Ὑπόθεσις ναρκο-σκάφους Κυθήρων

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΥΘΗΡΑ
Δύο τόνοι χασίς σε θαλαμηγό και οι ΨΕΥΤΕΣ των ΚΥΘΗΡΩΝ

Κουρουμπλής και Τόσκας Κοροϊδεύουν του Έλληνες    

Ρε ψεύτες Συριζαίοι και απατεώνες ΑΝ.ΕΛ. του Καμμένου πείτε και κάποιαν αλήθεια στον κόσμο. 

Για την ΥΠΟΘΕΣΗ με τους δύο τόνους χασίς που βρέθηκαν σε θαλαμηγό οι Υπουργοί της προδοτικής κυβερνήσεως των κατσαπλιάδων του Σύριζα και των ατίμων ΑΝ.ΕΛ. του Καμμένου, οι Κουρουμπλής και Τόσκας για ακόμα μία φορά αντί να  απολογούνται επιμένουν να ψεύδονται και μάλιστα αισχρά. Έγραψαν…οι ψεύτες… 

«Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών.  Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στην θαλάσσια περιοχή νότια των Κυθήρων, ακινητοποίησε πολυτελές σκάφος αναψυχής, σημαίας Ιταλίας, το οποίο μετέφερε μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης που εκτιμάται περίπου σε δύο τόνους».

Τίποτα από όλα αυτά είναι αληθινό,  διότι το σκάφος με τα ναρκωτικά είχε ξεμείνει από καύσιμα… και έπλεε ακυβέρνητο αφού προηγουμένως θα μπορούσε να το είχε συλλάβει ο μοναδικός και ξεχασμένος από την Πολιτεία ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Αντικυθήρων, και μάλιστα την προηγουμένη ημέρα…!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ η αλήθεια είναι άλλη και πολύ διαφορετική από αυτήν που παρουσίασαν ως αληθινή και δική τους οι ψεύτες.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το σκάφος με τους δύο τόνους χασίς στα Κύθηρα που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε με ΒΑΣΗ τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ όπως μου δόθηκαν από πατριώτη στα ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ είναι αυτή εδώ παρακάτω, και εφόσον μπορούν ας την διαψεύσουν οι ψεύτες. «Ιδού η Ρόδος, ιδού και τα Αντικύθηρα…»

Μαζί με την περιγραφή των αληθινών γεγονότων μου εστάλησαν και φωτογραφίες που αποδεικνύουν το πόσο μεγάλοι ψεύτες υπουργούς έχει η χώρα.

24 ΩΡΕΣ πριν τον εντοπισμό του από το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ήταν δεμένο στα Αντικύθηρα

Το εν λόγω εμπλεκόμενο ιταλικό ταχύπλοο στην υπόθεση των δύο τόνων χασίς, μια μέρα πριν το συμβάν Έλληνας πατριώτης το έχει αποθανατίσει πλαγιοδετημένο στο λιμάνι του νησιού Αντικύθηρα.

Πριν να πλαγιοδετήσει στην προβλήτα την ίδια ημέρα (δηλ. την προηγουμένη της συλλήψεώς του), πριν από το συμβάν, έχει προσεγγίσει στα ανοικτά σκάφος ντόπιου ψαρά, για να μάθουν αν στα Αντικύθηρα υπάρχει η δυνατότητα να ανεφοδιασθούν με καύσιμο.

Ο Έλληνας ψαράς αντιλαμβάνεται ότι τόσο ο καπετάνιος όσο και ο δεύτερος επιβαίνων  είναι και οι δυο αλλοδαποί και ότι κάτι δεν δένει, με την ιστορία. Ο ψαράς μεστωμένος από το αλάτι για το μεροκάματο και αφού έχει αντιληφθεί την ανησυχία των αλλοδαπών πονηρεύεται από την συμπεριφορά τους και κάνει ότι δεν γνωρίζει.  Αμέσως, χωρίς να φοβηθεί ο Έλληνας ψαράς τηλεφωνεί από το κινητό σε συγγενή του στο νησί να ειδοποιήσει τον έναν και  μ ο ν α δ ι κ ο  ξεχασμένο στα προβλήματα από την Πολιτεία, τον Αστυνόμο του νησιού.

Εν τω μεταξύ, οι αλλοδαποί ένας Αλβανός κι ένας  Ιταλός, με το σκάφος τους πιάνουν στο «Ποταμό» το λιμάνι των Αντικυθήρων και κατευθύνονται στο μοναδικό κατάστημα ταβέρνα-μπακάλικο- περίπτερο που κάνει και χρέη ταχυδρομείου για να αγοράσουν τσιγάρα και καφέδες και πληρώνουν με ένα 100ευρο. Ρωτούν τον καταστηματάρχη για καύσιμα ο οποίος τους πληροφορεί ότι δεν υπάρχει βενζινάδικο για ανεφοδιασμό σκαφών, τότε ανήσυχοι χωρίς να πιούν τους καφέδες που είχα αγοράσει ανεχώρησαν ανήσυχοι.

Στο μεταξύ ο μοναδικός και ξεχασμένος από την Πολιτεία αστυνομικός, έχει ξεκινήσει το έργο του. Έχει συλλέξει πληροφορίες από τους ντόπιους για την ύποπτη συμπεριφορά των αλλοδαπών, και πλησιάζει το σκάφος για άτυπο έλεγχο. Τότε αντικρύζει μία εικόνα όχι και τόσο πολυτελούς θαλαμηγού όσο περισσότερο για πειρατικό σκάφος καθόσον είναι γεμάτο αποτσίγαρα και με βρώμικες πατημασιές στα πολυτελή καθίσματα της θαλαμηγού στο open deck του σκάφους και μαζί πλαστικά δοχεία με έντονη την μυρωδιά καυσίμου. Ο αστυνομικός για όλες τις δουλείες στο νησί αποφασίζει να τους πλησιάζει καθώς επιστρέφουν από την ταβέρνα ζητώντας στοιχεία ως δήθεν τυπική διαδικασία ελέγχου.

Η μεγάλη και εμφανής ανησυχία μαζί και ο εκνευρισμός «προδίδουν» τους αλλοδαπούς στον Αστυνομικό ο οποίος ειδοποιεί επειγόντως το Λιμεναρχείο των Κυθήρων (ΣΗΜ. Το Λιμεναρχείο των Κυθήρων δεν διαθέτει πλωτά μέσα. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ όμως τα έχει τρία-τρία τα πλωτά μέσα για εξόδους με τον χαρούμενο για αστακομακαρονάδες).

Προς μεγάλη έκπληξη του Αστυνομικού ακούει από την άλλη μεριά του ακουστικού να του λένε να πάρει τηλέφωνο στο Λιμεναρχείο Νεαπόλεως και να καταγγείλει εκεί το συμβάν, προφανώς τους χάλασε τον ύπνο. Τέλος δεν βρέθηκε πρόθυμο Λιμεναρχείο να αναλάβει και ευτυχώς που το σκάφος με το φορτίο των δύο τόνων είχε ξεμείνει μεσοπέλαγα από καύσιμα, και το βρήκε το σκάφος ΛΣ 123 να βολοδέρνει στα κύματα ακυβέρνητο.

Μάθαμε ότι ο Αστυνομικός, που η παρατηρητικότητα του έγινε η αιτία να εντοπισθεί και να κατασχεθεί η τεράστια ποσότητα ναρκωτικών, και του «έκλεψαν» το ΕΡΓΟ για να βγάλουν Δελτία Τύπου οι διάφοροι ΚΑΜΜΕΝΟΙ και συγκαμένοι, ΚΑΤΣΙΑΠΛΑΔΕΣ του Σύριζα, υπηρετεί σε έναν σπάνιο Αστυνομικό  Σταθμό που η τουαλέτα είναι υπαίθρια…!!!

Χατζησάββας Μανώλης

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply