Ψωνίζουν ἔως καὶ τουρκικὰ μηχανήματα γιὰ τὴν ΔΕΗ!!!

 Ψωνίζουν από την Τουρκία για την ΔΕΗ  η προδοτική Κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝ.ΕΛ.  και μάλιστα από καταδικασμένους Μιζαδόρους της ΑΒΒ.

Η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ κατά το πρότυπο ΜΑΔΟΥΡΟ της φθοράς και της αφθαρσίας, προδοτικά κάνει ό,τι εξόρκιζε ξεπερνώντας με φόρα τους προηγουμένους κλέφτες. Κατά τις πληροφορίες, με στοιχεία όπως πάντα, τον ΙΟΥΛΙΟ 2016 η ΔΕΗ αγόρασε μεγάλο Μετασχηματιστή από την ΤΟΥΡΚΙΚΗ εταιρεία ABB Elektrik Sanayi A.fi., συγκεκριμένα από το εργοστάσιο τους στο Kartal στο Esentepe Mh. Milangaz Cad. No:52 34870 Kartal της Κωνσταντινούπολης.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Η μητρική και περισσότερες θυγατρικές της εταιρείες της ΑΒΒ γνωστές από την εγκληματικής τους ιστορία με δράση ανά την υφήλιο, η ΑΒΒ είναι υπεύθυνη για τον χρηματισμό δεκάδων κυβερνητικών στελεχών και πολιτικών πολλών χωρών, Ελλάδος.

Η ΑΒΒ της προ ξεπουλήματος εποχής ΔΕΗ του Τσίπρα-Καμμένου που έχει «γνωρίσει» ακόμα και το Αμερικανικό FBI.
Έχει καταδικασθεί για σωρεία χρηματισμών-ΜΙΖΕΣ από Δικαστήρια σοβαρών κρατών πλην της Ελλάδος με τους «γνωστούς» Εισαγγελείς και Δικαστές που δεν μας λένε γιατί τους αθωώνουν πάντα.

Με αυτούς τους εγκληματίες την Γερμανική ΑΒΒ συνεργάσθηκαν οι Τσίπρας Καμμένος το 2016 και αγόρασε η ΔΕΗ τον ΙΟΥΛΙΟ 2016 τον μεγάλο Μετασχηματιστή που εγκατέστησε στην Σύρο.

[Στην φωτογραφία ο Μεγάλος Μετασχηματιστής κατά την φόρτωση σε Ελληνικό φορτηγό, πριν την αναχώρηση του για Πειραιά και την άφιξη στον τελικό προορισμό στον υποσταθμό της ΔΕΗ στην Ερμούπολη της Σύρου.]
[Η Φωτογραφία από το εργοστάσιο της ABB Elektrik Sanayi A.fi., με έδρα το Kartal στην Κωνσταντινούπολη.]

Οι επικίνδυνοι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κυβερνούν την χώρα μας όπως έχει αποδειχθεί, ψωνίζουν από την Τουρκία Γερμανικών συμφερόντων εξοπλισμούς για την ακόμα Ελληνική ΔΕΗ, πληρώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την Τουρκική Οικονομία, και τις εξαγωγές τους.

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,

Μεταξύ των καταδικασμένων που συνεργάσθηκαν με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένο για να εξοπλίσουν την ΔΕΗ με τουρκικής κατασκευής μεγάλο Μετασχηματιστή για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Σύρου, είναι και ο επιλεγμένος Μεταφορέας από τους Γερμανούς της ΑΒΒ η Γερμανική εταιρεία F.H Bertling Logistics GmbH θυγατρική του Γερμανικού Bertling Group με έδρα το Αμβούργο, της οποία μόλις πριν μερικές ημέρες, συγκεκριμένα 26 Σεπτεμβρίου 2017, έξη αξιωματούχοι στελέχη θυγατρικής τους της F.H Bertling Ltd καταδικάσθηκαν σε φυλάκιση από Αγγλικό Δικαστήριο για δωροδοκίες κυβερνητικών της Αγκόλας αναφορικά με συμβόλαιο 20 εκ. αμερικανικών δολ.

[Εδώ απόσπασμα από Αγγλικό Δικαστήριο στην Υπόθεση Δωροδοκιών κυβερνητικών της Αγκόλας.]

[ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ σχετική Επιστολή ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που επιβεβαιώνει τόσο την αγορά από Τουρκία μεγάλου Μετασχηματιστή για την ΔΕΗ από την καταδικασμένη για ΜΙΖΕΣ γερμανική ΑΒΒ όσο και την μεταφορά του από συγκεκριμένη πρόσφατα καταδικασμένη στην Αγγλία εταιρεία/στελεχών της F.H Bertling για δωροδοκίες-Μίζες.]

 

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ «ΜΠΙΖΝΕΣ» Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η σημερινή αποκάλυψη είναι αφιερωμένη στην ΟΥΤΣΗ ΧΡΥΣΑ με την μεγάλη γλώσσα, του Παναμέζου ΚΑΜΜΕΝΟΥ με τα κλεμμένα!

[Εδώ Φωτογραφία κατά την τοποθέτηση του μεγάλου Μετασχηματιστή στην Σύρο τον ΙΟΥΛΙΟ του 2016 αγορασμένο από την Τουρκία από τους μιζαδόρους Γερμανούς της ΑΒΒ και μεταφερόμενος στην Σύρο από τους άλλους Γερμανούς ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ την F.H Bertling]

ΕΛΛΗΝΕΣ από δαύτους που συνεργάζονται με καταδικασμένους απατεώνες περιμένετε ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο μας;

 

Μετάφραση: «Θυγατρική της ABB κατηγορήθηκε για απάτη στην Αμερική<Την κακιά μας μοίρα περιμένω εγώ από αυτούς τους άτιμους ψεύτες, απατεώνες και προδότες, εάν δεν κάνουμε κάτι για να τους «πάρει και να τους σηκώσει»

Πρέπει να τελειώσουμε μία για πάντα με δαύτους αποδείχθηκαν άτιμοι, ψεύτες, απατεώνες και ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ξεπεράσαν όλους τους προηγούμενους κλέφτες κατά πολύ.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΗΝΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Παρό,τι παράνομο οποιαδήποτε συνεργασία Ελληνικού Δημοσίου με καταδικασμένου τελεσίδικα Εγκληματίες σαν την ΑΒΒ οι προδοτικές κυβερνήσεις της Χώρας του «παλαιού και νέου» αρέσκονται στις ΜΠΙΖΝΕΣ με τους ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ έχει έλθει η ώρα να μας πούν γιατί προτιμούν τους Εγκληματίες ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ Γερμανούς της ΑΒΒ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ «ΠΟΙΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΑΒΒ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Η Αμερικανική Επιτροπή Επιτήρησης της Κεφαλαιαγοράς SEC υποστηρίζει επίσης ότι από το 2000 έως το 2004 η ABB συμμετείχε στο Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών πετρέλαιο για τρόφιμα («Πρόγραμμα»).

Το πρόγραμμα είχε ως στόχο την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας για τον ιρακινό πληθυσμό, που αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο πλαίσιο διεθνών εμπορικών κυρώσεων μετά από την εισβολή στο Κουβέιτ από το Ιράκ το 1990. Σύμφωνα με την ABB Near East Trading Ltd., ( «ABB Ιορδανία»),

ABB Automation, ABB Industria AC Μηχανήματα και ABB Solyvent-Ventec (μαζί αναφέρονται ως το «ABB Γαλλία»), ABB AG («ABB Αυστρία»), και η ABB Elektrik Sanayi AS («ABB Τουρκία»).

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επιβεβαίωσε ότι αυτές οι θυγατρικές έχουν αναπτύξει διάφορα σχέδια για να επιστρέψουν στο Ιράκ, μέσω των θυγατρικών τους στην Ιορδανίας θυγατρική της ΑΒΒ λειτούργησε ως αγωγός για άλλες θυγατρικές της ΑΒΒ, κάνοντας τις πληρωμές ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ-ΜΙΖΕΣ για λογαριασμό τους. Ορισμένες από τις ΜΙΖΕΣ έγιναν και με την μορφή τραπεζικών εγγυήσεων και πληρωμών σε μετρητά.

Η ΑΒΒ κατέγραψε καταχρηστικά και παράνομα τις ΜΙΖΕΣ στα βιβλία της ως νόμιμες πληρωμές για υπηρεσίες για την πώληση, έξοδα διαβουλεύσεως και προμήθειες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, για τις ΜΙΖΕΣ για τις συμβάσεις των τροφίμων που λαμβάνονταν είχε ως αποτέλεσμα οι δωροδοκίες να δημιουργήσουν $ 13.5 εκατομμύρια σε έσοδα, και 3,8 εκατομμύρια $ σε καθαρά κέρδη, για την ΑΒΒ.

Σε αυτές τις σχετικές ποινικές διαδικασίες, η ABB έφθασε σε συμφωνία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ την οποία η ABB συμφώνησε να καταβάλει 19 εκατομμύρια δολάρια ως πρόστιμο ποινικών κυρώσεων.

Ομοσπονδιακό Αμερικανικό Δικαστήριο Νότιου Τέξας, Τμήματος ΧΙΟΥΣΤΟΝ Ποινική
Υπόθεση ΝΟ.Η-10- 665 

ΕΝΟΧΟΙ – ΑΠΟΔΟΧΗ 2 ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ  ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ομοσπονδιακό Αμερικανικό Δικαστήριο της Περιφέρειας της Κολούμπια

Μετάφραση: Από το 1999 και έως το 2004 η ΑΒΒ διαμέσου των Αμερικανικών θυγατρικών της και ακόμα έξη άλλων θυγατρικών της εκτός Αμερικής, προσέφεραν και πλήρωσαν δωροδοκίες σε κυβερνητικούς αξιωματούχους του Μεξικού προκειμένου να λάβουν Συμβόλαια υπό το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών Πετρέλαιο για Τρόφιμα.  

Ομοσπονδιακό Αμερικανικό Δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας του Τέξας.
Ποινική ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΟ.11-4-CR.279 Σχετικά με 2 θυγατρικές της ΑΒΒ

ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝ οι ΑΒΒεδες ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ, όπως προφανώς έκαναν και κάνουν με τους «δικούς» μας.         

Ίσως αυτός ο ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΕΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Δωδ/σου  να γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς, μιας και τους «αθωώνει» πάντα βάζοντας στο αρχείο Μηνύσεις σε βάρος τους!!! 

 

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply