Λεηλασία καὶ ἁρπακτὲς διὰ τῆς …μαγειρικῆς!!!

Αφήσαμε τους ξένους και τους προδότες να κάνουν κουμάντο την χώρα μας, και να τα αποτελέσματα.

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που ακολουθούν είναι αποδεικτικά για το ποιος κάνει κουμάντο και ποιοι κυβερνούν εδώ και χρόνια την χώρα.

Οι σημερινοί κυβερνώντες είναι απλά οι συνεχιστές της μεγάλης κλοπής του πλούτου των Ελλήνων και της προδοσίας της χώρας μας.

Εγώ ο Μανώλης Χατζησάββας ένας πρώην πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και καταζητούμενος Έλληνας από τους κλέφτες, διεφθαρμένους και προδότες της χώρας μου,                                     

ΡΩΤΩ τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να μας πει ποιος κάνει κουμάντο την χώρα;

Σας ερωτώ κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας για να μπορέσω να καταλάβω πως είναι δυνατόν να αποφασίζουν μονομερώς οι ξένοι, αντικαθιστώντας όρους, που είναι κατά πολύ δυσμενέστεροι για την χώρα μας και εσείς απλά να το αποδέχεσθε;

Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στους όρους αποπληρωμής της Οικονομικής βοήθειας ποσού 5.5 δις Ευρώ που έλαβε η χώρα μας από τo Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) την 1ην Μαρτίου 2012 συγκεκριμένα στην εκταμίευση της πρώτης δόσεως ποσού 4,639,053,102.83 ευρώ .

Και ο λόγος είναι ένας, κατά τα ενυπόγραφα απόρρητα έγραφα προκύπτει ότι για το ίδιο θέμα γράφτηκαν 2 πανομοιότυπες επιστολές με διαφορετικές ημερομηνίες οι οποίες απεστάλησαν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF)  στο Υπουργείο Οικονομικών της χώρας μας και κοινοποιήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Εύκολα, ακόμα και εγώ μπορώ να καταλάβω ότι έχουν προστεθεί Όροι, και σε αντικατάσταση ενός βασικού όρου με άλλο δυσμενέστερο για την χώρας τον οποίο «ενέκριναν» κάποιοι χωρίς να ενημερωθεί Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΛΠΟ:

(όπως είναι γραμμένο στην Αγγλική και μεταφρασμένο στην γλώσσα μας για να το καταλάβουν άπαντες, τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ στο τέλος σε σύγκριση μεταξύ τους)

Έγραψαν στις 22 Αυγούστου, και στις 30 Αυγούστου προέκυψε αυτό…

ΟΡΟΣ δυσμενέστερος για την χώρας μας.

Και σε αντίθεση από όλα αυτά που σαλιαρίζουν οι κυβερνώντες για δήθεν ελάφρυνση χρέους, διότι δεν τους κόπτει τίποτα άλλο από την γ@μημένη την καρέκλα με κάθε κόστος.

Μαζί με όλα αυτά, δεν υπάρχει πουθενά καμμία απόδειξη ενημερώσεως κάποιου πέρα από τους κυβερνώντες που το κράτησαν μυστικό, και εάν δεν «ερχόταν» στα χέρια μου θα ήταν μυστικό μέχρι και σήμερα, για πάντα.  Σήμερα με αποδείξεις μπορώ να πώς μετά βεβαιότητος ότι όχι μόνο είμαστε υποχείριο άλλων αλλά ότι δεν έχουμε ούτε την δύναμη του αποφασίζειν στην χώρα που την κατάντησαν προτεκτοράτο το οποίο ελέγχουν ανθέλληνες και το διοικηθούνε προδότες.

Εάν οι Έλληνες δεν ξεσηκωθούμε η χώρα θα είναι γίνει διαφορετική από αυτήν που νοιώθουμε υπερήφανοι, αφήνοντας τους να εκπληρώσουν το προδοτικό σχέδιο τους.-

 

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply