Δυστυχῶς ὁ ἐμφύλιος ἔχει ξεκινήσει…

Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας, εδώ δίπλα στο τουϊτερ, μπορώ υπεύθυνα να σας διαβεβαιώσω ότι ο εμφύλιος εχει ήδη ξεκινήσει.

Από την μία πλευρά είναι κάτι αμόρφωτα, αγράμματα συριζογκαγκανοβλαχάκια, που κάτω από κουκούλες και ψεύτικα προφίλ, κάνουν κακή επίδειξη του πόσο ξέρουν να βρίζουν, ενώ η κωλάθρα τους έχει γίνει σουρωτήρι από τις ψωλ@ές αυτών που έκαναν κυβέρνηση.
Κι από την άλλη βρίσκεται το νοήμον κοινό.

Που, χωρίς να είναι με τον Κούλη, όπως θα τους βόλευε, ή με κάποιους από το δημοκρατικό τόξο του κώλου, τους ξευτιλίζει, τους γ@μάει με το γάντι, τους ξεμπροστιάζει και γενικώς τους ρίχνει διαδικτυακές ροχάλες στην μάπα κι’ αυτοί νομίζουν ότι βρέχει.

Είμαι στην δυσάρεστη θέση, όμως, να σας προειδοποιήσω ότι, όπως συνέβαινε ανέκαθεν, αυτός ο διαδικτυακός-προς το παρόν-εμφύλιος πόλεμος, δεν πρόκειται να τελειώσει αναίμακτα και ούτε κατόπιν εκλογών.
Χρειάζεται εκρήγορση στην καθημερινότητα και κατραπακιές ή καλύτερα κλωτσιές, σ’ όλη αυτήν την μεταλλαγμένη και γ@μημένη συριζορουφιανοκωλόφαρα.
Το φασιστικό τους προσωπείο έσκασε ήδη μύτη κι’ αν δεν τους το στραπατσάρετε, σωτηρία από δαύτους δεν υπάρχει.
Να λείπουν οι ευγένειες και …καλό βόλι!

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply