Ξεχασιάρα καί ἡ Ῥάϊκου;

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΤΡΩΚΤΙΚΟ» ροκάνισε CD με αποδεικτικά στοιχεία για Δίκτυο Εγκληματικής Οργανώσεως, σήμερα παριστάνει και την «αδιάφθορη».
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η Εισαγγελέας Διαφθοράς ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ, ο Υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και άλλοι που ενεπλάκησαν, παρέχοντας προστασία σε τεραστίου μεγέθους εγκληματική δράση, στην αποσιώπησή των εγκλημάτων, στην προστασία των εγκληματιών, καταστρέφοντας τα αποδεικτικά στοιχεία με σκοπό το προσωπικό τους όφελος, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ στους Έλληνες, διότι το έγκλημα που διέπραξαν σε βάρος όλων των Ελλήνων είναι μεγάλο, όπως και το άδικο.

Η Εισαγγελέας ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ και ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, καθώς και όλοι γνωστοί Εισαγγελείς και Υπουργοί της χώρας που παραπαίει στον βούρκο της διαφθοράς,  αποδεδειγμένα, και ενώ γνώριζαν, καθότι είχαν στα χέρια τους το CD που «έφαγαν» και περιείχε πλήθος αποδεικτικών στοιχείων για το μεγαλύτερο Δίκτυο Εγκληματικής Οργανώσεως με δράση στην χώρα.

Αργότερα όλοι αυτοί είπαν ψέμματα στους Ελληνες, με αποτέλεσμα σήμερα οι Ελληνες να πληρώνουν με αίμα την μεγάλη ληστεία σε βάρος τους, μαζί πληρώνουν και όλους τους κλέφτες που μοίρασαν τα λάφυρα στον Παναμά και αλλού.

Πρόκειται για το CD που ενώ είχε στα χέρια της αργότερα «εφαγώθην» από την ίδια την «αδιάφθορη» Εισαγγελέα Ελένη Ράικου, και τον βρώμικο-άτιμο Πάνο Καμμένο και από πολλούς άλλους γνωστούς Εισαγγελείς και Υπουργούς όπως αποκάλυψα και δεν έχουν λόγια για να απαντήσουν, και κρύφτηκαν…

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, παρότι αυτή βγάζει μάτια, ΕΙΔΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ με αποτέλεσμα να «φαγωθεί» το CD με τα στοιχεία για το ΔΙΚΤΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ με δράση στην χώρα μας.

Ειδικότερα η Εισαγγελέας ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ υπεύθυνη για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην χώρα μας, ενώ γνώριζε με λεπτομέρεια την δράση των εγκληματιών και ενώ κάποιοι από αυτούς παριστάνουν τους εκατομμυριούχους ήταν υπάλληλοι της Περιφερείας Αν. Μακεδονίας και Θράκης  που πληρώνονταν από του Ελληνες φορολογουμένους, με Γενικό Γραμματέα τον Μιχάλη Αγγελόπουλο πολιτευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και σημερινό Δήμαρχο Σάμου, την ίδια ώρα οι υπάλληλοι είχαν OFFSHORE εταιρείες και επιχειρηματικές δραστηριότητες εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ στον ΠΑΝΑΜΑ, στα νησιά Marshall κα.,  όπως είχε ο έμπορος ναρκωτικών Escobar, και αργότερα προσπάθησαν να συνεργασθούν και με ανθρώπους του Escobar…!!!

Όλοι οι «αδιάφθοροι» «είδαν» ΜΟΝΟ τον φουκαριάρη ΚΑΣΤΑΝΑ, και αυτό διότι από αυτόν δεν είχαν να πάρουν για να μοιράσουν τίποτα. Άλλοι είχαν κλέψει τα εκατομμύρια ευρώ, και με αυτούς μοίρασαν…!!!

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΓΓΕΡ

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της Περιφέρειας ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ΘΡΑΚΗΣ με OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ στον ΠΑΝΑΜΑ, στα νησιά Marshall και αλλού, και με ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ σε παράνομες δραστηριότητες στην Ελλάδα, στοιχεία που περιείχε το CD που είχε λάβει η Εισαγγελέας Ελένη Ράικου και ο Υπουργός Πάνος Καμμένος, πρόεδρος των ΑΝΕΛ και άλλοι, το οποίο χάθηκε…!!!

ΛΑΜΟΓΙΑ

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ

«ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ»

CORONA DEVELOPMENT S.A.

Αυτή είναι η εταιρεία του «υπαλλήλου» της Περιφερείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΓΓΕΡ.

Η Εταιρεία του «υπαλλήλου» της Περιφερείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΓΓΕΡ στον ΠΑΝΑΜΑ με την επωνυμία «CORONA DEVELOPMENT S.A.» κατά το ΠΑΝΑΜΕΖΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και τα επίσημα έγγραφα τον ίδιο Μιλτιάδη Βάγγερ παρουσιάζει και ως διαχειριστή, μαζί με την Χρυσούλα Ζαββού και την Σοφία Κωνσταντίνου. Όλοι τους έχουν δηλώσει ότι είναι Ελληνες πολίτες και για κατοικία τους όλοι δήλωσαν το Δικηγορικό Γραφείο του Γιώργου Λαζαράτου Πλάτωνος 7, ΤΚ 185 35 ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ

Που προστάτευσε η Εισαγγελέας ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ και ο Υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ με σκοπό το προσωπικό όφελος.

Υπάλληλος της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης εκατομμυριούχος στον Παναμά.

Miltiadis Vager – Μιλτιάδης Βάγγερ

Ευτυχώς που στην Ελλάδα υπάρχουν «αδιάφθοροι» Εισαγγελείς.

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply