Μῖσος γιὰ κάθε τὶ ἑλληνικὸ

ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ  ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Συγχρονισμένη επίθεση κατά της πατρίδος μας, των Οικογενειών μας, απαξαπάντων Ελλήνων από Γερμανοτσολιάδες και ανθρώπους των Τούρκων, εντός και εκτός Βουλής.

Η σπείρα τους είναι για ΦΥΛΑΚΗ πρώτα οι Προδότες.

Τις προδοτικές δηλώσεις του Νίκου Βούτση προέδρου της Βουλής των Ελλήνων: «Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών… Δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί» επικροτούν σήμερα οι Τούρκοι σε δημοσιεύματα στο Τουρκικό Τύπο, τα οποία και χρησιμοποιούν προς όφελος τους, μαζί θέτουν νέες διεκδικήσεις και απαιτήσεις.

ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΑ ΘΥΣΙΑ  ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ  ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΛΗΝΕΣ-ΑΝ.ΕΛ» ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Χάσαμε και το Λαμόγιο δημοσιογράφο Γιάννη Φιλιππάκη βοθρόλυμα εκ-δότη της εφημερίδας «Δημοκρατία» να καλύψει ειδησεογραφικά  το θέμα, να γράψει και καμιά αλήθεια για τους κολλητούς του. 

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply