Ψαγμένος ὁ βελόπουλος…

«Ὅμως ἦλθε μία οἰκογένεια, ἡ οἰκογένεια Σῶῤῥα, καὶ δίνει στὸ ἑλληνικὸ δημόσιο ὁμόλογο ἀξίας 670 δισεκατομμυρίων εὐρῶ, σὲ σημερινὸ ἀντίκρυσμα. Τό ἀκούσατε τό νούμερο; 670 δισεκατομμύρια εὐρῶ! Σὲ ἀντίκρυσμα χρυσοῦ παρακαλῶ!
Εἶναι μία ὁλόκληρη ἱστορία, ποὺ ψάχνω ἐδῶ καὶ πάρα πολλὲς ἡμέρες…»

Ἐσύ, βρὲ ἀστεῖε, τό ἄκουσες τό νούμερο πού ἐξεστόμισες;
Δηλαδή, ἕνα ὁμόλογο, μόνον του, ἀξίζει παραπάνω ἀπὸ ὅσο ὁλόκληρη ἡ Apple!!!
Ἀλλά τί νά λέμε τώρα;
Ἀφοῦ τὸ ἔχεις ψάξει τὸ θέμα…

Ἐσύ, ποὺ μόλις ἔφθασε τὸ καλοκαίρι ὁ Ποῦτον στὸ Ἅγιον Ὅρος, ἔψαχνε νὰ σὲ βρῇ, νὰ σὲ χαιρατίσῃ προσωπικά -ἔτσι εἶπες- …
Νούμερο, ἔ νούμερο…!!!

Πολίτης Ἄγγελος

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Ψαγμένος ὁ βελόπουλος…

  1. Με συγχωρειτε ρε παιδια γιατι εχουμε αλλοφρονησει τελειως !!!! ανοιξαμε νταλαβερι και με τον πωλητη Βελοπουλο ??? αυτος που απανταει στο βελοπουλο ειναι πιο βλακας απ το βελοπουλο…. πιαστε ρε να δειτε ποσοι πουλανε αερα κοπανιστο σημερα? Δις , μεσα στην “κριση” κι ελατε να μου πειτε για νουμερα… η μηπως δεν βρισκομαστε στη χωρα που την προηγουμενη 20ετια εγινε του κουτρουλη ο γαμος με απειρα δις και με τρις ακομα που περασανε σκλαβωσανε και φυγανε σαν τον λιβα που καιει τα σπαρτα??? εχει μετρησει κανεις τα ποσα που διαφημηζει ο οπαπ τα τελευταια 10 χρονια στα παιχνιδια του “νομιμου” και στημενου συναμα τζογου του??? τα εσπα και λοιπες επιδοτησεις που μοιραζονται απο το τριγωνο του διαβολου ΟΤΑ-ΜΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ, τα μετρησε κανεις??? αυτο που ονμαζουμε δηλ. Ελληνικα Χρηματιστηρια, δεν εχει καμια σχεση με εγκληματικη οργανωση??? Εν χωρο ολοι οι εγκληματιες κι απατεωνες (και το καλο ειναι οτι τωρα βγηκαν στον αφρο και τα τσιρακια τους) κραζουν τον Ψωρρα ως απατεωνα και εγκληματικη οργανωση!!!! ακουσον ακουσον…. συμαχισαν ολα τα λαμογια που εχουν κανει του κοσμου τις αρπαχτες εις βαρος του ελληνικου λαου και εχουν στηθει με τα καλαμακια να του πιουν το αιμα και λενε εγκληματια τον Ψωρρα. Γιατι ??? γιατι παραπλανει τον κοσμο που “θα χασει τα σπιτια του και τις περιουσιες του” (ενω δεν θα τις εχανε γιατι θα πληρωνε τους νταβαδες κανονικα)….επειδη πιστευει τον Σωρρα και δεν πληρωνει τα νταβατζοσημα που του του εχει φορτωσει ως “χρεη του” το τοκογλυφικο ιερατειο κι ολοι αυτοι οι χλεχλεδες με την ακυρη συνειδηση που υπηρετουν ακριτα κι αθεμιτα τη μοναδικη αξια λογου εγκληματικη οργανωση, αυτην του Σορος με τα κρατικα και παρακρατικα παρακλαδια της καθως και τους βασταζους της κοινωνικης προβοκατσιας και τους λαγους της προπαγανδας …. Τον Ψωρρα δεν τον πιστευω για το απλουστατο λογο οτι αν ειχε αυτο το ποσο -οπως κι αν το ειχε- θα επαιζε αλλιως μπαλα και θα βαραγε το συστημα απο μεσα (γιατι οι αερητζηδες χωριζονται σε δυο κατηγοριες τους πεινασμενους και τους χορτατους)… Ακομα δεν γνωριζω αν ειναι καποιο πρασιτο η καποια παραφυαδα του συστηματος…. Βλεπω ομως οτι τρομπαρει καλα!!!! και τους το χει βραχυκυκλωσει το παραμαγαζο…. ΟΨΟΜΕΘΑ…

    • Ἀπὸ τὸ τέλος. Τὸ πρόβλημα δὲν εἶναι ποὺ κάποιος, ἀκόμη κι ὁ πσῶῤῥας, εὑρέθη νὰ ἀμφισβητήσῃ τὸ ψευδὲς αὐτὸ οἰκοδόμημα, ἀλλὰ τὸ πῶς τὸ κάνει, τὸ τὶ χρησιμοποιεῖ ὡς πρόσχημα καὶ τὸ ἐὰν προετοιμάζῃ ἀκόμη μίαν προδοσία γιὰ τοὺς συμπατριῶτες μας, γιὰ προσωπικό του ὄφελος.
      Δὲν μὲ ἐνδιαφέρει (καὶ οὐδέποτε μὲ ἐνδιέφερε) τὸ ἐὰν ὁ κάθε πσῶῤῤας θέλῃ μία καρέκλα ἀλλὰ τὸ ποιὸν δρόμο χρησιμοποιεῖ, τὸ πόσες ἀλήθειες ἀναπαράγει καὶ τὸ ἐάν, στὸ τέλος, θὰ ἀφήση πίσω του ἠθικὰ πτώματα.
      Ἑστιάζουμε σὲ αὐτὸ καὶ τὰ ὑπόλοιπα τὰ ἀφήνουμε γιὰ τὸν ἴδιον καὶ τοὺς ὁπαδούς του.

      Υ.Γ. Σχετικὰ μὲ τὸν βελόπουλο. Δὲν ἔχουμε ἀλλοφρονήσει. Γελᾶμε καὶ διασκεδάζουμε, ἰδίως μὲ τὸ πρόσφατό του κόψιμο νὰ προβάλῃ τὴν ἀπατεωνιὰ τοῦ πσῶῤῤα!!!

Leave a Reply