Ξεπλένοντας …«νόμιμα»!!!

ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ  ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

24,500,000.00 Ευρώ «δάνεια»  Αυτοί ξέρουν…

Ο Δήμος Ρόδου δια του δημάρχου της Φωτη Χατζηδιάκου αυτού που «ψάχνει» να βρει που πήγαν τα εκατομμύρια… μαζί και το Αιολικό Πάρκο Ρόδου… ΤΩΡΑ και μέτοχος στις παρανομίες, και μάλιστα με την υπογραφή του.

Ο Δήμος Ρόδου έχει συναποφασίσει με τους εγκληματίες πλήθος παρανομιών, υπέρογκα θαλασσοδάνεια «φορτώνοντας» την εταιρεία άνευ λόγου με ΔΑΝΕΙΟ 24.500.000,00 Ευρώ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ

Της από 31-10-2012  Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του

Δήμου Ρόδου

Αριθ. Πρακτικού:25/31-10-2012      Αριθ. Απόφασης:744/31-10-2012

ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ:  Στο θέμα αυτό στην Γενική Συνέλευση  της «Αιολικό Πάρκο Ρόδου», θέλω να γραφτεί στα πρακτικά ότι το καταψηφίζουμε διότι ουδέποτε στην Απογραφή ήρθε, αποτυπώθηκε ότι ο Δήμος Ρόδου είναι μέτοχος με τον αριθμό των μετοχών το ποσοστό στην εταιρεία και την αξία που έχει το ποσοστό αυτό. Επί πλέον φέρεται ότι σύμφωνα με την εταιρεία αυτή ο Δήμος να έχει καταβάλλει ποσό που υπερβαίνει το 1.500.000€.

Για ένα ποσό που υπερβαίνει για  1.500.000€ δεν υπάρχει καμιά εγγραφή από την έναρξη του Καλλικρατικού Δήμου και μετά. Ούτε αποτυπώνεται πουθενά.

Αυτά τα λέω σήμερα εγώ και λέω γιατί τα καταψηφίζουμε.

Ποιος είναι στα δικαστήρια;

Οι εγκληματίες και ο Δήμος Ρόδου ένεκα ζημιών λόγω των υπέρογκων ποσών δανείων άνευ λόγου, συναποφάσισαν και τις μειώσεις του κεφαλαίου της εταιρείας, παρότι εικονικό-παράνομο, πάλι σε βάρος των συμφερόντων του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ  μιας και με αυτόν τον τρόπο  μειώθηκε η αξία των μετοχών του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ στην οποία συμμετέχουν με «μαϊμού» παραστατικά και διαδικασίες των Δημοσίων Υπηρεσιών, όλα εις γνώσιν των Εισαγγελικών αρχών πριν και μετά του άνευ αντικειμένου δανείου των  24,500,000.00 Ευρώ από Ελληνική Τράπεζα αν και όλα παράνομα!!!

Σήμερα όλα αυτά τα παράνομα θαλασσοδάνεια τα εξοφλούν οι χαρατσωμένοι Έλληνες με αίμα.

ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ:  Στο θέμα αυτό στην Γενική Συνέλευση  της «Αιολικό Πάρκο Ρόδου», θέλω να γραφτεί στα πρακτικά ότι το καταψηφίζουμε διότι ουδέποτε στην Απογραφή ήρθε, αποτυπώθηκε ότι ο Δήμος Ρόδου είναι μέτοχος με τον αριθμό των μετοχών το ποσοστό στην εταιρεία και την αξία που έχει το ποσοστό αυτό. Επί πλέον φέρεται ότι σύμφωνα με την εταιρεία αυτή ο Δήμος να έχει καταβάλλει ποσό που υπερβαίνει το 1.500.000€.

Για ένα ποσό που υπερβαίνει για  1.500.000€ δεν υπάρχει καμιά εγγραφή από την έναρξη του Καλλικρατικού Δήμου και μετά. Ούτε αποτυπώνεται πουθενά.

Αυτά τα λέω σήμερα εγώ και λέω γιατί τα καταψηφίζουμε.

Ποιος είναι στα δικαστήρια;

ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ πρόκειται μόνο για μία πτυχή του καλά δομημένου και με διάρκεια οργανωμένου δικτύου εγκληματιών την ύπαρξη του οποίου γνωρίζουν με στοιχεία Εισαγγελείς όπως η Ράικου και πολιτικά πρόσωπα όπως ο υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και η σύζυγος του Τζούλη.

 

 

Η ίδια Εγκληματική Οργάνωση έχει και άλλες πολλές παράνομες δραστηριότητες στην χώρα μας και ξεπλένουν με τις βαλίτσες τα μαύρα χρήματα ανενόχλητοι, ΥΠΟ την προστασία του «συστήματος» που κυβερνούσε και κυβερνά την χώρα. 

Οι «χρονάτες» ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ των εγκληματιών στην ΡΟΔΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των προϊσταμένων των Εισαγγελικών αρχών Αρείου Πάγου, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, ειδικότερα των Εισαγγελέων Εφετών Γιώργο Κτιστάκη και Γιώργο Οικονόμου, είναι σε λειτουργία ακόμα μέχρι σήμερα!!!

Οι εγκληματίες μέρος οργανωμένου δικτύου μόλις έμαθαν ότι θα ανασταλεί η λειτουργία τους έλαβαν δάνειο 24.500.000 Ευρώ χωρίς κανένα λόγο από Ελληνική Τράπεζα. καθότι το ΕΡΓΟ της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ είχε υλοποιηθεί και λειτουργούσε παράνομα από πολύ πριν.

ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ 2009

http://www.dimokratiki.gr/arxeio/dienergite-aftopsia-sto-eoliko-parko-rodou/

Την ανάκληση της αδείας λειτουργίας του αιολικού πάρκου της εταιρείας «Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ» στη θέση Πιθανίτης στον Ατάβυρο εξετάζει πλέον η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας…. Με έγγραφο «φωτιά» που απέστειλε ο Αντιπρόεδρος της Α’ ΡΑΕ κ Θ. Πανάγος στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ Χ. Κόκκινο

Στο έγγραφο του Αντιπροέδρου της ΡΑΕ αναφέρονταν τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε Γενικέ Γραμματέα,

Οπως γνωρίζετε, η εταιρεία Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ είναι κάτοχος της υπ’ αριθμ. Δ6/Φ17.395/3473/16.07.2001 άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό εγκατεστημένης ισχύος 12 MW στη θέση Πιθανίτης του Δήμου Αταβύρου Ρόδου, Νομού Δωδεκανήσου. Σήμερα, όπως επίσης γνωρίζετε, το εν λόγω έργο έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί (διαθέτει την ανωτέρω υπό στοιχείο 2 σχετική άδεια λειτουργίας).

Κατόπιν σχετικών καταγγελιών που περιήλθαν σε γνώση της ΡΑΕ για εγκατάσταση του σταθμού σε άλλη θέση από την εγκεκριμένη, και προκειμένου η Αρχή να διερευνήσει εάν η θέση εγκατάστασης του αιολικού σταθμού είναι αυτή βάσει της οποίας εκδόθηκε η άδεια παραγωγής, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τους σχετικούς χάρτες στους οποίους αποτυπώνεται η θέση του σταθμού και οι οποίοι συνοδεύουν τις άδειες εγκατάστασης και λειτουργίας του σταθμού (διαθέσιμοι χάρτες ΓΥΣ σε κλίμακα 1:50.000 και 1:5.000), καθώς και τυχόν σχετικά ζητήματα που εντοπίστηκαν κατά την αυτοψία των υπηρεσιών σας στο πλαίσιο της διαδικασίας χορήγησης της άδειας λειτουργίας.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η ΡΑΕ προτίθεται να διενεργήσει αυτοψία προκειμένου να διαπιστώσει εάν παραβιάζονται οι όροι της εν λόγω Αδειας Παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Με εκτίμηση,

Θ. Πανάγος

Αντιπρόεδρος Α’ ΡΑΕ»

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2009 ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ» ΣΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

Οι Εισαγγελείς Εφέτες Γιώργος Κτιστάκης και Γιώργος Οικονόμου θα πρέπει να γνωρίζουν ποιοι πήραν τα εκατομμύρια ευρώ για να εξακολουθεί να λειτουργεί μία παρανομία, μία καθολική παρανομία κατά το γράμμα του Νόμου που επιβεβαίωσαν ως παρανομία οι Δημόσιες Υπηρεσίες της χώρας.

Οι ίδιοι Εισαγγελείς έβαλαν στο αρχείο πλήθος μηνύσεων σε βάρος των εγκληματιών που τους βρίσκει κανείς ακόμα και στον Παναμά με offshore εταιρείες παρότι τ. υπάλληλοι στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η ίδια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ έχει και άλλες πολλές παράνομες δραστηριότητες στην χώρα μας και ξεπλένουν με τις βαλίτσες τα μαύρα χρήματα ανενόχλητοι, πάντα ΥΠΟ την προστασία του «συστήματος» που κυβερνούσε και κυβερνά την χώρα. Αυτοί που εξουσιάζουν την Δικαιοσύνη λειτουργώντας την από την μια ως «μαγαζί γωνία» και από την άλλη εφόσον δεν «πιάνουν» τους στόχους τους ως «τρομοκρατικό μοχλό», στην ίδια «ποιοτική» γραμμή και το ΣΔΟΕ. 

Χατζησάββας Μανώλης

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply