική εξαθλίωση.

Ακόμη πιο σημαντικό, ο Κάστρο το επέτυχε αυτό χωρίς την βοήθεια της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ένα αληθινό επίτευγμα.

Ο Κάστρο πολύ πιο εξελιγμένος στην NWO

Οι Αμερικανοί δεν θα μπορούσαν να δείξουν στους κομμουνιστές πώς καταστρέφεται ένα εξαιρετικό σύστημα ιατρικής περιθάλψεως, ενώ ισχυρίζονται ότι το καταστροφικό νέο (σύστημα) είναι καλλίτερο. Ούτε πώς καταστρέφεται ένα εξαιρετικό γεωργικό σύστημα που καλύπτει πάνω από το 90 τοις εκατό των αναγκών του πληθυσμού, ενώ κερδίζει τον θαυμασμό των «προοδευτικών» του Berkeley, επειδή υποτίθεται ότι το νέο σύστημα είναι «φιλικό» προς το περιβάλλον; Ούτε πώς καταστρέφεται ένα εξαιρετικό σύστημα δημοσίου εκπαιδεύσεως μετατρέποντάς το σε ένα εργαλείο ιδεολογικής κατηχήσεως; Μπορεί η Αμερική να διδάξει πώς μετατρέπεται μια χώρα όπου οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν ένα από τα υψηλότερα βιοτικά επίπεδα στην Λατινική Αμερική σε ένα έθνος απόρων;

Όχι! Οι Καστρινοί (Castroists, οι του Κάστρο), το έκαναν πολλά χρόνια πριν οι συνωμότες του CFR το κάνουν στην Αμερική.

Τι άλλο μπορούν να διδάξουν τον Κάστρο οι Αμερικανοί; Πώς δημιουργείται ένα εκτενές σύστημα φυλακών και πώς φυλακίζεται ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού; Πώς δημιουργούνται στρατόπεδα επανεκπαιδεύσεως για τους αντιφρονούντες; Πώς εφαρμόζονται σύγχρονες τεχνικές βασανιστηρίων πολιτικών κρατουμένων, όπως η ρίψη νερού στον κρατούμενο; Ας γελάσω. Ο Κάστρο τα έχει κάνει όλα αυτά στην Κούβα σχεδόν από τότε που άρπαξε την εξουσία το 1959.

ΑΓΚΟΛΑ

Ένα άλλο πράγμα που οι Αμερικανοί μπορούν να μάθουν από την Κούβα του Κάστρο είναι πώς να χρησιμοποιούν το στρατό για να εισβάλουν σε άλλες χώρες για να προωθήσουν τα συμφέροντα των πολυεθνικών εταιρειών, με το πρόσχημα της εφαρμογής της δημοκρατίας, ενώ θα περνιούνται για «ήρωες» της Αριστεράς. Δεν υπάρχει καλλίτερο παράδειγμα από αυτό της εισβολής της Κούβας στην Αγκόλα το 1975.

Φρίκη, ψέμματα κι ἐλπίδες...6

Λίγους μήνες μετά που τα στρατεύματα του Κάστρο ανέλαβαν τον έλεγχο της χώρας, η Αγκόλα έγινε ένας από τους μεγαλυτέρους εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ στην Αφρική. Η Chase Manhattan Bank, η Bankers Trust, η Citibank και η Morgan Guaranty, έδωσαν μεγάλα δάνεια στην Αγκόλα. Η General Motors, η General Tire, η Caterpillar, η Boeing, η IBM, η NCR, η Pfizer, η Xerox, και άλλες αμερικανικές εταιρείες άρχισαν επιχειρήσεις στην χώρα. Ενενήντα πέντε τοις εκατό του πετρελαίου της Αγκόλας εξήχθη σε δυτικές χώρες. Οι στρατιώτες του Κάστρο προστάτευαν τα διυλιστήρια στην Καμπίντα από «σαμποτέρ» και ο Κάστρο πληρωνόταν σε δολάρια για τις υπηρεσίες της Κούβας. Το ήμισυ της παραγωγής της Gulf Oil στην Αγκόλα κατέληξε στα διυλιστήρια των ΗΠΑ. Η κοινοπραξία De Beers ήλεγχε τα αδαμαντωρυχεία. Είδατε «αντι-ιμπεριαλιστικές» και «αντι-αποικιοκρατικές» πολιτικές ο Κάστρο;

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίον οι Καστρινοί διακρίθηκαν και μπορούν να διδάξουν τους Αμερικανούς για το πώς να είναι κατά των μαύρων και παρ’ όλα αυτά να επαινούνται ως «κοινωνία χωρίς διακρίσεις» από τους «προοδευτικούς». Ακόμα κι αν σήμερα οι μαύροι αποτελούν σχεδόν το 60 τοις εκατό του πληθυσμού της Κούβας, για πολλά χρόνια, μόνο 15 μαύροι κατέχουν έδρες στην 150μελή Κεντρική Επιτροπή του «Κομμουνιστικού» Κόμματος του Κάστρο, και μόνο έξι από τα 24 μέλη του Πολιτικού Γραφείου του είναι μαύροι.

Φωτογραφίες μονάδων στρατού της Κούβας δείχνουν ότι σχεδόν το 90 τοις εκατό των στρατιωτών είναι μαύροι. Αλλά οι αξιωματικοί, ιδιαίτερα οι υψηλόβαθμοι ανώτεροι αξιωματικοί, είναι 95 τοις εκατό λευκοί. Προφανώς ο Κάστρο, όπως και οι ηγέτες πολλών ιμπεριαλιστικών εθνών, χρησιμοποιούν τις φυλετικές μειονότητες ως βορά στα κανόνια. Οι περισσότεροι από τους Κουβανούς στρατιώτες από τις αρκετές χιλιάδες που σκοτώθηκαν στην Αγκόλα ήταν μαύροι.

Και τι γίνεται με τον πλήρη έλεγχο του Τύπου και του διαδικτύου, την κλοπή ιδιοκτησιών από νομίμους ιδιοκτήτες, το λαθρεμπόριο ναρκωτικών στις ΗΠΑ, την χρήση επιχειρήσεων false flag, την δημιουργία ενός συστήματος φυλακών και στρατοπέδων συγκεντρώσεως σε εθνικό επίπεδο, τους ακάμπτους νόμους ελέγχου των όπλων, την μετατροπή της χώρα σε ένα ολοκληρωτικό αστυνομικό κράτος, την εφαρμογή ενός εκτεταμένου συστήματος επιτηρήσεως που κατασκοπεύει τους πολίτες, την καταστροφή της οικογενείας ως κοινωνικής μονάδας και την δημιουργία ενός φασιστικού καθεστώτος που μεταμφιέζεται ως κομμουνιστικό; Προφανώς, οι Αμερικανοί δεν μπορούν να βοηθήσουν τους Καστρινούς σε αυτούς τους τομείς στους οποίους τα έχουν καταφέρει πολύ καλλίτερα από ό,τι οι Αμερικανοί.

Φρίκη, ψέμματα κι ἐλπίδες...5

Οι περισσότεροι Αμερικανοί αγνοούν ότι πολλά πράγματα που βλέπουμε τώρα να υλοποιούνται στις ΗΠΑ έχουν εφαρμοσθεί με επιτυχία στην Κούβα του Κάστρο πριν από πολλά χρόνια. Ένα από αυτά είναι η πολιτική ορθότητα. Θυμάμαι ότι όταν κάποιος έλεγε κάτι αληθινό, αλλά επιζήμιο για το σύστημα, αντικρούετο με τη φράση: «Μην το λες αυτό, γιατί δεν είναι πολιτικό».

Ένα άλλο πράγμα που οι Καστρινοί είναι πρωτοπόροι είναι η εξωτερική ανάθεση θέσεων εργασίας. Η μόνη διαφορά είναι ότι, αντί για την εξωτερική ανάθεση των θέσεων εργασίας σε χώρες με ημι-σκλάβους εργάτες, η Κούβα εξήγαγε τους ημι-σκλάβους Κουβανούς εργαζομένους – κυρίως εργάτες και γιατρούς – σε άλλες χώρες. Όπως και οι εργάτες σκλάβοι που συναρμολογούν iPads και iPhones στην Κίνα, οι Κουβανοί εργαζόμενοι στο εξωτερικό δεν πληρώνονται απευθείας από τους εργοδότες τους, οι οποίοι πληρώνουν τους μισθούς τους σε δολάρια στην κουβανική κυβέρνηση. Στην συνέχεια, η κουβανική κυβέρνηση όχι μόνο πληρώνει τους εργαζομένους με τα απαξιωμένα κουβανικά πέσος, αλλά παρακρατά επίσης περισσότερο από το 75 τοις εκατό των κερδών.

Επιπλέον, κάτι που οι Καστρινοί εφήρμοσαν και θα το δούμε σύντομα σε εφαρμογή στην Αμερική είναι μια αλλαγή στο νόμισμα – το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή των χρημάτων του λαού. Άλλα πράγματα στα οποία οι Καστρινοί έχουν πρωτοπορήσει και θα έλθουν στην Αμερική πολύ σύντομα είναι η παρενόχληση των θηλυπρεπών ομοφυλοφίλων και η εισαγωγή τους σε στρατόπεδα επανεκπαιδεύσεως**, καθώς και άκαμπτοι νόμοι μεταναστεύσεως που αποτρέπουν τους ανθρώπους από το να φύγουν από την χώρα.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει κάτι στο οποίο η Αμερική υπερέχει, και το οποίο οι Καστρινοί πρέπει να αντιγράψουν: έχει ένα μόνο κόμμα που μεταμφιέζεται ως δύο διαφορετικά κόμματα, έτσι ώστε τα πρόβατα – ψηφοφόροι να ζουν με την ψευδαίσθηση ότι αν αλλάξει το κόμμα, όλα θα αλλάξουν προς το καλλίτερο.

Το συμπέρασμα είναι ότι, περισσότερο από το ό,τι η Κούβα αλλάζει στο να μοιάσει με αυτό που ήταν η Αμερική στην δεκαετία του ’50, η Αμερική θα συνεχίσει να αλλάζει για να γίνει ένα πιστό αντίγραφο της Νέας Gay Παγκόσμιας Τάξεως που ο Κάστρο έχει εφαρμόσει με επιτυχία στην Κούβα.

* O 9ος Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, o εβραϊκής καταγωγής Αυστραλός James Wolfensohn, (CFR), εξήρε τον Κάστρο για την «καλή δουλειά» που κάνει ως προς την κοινωνική ευημερία του λαού της Κούβας. Ο Wolfensohn επεσήμανε την Κούβα ως πρότυπο προς μίμηση. Το 2000 ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν τόνισε ότι το καθεστώς του Κάστρο έχει «δώσει το παράδειγμα από το οποίο μπορούμε όλοι να διδαχθούμε». Τον Φεβρουάριο του 2001, μια αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου του CFR – Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων με επικεφαλής τον David Rockefeller επισκέφθηκε την Κούβα και πραγματοποίησε μια μακρά συνάντηση με τον Κάστρο. Μετά την συνάντηση, ο πρόεδρος του CFR Peter Peterson εξήρε την παθιασμένη δέσμευση της κουβανικής ηγεσίας στην παροχή υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεως και υγείας στο λαό της..

** Οι λομπίστες της gay ιδεολογίας στις ΗΠΑ υποστήριξαν ότι η υποχρεωτική δοκιμή για AIDS ήταν μια μορφή διακρίσεων κατά των ομοφυλοφίλων, παρόμοια με τις διακρίσεις που υφίσταντο οι μαύροι στον αμερικανικό Νότο. Παρόλα αυτά, ενώ οι Αμερικάνοι ομοφυλόφιλοι είχαν επίγνωση των υποχρεωτικών δοκιμών για AIDS στην Κούβα, ποτέ δεν επέκριναν την κυβέρνηση του Κάστρο για αυτό.

Κόκκινος Οὐρανὸς

Κούβα σοῦ λέει. Ὁ κομμουνιστικὸς παράδεισος γιὰ κάθε ψυχωμένο ὑποστηρικτὴ καὶ θαυμαστὴ τοῦ κομμουνισμοῦ (ἢ πολέμιό του, ποὺ ὅμως παραμένει ὑποστηρικτὴς κάθε ἄλλου, ἀντιστοίχου, -ισμοῦ). Τὸ κύκνειον ἇσμα τῆς νέας (καὶ παλαιᾶς) τάξεως πραγμάτων. Εἷτε δηλώνῃς μαζύ τους εἶτε ὄχι, πάλι στὸ ἴδιο παιχνίδι παίζεις.
Διότι λίγοι τολμοῦν νὰ μείνουν ἔξω ἀπὸ τὰ παιχνίδια τους…
Εἶτε εἶσαι θαυμαστὴς τοῦ κάθε Κάστρο εἶτε πολέμιός του, ἁπλῶς τὴν …πάτησες!!!
Οἱ  -ισμοί, οἱ κάθε εἴδους -ισμοί, εἶναι δημιουργήματα τῶν ἰδίων παρανοϊκῶν ἐγκεφάλων παγκοσμίως κι ἐμεῖς, ἀναλόγως τοῦ πεποιθησιακοῦ μας συστήματος, στοχεύουμε τοὺς ὑποστηρικτὲς τῶν -ισμῶν ποὺ δὲν συμφωνοῦν μὲ τοὺς δικούς μας -ισμούς, ἀλλὰ οὐδέποτε τοὺς ἐμπνευστές τους.

Σχεδὸν 200.000 πληρώσαμε λοιπὸν τὸ προσκύνημα τοῦ ἀλεκΣέι, ἐμεῖς οἱ ἀγνώμωνες…
Ἀλλὰ χαλάλι. Θὰ εὐαρεστηθοῦν οἱ ἐργοδότες του.

1Φρίκη, ψέμματα κι ἐλπίδες...

Δικτατορία παρέλαβε, δικτατορία παρέδωσε…

Φρίκη, ψέμματα κι ἐλπίδες...2

Θαυμάζοντας ἀκόμη καὶ τὸν …Κεμάλ!!!

Καὶ ἴσως μᾶς λυπηθοῦν ἐπιτρέποντάς μας νὰ μὴν γίνουμε ἐν τελῶς …Κούβα…

Θὰ εὐαρεστηθοῦν ὅμως πολὺ οἱ πάτρονές του.
Οἱ ἴδιοι πάτρονες τοῦ Λένιν, τοῦ Μάο, τοῦ Κάστρο, τοῦ ἀλεξέι, τοῦ κούλη, τῆς ντοράκλας, τῆς ζωῆς, τοῦ βαγγέλα, τοῦ ποταμίσιου, τοῦ λεβένταγα…
Οἱ ἴδιοι πάτρονες τοῦ Τρᾶμπ, τῆς Κίλλαρυ, τοῦ Ποῦτιν, τοῦ Νετανιάχου, τοῦ Μόρσυ, τοῦ ‘Ρέντζι…..

Jacob Schiff. Ὁ τραπεζίτης ποὺ χρηματοδότησε τὴν «Κόκκινη Ἐπανάστασιν»

Τὸ σχέδιον «Εὐρώπη» καὶ ἡ δουλοποίησις τῶν λαῶν της.

Ἡ Ἑλλὰς κάνει πρόβα στὸν «Καπιταλιστικὸ Κομμουνισμό».

Στόχος τους ἡ δουλοποίησίς μας κι ὄχι ἡ συλλογὴ φόρων.

Ὁ Στάλιν, ὁ Χίτλερ, ὁ Τρότσκι, ὁ Φρόιντ καὶ ὁ Τῖτο ζοῦσαν στὴν ἴδια πόλη

(Ἀντι) Φασισμός Α.Ε.; Ἤ… Οἱ τοκογλύφοι συσπειρώνουν τοὺς ἐχθροὺς τῶν ἐχθρῶν τους!!!

Γιατί ὁ κομμουνιστής Λένιν …ΧΑΡΙΣΕ τά πετρέλαια τῆς Ῥωσσίας στούς τοκογλύφους;

Ἡ νέα φυλὴ ποὺ μᾶς ἑτοιμάζουν!

Ναζισμός, κομμουνισμός, φασισμός, ἰσλαμισμός, ῥατσισμός, ἀνθρώπινα δικαιώματα…

Ὁ σοσιαλισμός.

Τιμὴ στὸν κομαντάντε!
Τιμὴ στὸ πρακτοράκι τῶν τραπεζιτῶν…
Τιμὴ στὸν πρόθυμο δήμιο, ποὺ θυσίασε ἕναν ὁλόκληρο  λαό, γιὰ τὸ ἐπιτυχημένο μοντέλο δουλοποιήσεως τῶν πληθυσμῶν παγκοσμίως.

Ἡ χώρα πρότυπο γιὰ τοὺς ἀπανταχοῦ κομμουνιστὲς τοῦ πλανήτου.
Ἡ χώρα πού, κατ’ αὐτούς, ἀποδεικνύει πὼς ὁ κομμουνισμὸς ἐφαρμόζεται στὴν πράξιν γιὰ νὰ λειτουργῇ ὡς ἐλπιδοφόρος στόχος γιὰ τὶς μάζες καὶ ὡς παραπλάνησις γιὰ τὶς κοινωνίες.
Ἡ χώρα ὅπου ἡ προπαγάνδα ταὐτίζεται μὲ τὴν …«ἀλήθεια» καὶ κάθε ἀντίλογος ἀναβαπτίζεται σὲ «πράκτορες τῆς CIA»!!!
Ἡ χώρα ὅπου ἡ ἐξαθλίωσις βασιλεύει γιὰ ὅλους, πλὴν τοὺς …«ἐκλεκτούς»!!!
Ἡ χώρα ποὺ κυβερνήθηκε ἀπὸ κάποιον ποὺ φοροῦσε στρατιωτικὴ στολή, ἀκόμη καὶ ἔως πρὸ μερικῶν ἐτῶν, γιὰ νὰ μᾶς …«πείσῃ» γιὰ τὰ …«δίκαια τοῦ ἐπαναστάτου», τὰ ὁποία ὅμως δὲν ἀμφισβητῶνται, ἐφ΄ ὅσον πάντα τὸ δίκαιον αὐτοῦ τοῦ …ἐπιπέδου τὸ ἔχουν τὰ …ὅπλα, οἱ φυλακὲς καὶ οἱ γενοκτονίες!

Φρίκη, ψέμματα κι ἐλπίδες...5
Ἡ χώρα ὅπου τὰ σκουπίδια ἔχουν μεγαλυτέρα ἀξία ἀπὸ τοὺς …ἀνθρώπους!
Ἡ χώρα τῆς ὁποίας ὁ φερόμενος ὡς ἡγέτης, μὲ τὴν στρατιωτικὴ στολή, γιὰ περισσότερο ἀπὸ μισὸ αἰῶνα μιλοῦσε μόνος του, ἀπαντοῦσε μόνος του, διαφωνοῦσε μόνος του καὶ ὁ κάθε εἴδους ἀντίλογος ἦταν …«ἰμπεριαλιστικὴ προπαγάνδα» κι ὄχι μόνον δὲν ἐπετράπη, μὰ οὔτε γιὰ τὰ προσχήματα, ἢ γιὰ ἐσωτερικὴ κατανάλωσιν, ἐδόθη ἡ ψευδαίσθησις γιὰ νὰ ἐλπίσῃ κάποιος Κουβανὸς στὸ νὰ ἀλλάξουν τὰ δεδομένα.
Ἢ θάνατος φυσικὸς ἢ θάνατος ἠθικὸς τὸν ἀνέμενε.

Ἡ χώρα ποὺ γιὰ νὰ τεθῇ κάποιος ὡς ὑποψήφιος ἔπρεπε νὰ εἶναι ἐνδεδυμένος μὲ στρατιωτικὴ στολή, νὰ φέρῃ ὅπλα καὶ νὰ …σκοτώνῃ ἀδιακρίτως.
Ἡ χώρα ποὺ γιὰ νὰ ἀλλάξῃ ἡγεσία πρέπει νὰ πεθάνῃ ὁ δικτάτωρ.
Ἡ χώρα ποὺ οὐδέποτε εὐρέθη κάποιος γιὰ νὰ θέσῃ, τυπικῶς, ὑποψηφιότητα! !!!

Ποῦ οἱ ἐκλογές;
Ἡ χώρα ποὺ ἔστηνε παραστάσεις ἐκλογικῶν ἀναμετρήσεων ὄχι φυσικὰ γιὰ νὰ ἐπιδοθοῦν οἱ (φερόμενοι ὡς) πολιτικοὶ ἀντίπαλοι σὲ ἀγῶνες δρόμου, σὲ ἕναν κατ’ ἐπίφασιν προεκλογικὸ ἀγῶνα, ἢ σὲ τύποις ἀλλαγὴ τῶν κοινωνικῶν δεδομένων, ἀλλὰ συνέβησαν μόνον γιὰ νὰ φωτογραφηθοῦν γιὰ λόγους προπαγάνδας, μὲ τοὺς ἀπὸ τὸ κόμμα ὁρισθέντες ὑποψηφίους, σὲ δήμους καὶ νομαρχίες, μὴ ἀπειλώντας ὅμως στὴν πραγματικότητα τὸν δικτάτορα… (Γιάννης κερνοῦσε κι ἔπινε πάντα…!!!)
Ἡ χώρα ποὺ ἐστηρίχθη, ὅσο καμμία ἄλλη, ἀπὸ τὴν …ἀρνητικὴ προπαγάνδα καὶ ποὺ ἐναντίον τοῦ ἡγέτου της, λέει, ἐπεχειρήθησαν τοὐλάχιστον ἑξακόσιες ἀπόπειρες δολοφονίας. (Μᾶλλον θὰ τὸν προειδοποιοῦσαν ἐγκαίρως, κατὰ πῶς φαίνεται, οἱ φίλοι του Ῥοκφέλερ καὶ Ῥόθτσάιλδ…!!!).
Ἡ χώρα τῆς ὁποίας τὸν πραγματικὸ ἀριθμὸ τῶν δολοφονηθέντων, λόγῳ πολιτικῶν φρονημάτων, οὐδέποτε θὰ τὸν μάθουμε.
Ἡ χώρα τῆς ὁποίας τὸ σύστημα ὑγείας θεωρεῖται πρότυπο, ὅπως ἐπίσης καὶ τὸ σύστημα παιδείας θεωρεῖται ἀξεπέραστον.

Φρίκη, ψέμματα κι ἐλπίδες...3

(Δημοσίευσις τοῦ Εὐτυχίδου Γρηγορίου, ποὺ  ἀφορᾶ σὲ προσωπική του καὶ μόνον ἐμπειρία!)

Νὰ πῶς ἠλιθιοποιοῦνται τὰ παιδιά μας!

Παιδεραστία, ἀλλοίωσις ἱστορίας, συνταγὲς μαγειρικῆς καὶ ὁδηγίες χρήσεως γιὰ …καφετιέρα!!!

Ὅταν ἀκοῦμε γιὰ «Ὑποχρεωτικὴ Ἐκπαίδευση» πρέπει νὰ …τρομάζουμε!

Ἡ χώρα τῆς ὁποίας οἱ ἀντιφρονοῦντες – μὴ συμφωνοῦντες – μὴ κομμουνιστὲς δὲν ἦσαν ἀντιπολιτευόμενοι, ἀλλὰ καὶ δὲν …ὑπῆρχαν!!! Μά, ἀκόμη κι ἐὰν ἐπετύγχαναν νὰ διαφύγουν κολυμπώντας, μέσα ἀπὸ τοὺς καρχαρίες, ἐθεωροῦντο ἐχθροὶ τῆς Κούβας καὶ κατ’ ἐπέκτασιν πράκτορες καὶ προδότες τῆς ἀνθρωπότητος, ἐφ΄ ὅσον ὁ «κομμουνισμὸς εἶναι ἀνθρωπισμός».
Ἡ χώρα ποὺ …ἄντεξε τὶς ἐπιθέσεις καὶ τὸν ἀποκλεισμὸ τοῦ …ἰμπεριαλισμοῦ, ἐπιτρέποντας στὰ ἐδάφη της νὰ λειτουργοῦν οἱ χειρότερες φυλακὲς τῶν …ἰμπεριαλιστῶν!!!
Ἡ χώρα ποὺ ὁ ἡγέτης της ἦταν, βάσει καταγγελιῶν τῶν Κολομβιανῶν, ἀλλὰ καὶ ἀποδεδειγμένων γεγονότων, ἕνας ἁπλὸς μισθοφόρος δολοφόνος ἀποκεφαλιστής, ἀντίστοιχος τῶν σημερινῶν ἀποκεφαλιστῶν τοῦ ISIS.

9 Ἀπριλίου τοῦ 1948 δολοφονεῖται ὁ «ἀριστερός» Jorge Eliecer Gaitán στὴν Bogota τῆς Colombia’s, ξεκινώντας τὸν ἐμφύλιο στὴν χώρα, ποὺ μένεται ἔως τὶς ἡμέρες μας. 
Ψᾶξτε νὰ μάθετε γιὰ τὸν «ἐπαναστάτη» σας  Fidel Castroκαὶ τὸν ῥόλο του στὴν δολοφονία.
Δὲν εἶναι τυχαῖον ποὺ οἱ Κολομβιανοὶ μισοῦν, στὴν κυριολεξία, τὸν «κομαντάτε».

Χαρούλα Χαλκιᾶ

«Nathaniel Weyl, at the time already an avowed anti-communist, documents the assassination claims then made by Rafael Azula Barrera and the President of Colombia Mariano Ospina Pérez that Gaitán was assassinated as part of a Cold War conspiracy led by the USSR to increase Soviet influence in the Caribbean. The violent disruption of the 1948 Inter-American Conference and the violent deaths of a thousand people was alleged to also have been part of a Cold War conspiracy by agents of the USSR that allegedly included the then low-level Soviet agent Fidel Castro. According to police records Fidel Castro was suspected of personally assassinating Gaitán, as his Cuban travelling companion, Rafael del Pino was seen with the fascist former mental patient, Juan Roa, an hour and a half before the assassination.[20] Castro had attempted to recruit Gaitán earlier to his cause, but Gaitán had repeatedly declined and was assassinated because he was too politically influential and would have countered the Cold War objectives of the USSR in the Caribbean….»

Jorge Eliécer Gaitán Ayala

Ἡ χώρα τῆς ὁποίας ὁ λαὸς δὲν ἔχει στοιχειώδη ἀνθρώπινα δικαιώματα, ποὺ οἱ (φερόμενοι ὡς) ἡγέτες της καὶ τὰ σόγια τους, κυκλοφοροῦν μὲ θαλαμηγοὺς 50 μέτρων καὶ ποὺ θυσίασε τὸν ἀναλφαβητισμὸ στὸν βωμὸ τῆς …λοβοτομῆς!!!
Αὐτὴ ἡ χώρα πειραματόζωο… Τὸ ὁλοκληρωμένον πείραμα τῆς παγκοσμιοποιήσεως, ποὺ ὅπως καὶ στὶς …«διαλυμένες» σοβιετίες ἀκοῦν τὸ ὄνομα Στάλιν καὶ …ἐκσπερματώνουν, ἔτσι κι ἐκεῖ ἀκοῦν Φιντὲλ καὶ …αὐτοκτονοῦν εὐτυχισμένοι!!!

Στὸν πλανήτη τῶν μαζανθρώπων, ποὺ ἐμεῖς διαβιοῦμε, ἡ Κούβα ἀπέκτησε ἐκτὸς ἀπὸ σύστημα παιδείας καὶ σύστημα ὑγείας.
Αὐτὲς οἱ εἰκόνες ὅμως, τῶν ἀντιφρονούντων, τῶν διαφωνούντων καὶ κάποιων δημοσιογράφων, ἂλλα μαρτυροῦν:

This slideshow requires JavaScript.

Εἰδικῶς ἐὰν συνυπολογίσουμε τὴν παρουσία τῶν «κυριῶν μὲ τὰ λευκά», ποὺ μᾶλλον δὲν ἀρέσουν στὸ καθεστώς.

Φρίκη, ψέμματα κι ἐλπίδες...22

fr%e1%bd%b7ki-ps%e1%bd%b3mmata-ki-%e1%bc%90lp%e1%bd%b7des-23

…καταλήγουμε πλέον σὲ ἕνα …σαφὲς συμπέρασμα γιὰ τὸ ἐν λόγῳ πρότυπον μαζανθρωπισμοῦ: τίποτα χειρότερο ἀπὸ τὴν ἐλπίδα!!!

Στὸ παγκόσμιο τραπεζικὸ σιωνιστικὸ στερέωμα, στὸν πλανήτη τῶν μαζανθρώπων, τῶν δούλων καὶ τῶν πρακτόρων μὲ τὰ σοσιαλιστικὰ ἰδεολογήματα κάθε χρώματος, ἀρνούμεθα ὅλοι μας νὰ δοῦμε τὴν μία καὶ μοναδικὴ πραγματικότητα: διαβιοῦμε ἐθελουσίως ὡς δοῦλοι τραπεζιτῶν, παραπλανώμενοι ἀπὸ πλαστὲς ἐλπίδες, ποὺ διαρκῶς διαψεύδονται.
Στὸν δὲ δικό μας «πεπολιτισμένο» κόσμο, οἱ δικτάτορες δὲν φοροῦν στρατιωτικὲς στολὲς καὶ ἐναλλάσσονται μεταξύ τους, ἂν καὶ προέρχονται πάντα ἀπὸ τὶς ἴδιες οἰκογένειες, τὴν αὐτὴν ἐκπαίδευσιν καὶ πάντα τὶς ἴδιες ὁδηγίες στὴν …«συσκευασία» τῆς δημοκρατίας τους.
Οἰκογένειες ποὺ ἔχουν βαθύτατα κοινὲς ῥίζες κάπου στὸ παρελθόν, βαθύτατα κοινὲς πεποιθήσεις καὶ βαθύτατα ἀδιαπραγμάτευτες θέσεις ἐξουσίας.

Στὸν πλανήτη τῶν μαζανθρώπων ἢ θὰ εἶσαι ἕνας δοῦλος μὲ ἐλπίδες κομμουνιστικοποιήσεώς σου, ἢ θὰ εἶσαι νεκρός.
Ἀκόμη καὶ τὰ …«δεξιά», τὰ «πατριωτικά» καὶ τὰ «ἐθνικιστικά» κόμματα, ποὺ παρουσιάζονται ὡς ἐναλλακτικές, εἶναι τόσο σοσιαλιστικά, ὅσο τὰ μορφώματα τοῦ πατερούλη, τοῦ Χίτλερ καὶ τοῦ κομαντάντε.
Εἶναι τόσο ἀνθρωποκεντρικά, ὅσο ἀντέχουν οἱ τοκογλῦφοι.
Εἶναι οἱ ἄλλες ὄψεις τῶν ἰδίων νομισμάτων, αὐτῶν ποὺ ἔστησαν καὶ χρηματοδότησαν καὶ ἤλεγχαν (κι ἐξακολουθοῦν νὰ ἐλέγχουν) τὴν «κόκκινη ἐπανάστασιν» τῆς σοβιετίας, τῆς Κίνας, τῆς Κούβας, ἀλλὰ καὶ κάθε παρακλάδι τους, Εἶναι ὁ μονόδρομος ποὺ μᾶς ἐπιβάλλουν.
Εἶναι ἡ ἐθελοντική μας δουλοποίησις.

Ἔτσι λοιπόν, τώρα πιά, ὑπερήφανοι ὡς ἔθνος, ἐλπίζοντας πάντα στὴν ἐπερχομένη «δικτατορία τοῦ προλεταριάτου», θὰ ἀρκεσθοῦμε στὶς δικτατορίες τοῦ κούλη, τοῦ ἀλεκΣέι καὶ τοῦ κάθε ἄλλου κουδουνισμένου, ποὺ ναὶ μὲν πάντα θὰ ὑπόσχεται σὲ ἐμᾶς κάτι, ἀλλὰ θὰ δεσμεύεται μόνον ὑπὲρ τῶν συμφερόντων τοῦ κάθε τοκογλύφου, ὁδηγώντας μας στὸ ἕνα καὶ μοναδικὸν κουβανικὸ πρότυπόν τους.
Τὸ ἀλεκΣέι δὲν πῆγε τυχαίως ἐκεῖ.
Πῆγε νὰ βρῇ τὴν …γενεά του, γιὰ νὰ ἀναγαλιάσῃ ἡ καρδιά του, νὰ δεχθῇ τὰ εὔσημα, νὰ ἐπιβεβαιώσῃ πὼς κουβοποιούμεθα, νὰ λάβῃ  νέες ὁδηγίες καὶ νὰ παραδόσῃ σκυτάλη στὸ ἐπόμενον ἀχυρανθρωπίδιον.

Ἂς ἀποφασίσουμε πὼς γενοκτονώντας μας αὐτοὶ ἐπιβιώνουν κι ἐμεῖς καταλήγουμε ἄμορφες μάζες.
Ὁ δρόμος ποὺ μᾶς ὑποδεικνύουν εἶναι παγιδευμένος, ἀλλὰ τὸν διανύουμε μὲ τὴν θέλησίν μας.
Αὐτὸ εἶναι τὸ χειρότερον ὅλων.

Καταθέτουμε λοιπὸν σήμερα, μέσῳ τοῦ ἀλεκΣέι, τὸν …ὀβολό μας, ὡς ἔθνος, στὸν βωμὸ τῆς θυσίας κάθε βαθμοῦ ἐλευθερίας μας.
Ἐξακολουθοῦμε νὰ τὸ κάνουμε οἰκειοθελῶς. Ἐξακολουθοῦμε νὰ ἐλπίζουμε στὸν ἰδεατὸ κομμουνισμὸ ἢ στὴν ἰδεατὴ δημοκρατία ἢ στὸν ἰδεατὸ φασισμό. Ὁ κάθε ἕνας ἀπὸ ἐμᾶς ἐπέλεξε μίαν «ταὐτότητα» γιὰ νὰ χωρέσῃ μέσα της ὅλα ὅσα πιστεύει πὼς μόνος του δημιούργησε ὡς ἀτομικό του ἰδεολόγημα, ἀρνούμενος νὰ ἀντιληφθῇ πὼς ἡ φρίκη, ἡ δουλεία καὶ ἡ παραίτησις συμβαίνουν μὲ τὴν ὑπογραφή μας.
Ἐξακολουθοῦμε νὰ βλέπουμε ἀπέναντί μας ἐχθρούς, δίχως νὰ μποροῦμε νὰ δοῦμε αὐτοὺς ποὺ εἶναι πράγματι ἐχθροί μας.
Ἐξακολουθοῦμε νὰ ἀντιμαχόμεθα ὅσους διαφωνοῦν μὲ τὰ δικά μας πρότυπα, δίχως νὰ ἔχουμε τὸ κουράγιο καὶ νὰ ἐπανεξετάσουμε ὅλο τὸ φυτευτό μας ἰδεολόγημα.

Στὸν παγκόσμιο τραπεζικὸ σιωνισμό, ποὺ μεριμνᾶ πάντα, πρὶν ἀπὸ ἐμᾶς, γιὰ ἐμᾶς, πρέπει νὰ ἔχουμε τοὺς …ἡγέτες ποὺ μᾶς ἀξίζουν, νὰ προσκυνοῦμε τὸν σοσιαλισμὸ καὶ νὰ προετοιμαζόμεθα γιὰ ἕναν ἀκόμη «ἀγῶνα τῶν λαῶν», γιὰ «λαϊκὲς ἐξουσίες» μὲ λαϊκοὺς ἡγέτες», ἔχοντας σὰν λάβαρο τὴν ἐλπίδα.
Στὸν παγκόσμιο τραπεζικὸ σιωνισμό, ποὺ ξέρει καὶ νὰ προλαμβάνῃ τὰ βήματά μας, πάντα γιὰ τὸ …«καλό μας» καὶ ποὺ πάντα …ξεχνᾶ, μέσα ἀπὸ τὶς προπαγανδιστικές του ἐπιχειρήσεις νὰ ἀναφερθῇ καὶ στὸ πόσο συγγενεῖς ἐξ αἵματος ἦσαν οἱ Rothschild  μὲ τὸν Marx, μὰ κυρίως στὸ πόσες ἐπαναστάσεις ἔστησαν, μοιράζοντας ἐλπίδες παγκοσμίως καὶ ἐκκαθαρίζοντας τοὺς φυσικοὺς ἀντιπάλους τους, ἔχουμε χῶρο κι ἐμεῖς, ὡς θύματά του.
Στὸν παγκόσμιο τραπεζικὸ σιωνισμὸ εἴμαστε ἐθελοντὲς καὶ σπεύδουμε πάντα νὰ ἱκανοποιήσουμε τὶς ἐπιθυμίες τῶν  ἀφεντάδων μας μὲ χαρὰ καὶ ἀπόλυτον ἀφοσίωσιν.

Φιλονόη

Σημειώσεις

Προσέξτε καλὰ τὰ πρόσωπα αὐτά. Πολὺ καλά.
Πάρα πολὺ καλά… Ἴσα γιὰ νὰ καταλάβουμε ὅλοι μας πόσο …«ἐκλεκτά» εἶναι:

Φρίκη, ψέμματα κι ἐλπίδες...10

Τὸ opencuba, ἀπὸ ὅπου ἐλήφθησαν οἱ παραπάνω εἰκόνες τῶν νοσοκομείων, πράγματι παρουσιάζει μίαν ἄλλην ὀπτικὴ ἀπὸ αὐτὴν ποὺ διαδίδεται. Καπνὸς δίχως φωτιὰ δὲν ὑπάρχει ὅμως. Ἀρκεῖ νὰ δοῦμε τὶς δικές μας ὑποδομές, ποὺ σαφῶς εἶναι ἀξιοζήλευτες, ἀλλὰ ὄχι γιὰ …ἐμᾶς. Ἀρκεῖ νὰ θυμηθοῦμε τὸ ἀδωναΐ, ποὺ μιλοῦσε γιὰ ἰατρικὸ …τουρισμό.
Ἀρκεῖ νὰ συνειδητοποιήσουμε πὼς μὲ ὄχημα τὴν ἐλπίδα χάσαμε τόσους πολλοὺς βαθμοὺς ἐλευθερίας, ποὺ τώρα πιά, γιὰ νὰ τοὺς ἐπανακτήσουμε, πρέπει νὰ τὰ χάσουμε ὅλα.

Τὸ ἀλεκΣέι συνέκρινε τὴν ἑλληνικὴ ἐπανάστασιν μὲ τὴν ἐπανάστασιν τοῦ κομαντάντε.
Ἀνιστόριτος σαφῶς εἶναι.
Ὅμως ἐκεῖ πῆγε γιὰ προσκύνημα. Λέτε νά ἔκανε λάθος;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply