Πόσες φορές πρέπει νά μέ ἀπειλήσῃ μέ «καθάρισμα» ὁ Σῶῤῥας πρίν ἐπέμβῃ ἡ Δικαιοσύνη;

Σημείωσις ἱστολογίου

Ἐπεὶ δὴ πράγματι ὑπάρχει στρατιὰ ἀπὸ ἠλιθίους, προθύμους καὶ τελικῶς ὑποψηφίους δολοφόνους ὁποιουδήποτε θὰ ἀντισταθῆ στὶς ἐπιταγὲς πσῶῤῥα, διαβᾶστε κι αὐτό:

Συζήτησις μὲ ἕναν …σωῤῥο-ἕλληνα!!!

Εἶναι μία ἀπόδειξις, ἐμπειρική, τοῦ πόσο πολὺ ἐλέγχει ἡ ἠθικὸ αὐτουργὸς τὰ θύματά του!!!

Κι ἀκόμη οἱ ἀνακρίσεις γιὰ τὸ φονικὸ τῆς Λαμίας ἐξακολουθοῦν…
Ἐνᾦ ἀναμένουμε τὸ πόρισμα, ἔχουμε νέο κρούσμα ἀπειλῶν καί, γιατί ὄχι, μὲ τὴν πρώτη εὐκαιρία, νέου φόνου.

Είναι γνωστό από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ότι ανάμεσα στους μάρτυρες που κατέθεσαν πολλαπλώς κατά της εγκληματικής οργανώσεως Σώρρα ευρίσκεται και η αφεντιά μου. Πριν από λίγες ημέρες είχα αναλύσει τις απειλές εν ενεργεία αστυνομικού και προέδρου γραφείου του Σώρρα κατά σημαντικού μάρτυρα που ήδη έχει καταθέσει στην Εισαγγελία Αθηνών (βλ. «Ἀστυνομικός, ᾡρκισμένος στὸν Σῶῤῥα, κυκλοφορεῖ ὁπλισμένος στὰ γραφεῖα τῆς ὀργανώσεως!»).

Είμαι σίγουρος ότι ο Σώρρας και η λοιπή ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργανώσεως έχουν πλέον ενημερωθεί για την έκταση των στοιχείων που έχω καταθέσει εναντίον τους. Αυτό που δεν περίμενα όμως, είναι να με απειλήσουν και πάλι, στοχοποιώντας με εκ νέου, ώστε τα μέλη να τηρήσουν τον «Όρκο του Πολεμιστού» και να προστατέψουν τον «Πολέμαρχό» τους.

Είναι τόσο κουραστικό και προβλέψιμο, που οι ύβρεις και οι απειλές θρασύδειλων ανθρώπων είναι στο πρόγραμμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, είναι τόσο επικίνδυνοι και πονηροί, που κρύβονται πίσω από το φανατισμένο όχλο που οι ίδιοι δημιούργησαν. Η δικαιολογία τους και πάλι θα είναι ότι τα μέλη έπραξαν ανεξάρτητα και αυτοί, οι πραγματικοί υποκινητές, δεν γνώριζαν το παραμικρό.

Όπως έχω πει πολλές φορές, το πρόβλημα δεν είναι τα μέλη της ηγετικής ομάδας. Ο Ιωάννης Καλογερόπουλος, ο Ιωάννης Αλεξάντερ, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και η Βίκυ Χαραλάμπους φρόντισαν το απειλητικό δημοσίευμα του αρχηγού τους να είναι το μόνο της τελευταίας διετίας που δεν κοινοποίησαν στις προσωπικές τους σελίδες. Το πραγματικό πρόβλημα και η ελπίδα όλων αυτών, είναι ο χαζός του χωριού, ο οποίος τυχαία θα «παίζει» με ένα περίστροφο και θα με εκτελέσει, επειδή έχει πιστέψει πως εξαιτίας μου πεθαίνουν άνθρωποι από την πείνα.

Λίγο πριν πεθάνω λοιπόν, θα πρέπει να εξηγήσω στον τρελλό του χωρίου, ο οποίος θα έχει διαγραφεί μια ώρα πριν τον φόνο από την οργάνωση Σώρρα, ότι τα «λεφτά» δεν υπάρχουν, τα «χρεόγραφα» είναι του Stephen Louis Wozny, τα «καταπιστεύματα» είναι ασιατικά παραμύθια, ότι αν ο «τρισεκατομμυριούχος» είχε λεφτά τότε αυτός είναι υπαίτιος για τις αυτοκτονίες και στο τέλος αν ο Σώρρας πράγματι δεν έχει σεντ (που δεν έχει), φταίει ο ίδιος ο τρελλός του χωριού που την συνδρομή του προς τον Σώρρα δεν την δίνει σε ένα γείτονά του για να φάει μια μερίδα φαγητό, αλλά «πετάει» τα χρήματα στο απύθμενο πηγάδι της απάτης Σώρρα και των λοιπών απατεώνων που σέρνει μαζί του.

Τι λέτε, θα προλάβω να τα εξηγήσω, ή απλά θα με πυροβολήσει, επειδή έχει μάθει να με μισεί και αυτό το μίσος, που έχει γίνει ένα με την ύπαρξή του λόγω των διδαχών της οργανώσεως, θα εκφραστθί με τον επόμενο φόνο σε αυτή την ιστορία;

ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΓΙΑ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ»

Την 15η Φεβρουαρίου 2017, εμφανίσθηκε ένα μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο, το οποίο αποδίδεται στον Αρτέμιο Σώρρα και κοινοποιήθηκε επακριβώς από αρκετούς φανατισμένους οπαδούς του. Μετά από λίγο διεγράφη απο τον κύριο λογαριασμό του Σώρρα στο Facebook, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο «άφραγκος επενδυτής» ευρίσκεται σε τριετή αναστολή μετά από αμετάκλητη 28μηνη ποινή φυλακίσεως για αδικήματα που περιλαμβάνουν αυτά της συκοφαντικής δυσφημίσεως και της απειλής.

Artemis Sorras
ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΙΝΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΘΑΡΕΨΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΚΡΥΦΟΣ ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Φυσικά, δεν μπορώ να λάβω ως ευχή το να μην φύγω από εδώ μαζί με όλους τους υπολοίπους που ο Σώρρας θεωρεί εχθρούς τους, ενώ παράλληλα «ήλθε και η ώρα» μου. Αυτή την «συνάντηση» που ελπίζει ο Αρτέμης, μήπως να θεωρήσω ότι πρόκειται για πρόταση να πάμε σινεμά όλοι μαζί, εγώ μαζί με μερικές δεκάδες οπαδών του; Θα έχει και τσάι σε αυτή την συνάντηση, στην οποία θα ζήσω το «έργο» ή θα με εκτελέσουν πριν καν φθάσει η ώρα για το τσαγάκι και τα μπισκοτάκια;

Επειδή ο αρχηγός της απάτης δεν γνωρίζει ορθογραφία, το επίθετο μου είναι «Ρήνος» και όχι «ΡΙΝΟΣ», όμως τα μέλη δεν άφησαν περιθώρια παρερμηνείας για το ποιος στοχοποιείται. Και αυτήν την φορά, όπως το καλοκαίρι του 2014, η στοχοποίηση συμπληρώθηκε από φωτογραφία μου (βλ. «Ἐάν ἡ δικαιοσύνη εἶχε ἀντιδράσῃ, ἡ παιδοψυχίατρος θὰ ἦταν ζωντανή!» και «Ἡ δολοφονία στὴν Λαμία καὶ τὰ ἔγγραφα ποὺ ἀποκαλύπτουν τὴν ἐγκληματικὴ ὀργάνωση Σῶῤῥα»). Ας δούμε μια μικρή συλλογή από τέτοιες εκδηλώσεις «αγάπης» προς το πρόσωπό μου, από ανθρώπους που με μισούν θανάσιμα, επειδή με την έρευνά μου είμαι αντίθετος σε μια από τις πιο γελοίες απάτες όλων των εποχών.

Κλείνοντας αυτό το μικρό κείμενο, θα σας προετοιμάσω για την αποκάλυψη της Δευτέρας σχετικά με την κατάθεση των 600 δις στον Καναδά, με στοιχεία και έγγραφα που θα δείξουν για μια ακόμη φορά το μέγεθος της απάτης, ενώ προς το τέλος της επομένης εβδομάδας θα παρουσιάσω νέα στοιχεία για τον φόνο της αδικοχαμένης Θώμης Κουμπούρα.

Η μόνη άμυνα που έχει ο δημοσιογράφος είναι πλέον το πληκτρολόγιο του. Άλλωστε, η δικαιοσύνη λειτουργεί τόσο αργά, που ουσιαστικά αφήνει τις εγκληματικές οργανώσεις ανενόχλητες. Δεν νομίζω να είναι δική μου ευθύνη να στοιχειοθετήσω το κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια των αδικημάτων του Σώρρα και ιδιαίτερα των απειλών και της χρήσεως πλαστών εγγράφων.

Η λύση αυτής της ιστορίας είναι τόσο απλή, όσο το να πάει ένας αστυνομικός σε γραφείο του Σώρρα, να ζητήσει τον «Ισολογισμό της Παγκοσμίου Τραπέζης του 2007», να δει τις πλαστές υπογραφές του Καρόλου Παπούλια και του Γεωργίου Αλογοσκούφη σε αυτό το ηλίθιο κείμενο (σελίδα 101 του Treasury Certificate of the Philippine Islands 2007), αλλά και στις αφίσες και στα φυλλάδια της οργανώσεως. Αν χρειάζεται κάποιος δείγμα υπογραφής του Καρόλου Παπούλια για να κάνει την σύγκριση, η Βουλή είναι μια καλή πηγή. Μετά απλά συλλαμβάνονται οι εγκληματίες για την χρήση πλαστών εγγράφων και για αδικήματα που περιγράφονται στον μισό Ποινικό Κώδικα.
Τόσο απλό!

Ῥῆνος Ἐλευθέριος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply