Ψηφοφόροι στὰ ἄκρα, Ἐθνικὸς Κίνδυνος πρὸ τῶν πυλῶν

Ὁ Μεγάλος Ἐθνικὸς Κίνδυνος

Η αύξηση των άκρων συνδέεται με την ύφεση. Για κάθε 1% ύφεση, αυξάνονται κατά 1% τα πολιτικά άκρα.
Η διαρκής απογοήτευση του Ελληνικού λαού από τα συνεχή ψέματα των αριστεροδεξιών πολιτικών θα οδηγήσει περαιτέρω τους Έλληνες στη στήριξη των άκρων. Αριστερών και δεξιών άκρων.
Οι Έλληνες απογοητεύονται διαρκώς από τα ασύστολα ψεύδη και τις απίστευτες υποσχέσεις οι οποίες δίνονται από τους Έλληνες αριστεροδεξιούς πολιτικούς. Έτσι φουσκώνουν τα άκρα, τόσο τα αριστερά όσο και τα δεξιά: όσο πιο πολλές κυβιστήσεις πραγματοποιούνται τόσο πιο πολύ θα αυξάνονται τα άκρα.

Όσο οι πολίτες βλέπουν τους πολιτικούς ταγούς να πραγματοποιούν κυβιστήσεις, όσο βλέπουν τους πολιτικούς να διαβιούν πολυτελή τρόπο διαβιώσεως (αντίθετο με αυτά που πρεσβεύουν οι ιδεολογίες όπως οι πολιτικοί τις παρουσιάζουν στον Ελληνικό λαό), όσο διαμορφώνεται εμφυλιοπολεμικό κλίμα, τόσο ο λαός, η μάζα των ψηφοφόρων, που είναι πιο επιρρεπής στον λαϊκισμό, θα κατευθύνεται στα άκρα.

Σωτήρης Ν. Καμενόπουλος
Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Κρήτης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply