Χρησιμοποίησε πλαστά ἔγγραφα ἡ Ἐθνική Τράπεζα; (ἐξώδικον) (4)

«…Σας ενημερώνω πως κατά την προσεχή κατάθεση Προτάσεων στα πλαίσια της από 6-9-2016 Τακτικής Αγωγής που άσκησα ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου εναντίον της εταιρείας σας, στην οποία συμμετέχουν αρκετές δεκάδες προσθέτως παρεμβαίνοντες από όλο τον κόσμο, αν χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε από τα παραπάνω πλαστά και αθεώρητα έγγραφα, θα ζητήσω την ποινική δίωξή και σύλληψή όλων των υπευθύνων με την διαδικασία του αυτοφώρου, ανάμεσα στους οποίους και προσωπικά εσάς, με εξαίρεση φυσικά τα άτομα ειδικής δοσιδικίας….»Χρησιμοποίησε πλαστά ἔγγραφα ἡ Ἐθνική Τράπεζα; (ἐξώδικον) (4)1

 

Εξώδικη διαμαρτυρία προς την Εθνική Τράπεζα για την χρήση πλαστού εγγράφου (Μέρος Δ)

Τοῦ Ἐλευθερίου Ῥήνου

Θεωρώ δημοσιογραφική επιταγή, πριν δημοσιεύσω οποιοδήποτε άρθρο, ειδικά όταν απευθύνω σοβαρές κατηγορίες ενάντια σε κάποιους για πλαστογραφία και χρήση πλαστών εγγράφων, να ενημερώσω την άλλη πλευρά. Το ίδιο έπραξα και στην περίπτωση της χρήσεως πλαστογραφημένης λογιστικής καταστάσεως από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με την γραφολογική πραγματογνωμοσύνη της ειδικής γραφολόγου κυρίας Emily J. Will από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα, πριν προχωρήσω στην δημοσίευση, όχι μόνο συγκέντρωσα τις απόψεις συνολικά τριών γραφολόγων, αλλά απέστειλα και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση, υπογράφει δικόγραφα και πιστοποιεί την αυθεντικότητα των συνημμένων εγγράφων, τον έμμισθο δικηγόρο της ΕΤΕ Ιωάννη Λιναρίτη.

Εκτός από τους τρεις δικηγόρους της Εθνικής Τραπέζης, οι οποίοι έχουν συνυπογράψει τις εξώδικες δηλώσεις με τον κατάλογο εγγράφων που περιείχε την πλαστογραφημένη λογιστική κατάσταση, δηλαδή τους κυρίους Μιλτιάδη Σταθόπουλο, Ιωάννη Λιναρίτη και Κωνσταντίνο Φρανκανδρέα, η ευθύνη κατά την άποψή μου επεκτείνετε και στους φυσικούς προϊσταμένους τους, δηλαδή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τραπέζης Λεωνίδα Φραγκιαδάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ανωνύμου εταιρείας που διοικούν. Ήδη, κατά το παρελθόν, έχω ενημερώσει πολλαπλώς τον CEO της Εθνικής Τραπέζης Λ. Φραγκιαδάκη, τόσο για την χρήση πλαστού εγγράφου, όσο και για την πιστοποίηση απλών αντιγράφων ως αντιγράφων εκ του πρωτοτύπου από το νομικό τμήμα της τραπέζης, αν και δεν είχαν το πρωτότυπο ποτέ στην κατοχή τους.

Είναι σαφές, ότι η στοιχειοθέτηση της «απάτης επί δικαστηρίω» και της παραβιάσεως του «καθήκοντος αληθείας» των διαδίκων δεν είναι απλή, ειδικά όταν το ποσό της ζημίας δεν είναι σαφές και ο ενδεχόμενος δόλος δεν αποδεικνύεται εύκολα. Όμως, κατά την εκδίκαση της αγωγής κατά της Εθνικής Τραπέζης για την υπόθεση της Τραπέζης της Ανατολής στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρόδου, η πλευρά της τραπέζης θα πρέπει να υποβάλει κάποια σχετικά αποδεικτικά έγγραφα με τις προτάσεις της έως την 15η Δεκεμβρίου 2016. Είναι φυσικό να μην αποκαλύπτει η κάθε πλευρά τους «άσσους» που έχει στην κατοχή της και τουλάχιστον σε αυτό θα πρέπει οι εκπρόσωποι της Εθνικής Τραπέζης να με ευχαριστούν αντί να με θεωρούν «αγενή». Σε λίγες ημέρες, σύμφωνα με την εκτίμησή μου, οι εκπλήξεις και οι δημοσιογραφικές «εκρήξεις» θα είναι αρκετές και εκκωφαντικές.

Είναι ξεκάθαρο πως η πλευρά της τραπέζης πιστεύει πως είναι ανίκητη, με μια λογική που ξεφεύγει από την ερμηνεία οποιουδήποτε νόμου. Όσο κι αν είναι αποδεδειγμένο πως η πλευρά της όχι μόνο παρανόμησε, αλλά με ιδιαίτερο δόλο συνεχίζει να εξαπατά τους κομιστές μετοχικών τίτλων της Τραπέζης της Ανατολής έως σήμερα, άλλο τόσο είναι σαφές, πως οι εκπρόσωποί της αισθάνονται μια αδικαιολόγητη υπεροψία. Πιστεύουν ότι σε όποιο δικαστήριο και να πάνε, τους συνοδεύει η «αύρα» της παντοδύναμης τραπέζης και τόσο οι Δικαστές, όσο και η Δικαιοσύνη, θα υποκύπτουν πάντα στην θέλησή τους. Βέβαια, κάποια στιγμή ακόμη και στον έρημο αυτόν τόπο, η «τύχη» του παρανόμου τελειώνει και αναγκάζεται να καθίσει στην δύσκολη θέση του κατηγορουμένου. Τότε, θα είναι τυχερός αν η «παντοδύναμη» εταιρεία του καλύψει τον ίδιο ή απλά τον θυσιάσει για να γλυτώσουν οι πραγματικοί υπεύθυνοι, που από τα πολλά λάθη έχουν «μπλεχθεί» μόνοι τους στον ιστό τους ψεύδους τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΗΣ ΕΤΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ

Στα πλαίσια της γενικότερης αντιδικίας και σαν τελευταία προειδοποίηση, την 21η Νοεμβρίου 2016 απέστειλα νέα Εξώδικη Δήλωση – Διαμαρτυρία προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τραπέζης. Μετά από αυτό το σημείο, παύει οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια ενημερώσεως, αφού ως γνωστόν «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα». Οι υπάλληλοι της τραπέζης θεωρούν ότι ευρίσκονται στην «ζέστη» και την «θαλπωρή» της εργασίας τους και όλοι εμείς πετάμε πετραδάκια στα τζάμια, μήπως και μας ρίξουν κάποιο «ξεροκόμματο». Θα είναι αργά, όταν κατανοήσουν τόσο το άτοπο της συγκεκριμένης τακτικής, όσο και τις προσωπικές ποινικές και αστικές τους ευθύνες. Αναφορικά με το «ξεροκόμματο» δεν θα τοποθετηθώ, γιατί και πάλι δεν έχουν καταλάβει τα αυτονόητα.

Ας δούμε όμως το κείμενο της Εξωδίκου Δηλώσεως της 21ης Νοεμβρίου 2016, όπως και το ίδιο το εξώδικο στην συνέχεια. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι αυτή τη στιγμή, με εξαίρεση την πιο χαζή απάντηση της σύγχρονης τραπεζικής ιστορίας, κατά την οποία η Εθνική Τράπεζα αρνήθηκε την τοποθέτηση παραιτέρου υπογραφής και την πλαστότητα άλλου εγγράφου, το οποίο ήταν ανυπόγραφο και για το οποίο δεν είχα κάνει την παραμικρή κρίση  (βλ. «Γνώριζε η Εθνική Τράπεζα την πλαστότητα του εγγράφου!») η Εθνική Τράπεζα δεν έχει δώσει την παραμικρή δικαιολογία.

«Η παρούσα σκοπό έχει να σας γνωστοποιήσει – παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις ενδεχομένως της νομικής υπηρεσίας της τραπέζης σας – πως έχετε ξεκάθαρα εταιρικές, αλλά και προσωπικές ευθύνες, για την επαναλαμβανόμενη δόλια χρήση πλαστογραφημένου εγγράφου από την ανώνυμη εταιρεία σας.

Εδώ και αρκετό καιρό επικοινωνώ και ενημερώνω τους αρμοδίους εκπροσώπους σας, αλλά και εσάς τους ιδίους, με διαδοχικές επιστολές, ηλεκτρονικά μηνύματα και εξώδικες δηλώσεις – καταγγελίες, προσπαθώντας ειλικρινώς να φέρω στην αντίληψή σας τις πρακτικές εκείνες που παραβιάζουν το καθήκον αληθείας των διαδίκων, όπως επίσης και την έντονη, κατ’ επανάληψη προσπάθειά της νομικής υπηρεσίας σας να προστατέψει μεν την εταιρεία σας, χωρίς ωστόσο τον ανάλογο σεβασμό προς τον Νόμο.

Κατά την διάρκεια των τελευταίων, πολλαπλών αντιπαραθέσεων της εταιρείας σας με μεγάλο αριθμό κατόχων μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής, έχει διαπιστωθεί μεταξύ άλλων πως:

1) το νομικό τμήμα σας βεβαίωσε αντίγραφα εγγράφων, τα οποία οι δικηγόροι σας δεν είχαν καν στην κατοχή τους, ούτε και εντοπίζονται από την εταιρεία σας.

2) έμμισθοι δικηγόροι σας βεβαίωσαν σειρά εγγράφων ως αντίγραφα εκ του πρωτοτύπου που τάχα τηρούνται στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τραπέζης, στο οποίο αρχείο όμως τελικά δεν υπήρχαν τα πρωτότυπα, αλλά αθεώρητα αντίγραφα. Σε παγκόσμια πρωτοτυπία, θεωρήθηκαν ως γνήσια τα αντίγραφα εκ των αντιγράφων χωρίς να διαθέτετε το πρωτότυπο!

3) ο τέως διοικητής της νομικής υπηρεσίας της τραπέζης σας κ. Μιλτιάδης Σταθόπουλος και ο έμμισθος δικηγόρος κ. Ιωάννης Λιναρίτης, δήθεν για να ικανοποιήσουν αίτημα δικαστικής επιδείξεως εγγράφων, μου απέστειλαν κατάλογο εγγράφων εκ μέρους της εταιρείας σας στον οποίο περιλαμβάνεται αποδεδειγμένα πλαστογραφημένο έγγραφο, με τίτλο «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Κατάστασις του Λογιστικού της Εκκαθαρίσεως της Τραπέζης της Ανατολής τη 30 Ιουνίου 1936».

4) ο συγκεκριμένος κατάλογος εγγράφων χρησιμοποιήθηκε ξεκάθαρα για να παραπλανήσει Δικαστές, κάτι που εν τέλει επιτύχατε, αν και η εταιρεία σας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής είχατε ενημερωθεί έγκαιρα περί της συγκεκριμένης πλαστότητας. Επιλέξατε όμως να χρησιμοποιηθούν πλαστά και ανυπόστατα έγγραφα, για να αποκομίσετε ένα πρόσκαιρο δικανικό κέρδος, αποδεικνύοντας μόνοι σας τον ενδεχόμενο δόλο.

5) ακόμη και μετά την ενημέρωσή σας, όχι μόνο δεν απομακρύνατε την καταφανέστατα πλαστή λογιστική κατάσταση από το δημόσια προσβάσιμο αρχείο σας, αλλά συνεχίσατε να την χρησιμοποιείτε, ενώ μου την χορηγήσατε και πάλι θεωρημένη ως αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου μετά την ενημέρωσή σας!

6) φθάσατε ακόμη και στο σημείο, ως ημίμετρο, προσωρινά να αναρτήσετε ανακοίνωση στην είσοδο του ιστορικού αρχείου της τραπέζης σας, με την οποία απαγορεύατε την είσοδο σε κομιστές μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής, ανάμεσα στους οποίους και ονομαστικά σε εμένα.

7) ενώ τέλος η τράπεζά σας έχει χρησιμοποιήσει και άλλα έγγραφα τα οποία ελέγχονται ως πλαστογραφημένα.

Επειδή με την από 3 Νοεμβρίου 2015 Εξώδικη Δήλωση – Πρόταση – Πρόσκλησή μου κατά του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τραπέζης ΑΕ, σας ενημέρωσα για τον ψευδή ισχυρισμό σας περί υπάρξεως του φύλλου της εφημερίδος La Bourse Egyptienne Καΐρου της 18ης Οκτωβρίου 1937 στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τραπέζης.

Επειδή με την από 4 Δεκεμβρίου Εξώδικη Δήλωση – Πρόταση – Πρόσκλησή μου κατά του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τραπέζης ΑΕ, σας ενημέρωσα για την φερομένη από δύο ειδικούς πραγματογνώμονες ύπαρξη παραταίρου υπογραφής στον μόνο ενυπόγραφο ισολογισμό που διαθέτετε, αυτόν που τιτλοφορείται «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – Κατάστασις του Λογιστικού της Εκκαθαρίσεως της Τραπέζης της Ανατολής τη 30 Ιουνίου 1936».

Επειδή με την από 8 Δεκεμβρίου 2015 Εξώδικη Δήλωση – Πρόταση – Πρόσκληση μου, κατά του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τραπέζης ΑΕ, σας ανέλυσα ορισμένες από τις παρατυπίες σας (κατά την εκτίμησή μου) στην διάρκεια των νομικών αντιπαραθέσεων σας με δεκάδες κατόχους μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής, αλλά και την χρήση ανυπογράφων κειμένων – αντιγράφων.

Επειδή κατά την συνάντησή μου με τους νομίμους εκπροσώπους σας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15.30 στον δεύτερο όροφο του κτιρίου της Αιόλου 86, παρά την καλή μου θέληση, διαπιστώθηκε η τεράστια διαφωνία μας και η αλαζονική στάση σας, η οποία επειδή δεν έχει έρεισμα στην λογική ή στα υπάρχοντα στοιχεία, σας έχει αναγκάσει σε σειρά τραγικών λαθών, ανάμεσα στα οποία η χρήση πλαστού εγγράφου και η βεβαίωση ανυπογράφων αντιγράφων.

Επειδή με την από 28 Δεκεμβρίου 2015 Εξώδικη Δήλωση – Διαμαρτυρία μου απήντησα στις όποιες απορίες σας και σας κοινοποίησα και πάλι το θέμα της πλαστότητος της μόνης ενυπογράφου εξαμηνιαίας λογιστικής καταστάσεως της ειδικής εκκαθαρίσεως της Τραπέζης της Ανατολής που εντοπίζουν οι εκπρόσωποί σας με τίτλο «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – Κατάστασις του Λογιστικού της Εκκαθαρίσεως της Τραπέζης της Ανατολής τη 30 Ιουνίου 1936».

Επειδή θεωρώ πως έχετε εξαπατήσει εμένα και δεκάδες άλλους αντιδίκους σας, με την χρήση πλαστογραφημένου εγγράφου, το οποίο δεν είναι γνωστό πότε έχει πλαστογραφηθεί και από ποιόν, κάτι που θα πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω από την δικαιοσύνη, ωστόσο είναι δεδομένο πέραν κάθε αμφιβολίας ότι έχει χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία σας πολλαπλά.

Επειδή θεωρώ πως οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωσή σας, για τις ποινικές και αστικές σας ευθύνες, τόσο στα πλαίσια της εταιρείας σας, όσο και προσωπικά ξεχωριστά στον κάθε έναν από εσάς, ξεφεύγει από τα όρια της λογικής και της καλής θελήσεως και έγκειται στα άρθρα του Ποινικού Κώδικα περί εγκλημάτων και στα αντίστοιχα του Αστικού Κώδικα περί αδικοπραξίας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

α) Διαμαρτύρομαι έντονα για την χρήση των προαναφερομένων εγγράφων και αντιγράφων, τα οποία παραβιάζουν κάθε λογική και έννοια Δικαίου. Η ύπαρξη και μόνον πλαστογραφημένων και ανυποστάτων εγγράφων καταδεικνύει την έλλειψη αξιοπιστίας των νομικών ισχυρισμών σας, οι οποίοι βασίζονται μόνον σε μια «περίεργη» αίσθηση περί της λειτουργίας της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που αν και πρόσκαιρα επιβραβεύει τις παράνομες πρακτικές σας, δεν είναι δυνατόν να τις συμμεριστώ.

β) Στα πλαίσια αυτής της υστάτης προσπάθειας σας κοινοποιώ την έκθεση της γνωστής Αμερικανίδας γραφολόγου (Board Certified Forensic Document Examiner) κυρίας Emily J. Will, D-BFDE που πιστοποιεί περίτρανα την πλαστότητα της προαναφερομένης λογιστικής καταστάσεεως. Σας ενημερώνω πως δεν είναι η μόνη γραφολόγος που επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη καταφανέστατη πλαστότητα, πέραν κάθε αμφιβολίας.

γ) Μετά και από αυτήν την προσπάθεια διατηρήσεως – από την πλευρά μου μόνο – του fair play όπως πάντα κάνω σε αυτή την πολυετή διαμάχη, αναμένω την άμεση απάντησή σας με οποιανδήποτε δικαιολογία θα μπορούσε να εξηγήσει τα παραπάνω, την οποία θα λάβω υπόψιν μου προτού υποβάλω, προσωπικά σε πρώτη φάση:

έγκληση εναντίον του Διευθύνοντος Συμβούλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας σας, των δικηγόρων που χειρίστηκαν την συγκεκριμένη υπόθεση, των εκπροσώπων σας στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τραπέζης και όσων έχουν υπογράψει επιστολές εκ μέρους της τραπέζης σας που εβασίσθηκαν σε ισχυρισμούς σχετικούς με τα παραπάνω έγγραφα,

– αναφορά στα αρμόδια εγχώρια και διεθνή όργανα που είναι επιβεβαρυμένα με τον έλεγχο της σύννομης λειτουργίας της εταιρείας σας και

– κοινοποίηση των παραπάνω στον ελληνικό και διεθνή τύπο.

δ) Σας ενημερώνω πως κατά την προσεχή κατάθεση Προτάσεων στα πλαίσια της από 6-9-2016 Τακτικής Αγωγής που άσκησα ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου εναντίον της εταιρείας σας, στην οποία συμμετέχουν αρκετές δεκάδες προσθέτως παρεμβαίνοντες από όλο τον κόσμο, αν χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε από τα παραπάνω πλαστά και αθεώρητα έγγραφα, θα ζητήσω την ποινική δίωξή και σύλληψή όλων των υπευθύνων με την διαδικασία του αυτοφώρου, ανάμεσα στους οποίους και προσωπικά εσάς, με εξαίρεση φυσικά τα άτομα ειδικής δοσιδικίας.

Αντίκλητό μου στην Ρόδο δεκτικό επιδόσεων, ορίζω τον Ιωάννη Καραμιχάλη του Σταματίου, κάτοικο Ρόδου, οδός Αμερικής, αριθμός 40, τηλ.: 2241077860, φαξ: 2241077366, κινητό: 6973040019, email : [email protected]

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα εξώδικη δήλωση – καταγγελία μου προς εκείνον στον οποίο απευθύνεται, για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενο στην έκθεση επιδόσεώς του.

Ρόδος, 21 Νοεμβρίου 2016

Ο εξωδίκως δηλών

Συνημμένο (1): Η γραφολογική πραγματογνωμοσύνη της ειδικού γραφολόγου Emily J. Will στην αγγλική γλώσσα, μαζί με την μετάφραση στα ελληνικά και το βιογραφικό της».Χρησιμοποίησε πλαστά ἔγγραφα ἡ Ἐθνική Τράπεζα; (ἐξώδικον) (4)7

τράπεζα Ἀνατολῆς

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply