Δὲν μᾶς εἶπαν ὅμως ποῦ (ἀκριβῶς) τὰ βρῆκαν τόσα ἑκατομμύρια…

«Άρπαξε να φας και κλέψε να ‘χεις»
…και κάνε κι ένα πόθεν έσχες να βρίσκεται.

Όπως σας τα είπα ήδη…
…Άλλο «πόθεν» και άλλο «έσχες»…

Όλοι αυτοί οι κονομημένοι πολιτικοί, με τα δεκάδες ακίνητα, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καταθέσεις στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, μας πληροφόρησαν, με τις δηλώσεις τους, ότι έχουν τόσα που δεν θα προκάνουν σ’ αυτή την ζωή να τα φάνε.
Δεν μας είπαν, όμως, από πού τα βρήκαν…

Διότι εγώ ξέρω ότι, εδώ και πολλά χρόνια, σέρνονται κάτι μίζες για εξοπλιστικά και μεσολαβήσεις, κάτι δωρεές από λομπίστες για να κάνουν την δουλειά τους, τόσον στο ελληνικό όσον και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, αλλά και κάτι χονδρά πακέτα που διακινούνται κρυφά και υπογείως από γνωστούς-αγνώστους «πλυντηριάδες» μαύρου χρήματος, που θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους.

Κι’ ας φωνάζουν οι ξένοι ειδικοί ότι οι κύριες εστίες διαφθοράς στην Ελλάδα, βρίσκονται στις τάξεις βουλευτών, δικαστών και εισαγγελέων.
Οι άνθρωποι τ’ απέκτησαν με τον ..τίμιο ιδρώτα τους και στην πλάτη ενός μαλάκα λαού, που τους στέλνει στην Βουλή για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του….
«Σαν ξυπνήσεις μονομιάς, θάλθει ανάποδα ο ντουνιάς» αλλά φευ..

Καλό βράδυ εξυπνοπουλάδες μου..!

Ῥούσσης Νῖκος

εἰκὼν

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply