Ἐάν ἡ δικαιοσύνη εἶχε ἀντιδράσῃ, ἡ παιδοψυχίατρος θὰ ἦταν ζωντανή!

Γράφει ὁ Ἐλευθέριος Ῥῆνος

Είναι δυστυχές να επιβεβαιώνεσαι για τα δυσάρεστα, αλλά ακόμη πιο άσκημο είναι να γνωρίζεις πως θα υπάρξουν χειρότερα. Ο λόγος για την εγκληματική οργάνωση Σώρρα και όσα τον τελευταίο καιρό ανακύπτουν ως συνεχιζόμενες εμπλοκές με την δικαιοσύνη. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτές οι ακραίες συμπεριφορές προκύπτουν από την ιδεολογία, την δράση και τον σκοπό της «Ελλήνων Συνέλευσις», όπως θέλει να αποκαλείται μια σειρά από αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, που σκοπό έχουν την δημιουργία πολιτικού κόμματος υπό τον πατρινό δήθεν «τρισεκατομμυριούχο» Αρτέμιο Σώρρα.

Το τελευταίο θύμα αυτής της ανόητης απάτης είναι η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, μια λαμπρή, νέα επιστήμονας που δυστυχώς έμπλεξε στα δίκτυα της εγκληματικής οργανώσεως και το πλήρωσε με την ζωή της. Η Θώμη Κουμπούρα έλαβε την ειδικότητα της Παιδοψυχιατρικής το 2007 στην Θεσσαλονίκη μετά από ειδίκευση της στο Παιδοψυχιατρικό Τµήµα του Ιπποκράτειου Νοσ. Θεσσαλονίκης, όπου είχε δραστηριοποιηθεί µε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη δημιουργία και στελέχωση του νεοσύστατου το 2006 Ειδικού Ιατρείου Μελέτης ∆ΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας).

Βίντεο. Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, εκ των πρωτεργατών της εγκληματικής οργανώσεως Σώρρα και φερόμενος ως δολοφόνος της Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, λίγο πριν την σύλληψή του αναφέρεται δημόσια σε «σκευωρία εναντίον του».

Η Θ. Κουμπούρα εργαζόταν ως ιδιώτης στην Λαµία (http://asklipiion.com/), ήταν επί διετία επιστηµονικός συνεργάτης στο Παιδοψυχιατρικό Τµήµα του Ιπποκράτειου Νοσ. Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη ερευνητικού πρωτοκόλλου για την μελέτη της επιπτώσεως της ∆ΕΠΥ στον κλινικό πληθυσµό. Διετέλεσε επιστηµονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παιδιού & Εφήβου της Λαµίας και της Αμφίσσης, ενώ δραστηριοποιείτο εθελοντικά σε προγράμματα αγωγής κοινότητας, αρθρογραφούσε σε έντυπα της Φθιώτιδος και προσέφερε εθελοντικές υπηρεσίες στηρίξεως οµάδος εφήβων σε Σωματείο Κλασσικού Αθλητισµού της Λαμίας.

Κι όμως η Θώμη Κουμπούρα φέρεται να χρηματοδοτούσε την επέκταση της οργανώσεως Σώρρα στην Θεσσαλία, πέφτοντας στην ίδια παγίδα, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας. που δίνουν χρήματα για τους ιδιοτελείς σκοπούς της ηγεσίας της εγκληματικής οργανώσεως. Δυστυχώς, δεν ήταν η μόνη ιατρός που έπεσε θύμα αυτής της απάτης, όπως και δεν ήταν η μόνη επιστήμονας. Η συγκεκριμένη όμως, από ότι φαίνεται το πλήρωσε με την ζωή της.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της Παιδοψυχιάτρου, είναι από τα πρωτοπαλλήκαρα του Αρτέμη Σώρρα, μαζί με την Βίκυ Χαραλάμπους, τον Γιάννη Καλογερόπουλο και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Η δράση του ήταν ιδιαίτερα εκτεταμένη, σε αντίθεση με όσα διαδίδει πλέον με δόλο η εγκληματική οργάνωση για να περιορίσει τις ευθύνες της. Είναι ελάχιστες οι πόλεις και τα χωριά, τα οποία δεν επισκέφθηκε ο Χρήστος Μπαλαντίνας τα τελευταία χρόνια, μόνος ή μαζί με τους προαναφερομένους, για να μαζέψει και άλλα θύματα για την απάτη Σώρρα. Κατά την γνώμη μου πρόκειται για τον πιο ένθερμο «στρατιώτη – πολεμιστή», που ορκίσθηκε στον περιβόητο όρκο της εγκληματικής οργανώσεως και να γίνει χώμα αν παραβεί τις εντολές του φυσικού αρχηγού της.

Βίντεο. Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ταξίδευε εκτεταμένα σε όλη την χώρα και μιλούσε υπέρ του Σώρρα σε χωριά, πλατείες, τοπικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η δολοφονία της άτυχης Θώμης έγινε, σύμφωνα με τα επίσημα ανακοινωθέντα της αστυνομίας, το βράδυ της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2016 μέσα στο σπίτι της, επί της οδού Φοίνικα στα Γαλανέικα Λαμίας. Ο αδελφός της την εντόπισε στις 11 το πρωί της επομένης ημέρας μέσα σε μια λίμνη αίματος και με τουλάχιστον 15 μαχαιριές, αλλά και αμυντικά τραύματα. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον φίλο της και τελευταίο που την είδε ζωντανή, ο οποίος είχε εξαφανισθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 45χρονη ήταν πεσμένη στο κρεββάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν κτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό και στο στήθος. Το αιχμηρό αντικείμενο δεν ανευρέθη, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι. Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά τον χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβιάσεως. Επίσης ο δολοφόνος δεν είχε κίνητρο την ληστεία, αφού δεν πείραξε τα κοσμήματα και χρήματα της άτυχης 45χρονης.

Όλα δείχνουν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, ήταν μέσα στο σπίτι και φεύγοντας απλά τράβηξε την πόρτα η οποία δεν ήταν κλειδωμένη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο συλληφθείς, όταν βγήκε για λίγο έξω και επέστρεφε, κάποιος τον κτύπησε στο κεφάλι και στην συνέχεια ξύπνησε γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς να γνωρίζει τι έγινε. Στην συνέχεια ακολούθησε μια περίεργη διαδρομή, και έφθασε μέχρι ένα κοντινό μοναστήρι από το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, τον έδιωξαν οι μοναχοί τελικά όταν ξύπνησε μετά από ώρες. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Εικόνα 1. Η αδικοχαμένη Θώμη Κουμπούρα, μια λαμπρή επιστήμονας, Ιατρός με ειδικότητα Παιδοψυχιατρικής, με πλούσια τοπική, κοινωνική δράση.

 Ο Χρήστος Μπαλαντίνας λίγο πριν από την σύλληψή του κατηγορούσε τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, στενό συνεργάτη του στην οργάνωση Σώρρα, ότι αυτός τον κυνηγούσε τον τελευταίο καιρό, ενώ παράλληλα διεκήρυττε την πίστη του προς τον αρχηγό του Αρτέμιο Σώρρα, προς τον οποίο ο ίδιος λέει πως έστειλε σημαντικά στοιχεία πριν την σύλληψή του.

Ας δούμε όμως χρονικά, πώς τοποθετούνται, τα γεγονότα και οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα:

– Μέχρι το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου 2016, ο Χρήστος Μπαλαντίνας ήταν στενός συνεργάτης του Αρτεμίου Σώρρα και συμμετείχε ενεργά στις δράσεις της οργανώσεως.

– Για πρώτη φορά στις 27 Δεκεμβρίου και ώρα 11.48μμ (ώρα Facebook), ο Ιωάννης Καλογερόπουλος γράφει στο Facebook κατά του Χρήστου Μπαλαντίνα, τον οποίο κατηγορεί για εμπορία «ματζουνιών», κάτι που το γνώριζε για μήνες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και ο ίδιος αποδέκτης των σκευασμάτων του Μπαλαντίνα. Κάτι συνέβη που ανάγκασε τον Καλογερόπουλο το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου να ψάχνει αφορμές για να διαχωρίσει την θέση της οργανώσεως από τον Μπαλαντίνα.

 

Εικόνα 2. Ξαφνικά το βράδυ του φόνου ο πρώην «αδελφός», «συνέλληνας» και «συνεργάτης» του Καλογεροπούλου έβγαλε στην φόρα την πώληση βοτάνων, κάτι που γνώριζαν οι πάντες από καιρό.

  – Η πρώτη αλλοπρόσαλλη ανάρτηση Μπαλαντίνα, που δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ευρίσκετο σε περίεργη κατάσταση ήταν στις 30 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:13 πμ. Σε αυτήν κατηγορεί τον Γιάννη Καλογερόπουλο ότι αυτός και η Βίκυ Χαραλάμπους ευρίσκοντο πίσω από προσπάθεια καθαιρέσεώς του από την θέση του προέδρου της Ε.ΣΥ. («Ελλήνων Συνέλευσις») της περιοχής του. Στην ίδια ανάρτηση, συγγενικό του πρόσωπο γράφει στις 10.06 πμ εκείνης της ημέρας: «ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ».

Η δεύτερη ανάρτηση Μπαλανίνα, με όμοιο συντακτικό και γραμματική γίνεται την 30η Δεκεμβρίου 2016 στις 7:14 π.μ. δηλαδή μόλις ένα λεπτό από την προηγουμένη! Σε αυτήν λέει ότι πήγε Αθήνα για να παραδώσει στοιχεία τον Σώρρα κατά συνεργατών του και στην επιστροφή σταμάτησε στο σπίτι της δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου. Μάλιστα, σημειώνει ότι γράφει από το κινητό του, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο από τον τρόπο γραφής και τον τονισμό.

Παραδέχεται ότι το βράδυ που ευρίσκετο στο σπίτι της Θώμης Κουμπούρα χρησιμοποίησε το κινητό της για να καλέσει συνεργάτες του στην οργάνωση Σώρρα, γιατί εκείνος δεν είχε σήμα. Από ό,τι φαίνεται το θέμα της αναστατώσεως ήταν η ανάρτηση Καλογεροπούλου για τα «ματζούνια» που εφέρετο να διακινεί ο Μπαλαντίνας και για αυτό ήθελε να βγάλει βίντεο – ανακοίνωση.

Η τρίτη ανάρτηση της ημέρας ήταν στις 7.15 πμ, μόλις ένα λεπτό από την επομένη και επρόκειτο και πάλι για μακροσκελές κείμενο. Σε αυτό αναφέρει πως ενημερώθηκε ότι η αστυνομία ήταν σπίτι του και τον έψαχνε.

Το τέταρτο μήνυμα στο Facebook προσετέθη και αυτό στις 7.15 πμ και αναφέρεται στις κατηγορίες Καλογεροπούλου για τα βότανα, απαντώντας ότι ουδέποτε πληρώθηκε για αυτό (κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν και άλλοι) και ότι το γνώριζε ο Καλογερόπουλος από καιρό. Σε αυτό το συγκεκριμένο μήνυμα, παραδέχεται και κάτι άλλο που με αφορά:

«εκεί το πας πουλημένο τομάρι αρχιπρακτορα εσύ με την Χαραλάμπους μου στισατε το παιχνίδι με τον Ρήνο για να φάω την μήνυση δήθεν ότι ήσουν στον δρόμο κ δεν είχες ίντερνετ Κ ότι ένας ρηνος που εγώ ποτέ δεν τον συνάντησα έκανε σεξουαλική παρενόχληση την Χαραλάμπους κ με έβαλες να τον βρίζω στο ίντερνετ κ μου ελεγες κ τι να γράψω έννοια σου βρωμιάρη κ έχω μάρτυρες που σε άκουγαν τότε τι μου ελεγες και μετά η άλλη η πρακτορισα δεν ήξερε τίποτα ε κ λάθος έγινε τελικά δεν την ενόχλησε ο ρηνος αλλά εγώ την έφαγα την μήνυση ΈΤΣΙ ΤΏΡΑ να δούνε όλοι ότι είστε μια συμμορία εβραιοπαιδα».

Το πέμπτο μήνυμα στο Facebook του Μπαλαντίνα κατά του Καλογεροπούλου, αναρτήθηκε στις 7.16πμ και μεταξύ άλλων γράφει

«συνεχώς με παρότρυνες να πάω με συγκεκριμένες γυναίκες σε κάθε ομιλία και σε κάθε μέρος που πηγαίναμε όλες στημένες από εσένα βρωμιάρη».

Στις 9.28 το πρωί της 30ης Δεκεμβρίου, ο Χρήστος Μπαλαντίνας ανέβασε βίντεο:

το οποίο κόβεται απότομα, για να προσθέσει μήνυμα στις 9.32πμ

«Δεν έχω καλό σήμα να βγάλω βίντεο ΤΏΡΑ που κατάφερα κ τα έβγαλα όλα στον αέρα δεν με νοιάζει».

Το τελευταίο μήνυμα Μπαλαντίνα ανέβηκε στις 9.37 το πρωί και ήταν μια παράγραφος στην οποία ανέφερε:

«Προσπάθησαν οι βρωμιαρηδες να μου κλείσουν το στόμα ξέραν ότι θα τους αποκαλύψω παρακολουθούσαν το κινητό μου μου στεισαν ΜΕΓΆΛΗ πλεκτάνη κ ακόμη δεν ξέρω τι έχει γίνει 2 μέρες μέσα στο χιόνι- 15 έχω κρυοπαγηματα παντού περπάτησα χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι βρήκα ένα χωριό εδώ έχει ίντερνετ κ σας μιλάω αδέλφια μου βγάλτε τα όλα στον αέρα είναι μεγάλη προδοσία Κ ξέραμε ότι από εμένα θα το βρούνε όπως κ Ο Λαμπράκης ΈΤΣΙ κ αυτοί μου ρίξανε πρώτον την σφαίρα αλλά τους νίκησα κ πάλι πολεμιστής από ΑΤΣΆΛΙ».

Το βράδυ που δολοφονήθηκε η Θώμη Κουμπούρα, ξεκίνησε η προσπάθεια αποκαθηλώσεως του Μπαλαντίνα από τον Καλογερόπουλο, με δικαιολογίες. Από την άλλη είναι σαφές πως ο Χρήστος Μπαλαντίνας είχε προετοιμάσει το κείμενο που ανέβασε κατά συγκεκριμένων στελεχών της οργανώσεως Σώρρα και μέχρι εκείνη την στιγμή στενών του συνεργατών. Το πιθανότερο είναι ότι το κείμενο γράφτηκε ενιαία σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, σε χρονικό σημείο ανάμεσα στον φόνο και τα ξημερώματα της 30ης Δεκεμβρίου, ενώ στην συνέχεια ανέβηκε σε τμήματα στο Facebook, λόγω μεγέθους. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι μόλις 50 ώρες, που κρίνεται αρκετά μικρό με δεδομένη την ψυχολογική φόρτιση του δράστου, τις έρευνες της αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, αλλά και τον ισχυρισμό του ότι περπατούσε μέσα στο χιόνι, έτρεχε και έφθασε να κοιμηθεί σε μοναστήρι.

Εικόνα 3. Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, πρωτεργάτης και ισχυρό στέλεχος της εγκληματικής οργανώσεως Σώρρα είχε την φήμη του σκληρού και έκανε την «βρώμικη δουλειά» της οργανώσεως με ύβρεις και απειλές.

Το ιδιαίτερα περίεργο είναι πως το μεσημέρι της 30ης Δεκεμβρίου, ως απάντηση στα γραφόμενα του Χρήστου Μπαλαντίνα κυκλοφόρησε απάντηση που φέρεται ότι έγραψε ο Αρτέμης Σώρρας, σύμφωνα με την οποία ο φερόμενος ως δολοφόνος είχε σχέση με την Κουμπούρα, ευρίσκετο μαζί της την ώρα του φόνου, η αστυνομία τοποθετεί τον θάνατό της στις πρώτες πρωινές ώρες («1.30 έως 2.23 το πρωί»), ενώ ο Χρήστος Μπαλαντίνας χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο της Ιατρού για να καλέσει 3 ή περισσοτέρους φίλους του, μετά την ώρα του φόνου.

Το ερώτημα είναι σαφέστατο: Πώς γνώριζε ο Σώρρας ότι ο Μπαλαντίνας χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της δολοφονημένης Θώμης μετά τον θάνατό της και όχι λίγο πριν;;; Πώς γνώριζε ότι όταν εκάλεσε τους φίλους του, η Θώμη Κουμπούρα ήταν νεκρή και δεν κοιμόταν, αφού υποστηρίζει πως γνώριζε ότι οι δυό τους είχαν ερωτική σχέση; Μήπως είπε σε κάποιους ότι την δολοφόνησε και το γνώριζαν;;;

Στην συνέχεια ο Σώρρας κατηγορεί τον Μπαλαντίνα για την πώληση «μαντζουνιών» έναντι χιλιάδων ευρώ, για τσακωμούς, ίντριγκες και κουτσομπολιά με τα οποία καταπάτησε τον όρκο του, αλλά και για το ότι δεν προσέφερε ανιδιοτελώς στον «αγώνα». Μόνο ότι δεν είχε μαζί του γόμες και μολύβια δεν κατηγόρησε το πρωτοπαλλήκαρό του, που μέχρι εκείνη την στιγμή είχε οργώσει ολόκληρη την χώρα και στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο από κανάλια και πλατείες, στα οποία ο Μπαλαντίνας κάνει προσηλυτισμό υπέρ Σώρρα …

Εικόνα 4. Ο Χρήστος Μπαλαντίνας στο μπλόκο των αγροτών πριν μερικούς μήνες, προσηλύτιζε αθώους πολίτες στην εγκληματική οργάνωση Σώρρα.

Ταυτόχρονα, ο Αρτέμης Σώρρας κατηγόρησε και την αδικοχαμένη Ιατρό ότι συμμετείχε σε μασονική στοά των Τρικάλων και έκανε εμπόριο, παρανόμων παραϊατρικών σκευασμάτων, μαζί με τον φίλο της Χρήστο Μπαλαντίνα. Θυμίζω πως μιλάμε για μια Ιατρό με την ειδικότητα της Ψυχιάτρου που στα 45 χρόνια της άφησε έργο στην πόλη της Λαμίας και ήταν μια λαμπρή επιστήμονας με εξαίρετο κοινωνικό έργο. Δυστυχώς, το να είναι κάποιος μικρόψυχος δεν είναι ποινικό αδίκημα, όμως είναι πέραν από εμφανής η προσπάθεια του Σώρρα και του δεξιού του χεριού Καλογεροπούλου να απομακρύνουν τάχιστα τον συλληφθέντα για την δολοφονία από το «κάδρο» της οργανώσεως, για τυπικούς λόγους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μέχρι σήμερα ανακοινώσεις της αστυνομίας δεν αναφέρουν καν την ώρα θανάτου της άτυχης Ιατρού. Ο μόνος που έχει αναφερθεί στην ώρα θανάτου και την τοποθετεί ανάμεσα στις 1.30 και 2.23 είναι ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, επικαλούμενος αστυνομικούς, όπως και τηλεφωνήματα του Μπαλαντίνα σε «συνέλληνες φίλους του».

«ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ» ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Ανάμεσα στα δημοσιεύματα του Χρήστου Μπαλαντίνα στο Facebook υπάρχει ένα που κόβει την ανάσα. Πρόκειται για την φωτογραφία μιας χειρουργικής αιθούσης, την οποία ανέβασε την 23η Δεκεμβρίου 2016, στις 2.13 το μεσημέρι (facebook.com/photo.).

Mετά από ερωτήματα άλλων μελών της κινήσεως Σώρρα, διευκρινίζει ότι:

«Χρήστος Μπαλαντίνας ΕΊΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΙ ΈΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ ΑΛΈΞΑΝΔΡΕ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΛΕΠΤΈΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΘΑ ΔΟΎΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ».

Εικόνα 5. Ανάρτηση με φωτογραφία χειρουργικής αιθούσης, στην οποία ο συλληφθείς έκανε λόγο για «χειρουργείο», «επέμβαση» και σημείωσε πως «δεν είναι για να παίζεις με το νυστέρι στα χέρια».

 Ένας από τους δικτυακούς φίλους του Μπαλαντίνα τον ρώτησε τι εννοεί και ο ύποπτος για την δολοφονία απήντησε:

«ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ».

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ο Χρήστος Μπαλαντίνας, είχε προαναγγείλει το φονικό της Θώμης Κουμπούρα μέσα από την φωτογραφία του χειρουργείου και τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Αρκετοί που σχολιάζουν ακόμη στην προσωπική σελίδα του στο Facebook υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, ωστόσο θεωρώ πως θα πρέπει να ενταχθεί στην γενικοτέρα συμπεριφορά του Μπαλαντίνα, που με κάθε ευκολία έβριζε και απειλούσε.

Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΣΩΡΡΑ

Μετά τα πρώτα άρθρα μου για τη συγκεκριμένη απάτη και τις ύβρεις εναντίον μου που ακολούθησαν από την πλευρά του Αρτεμίου Σώρρα και του Εμμανουήλ Λαμπράκη, θεώρησα πως οι απειλές κατά της ζωής είχαν γίνει πλέον σοβαρές και βάσιμες. Ήταν το καλοκαίρι του 2014, οπότε είχε αποδειχθεί πλήρως ότι τα χρεόγραφα που χρησιμοποιεί η εγκληματική οργάνωση, είναι τα παλιόχαρτα του Stephen Louis Wozny (Ὁ Stephen Louis Wozny «καίει» τὸν Σῶῤῥα, τοὺς ὁπαδούς του καὶ τὶς Ἑλληνικὲς ἀρχές.).

Μέχρι το καλοκαίρι εκείνο, ήταν σαφές πως η οργάνωση Σώρρα ακολουθούσε τα ιδεολογικά χνάρια του Αδόλφου Χίτλερ και της πολιτικής θεωρήσεως των Ναζί της δεκαετίας του 1930. Όπως και σήμερα, μιλούσαν για «χαζάρους», στοχοποιούσαν κάθε μειονότητα, διεκήρυτταν πως το δικό τους γενετικό υλικό ήταν πιο καθαρό από ό,τι των υπολοίπων και όποιος διαφωνούσε μαζί τους δημόσια, γινόταν αυτόματα «προδότης», «μασόνος», «πράκτορας», «εβραίος» και «υβρίδιο».

Σαν βασικό συστατικό της προπαγάνδας μίσους που διαδίδουν, μιλούν για τους «αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς» και προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα μειονότητος εντός της Ελλάδας, κατά πλήρη αντιστοιχία με άλλα παρόμοια κινήματα – απάτες της νέας τάξεως πραγμάτων (Neil Keenan, Stephen Louis Wozny, Dominion of MelchizedekDOM, Vladimir Kobzar κ.α.).

Η ιδεολογία της εγκληματικής οργανώσεως Σώρρα είναι αυτή της παθητικής παρακινήσεως στην βία. Η στοχοποίηση γίνεται μέσω ταυτίσεως του θύματος με πληθυσμιακές μειονότητες, στις οποίες έχει δήθεν αποδοθεί κάθε κακό και κάθε συμφορά κατά του Ελληνισμού. Στην συνέχεια, η πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται με την πλήρη απομόνωση του οπλισμένου οπαδού, από οποιονδήποτε έχει την αντίθετη άποψη. Ή είσαι με την εγκληματική οργάνωση, ή έχεις πιθανότητες να ακολουθήσεις ή βαπτίζεσαι «πράκτορας».

Συζήτησις μὲ ἕναν …σωῤῥο-ἕλληνα!!!

 

Εικόνα 6. Ο φερόμενος ως δολοφόνος της Παιδοψυχιάτρου ήταν μέχρι πριν μερικές ημέρες βασικό γρανάζι της λειτουργίας του δήθεν πολιτικού φορέα του Σώρρα.

Η ολοκλήρωση της δικής μου στοχοποιήσεως πραγματοποιήθηκε από την οργάνωση με πολύ έξυπνο τρόπο. Αν δεν πρόσεχα ή αν δεν αντιδρούσα μέσω της δικαιοσύνης, μπορεί να είχα το τέλος της Παιδοψυχιάτρου, όπως και αρκετοί ακόμη πολίτες αυτής της χώρας. Στην πορεία των όσων θα διαβάσετε παρακάτω, μίλησα τηλεφωνικά με τον ίδιο τον Χρήστο Μπαλαντίνα, ο οποίος μου δήλωσε πως οι απειλές του ήταν πραγματικές και μόλις με έβρισκε θα με έσφαζε.

Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΘΩΜΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ!!!

Το παρακάτω κείμενο, υπέβαλε στις 8 Αυγούστου 2014 ως μέρος της μηνυτήριας αναφοράς μου προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημ/κών Αθηνών ο δικηγόρος μου κύριος Ευάγγελος Δαούτης.

«Ήταν επόμενο κάποιαν στιγμή και το περίμενα, δεδομένης της διαστάσεως που σταδιακά άρχισε να παίρνει το θέμα και των σημαντικών αποκαλύψεων στις οποίες προέβαινα για την χρήση πλαστών εγγράφων σχετικά με τα χρήματα που διεκήρυττε πως διάθετε η οργάνωση Σώρρα, να περιμένω και αναφορές επί προσωπικού εναντίον μου με δηλώσεις και ισχυρισμούς εκ μέρους της οργανώσεως σε δημόσια έκταση και πρόσβαση (διαδίκτυο, ΜΜΕ). Σε καμμία περίπτωση όμως δεν μπορούσα να περιμένω, ούτε φανταζόμουν ποτέ πιθανές, τις επιθέσεις προς εμένα με αναφορές στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον με χαρακτηριστική ένταση, απειλητικό, χυδαίο και εξυβριστικό χαρακτήρα».

«Επιθέσεις επί προσωπικού, με εξυβριστικό και ιδιαίτερα απειλητικό χαρακτήρα (απειλές κατά της ζωής μου) από το ενεργό μέλος της οργανώσεως END κύριο Χρήστο Μπαλαντίνα, ο οποίος μάλιστα δηλώνει μέσω της διαφημιστικής ιστοσελίδας της εταιρείας του πως δραστηριοποιείται σε «εισαγωγές-εξαγωγές γενικού εμπορίου», ενώ στα μηνύματά του προς εμένα δηλώνει πως εισάγει όπλα και «εξοπλίζει τους Έλληνες» ώστε και εγώ, «σαν προδότης, να φάω σφαίρες», οι οποίες μάλιστα δημοσιοποιήθηκαν με το ακριβές αυτό κείμενο στο www.facebook.com, μέσω σχολίων σε κοινή θέα και προσωπικών αναρτήσεων»

 

Εικόνα 7. Απειλές του Χρήστου Μπαλαντίνα και άλλων φανατικών οπαδών εναντίον μου με προφανή την στοχοποίησή μου από την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργανώσεως.

 «Κατά το τρέχον έτος 2014, επίσης, ο κύριος Ιωάννης Καλογερόπουλος, ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της όλης οργανώσεως, της οποίας πάντα μέχρι σήμερα ηγείται ο Αρτέμιος Σώρρας, μεταξύ άλλων απειλών και δυσφημιστικών και εξυβριστικών για την προσωπικότητά μου δηλώσεων, όπως παρακάτω εμφαίνονται, κατέληξε να δημοσιοποιήσει τα προσωπικά μου στοιχεία επικοινωνίας (κινητό τηλέφωνο και αυτό της οικίας μου, στην οποία άλλα μέλη της οργανώσεως ενόχλησαν τους γονείς μου)!!!

Λοιπά μέλη της οργανώσεως με ενοχλούν και με δυσφημούν συκοφαντώντας με μέσω δημοσίων εντός διαδικτύου σχολίων, όπως και ως άνω αναφερόμενοι μέχρι και σήμερα, όπως για παράδειγμα ο φερόμενος σαν Νικήτας Καραγιάννης, αλλά και άλλοι που κατά το πλείστον χρησιμοποιούν πολλαπλούς λογαριασμούς στο Facebook, επιδιδόμενοι σε πλαστοπροσωπία, και για τους οποίους δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την πραγματική ταυτότητά τους».

«Αρκετοί μάλιστα έφθασαν στο σημείο να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες μου, ώστε να με αναγνωρίσουν τα υπόλοιπα μέλη της οργανώσεως και να με περιορίσουν, ώστε οι κατά δήλωσή τους πιο ειδικοί σε τέτοια θέματα να βιαιοπραγήσουν εναντίον μου και να τερματίσουν την φυσική μου ύπαρξη. Από όσο έχω ακούσει, ανάμεσα στα μέλη της οργανώσεως συγκαταλέγονται πρώην στρατιωτικοί, άτομα που εκπαιδεύονται εν είδη παραστρατιωτικής οργανώσεως, αλλά και φερόμενοι πρώην πράκτορες της ΕΥΠ, που λειτουργούν ως «σωματοφύλακες» του Αρτεμίου Σώρρα και απειλούν την σωματική ακεραιότητα οποιουδήποτε ασκήσει κριτική ή έστω κάνει απλές ερωτήσεις που δεν συμφέρουν τους σκοπούς της οργανώσεως».

«Με δεδομένα τα παραπάνω είναι απολύτως ξεκάθαρο πως με «ηθικό αυτουργό» τον κύριο Σώρρα ως ηγέτη της οργανώσεως, καθώς η επιρροή του προς τα μέλη της είναι τέτοιας εντάσεως που τους πείθει να τελούν τις ποινικά κολάσιμες πράξεις της εξυβρίσεως, της συκοφαντικής δυσφημίσεως, αλλά και της απειλής, της προκλήσεως για την τέλεση κακουργημάτων και πλημμελημάτων με την αναγκαία συνακόλουθη αποδοχή και προσφορά από τα μέλη της οργανώσεως και της παρανόμου βίας…»

Εικόνα 8. Η έκταση της στοχοποιήσεως και της προτροπῆς βίας εναντίον μου και ενάντια σε οποιονδήποτε έδινε στοιχεία κατά της απάτης Σώρρα ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που η εγκληματική οργάνωση βγήκε στον αέρα.

«Πριν από αρκετό καιρό μια φίλη της κας Βίκυς Χαραλάμπους, μέλους της οργανώσεως EΙ-END, η ΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧ, επικοινώνησε μαζί μου γραπτώς μέσω Facebook, αλλά και τηλεφωνικά, και άρχισε να με ρωτάει για τις αποκαλύψεις μου σχετικά με τα «πλαστά ομόλογα» του Αρτεμίου Σώρρα. Της εξήγησα την διεθνή απάτη που κρύβεται πίσω από την υπόθεση με τα πλαστά έγγραφα, όπως και το ψεύδος για την ύπαρξη των χρημάτων, και με παρακάλεσε την επομένη φορά που θα είμαι στην Αθήνα να επικοινωνήσω με την κα Βίκυ Χαραλάμπους γιατί είκαζε ότι η φίλη της δεν γνώριζε για την απάτη αυτή. Μάλιστα επικοινώνησε με την κα Χαραλάμπους και μου είπε ότι η δεύτερη ήταν διστακτική, αλλά σε κάθε περίπτωση να δοκιμάσω να την πάρω τηλέφωνο.

Βρέθηκα για λίγες ημέρες στην Αθήνα. Την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 και ώρα 2.56μμ, ενώ ήμουν σε γεύμα με την κα ΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧ, πρώην υποστηρίκτρια του Σώρρα και συζητούσαμε για την υπόθεση, παραθέτοντας στοιχεία που αποδεικνύουν πέραν κάθε αμφιβολίας την όλη απάτη, κάλεσα την κα Χαραλάμπους για 1 λεπτό και 16 δευτερόλεπτα, αναφέροντάς της ποιος είμαι και ζητώντας της να συναντηθούμε για να της εξηγήσω τις θέσεις μου. Η κλήση μου έγινε από το κινητό vodafone που διαθέτω με αριθμό 694-849-6479. Ο αριθμός της κας Χαραλάμπους είναι 6909110061. Απήντησε στην κλήση, με ρώτησε σε ποια περιοχή θα ήθελα να βρεθούμε και μου είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου αργότερα, αφού έβλεπε το πρόγραμμά της. Έκλεισα το τηλέφωνο περιμένοντας να με ενημερώσει κάτι που ουδέποτε έγινε!!!

Το ίδιο βράδυ της 6ης Αυγούστου 2014, φιλικό πρόσωπο με ενημέρωσε ότι κάποιος Χρήστος Μπαλαντίνας, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook, άρχισε να υβρίζει αισχρά εμένα και την γηραιά μητέρα μου και να απειλεί την σωματική μου ακεραιότητα, γράφοντας ότι εγώ παρενόχλησα σεξουαλικά την κα Βίκυ Χαραλάμπους, κάτι που ουδέποτε έγινε.

Ο κ. Μπαλαντίνας, κάτοικος Καρδίτσας, καλούσε τα μέλη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας End National Debt, με τον διακριτικό τίτλο EI-END και έδρα την Αθήνα (οδός Αντήνορος, αριθμός 24), να βιαιοπραγήσουν εναντίον μου, με αισχρούς χαρακτηρισμούς για εμένα και την μητέρα μου. Το ίδιο ανακοίνωσε και ο ίδιος λέγοντας ότι αυτός και ο Αρτέμιος Σώρρας με ψάχνουν στην Αθήνα για αν μου «σπάσουν τα κόκκαλα». Οι οπαδοί αυτής της οργανώσεως αποδέχθηκαν το κάλεσμά του και κάποιοι προσεφέρθησαν να με «γεμίσουν τρύπες».

Εικόνα 9. Η κλήση μου των 90 δευτερολέπτων προς την Βίκυ Χαραλάμπους και η ομολογία της πως δεν υπήρξε «σεξουαλική παρενόχληση». Η στοχοποίησή μου είχε πραγματοποιηθεί, η Χαραλάμπους το γνώριζε και απλά έπαιζε την ανήξερη.

Διακρίνεται εν προκειμένω ξεκάθαρα η παρότρυνση και η πρόκληση ατόμων από τον κύριο Μπαλαντίνα για την τέλεση των αξιοποίνων πράξεων της βαρειάς σωματικής βλάβης δυναμένη να επιφέρει μέχρι και τον θάνατό μου, και της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, όπως επίσης ξεκάθαρα διακρίνεται και η αποδοχή, ακόμη και προσφορά προς την τέλεση αυτών από κάποιους. Οι πράξεις αυτές είναι επαναλαμβανόμενες κατά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο κορυφώθηκαν τις τελευταίες ώρες».

«Η κα Βίκυ Χαραλάμπους, ενώ είναι μέλος των ιδίων διαδικτυακών ομάδων στο Facebook και είναι σίγουρο ότι γνωρίζει τις απειλές εναντίον μου, τόσο από τους συνεργάτες της στην οργάνωση με τους οποίους διατηρεί προσωπική επαφή, όσο και από εμέναν τον ίδιο με γραπτά μηνύματα στο κινητό της, απέφυγε να τοποθετηθεί και να αποκαλύψει την αλήθεια, ότι δηλαδή ήταν αδύνατον να την έχω παρενοχλήσει σεξουαλικά, επιτρέποντας στα μέλη της οργανωμένης δομής να προκαλέσουν τρίτους και να ανακοινώσουν και οι ίδιοι την πρόκληση τους να με σκοτώσουν.

Θεωρώ ότι είτε η κα Βίκυ Χαραλάμπους ευρίσκεται και η ίδια πίσω από τον σχεδιασμό της διαδόσεως της συγκεκριμένης φήμης για να επιτύχει την φυσική μου εξόντωση που θα επέτρεπε την παράνομη δράση της οργανώσεως, με δικό της οικονομικό και άλλο όφελος, είτε έχει πάρει εντολή από την ηγεσία της οργανώσεως να αποκρύψει την πραγματικότητα, αποδεικνύοντας ότι τα μέλη της οργανώσεως θα προέβαιναν σε κάθε δράση για να την προστατέψουν, ακόμη και σε σημείο να ψευδομαρτυρήσουν, να συκοφαντήσουν, να πλαστογραφήσουν, να διακινήσουν πλαστά έγγραφα, ακόμη και να δολοφονήσουν.

«Στην κορυφή της πυραμίδας της οργανώσεως αυτής ευρίσκεται ο κύριος Αρτέμης Σώρρας, ως το ανώτατο ηγετικό στέλεχος ο οποίος αφενός γνωρίζει πολύ καλά το τι γίνεται από τα μέλη της οργανώσεως, αφετέρου το επιδοκιμάζει και το προκαλεί, δεδομένης μάλιστα της εντονοτάτης επιρροής του προς τα μέλη της.

Ο κ. Χρήστος Μπαλαντίνας, ο κ Ιωάννης Καλογερόπουλος και η κα Βίκυ Χαραλάπους, είναι οπαδοί, συνεργάτες και στελέχη των οργανώσεων του Αρτεμίου Σώρρα, δίνουν ομιλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό υπέρ των πλαστών χρεογράφων, τα οποία ο Σώρρας αποκαλεί «ομόλογα», διακινούν αυτά τα πλαστά χρεόγραφα, προβαίνουν σε ρητορική μίσους και ρατσισμού κατά φυλετικών ομάδων και ατόμων, ενώ στην ηγετική ομάδα της οργανώσεως αυτής δέχονται εντολές από τον ίδιο τον Αρτέμιο Σώρρα και τον πρόεδρο της οργανώσεως END Εμμανουήλ Λαμπράκη. Με έχουν εξυβρίσει και απειλήσει πολλαπλές φορές, με αποκορύφωμα την συγκεκριμένη περίπτωση για την οποία υποβάλω αυτή την αναφορά».

 

Εικόνα 10. Η πρόσφατη ομολογία Μπαλαντίνα για το στήσιμο της στοχοποιήσεώς μου το καλοκαίρι του 2014, με την οποία αποκαλύπτει πως ηθικοί αυτουργοί ήταν οι Καλογερόπουλος και Χαραλάμπους. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι στην θέση της άτυχης παιδοψυχιάτρου (https://www.facebook.com/karlos.karlito.14/posts/1308231679247071).

 

Η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο δικηγόρος μου ολοκληρωνόταν με τα εξής:

«Σας αναφέρω κύριε Εισαγγελέα πως η υγεία και η ζωή μου διατρέχουν σοβαρότατο κίνδυνο και συγκεκριμένα:

1) Θεωρώ δεδομένη την διάπραξη από τον κύριο Χρήστο Μπαλαντίνα, τον κ. Ιωάννη Καλογερόπουλο, την κα Βίκυ Χαραλάμπους, αλλά και τον κύριο Αρτέμη Σώρρα του εγκλήματος του άρθρου 186, μέσω της προκλήσεως για την τέλεση της επικίνδυνης σωματικής βλάβης του άρθρου 309 ΠΚ, ακόμη και της θανατηφόρου βλάβης του άρθρου 311 ΠΚ, αλλά και της αποδοχής από τους χιλιάδες οπαδούς της οργανώσεως αυτής, οι οποίοι με πραγματικά και με πλαστά προφίλ στο Facebook με απειλούν και οι οποίοι προσφέρθηκαν, επαναλαμβάνω, «να με γεμίσουν τρύπες». ../.. Μέσω του blog alfeiospotamos.blogspot.gr αναπαρήχθησαν οι ύβρεις και οι απειλές βίας εναντίον μου, ενώ γίνεται πρόκληση των μελών της ευρυτέρας οργανώσεως σε ολόκληρη την Ελλάδα, να βιαοπραγήσουν εναντίον μου για να με σταματήσουν, σταματώντας την φυσική μου ύπαρξη.

2) Θεωρώ δεδομένη επίσης την διάπραξη από τους κυρίους Χρήστο Μπαλαντίνα, Αρτέμη Σώρρα και λοιπά μέλη της οργανώσεως, τους τελευταίους μήνες μέσω του διαδικτύου του εγκλήματος της παράνομης βίας του άρθρου 330παρ.1 ΠΚ, καθώς χρησιμοποιώντας απειλές σωματικής βίας συνδεομένης με επικείμενο κίνδυνο της ζωής μου, με αποτρέπουν να αρθρογραφώ, ασκώντας κριτική και εξηγώντας το αβάσιμο και ψευδές των πολιτικών τους δηλώσεων για την «σωτηρία της χώρας» μέσω πλαστών «ομολόγων».

3) Θεωρώ επίσης δεδομένη την σύσταση εγκληματικής οργανώσεως κατά το άρθρο 187 ΠΚ, καθώς σκοπός και επιδίωξη της οργανώσεως, μέσω των διακηρύξεων μίσους και ρατσισμού από εκπροσώπους της, με πρώτο απ όλους τον ηγέτη της κ. Αρτέμη Σώρρα, όταν μιλά για «κάθαρση» και για «Έλληνες» και «συνέλληνες» οι οποίοι πρέπει να «ξυπνήσουν» και τα «φίδια» και οι «πράκτορες», χαρακτηρισμοί που απευθύνονται και στο άτομό μου, να «φάνε σφαίρες».

4) Θεωρώ δεδομένη την διάπραξη των – μη αυτεπαγγέλτως διωκομέενων, αλλά τελουσών υπό συνθήκες πραγματικής, αλλά και κατ’ ιδέαν συρροής σε ορισμένες περιπτώσεις κατά τον Ποινικό Κώδικα – όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που σας προσκομίζω συνημμένα με την παρούσα της εξυβρίσεως όπως το άρθρο 361 παρ. 1 ΠΚ ορίζει, της συκοφαντικής δυσφημίσεως όπως το άρθρο 363 ΠΚ ορίζει και της απειλής όπως το άρθρο 333 ΠΚ ορίζει».

 

Βίντεο. Μία από τις εκατοντάδες συμμετοχές του Χρήστου Μπαλαντίνα στις δράσεις της ομάδος Σώρρα, από την οποία κάποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν ότι είχε αποχωρήσει, χωρίς να ισχύει.

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΟΣ

Η προσωπική μου στεναχώρια για τον χαμό της συνελληνίδος και συναδέλφου μου Θώμης Κουμπούρα είναι βαθυτάτη. Αυτός είναι και ο λόγος που άργησα να τελειώσω αυτό το άρθρο. Για εμέναν η Θώμη είναι ένα από τα άτομα που δεν μπόρεσα να σώσω, αν και δεν την γνώριζα. Υπάρχει η πιθανότητα, όσο ζούσε να με μισούσε για τον ίδιο λόγο που με μισούν τα περισσότερα μέλη της εγκληματικής οργανώσεως, αν και δεν με γνωρίζουν. Γίνονται φορείς της κατευθυνομένης οργής και του φανατισμού που εκπέμπει η εγκληματική οργάνωση Σώρρα στα μέλη της, με έντονη προσπάθεια πλύσεως εγκεφάλου.

Όμως, νοιώθω υπεύθυνος για τον θάνατο μια νέας γυναίκας, η οποία είχε τόσο μέλλον μπροστά της. Νοιώθω υπεύθυνος γιατί είμαι πολίτης αυτής της χώρας και ανέχομαι ακόμη μια Δικαιοσύνη που παραπαίει, που καταστρέφει απλούς ανθρώπους για αδικήματα τύπου «Γιάννη Αγιάννη» και με τις καθυστερήσεις της αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθερα τέτοια «μπουμπούκια».

Η μεγαλύτερη ευθύνη όμως ανήκει στα μέλη της εγκληματικής οργανώσεως που έχουν καταλάβει πως πρόκειται περί απάτης, αλλά συντηρούν την ιδεολογία, το μίσος και την βία, προς ίδιον όφελος. Είναι οι άνθρωποι που σήμερα, μερικές ημέρες μετά τον φόνο, πραγματικά θέλουν να πιστέψουν πως οι ίδιοι δεν φταίν σε ο,τιδήποτε. Και επειδή τα πράγματα θέλω και πρέπει να τα λέω με το όνομά τους, αναφέρομαι στην Μαίρη Γραμματικόγιαννη, στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, στον Βαγγέλη Ηρακλείδη, στην οικογένεια Σώζου, στην οικογένεια Καλογεροπούλου, στον Δημήτρη Θεοχάρη, την δικηγόρο Αθανασία Γεωργοσοπούλου, την εκπαιδευτικό Ευαγγελία Γιαδάνου, την εκπαιδευτικό Γεωργία Βαγιενά, Βικτωρία Παπαδημητρίου, Ελένη Κίτσου, στον Βασίλη Δρόσο, στην Λένα Κατσιμαντού, στον Νίκο Κωλέτση, στην Μαρία Ντάσιου, στον Ηλία Μπασακιώτη, στον Σάκη Θεοδωρίδη, στον Ηλία Αμπελίδη, στην Νίκη Σιμόγλου και τόσους άλλους ανά την Ελλάδα που στελεχώνουν και ιδρύουν τα γραφεία του Σώρρα.

Βίντεο. Η οργανωμένη οπαδός του Σώρρα Μαίρη Γραμματικόγιαννη «τρολάρει» τον Πρωθυπουργό της χώρας με τις βλακείες της ομάδος Σώρρα. Πρόκειται για την πιο χαζή απάτη όλων των εποχών. Η συγκεκριμένη οπαδός κραδαίνει ΦΕΚ το οποίο δεν αναφέρει λέξη από όσα υποστηρίζει. Στόχος φυσικά δεν ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά η τηλεοπτική προσέγγιση νέων θυμάτων.

Οι παραπάνω ευθύνονται πλήρως για τις εκφάνσεις αυτού που ονομάζουν «πολιτικός φορέας». Θεωρούν ότι με όποιο μέσον κι αν αυξηθεί η επιρροή του κόμματός τους, αυτό είναι θεμιτό, για να αποκτήσουν συμμετοχή στην πολιτική εξουσία. Ευαγγελίζονται μια «Συνένωση Ελλήνων», που μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι. Πρόκειται για ένα μόρφωμα, με έντονες παραθρησκευτικές προεκτάσεις, που γεννήθηκε μέσα στην απάτη και το έγκλημα.

Χρηματοδοτήθηκε στα πρώτα του χρόνια από το εμπόριο ναρκωτικών χαπιών του Εμμανουήλ Λαμπράκη (Χρηματοδοτήθηκε ὁ Σῶῤῥας ἀπό ἐμπόριο ναρκωτικῶν;), αλλά και αυτός στοχοποιήθηκε όταν μέχρι και αυτός προσπάθησε να ελέγξει τις ληστρικές ορέξεις περί «εράνων» και την εξαφάνιση προσωπικών δεδομένων χιλιάδων πολιτών. Στην συνέχεια η οργάνωση άρχισε να δημιουργεί «grassroots», κατά πλήρη αντιστοιχία με οργανώσεις του εξωτερικού και να χρηματοδοτείται από τους πιστούς. Όταν ο πιστός οπαδός συμμετέχει με τον οβολόν του στην οργάνωση, επενδύει σε αυτήν και είναι το πρώτο βήμα της πλύσεως εγκεφάλου για να γίνει πειθήνιο όργανο. Σε καθεστώς κρίσεως, πείθεις με ψέμματα και ηλιθιότητες, έναν άνθρωπο να σου καταθέσει τα χρήματα, με τα οποία θα αγόραζε το γάλα για τα παιδιά του, και αποδεικνύεις πως αυτός ο άνθρωπος σου ανήκει ψυχή και σώμα.

Η «γραμμή αμύνης» των παραπάνω συμμετεχόντων στις απάτες της εγκληματικής οργανώσεως είναι ότι «δεν γνωρίζουν», ότι θα έπρεπε «οι θεσμοί να απαντήσουν», ότι ο «δημοσιογράφος δεν είναι θεσμός» και φυσικά πως «οι πολίτες από την αγάπη τους βοηθούν με τα χρήματά τους». Είναι η ίδια η λογική του διδύμου Σώρρα – Χαραλάμπους που αυτό ισχυρίζονται πάντα ενώπιον των εισαγγελέων. Ουδέποτε φταίνε, δεν απειλούν, δεν λένε παραμύθια, δεν παίρνουν λεφτά, δεν έχουν καν λογαριασμό στο Facebook και το blog της ψευτιάς και της απάτης δεν εξαρτάται από αυτούς. Είναι οι «αθώες περιστερές» που απλά δέχονται να εξευτελίζεται και να εξαπατάται κόσμος επειδή τους αγαπά. Έτσι κι αλλοιώς, όταν θα αρχίσουν τα ζόρια, θα τα ρίξουν όλα στους κακομοίρηδες των οποίων τα ονόματα ανέφερα πριν 3-4 παραγράφους.

Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι οι προαναφερόμενοι συμμετέχουν σε μια τεράστια, και ταυτόχρονα χαζή, απάτη. Δεν υπάρχει ευρώ. Δεν υπάρχουν 600 δις. Δεν υπάρχουν τρις, δεν υπάρχουν καταπιστεύματα. Υπάρχουν φληναφήματα απατεώνων από όλο τον κόσμο που ήδη χρησιμοποιούνται για το «παντεσπάνι διεθνών απατεώνων» και για να καθοδηγούνται άνθρωποι μειωμένων αντοχών. Όχι μειωμένου μορφωτικού επιπέδου, αλλά αντοχών. Αυτοί μετατρέπονται σε μια πειθήνια μάζα, στον «στρατό» του Σώρρα, που μπορεί να σφάξει τον οποιονδήποτε με μια ομιλία του. Όχι επειδή το θέλει ο αρχηγός. Ο αρχηγός θα στοχοποιήσει και ο «χαζός του χωριού» θα εκτελέσει επειδή «αγαπά τον αρχηγό» και περιμένει να σωθεί από αυτόν..

Βίντεο. Ο Σώρρας υβρίζει τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και την οικογένειά του, αρνούμενος τον θάνατό του, όταν την κηδεία του παρηκολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες. Η εξάρτηση και η πλήρης αποδοχή κάθε βλακείας που εκστομίζει ο αρχηγός είναι χαρακτηριστικά της πλύσεως εγκεφάλου

Ο αρχηγός μπορεί να χύσει και κάποιο κροκοδείλιο δάκρυ για το θύμα, μπορεί όμως να συνεχίσει και να το υβρίζει, όπως υβρίζει την μνήμη της Θώμης Κουμπούρα όταν μιλάει για παρεμπόριο επικινδύνων παραϊατρικών σκευασμάτων. Όπως υβρίζει τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, συνεχώς μετά τον θάνατό του από την σφαίρα του αστυνομικού και υποστηρίζει ότι ο έφηβος δεν πέθανε, αλλά είναι μέρος «εβραϊκού σχεδίου» πολιτικής ανατροπής, γιατί «η μάνα του δεν έκλαιγε αρκετά στην κηδεία». Όσο μεγαλύτερο το ψέμμα, τόσο πιο πιστός γίνεται ο φανατισμένος οπαδός, που το πιστεύει, όχι επειδή έχει ψήγμα αληθείας, αλλά επειδή το είπε ο αρχηγός. Η τυφλή εμπιστοσύνη στον αρχηγό είναι αυτό που δημιουργεί και τα ελληνικά πολιτικά κόμματα και τις εγκληματικές οργανώσεις.

Η ευθύνη ανήκει λιγότερο στους περίπου 6-7.000 οπαδούς του, που κάνουν τον κύκλο τους αυτή την στιγμή και θα περάσουν για έξι μήνες με έναν χρόνο από την οργάνωση Σώρρα, πριν καταλάβουν πως πρόκειται περί απάτης. Είναι το αυγό του φιδιού, οι φορείς του ιού, που μπορεί να έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει «σάλιο», όμως μεταφέρουν τις επικίνδυνες ιδέες, την οργή, το φανατισμό και τις προκαταλήψεις, μαζί με τις κρίσεις της εγκληματικής οργανώσεως κατά όλων όσων κρίνουν την ιδεολογία και τις πρακτικές της.

Αντίστοιχη ευθύνη φέρουν και οι οργανώσεις ανά την Ελλάδα που σπάζουν τα γραφεία του Σώρρα. Πρόκειται για αυτο-επωνομαζόμενες «επαναστατικές ομάδες» που διαφημίζουν με τον «σωστό», «politically correct» τρόπο την εγκληματική οργάνωση Σώρρα, με μεθόδους απευθείας αντιγεγραμμένες από την «Λευκή Βίβλο» των μυστικών υπηρεσιών. Αν ήμουν ο Σώρρας θα τους ευχαριστούσα μέσα από την καρδιά μου κάθε στιγμή, αφού του επιτρέπουν να αποκτά σχέσεις με το καθεστώς, να ισχυροποιείται ως «πολιτική δύναμη», να δέχεται τον εναγκαλισμό υψηλοβάθμων αστυνομικών και τοπικών αρχόντων. Το να το παίζεις θύμα πάντα δουλεύει, σε βαθμό που δεν θα μου φανεί διόλου περίεργο να υπάρξουν εκπλήξεις στο μέλλον για το ποιοί ακριβώς κρύβονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις, αφού τέτοιες επιθέσεις και αντιδράσεις δεν έχει καταγράψει τοπικά ούτε η Χρυσή Αυγή.

Η μεγαλύτερη ευθύνη όμως ανήκει στην δικαιοσύνη. Η αργοπορία της δικαιοσύνης ήδη είχε ως έμμεση συνέπεια να χαθεί μια πολύτιμη ζωή, μιας καλοσυνάτης γυναίκας, που μόνο να προσφέρει είχε στην κοινωνία. Ακόμη και να εμπλέκετο για έξι μήνες με έναν χρόνο στην εγκληματική οργάνωση Σώρρα, πάλι θα προσέφερε, γιατί τέτοιοι άνθρωποι μόνον το καλό γνωρίζουν να κάνουν. Ίσως για αυτό να έχασε και την ζωή της, γιατί το σκότος απειλείται πάντα από το πραγματικό φως.

Αν όμως η δικαιοσύνη είχε πράξει τα δέοντα το καλοκαίρι του 2014, μετά από την μηνυτήρια αναφορά μου, μια αθώα γυναίκα ίσως να ζούσε σήμερα, αντί να σφαγεί από έναν γεμάτο οργή, φανατισμένο και έτοιμο να «εκπυρσοκροτήσει», οπαδό του Σώρρα. Ακόμη και τώρα όμως, η Δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει, με πολύ πιο γρήγορο βήμα.

Τα περιστατικά βίας σε ολόκληρη την Ελλάδα από τέτοιους ανθρώπους έχουν αυξηθεί και έχουν έλθει στην αντίληψή μου περιπτώσεις, στις οποίες οπαδοί του Σώρρα απείλησαν και βιαιοπράγησαν κατά μόνων γυναικών, στην μέση του δρόμου και στα καλά καθούμενα, γιατί ο «αρχηγός» τις είχε χαρακτηρίσει ως εχθρικές για την οργάνωσή του. Ειδικά στην μία περίπτωση, θεωρώ ότι απεφεύχθησαν τα χειρότερα, πολύ πριν την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου, και είμαστε τυχεροί σαν κοινωνία που μια άλλη γυναίκα δεν άφησε την τελευταία της πνοή, στραγγαλισμένη από έναν «φανατισμένο στρατιώτη» του Σώρρα, που έχοντας υποστεί την πλύση εγκεφάλου δεν έβλεπε μπροστά του!

Το δεδομένο είναι ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της άμοιρης ιατρού είναι από τα πιο σκληρά στελέχη της εγκληματικής οργανώσεως. Αυτό σίγουρα το έχουν καταλάβει οι αστυνομικοί από τον τρόπο αντιδράσεώς του και τα όσα «τρελλά» αναμασάει. Αν τελικά είναι αυτός ο δολοφόνος, κάτι μου λέει ότι θα περιμένει για πολλά χρόνια τον Σώρρα να τον βγάλει από την φυλακή. Γιατί αν χάσει κάθε ελπίδα και ανοίξει το στόμα του, θα του κάνουν παρέα και άλλοι…

 Ἐλευθέριος Ῥῆνος

Φόνος ἐκ πρό μελέτης ἤ …ἀτύχημα στήν Λαμία;

Δυστυχῶς, βάσει μόνον τῶν ὅσων διαβάσαμε στὴν σελίδα τοῦ φερομένου ὡς δράστου τῆς δολοφονίας,  ἐκτὸς τῆς ὁμολογίας του, ποὺ ἀθωώνει τὸν Ἐλευθέριο Ῥῆνο (γιὰ τὴν …«σεξουαλικὴ παρενόχλησιν» τῆς χαραλάμπους)…

πηγὴ

Στὴν ὁποίαν ἀνακοίνωσιν διαφαίνεται ἡ ἀλλαγὴ γραφικοῦ …ὕφους τοῦ ἐν λόγῳ κυρίου, ἐφ΄ ὅσον ξαφνικά, ἀμέσως μετὰ τὴν δολοφονία, ἐμφανίζει μικρογράμματο γραφή, ἂν κι ἔως προσφάτως χρησιμοποιοῦσε τὴν …ἑλλάνιο, κατὰ πΣῶῤῤα, κεφαλαιογράμματο γραφή…
…καὶ ποὺ ἐπίσης ἀποδεικνύεται, βάσει παρατηρήσεων τοῦ κυρίου Ῥήνου, πὼς τὰ κείμενα διεδέχοντο τὸ ἕνα τὸ ἄλλον, μὲ ὁλιγόλεπτη διαφορά…

…ἀλλὰ καὶ τὴν ἀναφορα, ἀπὸ πλευρᾶς πΣῶῤῥα, γιὰ τὴν ἐρωτικὴ σχέσιν θύματος καὶ (φερομένου) ὡς θύτου…
…καὶ ποὺ δικαιολογεῖ, κατὰ τὶς κρατοῦσες ἀπόψεις, τὴν ὕπαρξιν γενετικοῦ ὑλικοῦ στὸ σῶμα τοῦ θύματος…
…μὰ καὶ γνῶσις, ἀπὸ πλευρᾶς πΣῶῤῥα γιὰ τὴν ὥρα τοῦ ἐγκλήματος, κάτι ποὺ δὲν εἶχε ἀνακοινωθῆ ἔως τότε ἐπισήμως…

 

πηγὴ

(…διαπιστώνουμε ἐπίσης καὶ ἕνα κλίμα …φτυσίματος κατὰ τοῦ φερομένου ὡς δράστου…)

Ἐὰν συνυπολογίσουμε φυσικὰ καὶ τὰ περὶ …ἀκαταλογίστου, ποὺ δὲν ταιριάζει μὲ τὸ ὅλο ζήτημα…
…ἐφ΄ ὅσον ὁ «καρλίτος» (Κάρλος τό τσακάλι;;  ἄσχετον;) δὲν ἔχει, ἐπισήμως διαύγεια μετὰ τὸ …«κτύπημα» (;;;) ἀλλὰ ἔχει διαύγεια, καθ’ ὅσον παρευρίσκετο στὸν χῶρο τοῦ θύματος νὰ ἐπικοινωνήσῃ μὲ τὸν πΣῶῤῤα καὶ κάποιους συνεργατες του, πρὸ κειμένου νὰ μεταφέρῃ κάποια ἀρχεῖα μὲ ἀσφάλεια…
…ὅπως ἐπίσης καὶ νὰ δημοσιεύσῃ στὴν σελίδα του μερικὲς ἐνδιαφέρουσες καταγγελίες κατὰ Καλογεροπούλου (ὄχι πΣῶῤῥα, ἐφ  ὅσον αὐτὸς δὲν εἶναι πρόβλημα…!!!)…
…διαφαίνεται πὼς ἔχουμε νὰ κάνουμε μὲ κάτι πολὺ βαθύτερο, ποὺ θὰ πάρη χρόνο μέν, ἀλλά, ἐὰν πράγματι τὸ ἐπιθυμῇ ἡ ἑλληνικὴ δικαιοσύνη, θὰ βγάλη ὄχι μόνον …λαβράκια, ἀλλὰ καὶ …«ἀθῶες» περιστερὲς ἀπὸ τὸ ἐν λόγῳ …«καπέλο».

Γιὰ νὰ μὴν ἰσχυρισθῶ πὼς ἄλλος εἶναι ὁ …στόχος τῆς ἐν λόγῳ ὀργανώσεως…
… σᾶς ζητῶ, μετὰ μεγάλης ὑπευθυνότητος, νὰ βοηθήσετε Ἅπαντες στὸ ξεκαθάρισμα τῆς ὑποθέσεως.
Κάποιος πρέπει νὰ …«φαγωθῇ», ἀλλὰ δὲν ξέρουμε, ἀκόμη, ποιός.

Φιλονόη

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply