Ξεπλένοντας …«νομότυπα»!!! β’

Μέρος Β’
Είστε Εγκληματίες

Εισαγγελείς Σπύρος Μουζακίτης και Γρηγόρης Πεπόνης γνωρίζουν πολλά, σιωπούν, και ντρέπονται.

Ο άτιμος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ τώρα και Γκάνγκστερ, ο «ΜΑΚΗΣ» οπισθοφυλαρούχος και προαγωγός του Γκάνγκστερ, μαζί και η «βρώμικη» ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ, όλοι μαζί παρέα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.

«ΞΕΠΛΥΜΑ» ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ  (Νομιμοποίηση Εσόδων Από Παράνομες Δραστηριότητες).

Όποιος ξεφτίλας μπορεί ας με διαψεύσει… «Ιδού η Ρόδος, ιδού το πήδημα»!

ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΙΚ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΕΠΟΝΗ, ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ:


5 χρόνια μετά από το αξιότιμοι σήμερα εγκληματίες…!!!

Όλοι αυτοί γνωρίζουν, με καταγεγραμμένα στοιχεία για ΥΠΟΘΕΣΗ ιδιαιτέρου μεγάλου αντικειμένου περί ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ περισσότερα από 300,000,000.00 ΕΥΡΩ και «ποιούν την νήσσαν» ενώ ο άτιμος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και οι «βρώμικοι» δημοσιογράφοι κλακαδόροι κάνουν ταμείο…!!!

ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ – ΕΓΓΡΑΦΩΝ Αποδεικτικών έχει λάβει από εμένα τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ τόσο ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ όσο και η σύζυγος σου ΤΖΟΥΛΗ και άλλοι… για «ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ», όπως μου έγραψε, ζητώντας μου να βρεθούμε…διότι τα στοιχεία που του έστειλα είχαν επέκταση στην ΛΙΣΤΑ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ (εδώ παρακάτω τα μηνύματα του ΠΚ):

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μου έγραψε… «ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ»  Μου ζήτησε να μην τα δημοσιοποιήσω για να τα δώσει ο ίδιος σε δικό του Εισαγγελέα…!!! Έκτοτε αγνοούνται…!!!

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ – ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

Το Α’ Μέρος Εδώ:

Ξεπλένοντας …«νομότυπα»!!!

Θυμήθηκαν (ἔως καί) τὸν …Γιάννο (ἀλλὰ ὄχι τὸ παραδικαστικό!!!)

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply