Ψαράδικο τῶν …βασιλέων στήν ἰδιοκτησία Καμμένου;

Οι Ελεγκτές της ΑΑΔΕ αντί να σφραγίζουν μανιωδώς τα καταστήματα των Ελλήνων να ελέγξουν τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.

Κωδικός «JULESTOO»

Να μας πούν με απλά λόγια οι Ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με τι χρήματα, και πως αγοράσθηκε το νέο Σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

Να δώσουν σαφείς και με στοιχεία απαντήσεις πριν ξαναπάνε να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες χαρατσωμένους επιχειρηματίες του μεροκάματου, όπως τους κατάντησαν, στα νησιά και αλλού στην χώρα μας.

Αλλιώς, οι Ελεγκτές της ΑΑΔΕ είναι προστάτες του Πάνου Καμμένου και διώκτες των Ελλήνων.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα πράξουν ανάλογα, για να προστατευόσουν τις Οικογένειες τους από προστάτες κλεφτών και απατεώνων.

Ξαναβγείτε τώρα για «έλεγχο»… Ελεγκτές της ΑΑΔΕ και μην έχετε απαντήσεις για το σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, και θα καλοπεράσετε…!!!

Μετά από επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία μου επιβεβαίωσαν, -αποφεύγοντας να δώσουν όλες τις λεπτομέρειες κόστους-διότι όπως μου είπαν, το σκάφος του Υπουργού διαθέτει πολλά έξτρα, αξεσουάρ. Οπότε, μετα βεβαιότητος μπορούμε να πούμε είναι ότι το νέο σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ κόστισε τουλάχιστον 750.000 δολάρια Αμερικής.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα πολύ καλό σκάφος του αμερικανικού ναυπηγείου Grady White, το μοντέλο  Freedom 375 που φέρει το όνομα «JULESTOO» (προφανώς το όνομα του σκάφους έχει δοθεί προς τιμήν της δευτέρας συζύγου του Υπουργού Έλενας Τζούλη, δικηγόρου στο επάγγελμα.

Δικαίως το Grady White, το μοντέλο  Freedom 375 το αποκαλούν το «ψαράδικο» των Βασιλιάδων διότι η τιμή του απαγορευτική για κοινούς θνητούς. Το νέο σκάφος του υπουργού ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «φοράει» 3 εξωλέμβιες μηχανές Yamaha μοντέλο F350  5.3L V8 και για όσους γνωρίζουν… εάν δεν είσαι Βασιλιάς ή δεν έχεις ιδιόκτητα βενζινάδικα, τότε πρέπει να έχεις πολύ βαθειές τσέπες και γεμάτες με χιλιάδες ευρώ… για να τις «ταΐσεις» με βενζίνα!

Φυσικά για τους κοινούς θνητούς στην Ελλάδα που έχασε το μέτρημα των Μνημονίων όλα αυτά άπιαστα όνειρα. Ειδικά σε μία οικονομία που ζει με δανεικά, την αγορά να σέρνεται στην κυριολεξία και με τους πλειστηριασμούς πάσα δυνάμει, μαζί και την κακιά μας μοίρα, αποτέλεσμα των πολιτικών κλεφτών και απατεώνων.

Οσο για την αγορά του νέου σκάφους του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «JULESTOO» κανένας Έλληνας δεν μπορεί να διαθέσει 750.000 Δολ. Αμερικής για την αγορά τέτοιου σκάφους, με «κλειστές» για δάνεια προς τους Έλληνες τράπεζες και με capital controls.

Μόνο ο Υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μπόρεσε…

Το πώς είναι που πρέπει να μας διευκρινίσουν οι Ελεγκτές της ΑΑΔΕ που ξέρουν να παριστάνουν τους «σκληρούς» μόνο στους κατεστραμμένους Έλληνες.

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply