Χαλέπι ἐλεύθερο…

Κι ἔφθασε, ἐπὶ τέλους, ἡ μεγάλη στιγμή… Οἱ μισθοφόροι χασάπηδες (τῶν γνωστῶν σαπροφύτων) ἀπομακρύνονται…

ΣΥΡΙΑ: «Τίτλοι τέλους» γιὰ τοὺς τζιχαντιστὲς τῆς Ἄλ Κάιντα καὶ τοῦ Ἐλευθέρου Συριακοῦ Στρατοῦ (FSA), στὸ Χαλέπι..

Χαλέπι ἐλεύθερο...6

Νᾶκος Μαρούγκας

ΔΑΜΑΣΚΟΣ, 12 Δεκεμβρίου – RIA Novosti, Μιχαήλ Alaeddin.

Χαλέπι ἐλεύθερο...1

Ο Συριακός στρατός και οι συμμαχικές δυνάμεις άφησαν μόνο για τους τρομοκράτες τρεις μικρές συνοικίες , πριν να ανακοινώσουν την πλήρη απελευθέρωση του Χαλεπίου, είπε στο RIA Novosti το προσωπικό της πολιτοφυλακής της πόλεως.

«Σχεδόν πριν από την ανακοίνωση της απελευθερώσεως του Χαλεπίου έμειναν για να καθαρίσουν τρείς συνοικίες:. Kallyasi, Mashhad και Ansari. Όταν οι μάχες εκεί θα τελειώσουν μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι η πόλη είναι εντελώς υπό τον έλεγχο του Συριακού Στρατού» – Είπε στο πρακτορείο.

τὸ κουτσαβάκι

Ἀδειάζει τὸ Χαλέπι…
Παραδίδονται τὰ ὑψώματα τοῦ Γκολᾶν στὸ …Ἰσραήλ!!!

Χαλέπι ἐλεύθερο...5

πηγὴ

..ἀλλὰ οἱ ἀποκεφαλιστὲς ἔχουν μίαν ζεστὴ ἀγκαλιὰ γιὰ νὰ εὕρουν παρηγοριά!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο πρωθυπουργός στηρίζει τους τζιχαντιστές στην πατρίδα μας… Γιατί;

Χαλέπι ἐλεύθερο...4
Δυστυχώς… η επίσημη κυβερνητική εξουσία της πατρίδας μας είναι στο πλευρό αυτών που στηρίζουν τους μισθοφόρους-φονιάδες του λαού της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο Α. Τσίπρας κρατάει στην αγκαλιά του δύο από αυτούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, για να «πέσει» η εκλεγμένη κυβέρνηση της Συρίας, στην οποία συμμετέχουν σοσιαλιστές, κομμουνιστές και πατριωτικές δυνάμεις (για τον τέταρτο κύριο δεν έχουμε -ακόμη- στοιχεία, εκτός αν βρεθεί κάποιος που θα ρωτήσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που μάλλον δεν θα υπάρξει…) και φυσικά να καταλυθεί το κοσμικό Σύνταγμα της Συρίας (κατοχυρώνει ανεξιθρησκεία, ελεύθερη πολιτική δραστηριότητα όλων των κομμάτων, Δωρεάν Δημόσια Παιδεία σε όλες τις βαθμίδες, Δημόσια και ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοσμική δικαιοσύνη κι όχι σαρία κ.α.π.)…

Ποιους υποστηρικτές της τρομοκρατίας έχει στην αγκαλιά του ο κ. Τσίπρας:

Χαλέπι ἐλεύθερο...2
– Τον Ισμαήλ Αλ Χαλάμπι
Χαλέπι ἐλεύθερο...3 

– Τον Άρεφ Αλομπέϊντ (Aref Alobeid).

Σίβυλλα

Ὄμορφος κόσμος, ἠθικός, ἀγγελικὰ πλασμένος.

Φιλονόη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply