Ψέμματα, πλεκτάνες καὶ ὑπεκφυγὲς ἀπὸ τοὺς κυβερνῶντες

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: Τους «ΕΙΧΑΜΕ» όλους ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΙΜΠΛΕ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ…! 

ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΑΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Σήμερα ψευδόμενοι δεν με ξέρουν, αφού πρώτα με εξαπάτησαν, με προδώσαν. Τρέμουν μην μάθουν οι Έλληνες την αλήθεια, πως τους εκβιάζουν και πλήρωναν οι Γερμανοί και Τούρκοι χρόνια τώρα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, έχουν επιβάλει την χούντα τους στην χώρα, εκφοβίζουν τους πάντες με σκοπό να μείνουν στην εξουσία «παλαιοί και νέοι» που δρούνε σε βάρος των Ελλήνων, εξάλλου αυτό το έχουν επιβεβαιώσει Εισαγγελείς και Δικαστές, άλλους για να τους κάνουν τα «χατίρια» απλά τους δίνουν προαγωγές χωρίς καν να τις αξίζουν.

Με απλά λόγια αυτό δεν είναι ΚΡΑΤΟΣ, και κακώς κοροϊδεύουν τον Ερντογάν οι δικοί μας υποκριτές, τουλάχιστον ο Ερντογάν δεν το κρύβει κάτω από μανδύες ΕΕ όπως κάνουν οι εφιάλτες της πατρίδος μας.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Κατάσκοπος Μανώλης Χατζησάββας προς ΕΥΠ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΡΥΠΤΟΜΗΝΥΜΑ ΚΩΔ. «ΧΧΧ27ΧΧΧΙΙΙΧΧ15 2»

[ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ «ΚΛΕΙΔΙΟΥ» ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΥΠ]

 

 

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΙΤΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Αβέβαιο το μέλλον του Καμμένου. ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Δεν απαντάει σε ΕΡΩΤΗΣΗ Βουλευτού του Ελληνικού Κοινοβουλίου που του έχει απευθύνει από τις 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ποιος νομίζει είναι τελικά αυτός ο Καμμένος  που απαξιοί και «γράφει» τους Έλληνες, και την Βουλή των Ελλήνων στα παλαιότερα των υποδημάτων του διότι από τα άλλα… δεν έχει….!!!

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μπορεί να μας πει τι ρόλο παίζει στην καρέκλα που κάθεται;                                              

Τακτικές Ερντογάν στην Ελλάδα δεν περνούν. 

Οσο για τους Δικαστές και Εισαγγελείς. Οι λέξεις έχουν χάσει την σημασία τους. Ο Ερντογάν θα σας πλήρωνε πλουσιοπάροχα, δύσκολα βρίσκει κανείς όμοιους σας, ελεεινά καθάρματα. 

Εμένα με λένε Μανώλη Χατζησάββα, η συμμορία σας θα πάει φυλακή πρώτα οι Προδότες         

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply