Ἡ δολοφονία στὴν Λαμία καὶ τὰ ἔγγραφα ποὺ ἀποκαλύπτουν τὴν ἐγκληματικὴ ὀργάνωση Σῶῤῥα

Ο απένταρος «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος που πουλάει …εξωγήινη τεχνολογία στις ΗΠΑ. Φωτογραφία aek365.com January 4, 2017

Το χρονικό των μαθημάτων που πήρα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αντιμέτωπος για πρώτη φορά στην ζωή μου με δυο εκπροσώπους της εγκληματικής οργανώσεως Σώρρα (συνήθως κρύβονται) και συμμετέχοντες στην πιο χαζή απάτη όλων των εποχών. Γιατί όμως χαρακτηρίζω την συγκεκριμένη οργάνωση ως εγκληματική;

Εμφανίσθηκα, τρομάρα μου, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για δεύτερη συνεχομένη φορά το μεσημέρι της Τρίτης 3 Ιανουαρίου 2017. Εκεί περίμενα ότι θα ήταν ο μέγας, αυτοαποκαλούμενος εκπρόσωπος του «Έθνους των Ελλήνων» και φυσικά «αυτόχθων Έλλην ιθαγενής» Αρτέμιος Σώρρας, ο οποίος σύμφωνα με τα πρακτικά της 67650/2013 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών είναι ομογενής, αλλά ταυτόχρονα είναι από την Πάτρα. Μην με ρωτήσετε αν η Πάτρα είναι στο εξωτερικό, η δικαστική απόφαση το γράφει, μαζί με τα 600 δις. Πάντως ο «τρισεκατομμυριούχος» επενδυτής δεν

εμφανίστηκε, όπως είχαν ανακοινώσει οι οπαδοί του. Θα μετρούσε τα λεφτά του μάλλον…

Την πρώτη φορά που παρουσιάστηκα στην εν λόγω εκπομπή, είχα πει χαριτολογώντας στην οικοδέσποινα κυρία Στεφανίδου, πως μου αρέσει να κάνω ρεπορτάζ ακόμη και στην εκπομπή της. Το σημερινό άρθρο λοιπόν, είναι προέκταση του ρεπορτάζ που έκανα, παρακολουθώντας δύο μέλη της εγκληματικής οργανώσεως Σώρρα, τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και την Βίκυ Χαραλάμπους, να κάνουν μπροστά μου διαφήμιση των ανυπάρκτων 600 δις του Πατρινού «ομογενή», σε εκπομπή που είχε να κάνει με τη σφαγή μιας αθώας γυναίκας. Έτσι κι αλλιώς η κυρία Στεφανίδου δεν με άφηνε να μιλήσω, προφανώς λόγω ελλείψεως τηλεοπτικού χρόνου, ωστόσο τα συμπεράσματά μου τα έβγαλα και για αυτό την ευχαριστώ.

Σε αυτό το μισάωρο που χαμογελούσα (μια και δεν μιλούσα) ντράπηκα που είμαι άνθρωπος. Δύο άνθρωποι κράδαιναν την γνωστή δικαστική απόφαση υπέρ Σώρρα, μήπως και πείσουν ότι είναι βαθύπλουτοι και θα μας σώσουν. Στην ουσία συντηρούν το παραμύθι και σε αυτό προσέθεσαν επιπλέον κάτι εντυπωσιακά άσχημο. Με κατηγόρησαν ότι τα άρθρα μου στο filonoi.gr φταίνε, που μια άγνωστη τρομοκρατική οργάνωση τους σπάει τα κατά τόπους γραφεία.

Υποστηρίζουν δηλαδή πως δεν φταίει η ρητορική μίσους, οι απειλές βίας και οι φρούδες ελπίδες για την αντιπαράθεσή τους με όσους σπάνε τα μαγαζιά του Σώρρα. Ούτε φταίνε οι άστοχες δηλώσεις για τους Παραολυμπιονίκες (βλ. «Σε παραλήρημα ο «εθνοσωτήρας» Σώρρας για τους Παραολυμπιονίκες») και τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και δεν υπάρχει περίπτωση αυτά να είναι ο λόγος που κάποιοι ανεγκέφαλοι απείλησαν να «σκοτώσουν» τον Αρτέμη, πετώντας του έναν πατσά και μία μπουγάτσα στο κεφάλι, στο πατσατζίδικο που τον πέτυχαν. Αντίθετα, σύμφωνα με τους δύο συγκεκριμένους, φταίω εγώ και για αυτό και φυσικά φρόντισαν να με στοχοποιήσουν για ακόμη μια φορά προς τα αγριεμένα μέλη της οργανώσεως.

Ένα από τα πλέον δυσάρεστα πράγματα που άκουσα από τον Θεοδωρόπουλο και που ελπίζω να εκτιμηθεί από τις αστυνομικές αρχές, είναι η πληροφορία που μετέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα, μετά τις περισσότερες από 15 μαχαιριές, τηλεφώνησε τα ξημερώματα σε ένα άλλο μέλος της οργανώσεως Σώρρα. Ο λόγος απλός, σύμφωνα με το υψηλόβαθμο στέλεχος της οργανώσεως Σώρρα. Ήθελε να μιλήσουν για ένα τυροπιτάδικο που θα άνοιγαν μαζί.

Φυσικό και επόμενο θα σας πω και εγώ. Και εμένα αν με πάρει κάποιος γνωστός μου, που έλειπε στην Αθήνα για να κάνει αποκαλύψεις στον αρχηγό του «Έθνους των Ελλήνων» σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Facebook, και επέστρεψε το ίδιο βράδυ για να σφάξει με 15 μαχαιριές μια φίλη του, θα απορούσα γιατί δεν μου μιλάει για τυρόπιτες. Ειδικά, μετά τις περισσότερες από 15 μαχαιριές, την λίμνη αίματος, τις κηλίδες με αίμα στα ρούχα και στα παπούτσια του, αλλά και τα λερωμένα με αίμα χέρια του, θα μου φαινόταν περίεργο αν δεν ρωτούσε τουλάχιστον από μπουγάτσα και πάνω.

Επειδή όμως ο χαμός μιας αθώας γυναίκας, που είχε πολλά να προσφέρει στην έρημη κοινωνία και σε αντίθεση με πολλούς άλλους επιστήμονες απεφάσισε να μείνει στον τόπο της, δεν προσφέρεται ούτε για μαύρο χιούμορ, θα σταματήσω την ειρωνεία και θα μείνω στο ρεπορτάζ. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, εκτιμήθηκε από τις αρχές ιδιαίτερα το γεγονός πως ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να μείνει εντελώς γυμνός, όπως ομολόγησε κατά την μακροσκελή, διαδικτυακή, απολογητική του επιστολή. Μαζί με τα ρούχα του, εξαφανίσθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στον φόνο, αλλά και κάθε οφθαλμοφανές δείγμα ενοχής.

Βέβαια, το εξήγησε ο ίδιος, γράφοντας πως κάποιοι άγνωστοι τον κτύπησαν, τον καθάρισαν, του έσκασαν το λάστιχο του αυτοκινήτου και μετά ξύπνησε γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του. Μόνο τις τυρόπιτες ξέχασε να αναφέρει, για τις οποίες είχε εκτενή συζήτηση στις 3 τα χαράματα, γιατί όπως είναι γνωστόν αν η τυρόπιτα κρυώσει, δεν τρώγεται (άτιμο μαύρο χιούμορ που δεν με εγκαταλείπει).

Στην συνέχεια, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος απεκάλυψε πως είχε διαγράψει τον δράστη της δολοφονίας από την «Ελλήνων Συνέλευσις» του Σώρρα, αρκετό καιρό πριν. Πιεζόμενος από την Τατιάνα Στεφανίδου, προσδιόρισε και χρονικά την ανακοίνωση διαγραφής, η οποία δημοσιεύθηκε τάχα στο Facebook της οργανώσεως. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και θα ήθελα να προκηρύξω διαγωνισμό, σχετικά με την ανεύρεση αυτής της ανακοινώσεως. Όποιος την βρει κερδίζει ταψί τυρόπιτας από πολύ καλό νέο τυροπιτάδικο της κεντρικής Ελλάδας. Κάτι μου λέει ότι δεν υπάρχει ανακοίνωση στο χρονικό σημείο που αναφέρει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος…

 

Η δημόσια ανακοίνωση του Ιωάννη Καλογεροπούλου την ημέρα του φόνου για την παροχή στοιχείων σχετικά με την «δράση» του Χρήστου Μπαλαντίνα, ώστε να δικαιολογηθεί η διαγραφή του από την οργάνωση . Όποιος βρει την ανακοίνωση διαγραφής του, θα αμειφθεί…

Στο ίδιο πλαίσιο ψεύδους και υπεκφυγών, απαντήθηκε από τους παρευρισκομένους η ερώτηση αν ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει πως ο Αλέξης Γρηγορόπουλος ζει, επειδή ήταν «εβραιόπαιδο» και συμμετείχε σε προσπάθεια «εβραϊκού σχεδίου» ανατροπής της κυβερνήσεως. Υπεστήριξαν λοιπόν οι καλεσμένοι εκπρόσωποι του «πολιτικού φορέα» (δηλαδή εκπρόσωποι κόμματος) πως θα έπρεπε να ερωτηθεί ο ίδιος ο απών ο Σώρρας και πως αυτές οι κουβέντες ήταν ιδιωτικές.

Επειδή αυτές οι «κουβέντες» δεν ήταν ιδιωτικές, αλλά δημόσιες, με την παρουσία της ίδιας της Βίκυς Χαραλάμπους δίπλα στον Σώρρα, ας δούμε ένα βίντεο με τις άρρωστες δηλώσεις του «εθνοσωτήρα» μας από το Θεριανόκαμπο Πατρών, που όποια επιχείρηση έχει φτιάξει στο παρελθόν έχει χρεωκοπήσει και ακόμη τον ψάχνουν για τα χρέη. Και κατά τα άλλα, φταίω εγώ που κάποιοι τους σπάνε τις τζαμαρίες…

Στο βίντεο, ο τρισεκατομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας σε δημόσια εκδήλωση της οργανώσεως του, παρουσία της Βίκυς Χαραλάμπους, αρνείται τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
«ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΩΡΡΑ»
Περιμένοντας πότε θα τελειώσουν τα ψέμματα και θα υπάρξει από τους συγκεκριμένους έστω ένα δάκρυ για την Θώμη Κουμπούρα, έγινα παρατηρητής της απέλπιδας προσπάθειας διαφημίσεως της δικαστικής αποφάσεως 67650/2013 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, που είναι και το δυνατό χαρτί της ομάδας Σώρρα, για να πείσει νέα θύματα να προσέλθουν στους κόλπους της. Και φυσικά τώρα θα εξηγήσω, γιατί υποστηρίζω πως πρόκειται περί εγκληματικής οργάνωσης και γιατί η συγκεκριμένη απόφαση είναι προϊόν εγκλήματος!
Όπως είχα γράψει στο προηγούμενο άρθρο μου («Ἐὰν η Δικαιοσύνη εἶχε σταματήση τὸν Σῶῤῥα, ἡ Παιδοψυχίατρος ἀπὸ τὴν Λαμία θὰ ἦταν ζωντανή») τα μέλη της εγκληματικής οργανώσεως μου έστησαν μια «σεξουαλική παρενόχληση». Το καλοκαίρι του 2014, κάλεσα για 90 δευτερόλεπτα την Βίκυ Χαραλάμπους, μετά από προτροπή φίλης της και εν μέσω μαρτύρων, για να κανονίσουμε μια συνάντηση για το θέμα των πλαστών χρεογράφων του Stephen Louis Wozny, που χρησιμοποιεί πλέον ο Σώρρας στην Ελλάδα.
Ας δούμε την διάρκεια του τηλεφωνήματός μου και τα πρώτα γραπτά μηνύματα της Βίκυς Χααραλάμπους, πως όπως μου έγραψε δεν γνώριζε το παραμικρό για την σεξουαλική παρενόχληση.

Στα 90 «καυτά» δευτερόλεπτα, η εγκληματική οργάνωση μου «έστησε» την πλεκτάνη της υποτιθέμενης σεξουαλικής παρενοχλήσεως, που φυσικά ουδέποτε έγινε.

Μετά από κάποιες ώρες, ο φερόμενος ως δολοφόνος της άτυχης Θώμης Κουμπούρα, με απείλησε δημόσια ότι θα με τακτοποιήσει για αυτή την υποτιθέμενη σεξουαλική παρενόχληση, με μήνυμα που βρίσκεται ακόμη αναρτημένο στο Facebook.

Το πρώτο απειλητικό μήνυμα του φερομένου ως δολοφόνου της Θώμης Κουμπούρα προς εμένα το καλοκαίρι του 2014.

Μέχρι το σημείο αυτό θα μπορούσε να είναι μια ιδιωτική διαφορά δύο ανθρώπων, στην οποία έγινε μια παρεξήγηση, όπως ανέφερε στην εκπομπή της και η Τατιάνα Στεφανίδου. Θα μπορούσε να είναι ένα ανθρώπινο λάθος, το οποίο βέβαια δεν συμφωνεί με την άποψη του φερομένου ως δολοφόνου, μετά τον φόνο της άτυχης Θώμης. Ανάμεσα στα τεράστια κείμενά του έγραψε την 30η Δεκεμβρίου 2016:

«πουλημένο τομάρι αρχιπρακτορα εσύ με την Χαραλάμπους μου στισατε το παιχνίδι με τον Ρήνο για να φάω την μήνυση δήθεν ότι ήσουν στον δρόμο κ δεν είχες ίντερνετ Κ ότι ένας ρηνος που εγώ ποτέ δεν τον συνάντησα έκανε σεξουαλική παρενόχληση την Χαραλάμπους κ με έβαλες να τον βρίζω στο ίντερνετ κ μου ελεγες κ τι να γράψω έννοια σου βρωμιάρη κ έχω μάρτυρες που σε άκουγαν τότε τι μου ελεγες και μετά η άλλη η πρακτορισα δεν ήξερε τίποτα ε κ λάθος έγινε τελικά δεν την ενόχλησε ο ρηνος αλλά εγώ την έφαγα την μήνυση ΈΤΣΙ ΤΏΡΑ να δούνε όλοι ότι είστε μια συμμορία εβραιοπαιδα».

Κατά συνέπεια, ο ύποπτος για την δολοφονία, ομολογεί πως δύο άνθρωποι από την οργάνωση Σώρρα τον έβαλαν να με απειλήσει για δικούς τους σκοπούς και ότι ακολουθούσε τις δικές τους εντολές. Το δεύτερο από τα δύο άτομα που κατονομάζει είναι η Βίκυ Χαραλάμπους. Αυτά είναι όμως τα λόγια ενός υποτιθεμένου εγκληματία, που προσπαθεί να δικαιολογηθεί, άσχετα αν η συγκεκριμένη αναφορά ήταν αυθόρμητη και δεν είχε σχέση με το έγκλημα.

Η κυρία Χαραλάμπους ισχυρίζεται λοιπόν πως δεν ήξερε και δεν ρώτησε, αν και η ανακοίνωση του συνεργάτη της ήταν δημόσια, στις ίδιες ομάδες στο Facebook στις οποίες και αυτή ήταν μέλος. Μπορεί όμως να μην μπήκε εκείνη την ημέρα στο διαδίκτυο και επίσης μπορεί να μην την πήρε τηλέφωνο ο φερόμενος ως δράστης για να την ρωτήσει για το σχέδιο – παγίδα εναντίον μου, για το οποίο εκείνη ίσως να μην είχε την παραμικρή σχέση. Όλα είναι πιθανά σε αυτή την ζωή. Ή δεν είναι;;;

Μετά τα γραπτά μηνύματα που ανταλλάξαμε με την Βίκυ Χαραλάμπους το βράδυ εκείνης της ημέρας και επειδή πραγματικά αυτό δεν μου είχε ξανατύχει, δοκίμασα την επομένη ημέρα να καλέσω και τον συνεργάτη και φίλο της, αλλά και την ίδια. Ο συνεργάτης της Χρήστος Μπαλαντίνας, επανέλαβε τις ύβρεις εναντίον μου και μου ξεκαθάριζε πως σκόπευε να με «σφάξει» και να με «ξεκοιλιάσει», παρά τις όποιες προσπάθειες μου στην αρχή να τον ηρεμήσω. Φυσικά, για αυτά υπάρχει η σχετική μαρτυρία, που έχει κατατεθεί στην Εισαγγελία.

Στην συνέχεια προσπάθησα να καλέσω την ίδια τη Βίκυ Χαραλάμπους, πάλι μπροστά σε μάρτυρες. Δεν απήντησε το τηλέφωνο και αυτή την φορά δεν επέμενα πάνω από 2-3 φορές. Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά της ώρας εμφανίσθηκε και δεύτερο μήνυμα στο διαδίκτυο, από τον ίδιο τον Χρήστο Μπαλαντίνα, πάλι με ύβρεις και απειλές. Μάλιστα, αυτή την φορά ξεκαθάρισε πως γνώριζε πως κάλεσα και πάλι την Βίκυ Χαραλάμπους!!!!

Το δεύτερο, δημόσιο απειλητικό μήνυμα του Χρήστου Μπαλαντίνα, φερομένου ως δράστη της δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα, την 7η Αυγούστου 2016, μίαν ημέρα μετά την υποτιθέμενη σεξουαλική παρενόχληση.

Είναι ηλίου φαεινότερον πως η Βίκυ Χαραλάμπους, που σήμερα ποιεί την νήσσαν και υποστηρίζει πως μου έκανε και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση για το συγκεκριμένο θέμα, ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον Χρήστο Μπαλαντίνα και τον ενημέρωσε ότι προσπάθησα να της τηλεφωνήσω και πάλι την επομένη ημέρα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γνώριζε ο δεύτερος τις κλήσεις μου. Ο μοναδικός τρόπος να «οπλίστηκε» και πάλι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, για να με απειλήσει και να με αναγκάσει με τον τρόπο του να φοβηθώ, μήπως και σταματήσω τις αποκαλύψεις, ήταν να υπάρξει πλήρης συνεργασία της Βίκυς Χαραλάμπους με τον Χρήστο Μπαλαντίνα. Κατά συνέπεια, επιβεβαιώνεται η ομολογία του Μπαλαντίνα όπως την ανήρτησε στο Facebook το πρωί της 30ης Δεκεμβρίου.

Η αλήθεια είναι πως δεν θα περίμενα και κάτι παραπάνω από τα συγκεκριμένα μέλη της εγκληματικής οργανώσεως. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν σταματήσει να ψεύδονται, να με υβρίζουν και να με απειλούν, έστω κι αν μέχρι σήμερα δεν είχα αφιερώσει ποτέ προσωπικούς χαρακτηρισμούς για οποιονδήποτε και επέμενα στην αποκάλυψη της απάτης. Βέβαια, είναι βαρύς ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός περί «εγκληματικής οργανώσεως», αλλά θα αναλύσω πολύ σύντομα το σκεπτικό μου, βασιζόμενος σε ορισμένα σημεία – κλειδιά:

α) Τα χρεόγραφα που χρησιμοποιεί ο Σώρρας είναι πλαστά και προέρχονται από τον απατεώνα Stephen Louis Wozny (βλ. «Ἀπάτη τὸ ἐξώδικο τῶν ὁπαδῶν τοῦ κ. Ἀρτεμίου Σῶῤῥα πρὸς τὴν ἑλληνικὴ ἐφορία!»).

β) Το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής από τον Μάρτιο του 2014 με έχει ενημερώσει, όπως ενημέρωσε και την Τράπεζα της Ελλάδος και το ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών, πως πρόκειται περί απάτης με πλαστά χρεόγραφα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η υπόθεση ήδη έχει αχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Η απάντηση του Richard Delmar, συμβούλου στο γραφείο του γενικού επιθεωρητή του αμερικανικού υπουργείου οικονομικών.

γ) Η Παγκόσμια Τράπεζα μου έχει απαντήσει πως ο ισολογισμός των «παγκοσμίων καταπιστευμάτων» με τις υπογραφές Παπούλια, Αλογοσκούφη και Τάσσου Παπαδόπουλου είναι πλαστός και μου πρότεινε να καταφύγω στην δικαιοσύνη.

Η απάντηση της Παγκόσμιας Τράπεζας που κάνει λόγο για απάτη.

δ) Η Τράπεζα Asian Development Bank την οποία είχαν αναμείξει σε παρόμοιες «χρηματοδοτήσεις» από καταπιστεύματα στο παρελθόν, μου ξεκαθάρισε πως δεν έχει ακουστά τον Σώρρα, η Ελλάδα δεν ανήκει βέβαια στην Ασία και πρόκειται περί απάτης.

Η Asian Development Bank ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για απάτη εκ μέρους της οργανώσεως Σώρρα.

ε) Η Τράπεζα της Ελλάδος σε πόρισμά της απήντησε πως η υπόθεση Σώρρα με τα 600 δις είναι απάτη και δεν έχει την παραμικρή εγκυρότητα. Το πόρισμα δημοσιεύθηκε στο Έθνος. Ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε μήνυση κατά του Έθνους και της Τράπεζας της Ελλάδος και την έχασε, ενώ στο Βούλευμα αναφέρεται πως οι ισχυρισμοί περί απάτης δεν ήταν ψευδείς.

 

Το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος που χαρακτηρίζει την υπόθεση των 600 δις ως απάτη.

 

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών για τη φήμη των 600 δις.

στ) Κατά την εκδίκαση της μηνυτήριας αναφοράς του Α. Γεωργιάδη κατά του Σώρρα, εμφανίσθηκε ψευδομάρτυρας, ο οποίος έχει καταδικασθεί στον Καναδά για παρόμοιες απάτες και δήλωσε στο δικαστήριο πως είναι ο εκπρόσωπος της Μόντρεαλ Bank, «πιστοποιώντας» την δήθεν ύπαρξη των «χρημάτων». Τελικά δεν ήταν ο εκπρόσωπος της Τράπεζας, αλλά συνεργάτης του κυκλώματος. (ΔΕΣΤΕ ΕΔΩ)

ζ) Στο συγκεκριμένο δικαστήριο εμφανίσθηκαν τα πλαστά χρεόγραφα, τα οποία εστάλησαν στο Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής και κρίθηκαν ως πλαστά. Η επιστολή κοινοποιήσεώς τους από τον Αμερικανό δικηγόρο William Mulligan παρουσιάσθηκε ψευδώς ως πιστοποίηση γνησιότητάς τους από αμερικανικό δικηγορικό γραφείο. Το «χρεόγραφο» αναφέρει ως υπόχρεη την εταιρεία «UNITED STATES», που σύμφωνα με μια θεωρία συνωμοσίας είναι η εταιρεία στην οποία ανήκουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Φαίνεται επάνω τους το όνομα του απατεώνα Stephen Louis Wozny. Ας δούμε ένα από αυτά τα «παλιόχαρτα».

Το χρεόγραφο που παρουσίασε ο δικηγόρος των Αρτέμη Σώρρα στο παραπάνω δικαστήριο ήταν πλαστό και η δικαιοσύνη εξαπατήθηκε.

η) Για μεγάλο χρονικό διάστημα η δικαστική απόφαση είχε πλαστογραφηθεί από τα μέλη της οργανώσεως για να κρύψουν πως έγραφε ότι τα «χρεόγραφα» ανήκαν στην εταιρεία Red Panther Limited, και ο Σώρρας ήταν ο διαχειριστής τους. Το πληρεξούσιο από την διεθνή σπείρα προς τον Σώρρα υπεγράφη τον Αύγουστο 2012 (βλ. «Ὁ Stephen Louis Wozny «καίει» τὸν Σῶῤῥα, τοὺς ὁπαδούς του καὶ τὶς ἑλληνικὲς ἀρχές!»). Το δυστυχές είναι πως η εταιρεία αυτή είχε κλείσει από το Μάιο του 2011 με περιουσία μίας αγγλικής λίρας…

Η Red Panther Limited στην οποία ανήκουν τα «χρεόγραφα» είχε κλείσει πριν γίνει το πληρεξούσιο και πολύ πριν το δικαστήριο. Άνθρακας ο θησαυρός.

θ) Ο βασικός χρηματοδότης της οργανώσεως από το 2011 έως το τέλος του 2015 Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης συνελήφθη από την αμερικανική Υπηρεσία Διώξεως Ναρκωτικών DEA για την παράνομη συνταγογράφηση 2.4 εκατομμυρίων χαπιών Οξυκωδόνης που στις πιάτσες της Νέας Υόρκης θα απέφεραν 48 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στον ιατρό περίπου 2.5 εκατομμύρια. Μεγάλα ποσά από τα χρήματα αυτά κατέληξαν, σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Λαμπράκη, στις τσέπες του Αρτέμη Σώρρα και στην οργάνωση (βλ. «Ὁ Μωνώλης Λαμπράκης βασικὸς χρηματοδότης τοῦ Σῶῤῥα, μέσῳ παρανόμου συνταγογραφήσεως ὀπιοειδῶν»).

ι) Ο Αρτέμης Σώρρας έχει παραδεχτεί τη συνεργασία του με τη διεθνή σπείρα της OITC (Office Of International Treasury Control) οργάνωση με παρόμοιες πολιτικές, οικονομικές και άλλες υποσχέσεις με αυτές της οργανώσεως Σώρρα, αλλά πλέον με πολλά στελέχη στην φυλακή.

Στο βίντεο, ο Αρτέμης Σώρρας ομολογεί τις σχέσεις του με τους απατεώνες της OITC.

Στο βίντεο, ο Αρτέμης Σώρρας ομολογεί τις σχέσεις του με τους απατεώνες της OITC. Στο βίντεο, ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας παραδέχεται τη σχέση με την διεθνή σπείρα της OITC και τον απατεώνα Ray C. Dam, ο οποίος περνάει μεγάλα διαστήματα «διακοπών» σε εξωτικές φυλακές. Συλλεκτικά παραμύθια για χαζούς!

ια) Ο Δήμος Τροιζηνίας υπέγραψε μεταθανάτιο πληρεξούσιο προς τον Σώρρα, για να χρηματοδοτηθεί. Ας τους ρωτήσει κάποιος αν πήραν ένα ευρώ μέχρι σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι σύμφωνα με δηλώσεις του, ο αρχηγός του «Έθνους των Ελλήνων» παρέδωσε το φάκελο χρηματοδοτήσεως στον αρχηγό του «Πλανήτη» κύριο Vliadimir Kobzar, ο οποίος είναι επικεφαλής του Alpha Omega Station Δεν κάνω πλάκα, αυτά ισχυρίζονται. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο συγκεκριμένος Βλαδίμηρος πέρασε δέκα (10) χρονάκια σε ρωσσική φυλακή για παρόμοιες απάτες και έχει γίνει αντικείμενο μελέτης από το πρακτορείο Reuters για μερικά πλαστά χρεόγραφα που μετετράπησαν σε σκόνη («Special Report: The bonds that turned to dust»)

Ο Σώρρας δίνει τον φάκελο χρηματοδοτήσεως του Δήμου Τροιζηνίας στον Ρώσσο, φυλακόβιο απατεώνα Vladimir Kobzar. Τα λεφτά έρχονται…

ιβ) Η μήνυση της Βίκυς Χαραλάμπους (ΑΒΜ Γ2014/864) εναντίον μου για τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ του Zougla.gr, όπου αναλύθηκαν το 2014 τα παραπάνω, κατέπεσε και για αυτό έχει εκδοθεί η από 30 Δεκεμβρίου 2014 Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Το γεγονός ότι δεν την μήνυσα για ψευδή καταμήνυση, όπως είχα δικαίωμα, δεν έγινε από ευγένεια, αλλά επειδή σέβομαι τον ρόλο μου ως δημοσιογράφος. Με τον όγκο των στοιχείων που διαθέτω, προκαλώ όποιον θέλει να καταθέσει μήνυση εναντίον μου, για να χορέψουμε ταγκό στο δικαστήριο.

Θα μπορούσα να συνεχίσω παρουσιάζοντας μια τεράστια σειρά αποδεικτικών στοιχείων, αλλά θεωρώ πως δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι παραπάνω. Ο Αρτέμης Σώρρας με τους συνεργάτες του, προτρέπουν τις κατά τόπους οργανώσεις να χρησιμοποιούν τα παραπάνω πλαστά έγγραφα, για να προσελκύσουν νέα μέλη, από τα οποία παίρνουν χρήματα για τους σκοπούς της οργανώσεως, προκαλώντας περιουσιακή ζημία στα νέα θύματα.

Συνεπώς, υπάρχει προτροπή για διάπραξη αδικημάτων από τρίτους, υπάρχει μια οργάνωση που χρησιμοποιεί πλαστά έγγραφα και δέχεται χρήματα από θύματα τα οποία εξαπατά, φυσικά υπάρχει μια απόλυτα αρχηγική δομή, έχουν εκδηλωθεί με ευθύνη της οργανώσεως απειλές για χρήση βίας κατά τρίτων και τα μέλη έχουν αποδεχθεί καλέσματα της ηγετικής ομάδας για να φέρουν εις πέρας τον ξυλοδαρμό και την φυσική εκτέλεσή μου.

Όλες οι υποσχέσεις για αποπληρωμή χρεών δεν έχουν την παραμικρή τύχη και οι εμπλεκόμενοι θα βρεθούν να χρωστούν ακόμη περισσότερα, λόγω των τόκων που θα τους επιβληθούν από την εφορία και τους ασφαλιστικούς φορείς, ενώ θα χάσουν κάθε πιθανότητα ευνοϊκής ρυθμίσεως.

Υπάρχει κάποιος που να αναρωτιέται ακόμη γιατί χαρακτηρίζω την συγκεκριμένη οργάνωση ως «εγκληματική»; Αν υπάρχει, τον αφήνω στα έμπειρα χέρια του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη που θα του εξηγήσει πως ο Σώρρας βρήκε τα τρισεκατομμύρια των ονείρων του. Και για αυτές τις σαχλαμάρες ανθρώπων που δεν ντρέπονται για να ζητήσουν συγγνώμη από τα θύματά που εξαπατούν, έχασε την ζωή της μια γυναίκα!

Στο βίντεο, ο Εμμανουήλ Λαμπράκης αναλύει την τεχνολογία διαστημικών καυσίμων του Σώρρα. Αυτήν που πούλησε στον Ομπάμα για 3 τρις δολάρια…

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply