Ὑπὸ τὶς διαταγὲς Ἐρντογὰν καὶ τὰ τουρκικὰ πανεπιστήμια

Αλλαγή πλεύσεως…για το ιδιωτικό τουρκικό ωκεανογραφικό πλοίο R/V KOCA PİRİ REİS.

Τώρα και τα πανεπιστήμια στις διαταγές του Σουλτάνου.

Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβερνήσεως.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι εχθές μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Το ιδιωτικό τουρκικό ωκεανογραφικό πλοίο R/V KOCA PİRİ REİS θα εκτελεί εργασίες υποθαλασσίων ερευνών στην Θαλάσσια περιοχή της Ρόδου έως 20 Μαρτίου 2017. Συγκεκριμένα με αφετηρία το Μαρμαρίς πλέει στην γραμμή που σχηματίζουν τα γεωγραφικά σημεία 36 42.26 N – 028 30.01 E -36 33.93 N – 028 29.84 E – 36 28.16 N – 028 56.34 E – 36 10.32 N – 028 38.67 E – 35 – 49.93 N – 028 42.58 E – 36 17.45 N – 029 08.23 E 

Καλείτε ο «έλληνας» ΥΠΕΞ ΚΟΤΖΙΑΣ, αυτός με τα «τσιφτετέλια» στην Αττάλεια του ΤΟΥΡΚΟΥ Τσαβούσογλου, καθώς και οι Έλληνες καθηγητές φίλοι του Dokuz Eylül Üniversitesi όπως καλή ώρα Prof. Dr. Nikitas Nikitakos να δώσουν λύσεις.

Προσοχή μόνο  μην μπερδευθούν τα κανταΐφια με το ΚΑΖΑΝ – ΚΑΖΑΝ.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ…

Χατζησάββας Μανώλης

Καὶ μπόλικη …παραπληροφόρησις…!!!

Ας τους μαζέψει κάποιος. Το κακό έχει παραγίνει.

 

ΜΜΕ της Κολομβίας των Βαλκανίων, άνθρωποι του Παρακράτους γράφουν για να γράφουν, δημιουργώντας πολεμικό κλίμα εκεί που δεν υπάρχει, και απέχουν στις πραγματικές περιπτώσεις, παίζοντας με αυτόν τον τρόπο το πολιτικό-ψυχολογικό παιχνίδι του Σουλτάνου, που εύχομαι να είναι από βλακεία, και όχι για τούρκικες λίρες, διότι μετά εμείς οι Ελληνες θα «μιλήσουμε» αλλιώς. Για να μην μας πει κανείς ότι δεν προειδοποιήσαμε.

Αναφορικά με το R/V KOCA PIRI REIS – IMO 7614783

Ο ένας γράφει ότι είναι Νότια του Καστελορίζου , ο άλλος έξω από την Άθω, ο άλλος γράφει ότι έγραψε ο προηγούμενος και το κακό πάει λέγοντας.
http://www.kathimerini.gr/900901
http://www.pentapostagma.gr/2017/03 

http://www.protothema.gr/greece/article/660453/i-agura-vgazei-kai-deutero-ereunitiko-skafos-sto-aigaio/

Ενώ στην πραγματικότητα, πριν από λίγο σήμερα το πρωί 17.03.2017 το τουρκικό ιδιωτικό R/V KOCA PIRI REIS – IMO 7614783 ήταν ΕΔΩ:

Και να που είναι αυτό το γεωγραφικό σημείο «φωστήρες»

Ολα αυτά για ένα ιδιωτικό ερευνητικό σκάφος το οποίο αφού έκανε τις βόλτες του ΑΝΑ της Ρόδου, αποφάσισε να βάλει πλώρη για αλλού, και το έκανε όπως λένε, «άλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη…»

Το τουρκικό R/V KOCA PIRI REIS – IMO 7614783 είναι ιδιωτικό ερευνητικό σκάφος και ανήκει σε Τουρκικό Πανεπιστήμιο συγκεκριμένα στο Dokuz Eylül, που ως γνωστό «φιλοξενεί» Έλληνες καθηγητές στην Τουρκία.

Dokuz Eylül είναι ένα Πανεπιστήμιο με έδρα την πόλη IZMIR (Σμύρνη, Ιωνίας) σήμερα της Τουρκίας, που ανήκει και η πόλη ΑΤΤΑΛΕΙΑ, πόλη στην οποία ο κύριος Τσαβούσογλου μας «καλοχόρεψε» τον ΥΠΕΞ της χώρας μας κύριο ΚΟΤΖΙΑ.                

[ΣΗΜ. η πόλη Αττάλεια γνωστή από τους χορούς του κυρίου Κοτζιά, από ιδρύσεως της, είναι γνωστή πόλη ως τις Ελληνιστικές περιοχές Λυκία, Παμφυλία, και Πισιδία].

ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ στιγμιότυπο που ακολουθεί, που λέει πολλά, και κάνει κάθε αληθινό Έλληνα να ντρέπεται, μας δείχνει τον κύριο Τσαβούσογλου ως «τζέντλεμαν» να έχει προσφέρει ανδρικά το μπράτσο του, για να τον κρατήσει γυναικεία αγκαζέ ο κύριος Κοτζιάς.

[ http://www.tribune.gr 0 – Χατζησάββας 10 και εκτός έδρας άμα λάχει…]   

Όσο για τον Πολέμαρχο ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο οι πληροφορίες τον θέλουν και αυτόν «χέρι – χέρι» με τους Τούρκους να κάνουν ναυτικά γυμνάσια, συγκεκριμένα Συμμαχική Άσκηση με την ονομασία  «DYNAMIC MANTA 17», η οποία έχει ξεκινήσει στις  13 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017.

Το ΠΝ μας συμμετέχει με την φρεγάτα ΑΔΡΙΑΣ, το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ

Η Άσκηση διεξάγεται στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Σικελίας υπό την Διοίκηση του Συμμαχικού Ναυτικού Στρατηγείου ALLIED MARITIME COMMAND (MARCOM), με έδρα την Αγγλία.

Στην Άσκηση εκτός από ΕΜΑΣ και τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ συμμετέχουν προσωπικό, πλοία, υποβρύχια και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας από την Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, και Νορβηγία.

ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΟΛΟΙ, ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ…;

Τέλος, απ’ ότι πληροφορούμε, οι Τούρκοι έχουν βάλει κάτι θείτσες στα περισκόπια των Υποβρυχίων τους που παίρνουν μέρος στην ναυτική άσκηση “DYNAMIC MANTA 17” με σενάρια κατά της Ρωσικής απειλής…

Έκτός από το να τον κάνουν χάζι τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, όπως αφήνουν να εννοηθεί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να δώσει καμμία διαταγή για τις 24:40 και να ψάχνονται στο ΝΑΤΟ να την βρούν…

Και για αυτό έβαλαν τις θείτσες για να υπάρξει τυχόν συνεννόηση με τον ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, διότι οι Στρατηγοί και Ναύαρχοι μας, όπως και οι Τούρκοι ομόλογοι τους, έχουν όλοι σηκώσει τα χέρια ψηλά, ομοίως και η επιστήμη.

 

[ΦΩΤΟ]

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply