Χάθηκε μία …«παράπλευρος ἀπώλεια»

Αυτή πάλι, που «πάταγε» σε δύο βάρκες, μπορεί να μείνει χωρίς το ένα πόδι.
Είναι, λέει, νομική εκπρόσωπος αντιεξουσιαστών αλλά και σύμβουλος στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως.

Τώρα είναι παράπλευρη απώλεια…

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ. Μωρέ κράχτε την και πάρτε της πατερίτσα.

Περί υπονόμων…

Διαβάστε το παρακάτω προσπαθώντας να μην κάνετε εμετό.

 

Υπερασπίζεται τους «αντιεξουσιαστές» (τους συνειδητούς ρουφιάνους της ΚΥΠ και τους λοιπούς παρατρεχαμένους τους δηλαδή) και παράλληλα δίνει διαλέξεις στην ΓΑΔΑ και σουλατσάρει κοτζάμ σύμβουλος μέσα στα Υπουργεία του κακού Κράτους. Κάνει κήρυγμα ηθικής σε διευθυντές οίκων ανοχής δηλαδή. Ελπίζουμε με το αζημίωτο. Λέτε, εκτός από «αλληλέγγυα», να τυγχάνει και τόσο αφελής η κυρία;

Είναι νομική εκπρόσωπος αντιεξουσιαστών και σύμβουλος στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως

Δραματικές στιγμές για την δικηγόρο που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα.

Τραυματίσθηκε στο πόδι από φωτοβολίδα αναρχικών στα επεισόδια του Πολυτεχνείου το Σάββατο το βράδυ

Το επόμενο 48ωρο
θεωρούν οι ιατροί του Ευαγγελισμού ιδιαίτερα κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας της δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά που τραυματίσθηκε στο πόδι από φωτοβολίδα αναρχικών στα επεισόδια του Πολυτεχνείου το Σάββατο το βράδυ. Κι αυτό γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος ακρωτηριασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για ναυτικού τύπου φωτοβολίδα, η φλόγα της οποίας –δεν μπόρεσαν να την σβήσουν οι αστυνομικοί- προκάλεσε εσωτερικά εγκαύματα ενώ μέσα στο πόδι της φέρεται να άνοιξε και το μικρό «αλεξίπτωτο» που έχουν αυτού του τύπου οι φωτοβολίδες. Η κυρία Τσουκαλά είχε σπεύσει στο σημείο από ενδιαφερον για την πορεία των επεισοδίων και για τον κίνδυνο που θα μπορούσαν να διατρέξουν οι αναρχικοί.

Η τραυματίας είναι νομικός εκπρόσωπος γνωστών αντιεξουσιαστών και μάλιστα είχε συμμετάσχει σε συνεντεύξεις Τύπου προ κειμένου να δοθούν εκπαιδευτικές άδειες σε αναρχικούς που η δράσης τους είχε συσχετισθεί παλαιότερα με την «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» ή με ληστείες στο Βελβεντό κλπ.

Η κυρία Τσουκαλά είναι και σύμβουλος του Υπουργείου Δημόσιας Τάξεως (είχε διορισθεί το 2016 αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ) του συγκεκριμένου υπουργείου) ενώ είχε προχωρήσει σε διαλέξεις στις σχολές της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα έχει προχωρήσει σε δηλώσεις ότι «υπάρχει πολύ βεβαρημένο ιστορικό αυταρχισμού στους κόλπους της αστυνομίας, δεν έχει ποτέ συντελεσθεί πραγματικά η λεγόμενη αποχουντοποίηση». Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα κείμενο των αντιεξουσιαστών σχετικά με τον τραυματισμό της δικηγόρου. Το περιστατικό αυτό παρακολουθεί και διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή η ΕΛ.ΑΣ.

πηγὴ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Χάθηκε μία …«παράπλευρος ἀπώλεια»

Leave a Reply