Φόρος κατοχῆς γιὰ πάντα

Χρέωσαν το Χαράτσι του Βενιζέλου, το ΕΕΤΗΔΕ που μετά οι Μαρξιστές κομμουνιστές Καραβίτης και Στουρνάρας του άλλαξαν όνομα σε ΕΝΦΙΑ.

€3,6 δις τον χρόνο, γνωρίζοντας πως θα εισπράττουν €2,65 δις. Ακόμη και σε ακίνητα που χρωστούν 120% στις τράπεζες και οι ιδιοκτήτες τους πληρώνουν 2,5 ενοίκια σε δόση στεγαστικού.

Φόρος κατοχής ακινήτων ανεξαρτήτως εάν παράγει κάτι για τον ιδιοκτήτη το ακίνητο ή όχι. Παράλληλα στα δημοτικά τέλη και τους φόρους εισοδήματος από ενοίκια. Αν είναι νοικιασμένο.

Έβαλε ΦΠΑ 24% ο Μέγας Αλογοσκούφης στα νεόδμητα σπίτια, λες και είναι γλειφιτζούρια στο περίπτερο.

Μετά από αυτόν τον διωγμό η οικοδομική δραστηριότητα σταμάτησε τελείως. Έσβησε. Πέθανε.

Έμειναν άνεργοι 700.000 άνθρωποι από 150 επαγγέλματα. Ο ΦΠΑ που εισπράττουν από νεόδμητα είναι πλέον λίγο επάνω από €0 τον χρόνο.

Τα πιο επάνω ηλίθια και αντιπαραγωγικά εμπόδια στην πρώην ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, κατέστρεψαν την μισή εμπορική αξία των ακινήτων της χώρας, και από τα €1.000 δις το 2009 βυθίσθηκε στα €500 δις το 2016.

Δηλαδή για €2,7 δις τον χρόνο κατέστρεψαν €500 δις αξίας ακινήτων!

Απόσβεση της ζημιάς σε 185 χρόνια άτοκα ή σε άπειρα χρόνια με 0,5% τον χρόνο!

Άπειρα!!
Μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!

Και ο πανέξυπνος Τσίπρας επέκτεινε έως το 2031 τον ΕΝΦΙΑ που έπρεπε να καταργηθεί το 2018, σύμφωνα με τα προηγούμενα μνημόνια. Τον οριστικοποίησε!!!
Ο Πανέξυπνος!!!

Ηλίθιοι!
Ηλίθιοι!!
Ηλίθιοι!!!
Ηλίθιοι!!!!

Βερούτης Ἀγησίλαος

εἰκὼν

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply