Θέλουν λιγοτέρους ἤ περισσοτέρους Μαροκινούς στήν Ὁλλανδία;

O Ολλανδός πολιτικός Geert Wilders δήλωσε την Παρασκευή ότι η καταδίκη του για το ότι εξύβρισε τους Μαροκινούς και παρακινούσε σε διακρίσεις σε βάρος τους ήταν μια προσπάθεια να τον φιμώσουν πριν τις εθνικές εκλογές τον Μάρτιο, που θα αποτύχει.

Ο Wilders κατεδικάσθη για ένα τηλεοπτικό περιστατικό το 2014, στο οποίο καθοδήγησε τους υποστηρικτές του να φωνάξουν ότι ήθελαν «Λιγότερους! Λιγότερους ! Λιγότερους !» Μαροκινούς στην Ολλανδία.

Σε μια βιντεοσκοπημένη απάντηση στην απόφαση, στην οποία δεν παρέστη αυτοπροσώπως, ο Wilders είπε: «Εγώ ποτέ δεν θα σιγήσω».
Είπε ότι η απόφαση ήταν μια προσπάθεια να «εξουδετερώσουν τον ηγέτη (τον ίδιο) του μεγαλυτέρου και πιο δημοφιλούς κόμματος της αντιπολιτεύσεως στην Ολλανδία».
Το «Κόμμα της Ελευθερίας» του Wilders προηγείται του συντηρητικού κόμματος VVD του Πρωθυπουργού Mark Rutte σε ορισμένες δημοσκοπήσεις πριν από τις εθνικές κοινοβουλευτικές εκλογές, που έχουν προγραμματισθεί για τις 15 Μαρτίου.

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Σε μία επίδειξη αντιδημοκρατικών αντανακλαστικών, τρεις φανατικοί δικαστές στην Ολλανδία απεφάσισαν να «καταδικάσουν» τον ηγέτη του μεγαλυτέρου κόμματος της αντιπολιτεύσεως, γιατί τόλμησε να ρωτήσει τους οπαδούς του, αν θέλουν περισσοτέρους ή λιγοτέρους Μαροκινούς στην Ολλανδία.
Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο τηλεοπτικό περιστατικό, που γυρίσθηκε στις 19 Μαρτίου του 2014.
Σ’ αυτό, φαίνεται ο Wilders να ρωτά τρεις ερωτήσεις τους οπαδούς του.
Στην επίμαχη τρίτη ερώτηση, αν θέλουν περισσοτέρους ή λιγοτέρους Μαροκινούς στην Ολλανδία, του απαντούν ρυθμικά: Λιγοτέρους! Λιγοτέρους! Λιγοτέρους!
Γι’ αυτήν την «καθοδήγηση» κατεδικάσθ από τους τρεις «φανατικούς» δικαστές.
ΠΗΓΗ:

Το πραγματικό περιστατικό όμως υπέστη μοντάζ, μίκρυνε σε διάρκεια και εμφανίστηκε έτσι:
ΠΗΓΗ:

Παρέμεινε μόνον η επίμαχη ερώτηση .
Αφαιρέθηκαν οι δύο πρώτες ερωτήσεις και η απάντηση του κοινού σ’ αυτές.
Ποιά ήταν η πρώτη ερώτηση;
«θέλετε περισσότερη ή λιγότερη Ευρωπαϊκή Ένωση»
H απάντηση του κοινού ήταν: «Λιγότερη! Λιγότερη! Λιγότερη!»
Mπορείτε να απαντήσετε και εσείς.
Έγινε ή όχι μοντάζ στις δηλώσεις του Wilders προς το εκλογικό κοινό του;
Xρησιμοποιήθηκε ψευδές υλικό για την καταδίκη του ή όχι;
Ήταν οι δικαστές του Wilders αμερόληπτοι, φανατικοί ή ανίκανοι;
Tι πόνεσε περισσότερο τους Ολλανδούς φανατικούς υποστηρικτές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως;
H απάντηση για την Ευρωπαϊκή Ένωση ή η απάντηση για τους λιγοτέρους Μαροκινούς;
TA TΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ-ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΟΥ. ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ «ΛΑΪΚΙΣΤΗ» ΠΟΛΙΤΙΚΟ...

TA TΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ-ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΟΥ. ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ «ΛΑΪΚΙΣΤΗ» ΠΟΛΙΤΙΚΟ…

 

Σημειώνω ότι η «καταδίκη» του Wilders δεν έχει κάποιο πρακτικό αντίκρυσμα και δεν πρόκειται να πάει φυλακή.
Με παρόμοιο τρόπο επεχείρησαν το 2010 να «τιμωρήσουν» την Marine Lepen για δηλώσεις της ενάντια στους μουσουλμάνους στην Λυών.
To αρμόδιο γαλλικό δικαστήριο όμως στις 15.12.2015 την αθώωσε …
Oι φανατικοί της Ευρωπαϊκής Ενώσεως έπαιξαν αρκετά με την δικαιοσύνη στην Γαλλία και την Ολλανδία, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάτι.
Στις 15 Μαρτίου 2017 οι Ολλανδοί πολίτες θα αποφασίσουν, εάν θέλουν κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Wilders ή όχι και αν επιθυμούν λιγότερη Ευρωπαϊκή Ένωση ή όχι.
Το ερώτημα για τους Μαροκινούς δεν θα τους απασχολήσει, αλλά σίγουρα η οποιαδήποτε ολλανδική κυβέρνηση θα ενεργοποιήσει στην συνέχεια την συμφωνία του Δουβλίνου και θα απαιτήσει όλοι οι ανεπιθύμητοι και παράνομοι μετανάστες να σταλούν στην χώρα πρώτης εισόδου.
Για να μπορέσουν να επανεκλεγούν οι Ολλανδοί φίλοι της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξαναθυμήθηκε τον κανονισμό του Δουβλίνου, που θα αρχίσει να εφαρμόζεται «από τα μέσα Μαρτίου 2017», δηλαδή κυριολεκτικά από τις 15 Μαρτίου 2017…
Ο δικός μας επίτροπος για την μετανάστευση, κος Αβραμόπουλος, κατάλαβε τι τον έβαλαν να προτείνει και για ποιόν λόγο;
Μάλλον δεν κατάλαβε, γιατί φαντάζομαι ότι αν καταλάβαινε, θα έπρεπε να αντιδράσει έντονα, κάτι που δεν έγινε.
To μέτρο προβάλλεται υποκριτικά από σήμερα για να επηρεασθούν οι Ολλανδοί ψηφοφόροι και να μην ψηφίσουν Wilders ή για να τον ψηφίσουν και να στείλουν την Ευρωπαϊκή Ένωση αδιάβαστη, δίνοντάς του νομικό όπλο να «ξαποστείλει» όλους τους μετανάστες και όχι μόνο τους Μαροκινούς;
Aν ο Wilders πάει εκλογικά καλά στην Ολλανδία στις 15 Μαρτίου 2017, μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις στην Γαλλία.
Ο πρώτος γύρος των Γαλλικών Προεδρικών εκλογών διεξάγεται στις 23 Απριλίου 2017, όπου δεν αναμένεται αποτέλεσμα.
Στον δεύτερο γύρο, στις 7 Μαίου 2017, αν οι Γάλλοι δεν ψηφίσουν Marine Lepen, θα πρέπει να αρχίζουν να υποδέχονται σωρευτικά Αφρικανούς μετανάστες από την Ολλανδία και μάλιστα Μαροκινούς και Αλγερινούς.
Ας το έχουν υπόψιν τους, όσοι σκέπτονται να ψηφίσουν τον Francois Fillon για σωτήρα της Γαλλίας «για να αποκρούσουν στον δεύτερο γύρο την Marine Lepen».
Ο δεύτερος νόμος του Murphy προβλέπει ότι «ό, τι μπορεί να εξελιχθεί κακά θα εξελιχθεί κακά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο».
Μετάφραση:
Ταυτόχρονη επικράτηση ευρωσκεπτικιστών σε εκλογές Ιταλίας, Ολλανδίας και Γαλλίας, ενώ παράλληλα θα είναι «ακυβέρνητες» η Ελλάδα και η Βουλγαρία και τα σύνορα της Τουρκίας θα είναι ανοικτά για 3.000.οοο μετανάστες…
Αν θέλετε και την χειρότερη εκδοχή, φαντασθείτε ταυτόχρονα πολεμικές επιχειρήσεις μεγάλου μεγέθους στην Μέση Ανατολή και στην Λιβύη, να δημιουργούν ακόμα κάμποσα εκατομμύρια μετανάστες.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να ετοιμάζεται για τα χειρότερα.
Η σημερινή ηγεσία της είναι ανάξια.
Θα τιμωρηθεί παραδειγματικά, γιατί αγνόησε την δημοκρατία και τις επιθυμίες του απλού Ευρωπαίου πολίτη και έγινε όργανο ενός Σόιμπλε, μίας Μέρκελ και ενός συρφετού ανικάνων ευρωγραφειοκρατών χωρίς πατρίδα και ήθος…
Αρκετά έπαιξαν.
Πλησιάζει η ώρα για να χάσουν οι φανατικοί της Ευρωπαϊκής Ενώσεως μέσα στην έδρα τους από «λαϊκιστές» πολιτικούς τύπου Geert Wilders, Marine Lepen, Beppe Grillo, αλλά και από την Theresa May…
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply