Φοβοῦνται οἱ Τοῦρκοι τόν Καμμένο;

Προκαλοῦν ἄνευ προηγουμένου οἱ Τοῦρκοι στὸ Αἰγαῖον!!!Οι Τούρκοι στρατηγοί «φοβήθηκαν» τον Έλληνα ΜΠΟΥΛΗ ΥΕΘΑ και ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί άσκηση στο Β. Αιγαίο του πολεμικού τους ναυτικού με αληθινά πυρά.

Στὸ μεταξύ…

Αυτοί κρύβονται, και εσείς περιμένετέ να σας σώσουν. Οι Τούρκοι μας διώχνουν από το Αιγαίο και ο κάθε ΜΠΟΖΟ τρώει αστακούς στου ΔΟΥΡΑΜΠΕΗ.

Όταν ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ μαζεύει ακόμα και τα σκουπίδια για να εξοπλισθεί.

Οι Αστακοί, γαρίδες και ψάρια για τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο και τα φιλαράκια στην πολυτελή ψαροταβέρνα ΔΟΥΡΑΜΠΕΗ σε αφθονία.

Φοβοῦνται οἱ Τοῦρκοι τόν Καμμένο;1

Με βάση  επίσημη επιστολή από την στρατιωτική διοίκηση στην Σάμο προς τους Ξενοδόχους της Σάμου, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ζητάει οτιδήποτε ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ανακαινίσεως ξενοδοχειακών μονάδων στο νησί για να το χρησιμοποιήσει με σκοπό να καλλιτερέψει τις συνθήκες των στρατιωτών μας.

Φοβοῦνται οἱ Τοῦρκοι τόν Καμμένο;3

 

Οι απατεώνες, ψεύτες και ο κλέφτες έχουν κάθε λόγο να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

Το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης φέρουν οι «Φιλιππινέζες» και οι βρώμικοι Εισαγγελείς της Κολομβίας των Βαλκανίων, των άνευ πόθεν έσχες, και του περίσσιου αίσχους, που εξακολουθούν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας, ελεύθεροι.

Οι Έλληνες ΜΝΗΜΟΝΙΑ μέχρι να σβήσει ο ήλιος…

Όσο οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, και οι δικαστές της Κολομβίας των Βαλκανίων θα μιλούν για πάταξη της διαφθοράς από το «βήμα», τόσο εσύ ΕΛΛΗΝΑ θα λιμοκτονείς, μέχρι να πεθάνεις.

Από όσους κυβέρνησαν, και κυβερνούν σήμερα, μαζί και οι βαστάζοι τους, κανείς εξαίρεση του κανόνα.

Και επειδή, «πάντα ἐκκαλύπτων ὁ χρόνος εἰς τὸ φῶς ἄγει»  φάε ΕΛΛΗΝΑ. με το τσουβάλι, εκ του βήματος εμπαιγμό περί πάταξη διαφθοράς, μέχρι σκασμού… με επιδόρπιο τα γερμανικά CD και τις λίστες του Μπογιάνς των «παλαιών» (του ΠΑΣΟΚ, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) και των «νέων» (του ΣΥΡΙΖΑ, και των ΑΝΕΛ) των Μνημονίων, μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Ε Λ Λ Η Ν Α

Ξύπνα, δες την πραγματικότητα που ζεις, και αναρωτήσου εάν θέλεις να ζήσουν και τα παιδιά σου το ίδιο, διαφορετικά συνέχισε να τους κοιτάς στα μάτια.

Καὶ ὁ Ῥουμπάτης, ποὺ διευθύνει τὴν (ἑλληνική;) ΕΥΠ στὸ ἀπυρόβλητον…

ἔρευνα Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply