Ὑποβόσκει μία …προσχεδιασμένη καί προσυνεννοημένη ἑλληνοτουρκική σύγκρουσις;

ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από την Αμερικανική Βίβλο «πορφυρού» χρώματος:

«Τουρκία και Ελλάδα περιμένουν και σχεδιάζουν μια σύντομη σύγκρουση…»

Ενώ παράλληλα…

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο ΥΠ. Ναυτιλίας επέτρεψαν την επιστροφή μυστικού πολεμικού εξοπλισμού στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Μας είπαν και ψέμματα. Σήμερα οι Τούρκοι γελούν μαζί μας.

ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΚΕ Το αντιαεροπορικό οπλικό σύστημα των Τούρκων Korkut-D εφαρμογή ανεπτυγμένη από την Τουρκική εταιρεία Aselsan, η οποία ως γνωστό είναι «partner» της νοτιοαφρικανικής Paramount εταιρεία που “έταξε” ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ την ΕΛΒΟ.

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ… Να θυμήσουμε ότι τόσο το Υπουργείο Ναυτιλίας όσο και το Υπουργείο Αμύνης «αποφάνθηκαν τότε» ότι το τουρκικό σκάφος που είχε προσαράξει τον Δεκέμβριο του 2016 στην ΚΩ είχε ως φορτίο «τεχνικό εξοπλισμό». Μάλιστα τότε είχαν διατάξει Αξιωματικούς του Λιμενικού μας να κάνουν τους καραγκιόζηδες, υποχρεώνοντάς τους να μην αποκαλύψουν την αλήθεια, τι πραγματικά είδαν κατά την έρευνα στο Τουρκικό «μαϊμού» καταδυτικό πλοίο «ALCATRAS». ΕΔΩ επικό Βίντεο από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ ΔΗΡΑΣ

 

Σήμερα το Τουρκικό οπλικό σύστημα μεταφέρουν απροκάλυπτα οδικώς στην Τουρκία, και οι Τούρκοι δεν χάνουν την ευκαιρία να γελούν μαζί μας.

ΑΥΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Εγκώμια με το αζημίωτο πλέκει για το έργο των προδοτών ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ εκ-δότης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Χατζησάββας Μανώλης

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply