Ξεκινοῦν ἐκκαθαριστικὲς ἐπιχειρήσεις στὴν Χερσόνησο τοῦ Αἵμου (β)

Οἱ Ἀμερικανοὶ θέλουν τὸ Νότιο Τόξο δικό τους.
Νότιο Τόξο σημαίνει Βόρειος Ἤπειρος, Σκόπια, Μαυροβούνιον, Κόσσοβο, Θρᾴκη, Βουλγαρία.
Ἡ Τουρκία καὶ ἡ Μολδαβία στέκουν ἀπέναντί τους.
Συνεπῶς ἡ Ἑλλὰς πρέπει νὰ διαλέξῃ.

Ξεκινοῦν ἐκκαθαριστικὲς ἐπιχειρήσεις στὴν Χερσόνησο τοῦ Αἵμου (α)

Ἤδη κάτι «παίζεται» στὴν Κύπρο, τὴν ὁποίαν πλέον «προστατεύει» τὸ Ἰσραήλ.
Πᾶμε γιά πόλεμο;;
Ναί, πᾶμε γιὰ πόλεμο!!!

Θά τούς χώσῃ σέ πόλεμο τό Ἰσραήλ;
Τὰ εὐκόλως ἐννοούμενα παραλείπονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε καταθεση συντεταγμένων για καθορισμό Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) στο βόρειο -κατεχόμενο- τμήμα της θα προχωρήσει η Κυπριακή Δημοκρατία, ζητώντας από την παράκτια χώρα, την Τουρκία, να αρχίσουν οι συζητήσεις επί του θέματος.

πηγὴ

πηγὴ

Ἐνᾦ τὰ δικά μας πηγαινοέρχονται…
Καὶ μὲ τὸν Ἀμερικλανὸ καὶ μὲ τὸν σκιστομάτη…
…δὲν γίνεται.
Ὅποιος ἐπάτησε σὲ δύο βάρκες, τὸ ἐπλήρωσε ἀκριβά, μὲ  ἀκαριαῖο πνιγμό!

πηγὴ

Καί, ἐπίσης, εἶχε γίνη συνάντησις μὲ τὸν Νοτιοκορεάτη (Ἀμερικανὸ δηλαδή).
Ποιός; Ὁ κομμουνιστὴς καὶ ὁ ἀδελφὸς τοῦ Βορειοκορεάτου Τσίμπλας.
Ἔλα μ@υνὶ στὸν τόπο σου!!!

πηγὴ

Ἐδῶ λοιπὸν εἶναι καὶ τὸ «ζουμί» τῆς συναντήσεως Τρᾶμπ-Τσίμπλα.

Στὸ νὰ πεταχθοῦν οἱ Ῥῶσσοι ἔξω ἀπὸ τὴν Ἀλεξανδρούπολη.
(Κατ’ ἐμὲ καλῶς…!!!)

Μὲ ἕνα ἐνδιαφέρον κείμενον ἀπὸ τὴν «Ὁμάδα Ὑψηλῆς Ἀστυνομεύσεως», ποὺ …λέει πολλά, ἀποδεικνύοντας πὼς ἄρχισε τὸ μεγάλο play game (!!!), ἂς δοῦμε τὶς ἐξελίξεις στὰ ἐθνικά μας θέματα:

Το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Αμερική, η ημι -αυτονομία της Κρήτης και …οι ποσότητες ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα της χώρας μας.

Η Ελλάδα μετατρέπεται με γοργούς ρυθμούς από χώρα, σε χώρο, για όποιον αρνείται να το συνειδητοποιήσει.

Το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Αμερική, δεν είναι καθόλου τυχαίο φίλοι μας. Είναι εξαιρετικά «αναγκαστικό»!!

Το αφήγημα έως τώρα είναι ότι, η βάση της Σούδας έχει χαρακτηρισθεί ένα από τα πιο πολύτιμα κεφάλαια της Ελλάδας, και λογικό είναι, η Αθήνα να επιδιώκει να το εκμεταλλευθεί στις 17 Οκτωβρίου, μετά την αποδοχή της προσκλήσεως του κ. Τραμπ από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας στα πλαίσιο επισκέψεως εργασίας.

Όμως, είναι ακριβώς το αντίθετο για δύο λόγους:

Α-Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενεργείας (ΕΕΑΕ) ανεκοίνωσε πρόσφατα ότι από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου ανιχνεύθηκαν μικρές ποσότητες ραδιενεργείας στην ατμόσφαιρα της χώρας μας. (πληροφορίες λένε ότι η μεγαλύτερη συγκέντρωση του ισοτόπου, ρουθήνιο-106 (Ru-106) έλαβε χώρα επάνω από το Κρητικό Πέλαγος.)

Είδατε να «σηκώνεται» το θέμα στα ΜΜΕ;

Β-Τα προβλήματα που δημιουργεί η Τουρκία στους Αμερικανούς, οι σφαίρες επηροής που εξασφαλίζει η Ρωσσία «προς τα κάτω της»καί, η «τελικά φάση» στην οποία έχει εισέλθει το Μεσανατολικό, ο ενεργειακός πόλεμος κ.α επηρεάζουν στρατηγικά τα συμφέροντα της Αμερικής.

Ποιο είναι όμως το σημαντικότερο;

Το «ECHELOΝ», το ηλεκτρονικό σύστημα της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) που μπορεί να «συλλάβει» και να αναλύσει σχεδόν όλα τα τηλεφωνήματα, φαξ, e-mails, και τέλεξ σε όλο τον κόσμο, το οποίο λειτουργεί με την σύμπραξη των χωρών του αγγλοσαξονικού άξονος στον οποίον μετέχουν η Μεγάλη Βρεταννία, ο Καναδάς, η Αυστραλία, και Νέα Ζηλανδία και η δυναμική του οποίου πλαισιώνει τις ΗΠΑ, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ, εξαιτίας της αντιευρωπαϊκής τάσεως της Μεγάλης Βρεταννίας .

Αυτόν το κενό έρχεται να καλύψει η Κρήτη!!!

Η Αμερική ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ όχι να αναβαθμίσει την Βάση της Σούδας, αλλά ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Θεωρείται δεδομένη η επέκταση των αμερικανικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων, η μεγαλύτερη Αμερικανική Στρατιωτική παρουσία στο Νησί  ο μεγαλύτερος έλεγχος των πέριξ χώρων των αμερικανικών βάσεων και όλων των συστημάτων ασφαλείας στο Νησί (τα οποία θα τεθούν υπό την εποπτεία τους) υπό τον φόβο μην δεχθούν επίθεση οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Η Κρήτη πολύ σύντομα θα αποτελέσει και επίσημα, το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στον Κόσμο. Από εκεί θα συνεχίσει την εποπτεία της στην Ευρώπη. Ο έλεγχος του νησιού από την Αμερική με το πρόσχημα την ασφαλείας των αμερικανικών βάσεων θα είναι ολοκληρωτικός.

Ήδη εκατοντάδες και σε λίγο χιλιάδες Κρήτες πληρώνονται σε αμερικανικά δολλάρια επειδή άμεσα ή έμμεσα εργάζονται για τους Αμερικανούς. Οι στρατιωτικές αμερικανικές δυνάμεις στο Νησί κινούνται ελεύθερα, οι χώροι που κατέχουν και χρησιμοποιούν είναι απαγορευτικοί για την αστυνομία, την ΕΥΠ και τον ελληνικό στρατό, οι επί κεφαλής του Στρατού και της αστυνομίας και των κλιμακίων της ΕΥΠ στο νησί «εγκρίνονται» από τους Αμερικανούς κ.α..

Όλα αυτά οδηγούν συγκεκαλυμμένα σε μεγαλύτερη αυτονομία την Κρήτη.

Όλα αυτά οδηγούν στην απόσκιση της Κρήτης από την μητέρα Ελλάδα.

Ελπίζουμε οι Κρήτες, οι απόγονοι του Δασκαλογγιάνη και των άλλων οπλαρχηγών, οι σταυραετοί της Λευτεριάς του ‘21, οι απόγονοι των Μινωιτών, να μην το επιτρέψουν .

Ὁμάδα Ὑψηλῆς Ἀστυνομεύσεως
(ἡ δύναμις τῆς κοινῆς γνώμης
[email protected])

Ἐχθὲς στὰ «Παραπολιτικά» – σὲ συζήτηση γιὰ τὴν ῥαδιενέργεια ποὺ ἀνιχνεύθη στὸν ἑλλαδικὸ χῶρο – κάποιος καθηγητὴς εἶπε ὅτι τὸ Ῥουθήνιο χρησιμοποιεῖται γιὰ ἰατρικοὺς λόγους καὶ ἴσως νὰ ἔχῃ γίνη κάποια κλοπὴ καὶ ἔτσι νὰ ἔχῃ διαχυθῆ στὴν ἀτμόσφαιρα.

Ἀφησε δὲ ἀνοικτὸ τὸ ἐνδεχόμενο νὰ εἶναι καὶ δολιοφθορὰ ἀπὸ τζιχαντζιστές….

(Ξέρει κάποιος τό ὄνομα τοῦ καθηγητοῦ κι ἂν ζῇ ἀκόμη;)

Γιατὶ ὁ Ζαφειρόπουλος, δικηγόρος τῶν Παραπολιτικων ἐφονεύθη λίγες ὧρες πρίν..

Μαντὼ Πεῤῥάκη

Η Tesla, σύμφωνα με αναφορές που υπάρχουν στον διεθνή τύπου, έχει εκδηλώσει την επιθυμία να εμπλακεί στο συγκεκριμένο project της συναρμολογήσεως, που θα είναι το 2ο σημείο στην Ευρώπη, μετά από αυτό που έχουν οι Αμερικανοί στην Γερμανία 

πηγὴ

Σαφέστατα καὶ καλὰ κάνουν ῥὲ καραγκιόζη Ποῦτιν οἱ Ἀμερικανοί. Τί; Ἐσύ θά ἔχῃς τό μονοπώλιο;
Ἔχουμε κι ἐμεῖς ὀρυκτὰ (φυσικὸ ἀέριο καὶ πετρέλαιο), γιὰ νὰ προμηθεύσουμε ὁλόκληρον τὸν πλανήτη.

πηγὴ

Εἶναι τόσο …«θερμές» οἱ σχέσεις Ῥωσσία καὶ Κίνας (ἀκόμη), ποὺ …ἀλληλολιβανίζονται μὲ κάθε πρόσχημα!!!

πηγὴ

Ὄξωωω ῥὲ καριόλια, σκατοκομμούνια, ποὺ θέλετε νὰ μᾶς κάνετε ὅλους ἐντελῶς χάλια ποιοτικῶς, ἀλλὰ καὶ πτωχομπινέδες τῶν 20 εὐρῶ μηνιαίως…

πηγὴ

Ἀρχίζουν φυσικὰ νὰ πέφτουν τὰ προσωπεῖα σιγὰ σιγὰ καὶ φαίνεται, ξεκάθαρα πλέον, τὸ ποιὰ πράγματι εἶναι ἡ Ῥωσσία τοῦ Ποῦτιν καὶ τὰ ἀφεντικά της (λευκὴ ἀδελφότης), ποὺ τόσα χρόνια γράφουμε σχετικῶς.

Τὸ κακὸ μὲ ἐμᾶς εἶναι πὼς δὲν ἔχουμε πολιτικοὺς γιὰ νὰ παίξουν τὸ «παιχνίδι» πρὸς ὄφελος τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ καὶ τὰ χαρίζουν ὅλααα στὸ ἑβραιοχριστιανικὸ ἐνεργειακό-οἰκονομικο-πολιτικὸ νεο-Βυζάντιο, τῶν ὁβριῶν (Η.Π.Α.) ποὺ στήνεται στὴν περιοχή μας.

Εἶναι φυσικὰ καὶ τόσο …«καλή» ἡ «ἐθνική μας κυβέρνησις», ποὺ πάει δίπλα δίπλα μὲ τοὺς Ῥωσσο-Κινέζους.
Ὁ νομικὸς κόσμος ὅμως τάσσεται μὲ τὴς Η.Π.Α..

πηγὴ

πηγὴ

πηγὴ

Μεγάλος ὁ Πόλεμος, ποὺ ἀρχίζει σιγὰ σιγὰ νὰ παίρνῃ σάρκα καὶ ὀστᾶ καὶ στὴν Ἑλλάδα…

Ἡ πρώτη «ῥελάνς»-ἀπάντησις τῆς Ῥωσσίας, στὴν ἔνταξη τῆς Ἑλλάδος στὸ ἇρμα τοῦ Τρᾶμπ.
Ἐκεῖ ποὺ ἦσαν σύμφωνοι μὲ τοὺς Τούρκους, γιὰ τὴν ἐπέμβαση ἐναντίον τῶν Κούρδων, ξαφνικὰ στηρίζουν τοὺς …Κούρδους τοῦ Ἰρὰκ (τοὺς ὁποίους, ἀπροσδόκητα, μία ἑβδομάδα πρὶν «ἐπούλησαν» οἱ Ἀμερικανοί!!!)

Ο υπουργός Πετρελαίου Τζαμπάρ αλ Λουαϊμπί, χαρακτήρισε «ωμή παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις του Ιράκ […] τις ανεύθυνες δηλώσεις […] εκ μέρους ξένων εταιρειών σχετικά με την πρόθεσή τους να συνάψουν πετρελαϊκές συμφωνίες με άλλους συμβαλλομενους στο Ιράκ χωρίς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να έχει γνώση επ’ αυτών».

πηγὴ

Χὰ χὰ χά…
Ἀσύληπτα τεράστιο τὸ παιχνίδι πιά…
Οἱ ὁβριοὶ παίζουν πάραααα πολὺ καλὰ τὸ παιχνίδι τῆς «διαιρέσεως».
Σὲ λίγο θὰ εὑρεθοῦν ὅλοι ἐναντίον ὅλων ἐκεῖ κάτω, στὴν Μέση Ἀνατολή.
Τῆς π@υτάνας λέμε;
Σκάκι στὸ σκάκι…

Ένας σύμμαχος των ΗΠΑ στην Βαγδάτη επιτίθεται εναντίον ενός άλλου συμμάχου των ΗΠΑ στο Κουρδιστάν χρησιμοποιώντας αμερικανικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων Abrams Μ1-Α2, που πληρώθηκαν με δολλάρια των Αμερικανών φορολογουμένων. Και το κάνουν κάτω από τα άγρυπνα μάτια μη επανδρωμένων αεριωθούμενων των ΗΠΑ και των μαχητικών αεροπλάνων του συνασπισμού, τα οποία συνεχίζουν να ελέγχουν τον ουρανό πάνω από το Ιράκ.

πηγὴ

πηγὴ

Ἐλαχίστους μῆνες ἔχουμε πλέον καιρό, γιὰ νὰ προκαλέσουμε τὴν Τουρκία νὰ μᾶς ἐπιτεθῇ (καὶ νὰ τὴν διαλύσουμε!).

Μετά…
…τὴν π@υτσίσαμε…!!!
(Θὰ φθάσουν οἱ Τοῦρκοι στὰ Ἑξαμίλια τῆς Βορείου Ἠπείρου…!!!)

πηγὴ

πηγὴ

Πατοῦν ὁλοκληρωτικῶς πλέον πόδι οἱ Ἀμερικανοὶ στὴν Ἀλεξανδρούπολη (πετώντας ὁλοσχερέστατα πλέον τοὺς Ῥώσσους ἀπὸ τὴν περιοχή)!!!

Kοντά σε deal στον Πλωτό Σταθμό Υγροποοιήσεως Φ. Αερίου Αλεξανδρουπόλεως η αμερικανική Tellurian Energy και η βουλγαρική ΒΕΗ

πηγὴ

πηγὴ

Ασκηση Άρτεμις: «Εχθρός του ΝΑΤΟ η Τουρκία» για πρώτη φορά στην ιστορία του.!!!!! Δεν έχει ξαναγίνει σε άσκηση το ΝΑΤΟ να θεωρεί ότι ένα κράτος μέλος, όπως η Τουρκία, να είναι πιθανός εχθρός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει τούρκος Στρατηγός για την άσκηση ΑΡΤΕΜΙΣ [Artemis Strike].

πηγὴ

Ἀ.Ἑ.

προηγούμενον:

Ξεκινοῦν ἐκκαθαριστικὲς ἐπιχειρήσεις στὴν Χερσόνησο τοῦ Αἵμου (α) 

Συνέχεια αὔριο στό:

Ξεκινοῦν ἐκκαθαριστικὲς ἐπιχειρήσεις στὴν Χερσόνησο τοῦ Αἵμου (γ)

Ξεκινοῦν ἐκκαθαριστικὲς ἐπιχειρήσεις στὴν Χερσόνησο τοῦ Αἵμου (δ)

 

Leave a Reply