Διεθνὴς ἀναξιοπιστία καὶ στὸν τομέα τῆς Ὑγείας

Αχαΐρευτοί, δεν έχει πάτο η ξεφτίλα σας.

Αμφισβητείται και διασύρεται διεθνώς η αξιοπιστία και η ικανότητα του κράτους.

Η Τουρκία χθες 17 Αυγούστου, έστειλε πλωτό ασθενοφόρο συνοδεία σκάφους του ΛΣ και παρέλαβε 2 τούρκους τραυματίες από την Κω.

Για αυτό το συμβάν Δελτία Τύπου… ΓΙΟΚ οι ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΔΕΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΙ*, ΤΟΣΚΗΔΕΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΙ και ΤΣΙΠΡΕΣ.

*Σε βρίσκω πολύ χωμένο… άτομο… στην ιεραρχία… των αδελφών!!! ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ επ’ αυτού μιας και δεν είναι του παρόντος θέμα.

Το πλωτό τουρκικό ασθενοφόρο SP M/V «Yaşam» με βάση το Bodrum έφτασε στην Κω συνοδεία ενός 90μετρου σκάφους του Τουρκικού ΛΣ συγκεκριμένα το TCSG-703 που ανήκει στην Διοίκηση της Muğla του Ανατολικού Αιγαίου με έδρα την ναυτική βάση του ναυστάθμου Aksaz Deniz Üssü που, με αρμοδιότητα να εκτελεί SAR στο ανατολικό αιγαίο, ακούει ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;

Για το συμβάν, παρότι έδωσαν τις σχετικές άδειες οι «δικοί» μας πολιτικοί απέφυγαν τα Δελτία Τύπου ελλείψει ψευδών συμβάντων, όπως πολύ καλά ξέρουν και πράττουν οι κατσαμπλιάδες του Σύριζα και οι άτιμοι ΑΝ.ΕΛ. του Καμμένου.

Οι Τούρκοι πολίτες, ένας 73χρονος και η 23χρονη ανιψιά του είχαν τραυματιστεί σε ατύχημα μετά από πτώση σε σκάλα ξενοδοχείου όπου διέμεναν κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Κω, παραλήφθηκαν με την συνδρομή του ΕΚΑΒ από τους τούρκους νοσηλευτές που επέβαιναν στο πλωτό ασθενοφόρο. Φυσικά, θα μπορούσαμε να είχαμε στείλει τους Τούρκους τραυματίες με δικά μας πλωτά μέσα στην Τουρκία, εφόσον δεν ήθελαν να τύχουν ιατροφαρμακευτική αγωγή στην Κω για δικούς τους λόγους, και να γλιτώναμε τον διασυρμό, και την ξεφτίλα ως κράτος που δεν διαθέτει ούτε τα βασικά. Δυστυχώς οι ΜΙΖΕΣ στους Πολιτικούς και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ του «παλαιού και του νέου» δεν το επέτρεψαν.

ΚΛΕΦΤΕΣ εάν δεν τσεπώνατε τις μίζες με το τσουβάλι η χώρα μας θα είχε 100 από δαύτα και πολλά άλλα, έτσι δεν θα μας ξευτέλιζαν οι Τούρκοι, ούτε θα καιγόμασταν και πνιγόμασταν αβοήθητοι οι Έλληνες καθημερινά.

Για να γελάσουμε και λίγο τα Τουρκικά Πλωτά ασθενοφόρα είναι τουρκικής κατασκευής και έχουν χρηματοδοτηθεί με 400χιλ ευρώ έκαστο από τους «φίλους» μας της ΕΕ.

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply