Διαχείρησις «κόκκινων δανείων» καὶ παρεμβάσεις …«περιουσίων»!!!

«Και τι να το κάνει η τράπεζα, το δυαράκι στα Πατήσια;… »

– Μην στεναχωριέσαι, έχει φροντίσει ο Στουρνάρας γι’αυτό!
Ο άνθρωπος του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου) που αλυσόδεσε την Ελλάδα στην ΟΝΕ ως παραπαίδι του Σημίτη (ΠΑΣΟΚ) και εν συνεχεία τον φόρεσαν υπουργό οικονομικών στην ΝΔ επί Σαμαρά. Ο Golden Boy «παντός καιρού», που εν συνεχεία χρίστηκε Κεντρικός Τραπεζίτης της Τράπεζας της «Ελλάδος» που ουδέποτε ήταν Ελληνική, όρισε με απόφαση του, ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ την εταιρεία PQH Α.Ε. που ίδρυσε το αφεντικό του. Δηλαδή ο Πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. Αβραάμ Μωυσής !

Αυτή θα αναλάβει να εκκαθαρίσει τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ των Ελλήνων! Έτσι η εταιρεία εκμεταλλεύσεως ακινήτων στην οποία θα ανατεθεί η διαχείριση του δυαριού στα Πατήσια θα το λανσάρει στο Fund (ιδίων συμφερόντων) που θα το αγοράσει κατόπιν απαιτήσεως της ΕΚΤ σε πλειστηριασμό με χρηματοδότηση της World Bank. Τζογάροντας δηλαδή λεφτά των άλλων!

Έπειτα θα το «σπρώξουν» στο «αλληλέγγυο» €υβρ(αι)ωπαϊκό πρόγραμμα επιδτοήσεως κατοικίας για τους «κατατρεγμένους», απορροφώντας πάλι σχετικά κονδύλια που έχουν συγκεντρωθεί απο χρήματα των φορολογουμένων.

Κατάλαβες τώρα πώς; το δυαράκι στα Πατήσια, θα πουληθεί δυό και τρείς φορές στο real estate των εμπόρων της «ανθρωπιάς» γυρίζοντας αέρα κοπανιστό και θησαυρίζουν στις πλάτες των συναισθηματικά φορτισμένων ηλιθίων; Έτσι επενδύουν στο ΑΙΕΝ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΝ !

Κατάλαβες γιατι κάποιοι… μανιωδώς «Μένουν» €υβρ(αι)ώπη;

Κι ενόσω τα πρώτα 70 σπίτια στην Λάρισα ετοιμάζονται να χαρισuούν σε λαθροέποικους προκειμένου να εγκαθιδρυθούν παντού ανά την Ελλάδα πυρήνες, στα πλαίσια της μεθοδευμένης αντικατaστάσεως του γηρασμένου γηγενούς πληθυσμού και αναγομώσεως των «δεξαμενών» της καλπο-πελατειακής, ΤΑ… ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ των Ελλήνων, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ με απόφαση του πρώην τσάρου της €λλαδικής Δημοπρασίας και αναβαθμισμένου σε Κεντρικό Τραπεζίτη Γ. Στουρνάρα, ο… Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Αβραάμ Μωυσής του Εσδρά!!! … Ναι, καλά διαβάσατε !

Κατα την επερχομένη καταιγίδα υφαρπαγής της περιουσίας του Ελληνικού λαού το… «βαρύ πυροβολικό» μαζα-ποβλακώσεως, αναμένεται να καθηλώσει το κοινό στις οθόνες με συμβολικό αποκορύφωμα το ριάλιτι… ΝOMADS (Νομάδες).

Από τις 2 Οκτωβρίου …για όλους τους ξεριζωμένους του μαχαλά.

Ῥῆγος Νικόλαος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply