Ὥρα (ἀναγκαίας) ἀποχωρήσεως τῶν Σλαύων ἀπὸ τὴν Χερσόνησον τοῦ Αἵμου!!!

Διῶξτε ἐπὶ τέλους τοὺς βρωμοσλαύους (καὶ αἰωνίως ἐχθροὺς τῆς Ἑλλάδος!!!) ἀπὸ τὴν Χερσόνησου τοῦ Αἴμου….

Παράλληλον κράτος στήνουν στὰ Σκόπια, μὲ βιτρίνα τὴν …Μόσχα!!!
Ὁ Κύριλλος καὶ ὁ Μεθόδιος …στήνουν ἐκ νέου ἐντάσεις στὰ Βαλκάνια!!!

πηγὴ

πηγὴ

πηγὴ

Ἀλλὰ ἀκόμη μία σοβαρὴ ἐξέλιξις, ποὺ ἐπίσης συνιστᾶ «κομβικό» σημεῖον, γιὰ αὐτὰ ποὺ σχεδιάζονται, ἔλαβε μόλις χώρα.
Ἑτοιμάζονται ἀντίποινα κατὰ τῶν Η.Π.Α. ἀπὸ τὴν Ῥωσσία!!!..

 Αντίποινα στις ΗΠΑ ετοιμάζει η Ρωσσία !
Προεργασία στη διαμόρφωση πακέτου κυρώσεων-απάντηση στο νέο νόμο που ψήφισε η αμερικανική γερουσία κατά της Ρωσίας, ανακοίνωσε ότι έχει κάνει το ρώσικο υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

πηγὴ

Καὶ γιὰ νὰ ἀντιλαμβανόμεθα περὶ τίνος μιλᾶμε…
Πρόσφατο σχετικά…
Ἔγκλημα καὶ γενοκτονία Ἑλλήνων παίδων, ποὺ οὐδέποτε ἐτιμωρήθη!!!

 Αφορά την τύχη των παιδιών που απήχθησαν από Γιουγκοσλαύους κομμουνιστές κατά την διάρκεια του Ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου. Η συγκλονιστική αλήθεια δηλώνεται ψυχρά.

JK: Εκτός από τους τραυματίες, έπρεπε να πάρουμε από την Ελλάδα και να εγκαταστήσουμε με ασφάλεια τα παιδιά των νεκρών και τραυματιών μαχητών. Πήραμε πάνω από 10.000 παιδιά.
TN: Για να τα εγκαταστήσετε πού;
JK: Στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και την ΕΣΣΔ.

πηγὴ

Δεῖτε καὶ τὴν (ἀπηγορευμένη φυσικὰ στὴν Ἑλλάδα), ταινία: «Στὰ σύνορα τῆς προδοσίας».

Ἀ.Ἑ.

Το σχέδιο του Στάλιν για την απαγωγή παιδιών από την Ελλάδα

Εγκληματική η μη αντίδραση του ΟΗΕ αλλά και της Ελλάδας 

Του ανταποκριτή μας στα Σκόπια Vladislav Perunović 

Η υπόθεση των παιδιών που απήχθησαν από την Ελλάδα (κατά πολλούς χρησιμοποιήθηκαν ως όμηροι στην πορεία διαφυγής των κομμουνιστών προς την τότε ισχυρή κομμουνιστική Γιουγκοσλαυΐα), αποτελεί ένα μυστήριο, που ουδέποτε απαντήθηκε επαρκώς, αφού οι όποιες πληροφορίες είτε ήταν από τα παιδιά αυτά (από τους τόπους διαμονής τους σε χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης), είτε από ανθρώπους που ήταν άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι στις απαγωγές αυτές.

Για πρώτη φορά, παρουσιάζεται η άποψη ενός πρώην Γιουγκοσλαύου στρατιωτικού, ο οποίος συμμετείχε στην «διαδικασία» μεταφοράς και διασποράς αυτών των παιδιών. Αυτές οι πληροφορίες (αρκετά διαφοροποιημένες από τις ήδη υπάρχουσες) γίνονται πλέον γνωστές μέσα από ένα συγκεκριμένο απόσπασμα από την βιογραφία του υψηλοβάθμου Γιουγκοσλαύου αξιωματικού Στρατηγού Jovo Kapičić (1919-2013), που  αφορά την τύχη των παιδιών που απήχθησαν από Γιουγκοσλαυους κομμουνιστές κατά την διάρκεια του Ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου. Η συγκλονιστική αλήθεια δηλώνεται ψυχρά.

JK: Εκτός από τους τραυματίες, έπρεπε να πάρουμε από την Ελλάδα και να εγκαταστήσουμε με ασφάλεια τα  παιδιά των νεκρών και τραυματιών μαχητών. Πήραμε πάνω από 10.000 παιδιά.
TN: Για να τα εγκαταστήσετε πού;
JK: Στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και την ΕΣΣΔ.
TN: Αυτά τα παιδιά αργότερα επέστρεψαν στην Ελλάδα;
 
JK: Στην πλειοψηφία τους  παρέμειναν   για να ζήσουν στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Η ταυτότητά τους έχει αλλάξει και ουδέποτε επέστρεψαν στην Ελλάδα.
Έλληνες αντάρτες μας ζήτησαν να τους παρέχουμε έναν ραδιοφωνικό σταθμό. 
Στο Avala δημιουργήθηκε  ραδιοφωνικός σταθμός από τοv οποίο μεταδίδοντο νέα, πληροφορίες σχετικά με τον Εμφύλιο Πόλεμο, για τις μάχες… Ήταν περισσότερο μια προπαγάνδα, για τηv οποία τα Ηνωμένα  Έθνη  εξέδωσαν  διαμαρτυρία στην  γιουγκοσλαυϊκή κυβέρνηση. Αλλά δεν επρόκειτο για έντονη διαμαρτυρία: Βασικά, έκαναν τα στραβά μάτια σε ό,τι μας αφορούσε.
TN: Γιατί;
JK: Επειδή ήξεραν ότι η  ελληνική εξέγερση δεν έχει την οποιανδήποτε πιθανότητα να είναι επιτυχής. Πέραν από αυτό, ήξεραν ότι η διαμαρτυρία τους θα είχε να κάνει πρωτίστως με την ΕΣΣΔ, και δεν ήθελαν να έρθουν σε σύγκρουση με τον Στάλιν.
TN: H ελληνική κυβέρνηση διαμαρτυρήθηκε για την Γιουγκοσλαυική συμμετοχή; 
JK: Νομίζω ότι δεν το έκανε. Σας λέω: όλοι ήξεραν ότι επρόκειτο για δουλειά του  Στάλιν. Αυτός είναι ο λόγος που σιώπησαν.
TN: Ήταν ενημερωμένος ο γιουγκοσλαυικός λαός για  την παρέμβαση της Γιουγκοσλαυϊας στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων κρατών;
JK: Δεν ήταν. Αυτό που κάναμε ήταν κλασική περίπτωση βίας!
TN: Η οποία σύντομα θα στρεφόταν εναντίον σας.
JK:  Όντως, ήλθε εναντίον μας.
TN: Μετά την διαμαρτυρία του ΟΗΕ, έκλεισε ο ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός στο Άβαλα;
JK: Όχι. Λειτουργούσε μέχρι τον Ιούνιο του 1948 και ήταν o πρώτος που δημοσιοποίησε το επαίσχυντο ψήφισμα της Κομινφόρμ. Τους τον κλείσαμε κατ’ ευθείαν!
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply