Θυσία κάθε πλεύσεως κάτι …συνταξιοῦχοι!!!

7 Συντάξεις 4ου Μνημονίου για καύσιμα το νέο σκάφος του απατεώνα*άτιμου* προδότη* Πάνου Καμμένου. 

7 Συνταξιούχοι δεν θα πρέπει να φάνε ένα μήνα για τον Πάνο Καμμένο, εάν αγόραζαν τα καύσιμα του ΥΠΟΥΡΓΟΥ. Και αυτό διότι τόσα ευρώ σε βενζίνα θέλει το νέο σκάφος του απατεώνα* άτιμου* και προδότη* υπουργού ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. (Για κάθε αστερίσκο παρακάτω τα στοιχεία.)

7 ολόκληρες Συντάξεις των Ελλήνων «τρώει» σε βενζίνα το νέο σκάφος του Πάνου Καμμένου, για κάνει βόλτα το Σαββατοκύριακο στον Αργοσαρωνικό, και για να φάει τους αστακούς του, ή τα «sushi» του σε νησί του Αιγαίου που «βιάζει» καθημερινά ο Σουλτάνος, όταν δεν τους χορεύει τσιφτετέλια στην Αττάλεια.

Το νέο πολυτελέστατο σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «JULESTOO» διαθέτει ντεπόζιτο 1.211 Λίτρων, το οποίο για να γεμίσει ο Υπουργός Πάνος Καμμένος με καύσιμο, συγκεκριμένα Βενζίνα πληρώνει 2.120 Ευρώ, όσο δηλαδή 7 Μνημονικές Συντάξεις.

ΣΗΜ.: Οι πληροφορίες του σκάφος του Πάνου Καμμένου είναι με βάση τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή είναι Standard Fuel Capacity: 320 gal.]

Το νέο σκάφος του Υπουργού Αμύνης Παναγιώτη (Πάνου) Καμμένου είναι του αμερικανικού ναυπηγείου Grady White μοντέλο Freedom 375 και διαθέτει 3 τεράστιές εξωλέμβιες μηχανές τύπου F350’s 5.3L V8

Το νέο σκάφος του φέρει το όνομα «JULESTOO»   και κόστισε περίπου  750.000 Δολλάρια Αμερικής.

Μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό πώς αγοράσθηκε το σκάφος του Υπουργού. Από ποιόν τραπεζικό λογαριασμό εκταμιεύθηκαν τα 750.000 Δολλάρια για να αγορασθεί το σκάφος;

Μέχρι σήμερα κανένα λαμόγιο Εισαγγελέας σαν αυτά της «Διαφθοράς» με τα φαγωμένα CD δεν έχει ασχοληθεί με την υπόθεση.

(ΣΗΜ.: στο ποσό των 750.000 Δολαρίων Αμερικής για την αγορά του δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος μεταφοράς τους σκάφους από την Αμερική στην Ελλάδα).

Το νέο πολυτελέστατο σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «JULESTOO» διαθέτει ντεπόζιτο 1.211 Λίτρων, το οποίο για να γεμίσεις με καύσιμο, συγκεκριμένα Βενζίνα πληρώνει 2.120 Ευρώ ο Υπουργός Πάνος Καμμένος…!!!

ΣΗΜ.: Οι πληροφορίες του σκάφος του Πάνου Καμμένου είναι με βάση τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή είναι Standard Fuel Capacity: 320 gal.]

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply