Θυμήθηκαν (ἔως καί) τὸν …Γιάννο (ἀλλὰ ὄχι τὸ παραδικαστικό!!!)

Πριν το Β’ Μέρος Είστε Εγκληματίες – ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  – ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ  

ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ-ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΤΟ Ο «ΓΙΑΝΝΟΣ» ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ, ΑΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΡΩΑΓΩΓΗ.

ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΩΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ Πριν να πάμε στο Μέρος Β’ «Είστε Εγκληματίες» και «ξεβρακωθούν» οι υπόλοιποι «αδιάφθοροι» και «σωτήρες» υπουργοί

Ο λόγος που «πλέκω» τα θέματα σε ένα μέγα θέμα, είναι διότι όλα έχουν σχέση μεταξύ τους. Εμπλέκονται τα ίδια πρόσωπα σε πολλά από τα όσα έχουν καταγγελθεί και αποκαλυφθεί χωρίς να «ανοίξει» μύτη…!!!

(ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ)

Όπως και όταν γράφω ότι είναι ενημερωμένοι απαξάπαντες Εισαγγελείς και Υπουργοί. Για αυτό δεν έχει κανείς τους καμία δικαιολογία σήμερα!!! Για αυτό και εγώ ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ έχω κάθε δικαίωμα να τους αποκαλώ βρώμικους, διεφθαρμένους, τρομοκράτες. Μάλιστα κάποιοι από δαύτους έχουν και «μάχιμη» προϋπηρεσία ως υποστηρικτικοί πυρήνες της 17Ν!!!

Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ  – ας μην τρέφουμε αυταπάτες, ο ΘΕΣΜΟΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ έχει «βιαστεί» από τους σατύρους λειτουργούς της, έπαψε προ πολλού να ενεργεί στα τυφλά, έχει παραγίνει «ανοιχτομάτα» και απέκτησε ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ τύπου Βγενόπουλου. Εισαγγελείς και Δικαστές της χώρας έχουν απωλέσει την εμπιστοσύνη όλων μας που χρησιμοποίησαν ως πραξικοπηματίες τρομοκρατικά εναντίων μας με αποτέλεσμα να υποφέρουν οι Οικογένειές μας.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ…!!!

Εισαγγελέα Γιώργο Οικονόμου ποιος είναι ο επιχειρηματίας της πράσινης ενέργειας που γράφει η εφημερίδα ότι τους κατήγγειλε; Πόσα χρόνια πριν είχες όλα αυτά τα στοιχεία στα χέρια σου, και τι τα έκανες ρε κοπρίτη, μήπως θυμάσαι ρε Λαμόγιο;

ΕΣΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Ξέρεις για τίποτα εκπομπές του Κίτρινου τύπου… μήπως της Ζούγκλας… που λογοκρίθηκαν και κόπηκαν; Γνωρίζεις η εφημερίδα που τα εκμεταλλεύθηκε, έκανε είδηση – πυροτέχνημα, αλλά δεν δημοσιοποίησε τα στοιχεία ποιού ήταν;

ΜΗΠΩΣ Η «ΒΡΩΜΙΑΡΑ» ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Εμένα με λένε ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ όποιος μπορεί ας πει κουβέντα «ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ»

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply