Μετεκινήθη ὁ Παππάς μέ ἀεροσκάφος πού μετέφερε ναρκωτικά; (2)

Με 800 Κιλά “COCAINA” το ιδιωτικό Τζετ που πέταξε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ στην Καραϊβική.

Ποιος είναι ο μεγαλοεπιχειρηματίας της Βενεζουέλας KHALED KHALIL MAJZOUB που συνάντησε υπό άκρα μυστικότητα ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ στην Βενεζουέλα για να του πουλήσει φασόλια, και το αεροσκάφος του πιάστηκε με 800 Κιλά Κοκαΐνης από την αμερικανική DEA στο αεροδρόμιο της Ταϊτής;

Μετεκινήθη ὁ Παππάς μέ ἀεροσκάφος πού μετέφερε ναρκωτικά;

Ο KHALED KHALIL MAJZOUB, ο οποίος γεννήθηκε ως GALED KHALIL MASSUB και αυτό εικάζεται ότι έγινε στις 26 Αυγούστου 1965… και φέρει την Αστυνομική Ταυτότητα Βενεζουέλας με αριθμό #6290182# πολλές φορές δηλωμένη εσφαλμένα και ως #6290185# σε συμβόλαια εταιρειών του ΠΑΝΑΜΑ… γεγονός που έγινε η αιτία να χάσει μεγάλα συμβόλαια στο παρελθόν, ειδικότερα με μεγάλη εταιρεία Βορείου Αμερικής που ακύρωσε την συνεργασία μαζί του, διότι δεν ήθελαν να έχουν καμμία σχέση μαζί του, μετά από την αποκάλυψη αυτή, δηλαδή ότι έκανε χρήση εξεπίτηδες άλλων στοιχείων ταυτότητας σε επαγγελματικές συναλλαγές για να προκαλεί σύγχυση.

Ο συγκεκριμένος μεγαλοεπιχειρηματίας της Βενεζουέλας KHALED KHALIL MAJZOUB, που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει κάποιος που έχει γεννηθεί και πότε!!! Εάν δηλαδή έχει γεννηθεί στον ΛΙΒΑΝΟ ή στην Βενεζουέλα ούτε μετά αβεβαιότητος μπορεί να γνωρίζει κάποιος την ακριβή ημερομηνία γεννήσεώς του, και αυτό διότι το Πιστοποιητικό Γεννήσεώς του έχει κατατεθεί 5 χρόνια μετά την υποτιθεμένη ημερομηνία γεννήσεώς του, το 1970 λίγο πριν την ημερομηνία γεννήσεώς του νεωτέρου αδελφού του, ο οποίος ονομάζεται σήμερα ως Majed Khalil Majzoub. 

Ο MAJED KHALIL MAJZOUB γεννήθηκε και αυτός με άλλο όνομα, ως Massed Khalil Massub, στις 23 Απριλίου 1970, παρότι στο Πιστοποιητικό Γεννήσεώς του έχει γραφεί ως ημερομηνία γεννήσεώς του 23 Ιανουαρίου 1970 και είναι κάτοχος αστυνομικής ταυτότητας Βενεζουέλας με αριθμό #13526338# 

Η Οικογένεια τους είναι από τον ΛΙΒΑΝΟ, και θεωρούνται άτομα της «Νέας Μπολιβαριανής Ελίτ» της Βενεζουέλας.
Τα αδέλφια KHALED KHALIL MAJZOUB και MAJED KHALIL MAJZOUB δραστηριοποιούνται με ό,τι έχει σχέση γύρω από επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους στην Βενεζουέλα και Κούβα.
Και οι δύο τους τυγχάνουν την εύνοια και την στήριξη μαζί και προστασία των Πολιτικών και Στρατιωτικών της Βενεζουέλας, πιστών στο δόγμα Chavez, και δεν είναι τυχαίο το γιατί.

Οι αδελφοί Khalil MAJZOUB, όπως ο συνέταιρος του ο Ricardo Fernandez Barrueco, προέκυψαν από την αφάνεια, και το πουθενά κατά τα πρώτα χρόνια της κυβερνήσεως Τσάβες, ο οποίος έχει επιλεκτικά ευνοήσει ορισμένες επιχειρήσεις με μεγάλα συμβόλαια, στην εύκολη πρόσβαση σε τραπεζικά δάνεια (οι ομοιότητες με την χώρα μας σε πολλά είναι πολλές, κάτι σαν από την δική μας περίπτωση με τα θαλασσοδάνεια των Τραπεζών των Μαφιόζων σε Μαφιόζους που πληρώνουν οι Ελληνες με αίμα σήμερα, και έχουμε φθάσει πολύ κοντά να γίνουμε Βενεζουέλα και εμείς… και των μπροστινών αχυρανθρώπων που αναδύθηκαν από το πουθενά ως πολυεκατομμυριούχοι, παρότι υπάλληλοι) και σε προτιμησιακό καθεστώς με την παροχή Εθνικών Πιστοποιητικών Εισαγωγής άνευ δασμών. Αυτές οι προτιμώμενες εταιρείες των Α/φων Khalil MAJZOUB βοηθώνται στην διάθεση των προϊόντων τους στην τοπική αγορά της Βενεζουέλας που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση μέσω κοινωνικών προγραμμάτων, και μέσω εταιρειών όπως η CASA, το Πρόγραμμα Αγροτικής Υπηρεσίας, και PROAL, το Στρατηγικό Πρόγραμμα Τροφίμων, (ΣΗΜ. και τα δύο Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, γνωστά και ως Εθνικά ιδρύματα προνοίας της Βενεζουέλας έχουν εξαγορασθεί από τους Α/φούς Khalil MAJZOUB).

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας τους έχει, επίσης παράσχει την βοήθεια, και συγκαλύπτοντας «συνωμότησε» με ορισμένες από τις προτιμώμενες εταιρείες Α/φων Khalil MAJZOUB, σε σκάνδαλα φοροδιαφυγής με αποτέλεσμα να αποφύγουν την καταβολή εκατομμυρίων δολαρίων φόρων, παρά τις πολλές προσοδοφόρες επιχειρήσεις τους, καθώς και σε άλλα εγκλήματά τους.

ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ – ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ.
ΥΠΟΘΕΣΗ 800 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ η οποία μερίμνησε να συλληφθούν οι συγγενείς του ΜΑΔΟΥΡΟ και να φυλακισθούν στην Αμερική μαζί με τους συνεργούς τους μετά από την εκδίκαση της Υποθέσεως από το Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης τον Νοε. 2016.

Την ΥΠΟΘΕΣΗ χειρίσθηκε το Γραφείο καταπολεμήσεως της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ υπό τον βοηθό Γενικό Εισαγγελέα κύριο Emil J. Bove III. και τον Εισαγγελέα Brendan F. Quigley. Σε αυτήν την υπόθεση, για την μεταφορά φορτίου 800 ΚΙΛΩΝ ΚΟΚΑΪΝΗΣ με προορισμό την Αμερική, εμπλεκόμενοι ήταν και τα αδέλφια Khalil MAJZOUB, καθότι πέρα από την σχέση τους με τους συλληφθέντες διέθεσαν και το ιδιωτικό αεροσκάφος τους για την μεταφορά της ΚΟΚΑΙΝΗΣ, και δεν ήταν η μοναδική φορά κατά τις Αμερικανικές Διωκτικές Αρχές, παρότι έχουν πει ότι το αεροσκάφος τους ανήκει σε άλλους, το είχαν μεταβιβάσει.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ μόνο που ήταν και αυτή θυγατρική εταιρεία, άλλης, δικής τους όμως, διότι περί αυτού πρόκειται. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΖΕΤ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, την ημέρα που πιάστηκε με τα 800 Κιλά Κοκαΐνης ανήκε στην εταιρεία SABENPE C.A. θυγατρική της Eveba Group που ανήκει στα αδέλφια Khalil MAJZOUB

Πρόκειται για το ίδιο αεροσκάφος που παρέα όλοι με τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ταξίδεψαν στο νησί της Καραϊβικής ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και διέμειναν στο ξενοδοχείο των Α/φων Khalil MAJZOUB το «IKIN Margarita Hotel & Spa» γνωστό για την παροχή πολλών υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μεταξύ αυτών μασαζ και SPA. 

ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ – ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΕΔΩ διέμειναν ο κύριος Νίκος Παππάς, μαζί με τον Κύπριο Δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου και την παρέα τους τον Αύγουστο του 2013 στο Νησί Μαργαρίτα της Βενεζουέλας στην Καραϊβική, στο ξενοδοχείο «IKIN Margarita Hotel & Spa» των Α/φων Khalil MAJZOUB.

Αφίχθησαν εκεί ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ με την παρέα του μετά από πτήση με το ιδιωτικό αεροσκάφος των Α/φων Khalil MAJZOUB η οποία ανεχώρησε από το αεροδρόμιο Generalissimo Francisco de Miranda Air Base του Καράκας στην Βενεζουέλα υπό άκρα μυστικότητα. Το αεροδρόμιο είναι στρατιωτική βάση και μόνον κυβερνητικά αεροσκάφη και ασθενοφόρα, πέραν από στρατιωτικά, επιτρέπει η Κυβέρνηση του ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΔΟΥΡΟ στην χρήση του, και κάποιον ειδικών περιπτώσεων όπως αυτής του αεροσκάφους των Α/φων Khalil MAJZOUB που πιάστηκε με τα 800 Κιλά Κοκαΐνης. 
[Εξειδικευμένες Πληροφορίες του Αεροδρομίου για αυτούς που καταλαβαίνουν (πλην Καμμένου αυτό είναι Γκαβό αποδεδειγμένα) Venezuela ICAO ID SVFM Time UTC-4 Latitude 10.485033 10° 29′ 06.12″ N Longitude 66.843517 066° 50′ 36.66″ W Elevation 2739 feet/835 meters T. Military Magnetic Variation 011° W (01/06) Operating Agency VENEZUELA MILITARY Authority City Caracas / RSTD Afld PPR. Civ acft not authorized. Ops Rwy 29 rstd.] 

Το αεροσκάφος Α/φων Khalil MAJZOUB που χρησιμοποίησε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ η παρέα του, δεν χρησιμοποίησε το διεθνές αεροδρόμιο «Maiquetia Simon Bolivar», παρότι το ΝΕΟ ΡΑΝΤΑΡ του αεροδρομίου, τα Συστήματα Επικοινωνιών και Πλοηγήσεώς του είναι όλα αγορασμένα-προμηθευόμενά στο δημόσιο της Βενεζουέλας από εταιρεία των Α/φων Khalil MAJZOUB, διότι, ήθελαν να εξασφαλίσουν την απόλυτη μυστικότητα αναχωρήσεως και αφίξεώς τους, για πολλούς λόγους, πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν επρόκειτο για να γίνουν συζητήσεις για την πώληση «ΦΑΣΟΛΙΩΝ». 

Τα αδέλφια Khalil MAJZOUB κάνουν και εμπόριο ΟΠΛΩΝ και γενικά προμηθεύουν στρατιωτικού ενδιαφέροντος εξοπλισμούς τον Στρατό, το Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία της Βενεζουέλας. 
Κατά τις φήμες, αλλά και ειδήσεις στην Βενεζουέλα, τα αδέλφια Khalil MAJZOUB ελέγχουν και την μαύρη αγορά συναλλάγματος, την διακίνηση Ναρκωτικών, Λαθρεμπόριο καυσίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, όλα σε συνεργασία και υπό την προστασία των πολιτικών και Στρατιωτικών, ηγετών της χώρας, εξού και η προνομιακή χρήση της Στρατιωτική Βάσεως απ’ όπου ανεχώρησε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ με την παρέα του με το ιδιωτικό αεροσκάφος των Α/φων Khalil MAJZOUB για το νησί ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ στην Καραϊβική. 

Ο μεγάλος αδελφός KHALED KHALIL MAJZOUB Khaled είναι φημισμένος ριζοσπαστικός ισλαμιστής, φονταμενταλιστής, και ο διευθυντής επικοινωνίας του ΤΕΜΕΝΟΥΣ «Σεΐχης Ιμπραήμ Μπίν Αμπτουλαζιζ» στο Καράκας.
Κατά τους Αμερικανούς και Ισραηλίτες, είναι και ύποπτος ως χρηματοδότης της Hezbollah, πυρήνων τρομοκρατίας στην Αμερική. 

ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ και το σίγουρο είναι ότι δεν ήταν για «ΦΑΣΟΛΙΑ»
Το ιδιωτικό τζετ του μεγαλοεπιχειρηματία της Βενεζουέλας «ΜΑΧΕΝΤ ΧΑΛΙΛ» με το οποίο ταξίδεψε ο Υπουργός Νίκος Παππάς, μαζί με τον Κύπριο Δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου τον Αύγουστο του 2013 στο Νησί Μαργαρίτα της Βενεζουέλας στην Καραϊβική πιάστηκε με σχεδόν 1 τόνο φορτίο ΚΟΚΑΪΝΗΣ από τους Αμερικανούς της DEA στην Ταϊτή. Πρόκειται για την ίδια DEA γνωστή από την υπόθεση του πλοίου «Noor 1» και της επιχειρήσεως συλλήψεως των ανθρώπων του Καρτέλ Ναρκωτικών στην χώρα μας. 

 

Συγκεκριμένα το αεροσκάφος κατασκευής Cessna τύπου 500 Citation I. με διακριτικά YV 2030 ανήκει στην εταιρεία SABENPE C.A. η οποία είναι θυγατρική της EVEBA.
Όλες οι εταιρείες είναι ιδιοκτησία του μεγαλοεπιχειρηματία της Βενεζουέλας KHALED KHALIL MAJZOUB, ο οποίος γεννήθηκε ως GALED KHALIL MASSUB στις 26 Αυγούστου 1965, και φέρει την Αστυνομική Ταυτότητα Βενεζουέλας με αριθμό #6290182#, πολλές φορές δηλωμένη εσφαλμένα και ως #6290185# σε συμβόλαια εταιρειών του ΠΑΝΑΜΑ…, εταιρείες για τις οποίες γνωρίζουν δικηγόροι όπως ο κύπριος Αρτέμης Αρτεμίου.
(Πρόκειται για σύνηθες φαινόμενο απατεώνων, για να καλύπτουν τα ίχνη τους δυσκολεύοντας τις τυχόν…εισαγγελικές έρευνες, τα έχουμε συναντήσει και στην χώρα μας αυτά τα περιστατικά σε συμβόλαια της Συμβολαιογράφου ΠΕΛΕΚΗ για εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που απαρτίζουν ως γνωστό Δίκτυο Εγκληματικής Οργανώσεως.

με δράση στην χώρα.)

Με το ίδιο αεροσκάφος ιδιοκτησίας του μεγαλοεπιχειρηματία της Βενεζουέλας KHALED KHALIL MAJZOUB που ταξίδεψαν παρέα όλοι με τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ, έγινε και η μεταφορά φορτίου Κοκαΐνης 800 κιλών, από συγγενικά πρόσωπα του ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΔΟΥΡΟ Πρωθυπουργού της Βενεζουέλας με προορισμό την αμερικανική αγορά. 
Το αεροσκάφος είναι αυτό εδώ παρακάτω, φωτογραφημένο στο αεροδρόμιο Port-au-Prince της Ταϊτής, μετά την πραγματοποίηση της επιτυχημένης επιχειρήσεως συλλήψεως των επιβαινόντων του αεροσκάφους και ακόμα 2 συνεργατών τους. 
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

“narco nephews”

 

Από αυτό, το ίδιο αεροσκάφος που έχει πιαστεί με τα 800 Κιλά Κοκαΐνης έχει «τραβηχθεί» και η φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει ευρέως, από το ταξίδι του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ στο νησί ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ στην ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ, στην οποία ξεκάθαρα δείχνει τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ και τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου κατά την διάρκεια της μυστικής πτήσεώς τους, που έχει κάνει το διεφθαρμένο σύστημα να τρέμει, και οι λόγοι πολλοί. 
Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ πραγματοποίησε το ταξίδι στην Βενεζουέλα για να συναντήσει άτομα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ, και για αυτό έκανε ένα τόσο μακρινό υπερατλαντικό ταξίδι, και δεν ήταν για φασόλια…!!!

Ο λόγος για τον οποίο ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ, (παρά μόνο σε χώρες που τους προστατεύουν, το ίδιο ισχύει μέχρι και σήμερα), τα άτομα που συνήντησε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ στην μακρινή Βενεζουέλα και στο νησί Μαργαρίτα στην Καραϊβική, συνήντησε και συνομίλησε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, είναι διότι, βρίσκονται στο «στόχαστρο» και σε αναζήτηση από τις Αμερικανικές Διωκτικές Αρχές, καθώς και του Ισραήλ, οι Αρχές για την καταπολέμηση των Ναρκωτικών, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κυρίως της χρηματοδοτήσεως της τρομοκρατίας!!!

(ΣΗΜ.: το νησί Μαργαρίτα είναι μέρος της Nueva Esparta επαρχία της Βενεζουέλας και σε αυτό δραστηριοποιείται ο μεγαλοεπιχειρηματίας της Βενεζουέλας KHALED KHALIL MAJZOUB στον τομέα του τουρισμού με ιδιόκτητα ξενοδοχεία, σε ένα από αυτά κατέλυσε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ με την παρέα του, συγκεκριμένα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο IKIN MARGARITA με υψηλές προδιαγραφές ειδικά γνωστό για τα SPA που διαθέτει, με πολλές «υπηρεσίες» δίχως όρια). 

Οι πληροφορίες τους θέλουν να έχουν συνομιλήσει για χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ με ανταλλάγματα «ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ» για επενδύσεις στην χώρα μας.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ εις γνώσιν τους ότι τα χρήματα αυτών που συνήντησαν είχαν αμφιλεγόμενες πηγές, πάντα κατά τις Αμερικανικές Διωκτικές Αρχές, ότι επρόκειτο για άτομα με σχέσεις στα ΚΑΡΤΕΛ Ναρκωτικών, στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, και στην χρηματοδότηση της Τρομοκρατίας!!!

ΕΔΩ η αναμνηστική φωτογραφία των ανεψιών του ΜΑΔΟΥΡΟ, Πρωθυπουργού της Βενεζουέλας με το αεροπλάνο του μεγαλοεπιχειρηματία της Βενεζουέλας KHALED KHALIL MAJZOUB που συνήντησε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, κατά την σύλληψή τους, μετά από το προηγηθέν ταξιδι του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ στην Βενεζουέλα, και την επίσκεψη στο εξωτικό νησί ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ της Καραϊβικής ιδιοκτησίας του KHALED KHALIL MAJZOUB.

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply