Χουβαρνταλίκια μὲ τὰ …δικά μας λεφτά!!!

Χουβαρδάδες οι Κλέφτες των Ελλήνων.
Απόρρητα Έγγραφα της Μεγάλης Κλοπής.

Το μόνο που δεν προστάτευσαν ποτέ, κανείς τους ήταν το Δημόσιο Συμφέρον. Η καταλήστευση της χώρας είναι με αποδείξεις. Οι ληστές έδρασαν ανενόχλητοι, το έργο τους συνεχίζουν οι σημερινοί ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, «χαρούμενοι» και οι καμμένοι «μπαγλαμάδες»  μεγαλωμένοι με τα κλεμμένα του Παναμά.

ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ τώρα και Ελβετία παρέα με τους φίλους του «ελικοπτεράδες»… συμβουλάτορες-τραπεζίτες, άνθρωποι ξένων συμφερόντων, παρέχουν στον κάθε καμμένο δρόμο στρωμένο με τραπεζικές συμβουλές…και Οικογενειακά κόλπα…!

Εσύ ΕΛΛΗΝΑ χαράτσια και ξεφτίλα για τα λάφυρά τους, σου κουνούν και το δάκτυλο οι Κλέφτες.

Ουρλιάζουν και οι «αδιάφθοροι» Δικαστές και Εισαγγελείς με τις «Βιβλιοθήκες» που σου λένε ότι για όλα φταις εσύ, η Οικογένεια σου, και τα παιδιά σου, και θα πρέπει να πληρώσεις, τους ΚΛΕΦΤΕΣ.

Οι γαλαντόμοι Κλέφτες του Ελληνικού Δημοσίου προσέφεραν φειδωλώς Εγγυήσεις Ελληνικού Δημοσίου για ΔΑΝΕΙΑ συμφωνώντας “spread” περιθώριο ΚΕΡΔΟΥΣ για τις Τράπεζες 2.50%.

Παίρναν και επιστρεφόμενη προμήθεια 1%… την οποία και «έφαγαν» με αλχημείες στην πορεία…!!!

Σήμερα όλα αυτά τα πληρώνεις με αίμα εσύ ΕΛΛΗΝΑ.

Όσο για τα Δάνεια μαζί και τις δανειοδοτούμενες εταιρείες με τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου στα ταμεία τους, όλα στο ξεπούλημα, για την οικονόμα τους, μαζί και ο ΠΛΟΥΤΟΣ που έχεις πληρώσει και ξεπληρώνεις με αίμα ΕΛΛΗΝΑ όντας κορόιδο παριστάνεις τον ξύπνιο.

ΣΗΜ.: Για όσους γνωρίζουν αυτά τα περιθώριά ήταν και είναι εκτός Τραπεζικής αγοράς όταν έχεις εγγυήσεις, ακόμα και χωρίς είναι αδιαπραγμάτευτα τέτοια περιθώριά κέρδους για την Τράπεζα, αλλιώς για μπαταξήδες-κακοπληρωτές. 

Για τους υπολοίπους καλοκάγαθους Έλληνες, π.χ. σαν αυτούς στην ΚΩ που τους έσπασαν και τα κεφάλια με εντολή ΚΑΜΜΕΝΟΥ για το hotspot, ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ!

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply