Ἰδοῦ τὸ πῶς ὁ Σῶῤῤας ἀπεπειράθη νὰ ἐξαπατήσῃ τὸ Ἑλληνικὸ Δημόσιον!!!

Ἡ παρουσία τῶν Θεοδωροπούλου-Χαραλάμπους στὴν ἐκπομπὴ Στεφανίδου ἦταν, ἐπισήμως, γιὰ νὰ δηλωθῇ ἡ θέσις τους, ἀναφορικῶς μὲ τὸν δολοφόνο τῆς Θωμαΐδος Κουμπούρα. Μὲ τὸ ποὺ εἶδαν τὸν Ῥῆνο (μέσῳ skype) νὰ παρίσταται, τὰ ἀπανωτὰ ἐγκεφαλικά τους ἦσαν ἐμφανῆ στοὺς θεατές. Τὸ χειρότερον ὅμως ἦταν ποὺ ἂν καὶ εἴχαμε νὰ θρηνήσουμε γιὰ τὸν ἄδικο θάνατο μίας νέας γυναῖκας καὶ σημαντικοῦ συμπολίτου μας, αὐτοὶ προπαγάνδιζαν τὶς παπαρολογίες του ἀνερυθρίαστα, ἀσελγώντας θρασύτατα ἐπάνω στὸ πτῶμα της καὶ  ἀποποιούμενοι τὶς ὅποιες εὐθῦνες τῆς παρέας τους.

Τὸ «φαινόμενον στεφανίδου» (σημαίνει τὸ φαινόμενον κάθε δημοσιοκάφρου, ποὺ ἔως προσφάτως, ἄκουγε σῶῤῤας κι ἀντελαμβάνετο …πιπέρι!!!)  καὶ τὸ …κόψιμό της, κάπως …καθυστερημένα, γιὰ τὸ ἐὰν ἡ ὀργάνωσις εἶναι ἢ ὄχι ἐγκληματική, εἶναι μία ἄλλη παράμετρος αὐτῆς τῆς αἰσχροτάτης ἱστορίας, ποὺ ἔπρεπε νὰ φθάσῃ σὲ ἕναν φόνο γιὰ νὰ τὴν …«δοῦν» τὰ «ἄσπιλα κι ἀμόλυντα» τσακάλια τῶν Μέσων Μαζικῆς Ἐξαπατήσεως. Μία παράμετρος ποὺ ἀποκρύπτει πολλὰ γεγονότα μαζύ, μὰ κυρίως τὴν προσπάθεια ἀποπροσανατολισμοῦ μας ἀπὸ ἄλλα, σοβαρὰ ζητήματα, ὅπως ξέρουμε.

Ἔτσι καὶ τώρα λοιπόν, μᾶς δεικνύουν τὸ δάκτυλο, μᾶς ἀποκρύπτουν τὸ δάσος, ἐνημερώνοντάς μας πὼς θὰ ἐπιληφθῆ ἡ δικαιοσύνη πλέον γιὰ οἰκονομικὰ ἐγκλήματα τῆς συμμορίας πσῶῤῥα.
Ἐγκλήματα ποὺ ἔως τώρα δὲν ὑπῆρχαν…
…πιᾶσε τὸ ψαλίδι καὶ …κούρεψε τὸ αὐγό!!!

Αυτό είναι το έγγραφο που «καίει» το Σώρρα για απόπειρα εξαπατήσεως του Ελληνικού Δημοσίου

 

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας που κατηγορείται για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στην Λαμία. Φωτογραφία ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ήδη από το 2012, η δημοσιογραφική έρευνα έδειχνε πως τα «αμερικανικά ομόλογα» και οι προτάσεις χρηματοδοτήσεως προς εκατοντάδες Δήμους της χώρας από τα «παγκόσμια καταπιστεύματα» ήταν δύο καλά δουλεμένες, αλλά απλοϊκές απάτες του Αρτεμίου Σώρρα.

Μέχρι το 2014, είχαν έλθει στην επιφάνεια όλα τα στοιχεία που κατεδείκνυαν με εμφατικό τρόπο την όλη απάτη. Η Δικαιοσύνη όμως δεν στάθηκε στο ύψος της και με τις παραλείψεις και αργοπορίες της, έριξε λάδι στην φωτιά της εγκληματικής οργανώσεως. Αντίστοιχες ευθύνες έχουν και πολλά μέσα μαζικής ενημερώσεως που άκριτα προβάλλουν την δήθεν ύπαρξη των 600 δις μέχρι και σήμερα, ενώ άλλα συγχέουν τα πλαστά αμερικανικά ομόλογα με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής.

Πλέον, η πραγματικότητα είναι ότι τα παρακλάδια αυτής της οργανώσεως έχουν δομηθεί ως αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, η κάθε μία με δικό της ΑΦΜ, όλες όμως υπό την ομπρέλα της κεντρικής διοικήσεως, όπως προβλέπει το καταστατικό τους. Τα ορκισμένα μέλη της εγκληματικής οργανώσεως χρησιμοποιούν τα πλαστά έγγραφα που τους έχουν μοιρασθεί ηλεκτρονικά από την ηγεσία, για να εξαπατήσουν με την σειρά τους τους πολίτες που προσέρχονται με καλή πίστη στις συγκεντρώσεις της οργανώσεως, λόγω της οικονομικής κρίσεως.

Οι πιστοί λειτουργούν, κατά συνέπεια, ως «πεζικό» του ιδιωτικού στρατού φανατικών, που ιδιαίτερα έντεχνα έχει δημιουργήσει η οργάνωση, με συνεχή πλύση εγκεφάλου και ιδέες, που ατομικά κάποιος καταλαβαίνει ότι είναι τραγελαφικές, όμως υπό την επήρεια της ελκτικής δυνάμεως της μάζας δεν μπορεί να απορρίψει και αποκτά αγελαία νοοτροπία. Κάτι αντίστοιχο πιστεύω πως έπαθε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου Θωμαΐδος Κουμπούρα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΧΣ

Με την Εξώδικη – Δήλωση – Πρόσκλησή του, ο Αρτέμιος Σώρρας απηύθυνε την 16η Ιουνίου 2014 πρόταση εξαγοράς των μετοχών των τεσσάρων μεγαλυτέρων ελληνικών τραπεζών προς το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητος. Ο κατά φαντασίαν βαθύπλουτος Έλλην ομογενής για μεγάλο διάστημα εμφανιζόταν σαν απευθείας απόγονος του Απόλλωνος, ενώ φέρεται να συνομιλεί και με τον Ποσειδώνα, όπως δήθεν διαθέτει το δακτυλίδι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα χειρόγραφα συμβόλαια των Μαορί με τον Μέγα Αλέξανδρο.

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ η επένδυση στο Έθνος των Μαορί και ο Μέγας Αλέξανδρος.

Στο επόμενο άρθρο θα αναλύσω την σχέση του Σώρρα με τους Μαορί και σας διαβεβαιώ ότι θα παγώσει το γέλιο στα χείλη σας. Φυσικά, τα παραμύθια με τα οποία τροφοδοτεί τους πιστούς της παραθρησκευτικής οργάνωσεως  θα μείνουν ατιμώρητα. Αυτό όμως που τον απειλεί πιθανότατα να τον οδηγήσει πίσω από τα κάγκελα είναι το συγκεκριμένο αίτημα εξαγοράς των μετοχών των 4 μεγαλυτέρων ελληνικών τραπεζών, με το οποίο αποπειράθηκε να εξαπατήσει το Ελληνικό Δημόσιο, σε ποσό που από τον Ποινικό Κώδικα αντιμετωπίζεται ως κακούργημα.

ΕΙΚΟΝΕΣ 1-6. Ολόκληρη η εξώδικη δήλωση – πρόταση του Αρτέμη Σώρρα που περιλαμβάνει το πλαστό χρεόγραφο των 100 δις δολαρίων.

Στην πρόταση του προς το ΤΧΣ και ειδικότερα στη σελίδα 3 υποβάλει αντίγραφο του χρεογράφου με το οποίο επιθυμεί να προβεί στην συναλλαγή αυτήν, το οποίο χαρακτηρίζει σαν «International Bill of Exchange (IBOE) No 2012-1000-SLW-0010-0524 / UCC DOCUMENT Nos 20000422643063. Μαζί έχει υποβάλει στην σελίδα 4 την απόδειξη καταθέσεως «Custodial Deposit Receipt Federal Transfer & Custody Agents Inc Certificate No: ELGATE 12182012001».

Το χρεόγραφο αυτό, το οποίο βρίσκεται στην σελίδα 3 της συγκεκριμένης εξωδίκου προτάσεως, είναι πλαστό και δεν έχει την παραμικρή αξία. Για να φθάσω στην διαπίστωση αυτή κατά την διάρκεια της δημοσιογραφικής μου έρευνας, επικοινώνησα και έλαβα την σχετική επιβεβαίωση από το Γραφείο του Ειδικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (τηλεφωνικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού απέστειλα αντίγραφο του χρεογράφου). Η συγκεκριμένη επικοινωνία έγινε με τον κ. Rich Delmar, Ειδικό σύμβουλο του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Οικονομικών (Counsel to the Inspector General, Department of the Treasury), τηλέφωνο 001-202-927-3973, κινητό 001-202-528-8997.

Παράλληλα, σύμφωνα με το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών, τέτοιου τύπου διεθνείς συναλλαγματικές (bills of exchange), δεν χρησιμοποιούνται ως χρεόγραφα του αμερικανικού δημοσίου και υπάρχει σαφής ανακοίνωση για την προστασία του κοινού, σύμφωνα με την οποία όλα αυτά τα χρεόγραφα είναι άχρηστα και η χρήση τους παράνομη (Λεπτομέρειες ἐδῶ).

 

EIKONA 7. Η απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής, σύμφωνα με την οποία το χρεόγραφο είναι πλαστό και δεν αποτελεί υποχρεώση των ΗΠΑ.

Μελετώντας το υποτιθέμενο χρεόγραφο, βλέπουμε πως δεν είναι υποχρέωση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αφού αναγράφει «Guaranteed Legal Tender Obligation of the Corporate UNITED STATES». Σύμφωνα με την θεωρία συνωμοσίας που χρησιμοποιείται σε αυτή την περίπτωση, η εταιρεία UNITED STATES (με κεφαλαία γράμματα) είναι η εταιρεία – διαχειριστής που κυβερνά τις ΗΠΑ, ως δήθεν σκιώδης, μυστική κυβέρνηση. Επίσης, βλέπουμε επάνω στο έγγραφο πως ο αρχικός «δικαιούχος» είναι ο διεθνής απατεώνας Stephen Louis Wozny, ενώ το πλαστό χρεόγραφο πρέπει να πληρωθεί στην ανύπαρκτη εταιρεία Red Panther Limited, η οποία έκλεισε το 2011.

Η απόδειξη της σελίδας 4 είναι μια υποτιθεμένη απόδειξη καταθέσεως σε ανύπαρκτη εταιρεία – «φάντασμα» στο Τορόντο του Καναδά, πίσω από την οποία κρύβονται οι πλαστοί τίτλοι, έτσι ώστε να μην μπορούν να ελεγχθούν μέχρι σήμερα. Τα διεθνή κυκλώματα, που εμπορεύονται άχρηστους τίτλους, χρησιμοποιούν αυτό το κόλπο για να καταθέτουν ανύπαρκτα ποσά και στην συνέχεια να βγάζουν εγγυητικές επιστολές μυθικών διαστάσεων, βασισμένες στα κατατεθειμένα πλαστά χρεόγραφα (όπως έκανε ο Αρτέμιος Σώρρα στην προσπάθεια του να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τραπέζης, όπου απέστειλε εγγυητική επιστολή της «DDMBG»).

Ο τίτλος των 100 δις δολαρίων που έχει σταλεί στο Τ.Χ.Σ. δήθεν έχει κατατεθεί εκεί, μαζί με 600 δισεκατομμύρια σε ίδιας προελεύσεως πλαστούς τίτλους με άλλους σειριακούς αριθμούς, τα οποία τάχα έχει καταθέσει ο Αρτέμιος Σώρρας υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας και από τα οποία υπόσχεται είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ σε κάθε Έλληνα ψηφοφόρο, εφόσον κατακτήσει την εξουσία, αλλά και την αποπληρωμή των οφειλών σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία και στην εφορία!

Ο δε τραπεζίτης – διαχειριστής (Anthony Diamond ή Αντώνης Διαμαντόπουλος) των ποσών αυτών, έχει καταδικασθεί στον Καναδά για παρόμοιας φύσεως οικονομικά εγκλήματα, ωστόσο στην Ελλάδα έχει εμφανισθεί ως μάρτυρας σε ποινική δίκη και με την ψευδομαρτυρία του, αλλά και την χρήση πλαστών εγγράφων, αθωώθηκε ο Αρτέμιος Σώρρας και ο Εμμανουήλ Λαμπράκης από την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων (απόφαση 67650/2013 του Η’ Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών). Είναι ο άνθρωπος πίσω από την «DDMBG» (Diamond + Diamond Merchant Banking Group), εταιρεία φάντασμα, που δεν είναι φυσικά τράπεζα και για την οποία οι τραπεζικές αρχές του Καναδά έχουν εκδώσει προειδοποίηση αποφυγής συναλλαγών λόγω απάτης.

Στο ίδιο συμπέρασμα, πως η κατάθεση των χρεογράφων Σώρρα στη Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc (δήθεν «αμερικανικά ομόλογα αξίας 600 δις δολαρίων») είναι απάτη, κατέληξε η Τράπεζα της Ελλάδος με το από 4 Οκτωβρίου 2012 και με Αριθμό Πρωτοκόλλου 177 εσωτερικό έγγραφο της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικών Δραστηριοτήτων που διέρρευσε στον τύπο (βλ. «Ἡ δολοφονία στὴν Λαμία καὶ τὰ ἔγγραφα ποὺ ἀποκαλύπτουν τὴν ἐγκληματικὴ ὀργάνωση Σῶῤῥα»). Η Τράπεζα της Ελλάδος, μαζί με την εφημερίδα Έθνος μηνύθηκαν για το έγγραφο αυτό από τον Αρτέμιο Σώρρα, ωστόσο απηλλάγησαν με Βούλευμα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών που απεφάνθη πως τα συμπεράσματα του εσωτερικού πορίσματος της Τράπεζας της Ελλάδος δεν είναι ψευδή.

Το αξιοπερίεργο είναι πως το πλαστό χρεόγραφο έχει κοινοποιηθεί μαζί με την εξώδικη πρόταση από το καλοκαίρι του 2014, χωρίς την παραμικρή αντίδραση και πρόβλεψη για την προστασία των πολιτών. Οι αρχές, η δικαιοσύνη και ο δημοσιογραφικός κόσμος τότε δεν έδινε την απαιτουμένη προσοχή. Η λίστα κοινοποιήσεως της προτάσεως εξαγοράς των τραπεζών, με την υποβολή πλαστού χρεογράφου, ήταν:

α) στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας την 19η Ιουνίου 2014, σύμφωνα με την έκθεση με αριθμό 12081 του Δικαστικού Επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου.
β) στον πρώην πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά την 19η Ιουνίου 2014, σύμφωνα με την έκθεση με αριθμό 12078 του Δικαστικού Επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου.
γ) στον νυν πρωθυπουργό και πρώην αρχηγό αξιωματικής αντιπολιτεύσεως κ. Αλέξη Τσίπρα την 19η Ιουνίου 2014, σύμφωνα με την έκθεση με αριθμό 12083 του Δικαστικού Επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου.
δ) στον Υπουργό Οικονομικών την 19η Ιουνίου 2014, σύμφωνα με την έκθεση με αριθμό 12080 του Δικαστικού Επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου.
ε) στον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος την 19η Ιουνίου 2014, σύμφωνα με την έκθεση με αριθμό 12082 του Δικαστικού Επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου.
στ) στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς την 19η Ιουνίου 2014, σύμφωνα με την έκθεση με αριθμό 12079 του Δικαστικού Επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου.
ζ) τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου προς γνώση όλων των μελών του ελληνικού Κοινοβουλίου την 19η Ιουνίου 2014, σύμφωνα με την έκθεση με αριθμό 12077 του Δικαστικού Επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου.
η) τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου προς γνώση αυτού και προς γνώση όλων των μελών της ολομέλειας του Αρείου Πάγου την 19η Ιουνίου 2014, σύμφωνα με την έκθεση με αριθμό 12075 του Δικαστικού Επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου.
θ) την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προς γνώση τηςκαι προς γνώση όλων των μελών/Αντιεισαγγελέων του Αρείου Πάγου την 19η Ιουνίου 2014, σύμφωνα με την έκθεση με αριθμό 12074 του Δικαστικού Επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου.
ι) στην «Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ)» προς ενημέρωση όλων των μελών, όλων των ΜΜΕ και δια αυτών όλων των Ελλήνων Πολιτών την 19η Ιουνίου 2014, σύμφωνα με την έκθεση με αριθμό 12076 του Δικαστικού Επιμελητή Αθηνών Ιωάννη Παπαθανασίου.

Ίσως να είναι η πρώτη παγκοσμίως απόπειρα απάτης, κατά την οποία γίνεται κοινοποίηση πλαστού χρεογράφου σε όλες τις αρχές της χώρας και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ορατή αντίδραση εκ μέρους της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Κατανοώ πως η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δέχεται εκατοντάδες αιτήματα σε καθημερινή βάση, ωστόσο σημειώνω πως και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει δεχθεί με εξώδικη δήλωση την πρόταση του Αρτεμίου Σώρρα, στην οποία συμπεριλαμβάνεται πλαστό χρεόγραφο, υποτίθεται του αμερικανικού δημοσίου. Το συγκεκριμένο έγγραφο παρέλαβε την 19η Ιουνίου 2014 ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Μιλτιάδης Ανδρειωτέλλης.

Με το πλαστό χρεόγραφο, ο αποστολέας προσπάθησε να αγοράσει τις μετοχές των τεσσάρων μεγαλυτέρων ελληνικών σε βάρος των θυσιών των Ελλήνων Πολιτών, ενώ μέχρι σήμερα χρησιμοποιεί την δήθεν οικονομική προσφορά του, για την δημιουργία μιας οργανώσεως φανατικών μελών, που ορκίζονται πίστη στον αρχηγό με τον «όρκο του πολεμιστή», συνεισφέρουν οικονομικά στους σκοπούς της οργανώσεως αφού έχουν πεισθεί ότι θα λάβουν χιλιάδες ευρώ στο μέλλον, δέχονται άμεσα εντολές από την ηγεσία και δεσμεύονται να τις εκτελέσουν, ακόμη κι αν πρόκειται περί αδικημάτων.

Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ

Τα χρεόγραφα που έχει στα χέρια του ο Σώρρας και που χρησιμοποίησε για να αθωωθεί στην ποινική υπόθεση διασποράς ψευδών ειδήσεων, μετά την μηνυτήρια αναφορά του Αδώνιδος Γεωργιάδου, προέρχονται από τον Αμερικανό, πρώην δικηγόρο Stephen Louis Wozny. Ο Wozny κάποια στιγμή θεώρησε πως άνθρωπος εκτός από ζωντανό ον είναι και νομική οντότητα, οπότε το ονοματεπώνυμο συνιστά εμπορικό σήμα. Απεφάσισε τότε να αρχίσει να χρεώνει 500.000 δολάρια όποιον έγραφε το όνομά του, για παραβίαση του εμπορικού σήματος (trademark), όπως θα συνέβαινε αν κάποιος χρησιμοποιούσε την ονομασία της «Coca Cola».

Λόγω του ιδιορρύθμου χαρακτήρος του και επειδή έφθασε στο σημείο να απειλήσει δικαστές, ο δικηγορικός σύλλογος της Washington, τον έστειλε σε δίκη με το ερώτημα της διαγραφής. Ο δικαστής τον διέγραψε και του συνέστησε να επισκεφθεί ψυχίατρο, ενώ για κάθε φορά που επανελάμβανε αυτές τις βλακείες, έπρεπε να πληρώνει πρόστιμο 1000 δολάρια (βλ. Απόφαση διαγραφής Stephen Louis Wozny).

ΕΙΚΟΝΑ. Η διαγραφή του Stephen Louis Wozny από τον δικηγορικό σύλλογο της Washington.

 

Ο διαγεηραμμένος δικηγόρος στην συνέχεια έστειλε ένα μονομερές τιμολόγιο στον δικηγορικό σύλλογο, αιτούμενος αποζημίωση για την αναγραφή του ονόματός του στην απόφαση διαγραφής του, για κάθε επίσκεψη στην ιστοσελίδα και για κάθε αναγνώστη του περιοδικού του δικηγορικού συλλόγου. Το σύνολο ήταν σχεδόν 3 τρισεκατομμύρια δολλάρια.

ΕΙΚΟΝΕΣ 8-10. Το τιμολόγιο του Stephen Louis Wozny προς τον δικηγορικό σύλλογο, όπως εστάλη στην μορφή αντιγράφου από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας της Washington, όπου υπεβλήθη μέσω διαδικτύου.

Στην συνέχεια, για να ασφαλίσει την απαίτησή του, ο Wozny κατέθεσε το «χρέος» στην πολιτεία της Washington, όπου ανεκοίνωσε την απαίτησή του και δημιούργησε μια μονομερή συναλλαγματική, την οποία σε δεύτερο χρόνο «έκοψε» σε κομμάτια των 100 δις το ένα. Αυτά τα μετεβίβασε στην εταιρεία Red Panther Limited και τον συνεργό του James Salmon, που στην συνέχεια τα μεταπωλούσε σε χαζούς ανά τω κόσμω, σε μικρότερη αξία φυσικά.

Ο δικηγορικός σύλλογος αντέδρασε μετά την γνωστοποίηση και δήλωση μέσω του ιδίου συστήματος, πως δεν έχει την παραμικρή οφειλή προς τον Stephen Louis Wozny. Και πώς θα μπορούσε να έχει, αφού το υποτιθέμενο χρέος ήταν αποκύημα της φαντασίας του διαγεγραμμένου δικηγόρου και δεν είχε έρεισμα στην λογική και την νομοθεσία.

ΕΙΚΟΝΑ 11. Η απάντηση του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington μέσω του συστήματος UCC-1 της Πολιτείας της Washington, με την οποία αρνείται οποιοδήποτε χρέος.

 

Όταν τα περιθώρια στένεψαν και ο Wozny δεν μπορούσε πλέον να χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες σαχλαμάρες, προσπάθησε να πάει στο δικαστήριο για να αναγνωρίσει την αξία τους, αναγκάζοντας τον Δικηγορικό Σύλλογο σε χρεωκοπία, αφού δεν πλήρωνε. Για πρώτη φορά δημοσιεύουμε την απόφαση του Δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία ο Wozny έχασε λόγω απάτης. Πρόκειται για την απόφαση επί της υποθέσεως 07-10286-KAO του αμερικανικού Πτωχευτικού Δικαστηρίου και στον σχετικό φάκελλο περιλαμβάνονται έγγραφα και πρακτικά.

EIKONA 12. Η απόφαση του δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία δεν υπήρχε χρέος και τα «χρεόγραφα» Wozny ήταν άνευ αντικρύσματος.

 

Τότε ο Wozny ανεκάλυψε και μια νέα θεωρία. Σκέφθηκε πως αφού στον Δικηγορικό Σύλλογο της Washington συμπεριλαμβάνονται και δικαστές και οι δικαστές είναι εκπρόσωποι του κράτους, άρα το κράτος του χρωστά τα χρήματα. Σχεδίασε λοιπόν δικές του μονομερείς διεθνείς συναλλαγματικές («international bills of exchange – IBOE»), σύμφωνα με τις οποίες οι Αμερικανοί πολίτες του οφείλουν το ποσό, το οποίο εγγυώνται με τα σπίτια τους. Τέτοιο είναι το «χρεόγραφο» που συμπεριέλαβε ο Σώρρας στην πρόταση του προς το Τ.Χ.Σ. για να αγοράσει τις τέσσερεις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες!

Μάλιστα, το διεθνές κύκλωμα απατεώνων, μετεβίβασε με ανέκκλητο πληρεξούσιο, την χρήση των χρεογράφων αυτών της Red Panther Limited στον Σώρρα το καλοκαίρι του 2012 και δήλωσε αυτή τη «συναλλαγή» στην Πολιτεία της Washingtonμέσω UCC-1, για να δώσει έναν αέρα νομιμότητας και να κάνει την απάτη πιο εύπεπτη.

ΕΙΚΟΝΕΣ 13-15. Το πληρεξούσιο του διεθνούς κυκλώματος απατεώνων προς τον Αρτέμη Σώρρα τον Αύγουστο του 2012. Περιλαμβάνει όλους τους αριθμούς των πλαστών χρεογράφων.

Το χειρότερο βέβαια είναι, ότι όπως έχουμε αποκαλύψει πολλές φορές μέσα από το filonoi.gr, η εταιρεία Red Panther Limited έκλεισε το 2011, ένα χρόνο πριν υπογραφεί το πληρεξούσιο προς τοn Σώρρα! Δυστυχώς, για το κύκλωμα, η δημοσιογραφική έρευνα και η φοβερή εν τω βάθει αναζήτηση της αλήθειας από τον Eλληνοαμερικό επιχειρηματία Γεώργιο Γιαλτουρίδη, που ανέλυσε τόνους εγγράφων, δεν αφήνουν περιθώρια δικαιολογίας.

ΤΑ «ΟΜΟΛΟΓΑ» ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ

Ανάμεσα στα τραγικά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι που έχουν αναλάβει να σκιαγραφήσουν δημοσιογραφικά το προφίλ της ομάδος Σώρρα, είναι η εμπλοκή του Αρτέμη με την Τράπεζα της Ανατολής. Η υπόθεση της Τραπέζης της Ανατολής, για την οποία έχω κάνει εκτεταμένη έρευνα, έχει ιστορική και πραγματική βάση.

Ωστόσο, από την μία αν η Εθνική Τράπεζα προσπαθεί να την υποτιμήσει και από την άλλη ο Σώρρας να της προσδώσει στοιχεία «θρύλου» και τεράστια αξία, πολύ μεγαλύτερη από την πραγματική, για να τη χρησιμοποιήσει για τις επιδιώξεις του. Το σίγουρο είναι πως ο Σώρρας δεν συμμετέχει στην δικαστική διερεύνηση της Τραπέζης της Ανατολής, ενώ δεν μετέχει ούτε ένας που να έχει την παραμικρή σχέση μαζί του.

Επιπρόσθετα, η Εθνική Τράπεζα είναι πλέον αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη, γιατί χορήγησε πλαστογραφημένο έγγραφο, σύμφωνα με την κρίση κορυφαίων γραφολόγων, για να προασπίσει τις θέσεις της στα πλαίσια αγωγής ενώπιον Πολυμελούς Πρωτοδικείου, του οποίου η απόφαση εκκρεμεί. Το πλαστογραφημένο έγγραφο είναι η μοναδική ενυπόγραφη λογιστική κατάσταση που διαθέτει η Εθνική Τράπεζα αναφορικά με την εκκαθάριση της Τραπέζης της Ανατολής και για τον λόγο αυτό θα πρότεινα σε κάθε επίδοξο υποστηρικτή της Εθνικής Τραπέζης να μελετήσει καλλίτερα την υπόθεση, πριν υιοθετήσει κρίσεις, ενώ εκκρεμεί ακόμη απόφαση Πολυμελούς Πρωτοδικείου.

ΕΙΚΟΝΑ. Λογιστική κατάσταση της Τραπέζης της Ανατολής, όπως χορηγήθηκε από την Εθνική Τράπεζα, η οποία σύμφωνα με γραφολόγους είναι πλαστογραφημένη, μαζί με πίνακα συγκρίσεως των υπογραφών.

 

Για τον λόγο αυτό, πέραν από κάποιες ξεκάθαρες διορθώσεις, δεν έχω θίξει ποτέ ως δημοσιογράφο τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τόσο για την δημοσιοποίηση του θέματος, όσο και για την έρευνα που έκανε η ομάδα του, κατά την σύντομη ενασχόλησή τους. Αν κάποτε αποφασίσω να ανοίξω ολόκληρο το αρχείο μου για την Τράπεζα της Ανατολής, θα χάσει πολύς κόσμος τον ύπνο του, αλλά με τίποτα δεν θα ήθελα να χρησιμοποιηθεί η έρευνά μου ως νερό στον μύλο του συγχρόνου Καματερού.

Επομένως, οφείλω να σημειώσω πως δεν υπάρχουν «ομόλογα της Τραπέζης της Ανατολής», ούτε αυτά εμφανίζονται ως μέρος των 600 δις που ο Σώρρας προσέφερε στην «Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία», η οποία δεν είναι νομικό πρόσωπο και δεν έχει λογαριασμό. Τα πλαστά χρεόγραφα που χρησιμοποιεί, είναι αυτά του Stephen Louis Wozny, όπως ανέλυσα παραπάνω.

Ἐλευθέριος Ῥῆνος

Βέβαια ἡ στεφανίδου ἐπανόρθωσε…

…μὲ κάπως …προσγειωτικὸ τρόπο γιὰ τοὺς πσωῤῥοπληγμένους!!!

Μεγάλο θέμα ἀνοίξαμε καὶ θὰ ἐπανέλθουμε συντόμως…

Φιλονόη

 

 

 

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply