Φοροδιαφεύγοντες οἱ συνεργάτες τοῦ δημάρχου Ῥόδου;

Για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ στο κακουργιοδικείο Πειραιά οι συνεταίροι σου Δήμαρχε Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, και είναι μόνο η αρχή…!

Ο Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Αβραντίνης και Αντιπρόεδρος Μιλτιάδης Βάγγερ της εταιρείας Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ στην οποία μετέχει ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ με εικονικές πράξεις, για τις οποίες Εισαγγελείς έχουν γίνει πλούσιοι.

Οι Αβραντίνης και Βάγγερ έχουν παραπεμφθεί να δικασθούν στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά τον Ιούνιο του 2018 μετά από πολλές αναβολές, για κακουργηματική υπόθεση φοροδιαφυγής που αφορά τη μην απόδοση του ΦΠΑ και την παρακράτηση φόρων κατά συρροή υπό την ιδιότητα τους ως διαχειριστές της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου (ΝΕΛ), που ως γνωστό «έφαγαν» από τους μικρομετόχους της λαϊκής βάσεως εταιρεία ΝΕΛ ΑΕ στην Λέσβο.

 

Ως γνωστόν, τόσο ο Ιωάννης Αβραντίνης, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κατά το Αμερικανικό Δικαστήριο, όσο και ο υπάλληλος της Περιφέρειας Ανατολική Μακεδονίας και Θράκης Μιλτιάδης Βάγγερ, από το πουθενά μας προέκυψαν πολυεκατομμυριούχοι αγνώστου πηγής προελεύσεως των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που φέρονται να έχουν επενδύσει στην χώρα μας μέσα από πλήθος υπερακτίων-Offshore εταιρειών «γνωστές» από τα σκάνδαλα όπως ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, τα έγγραφα ΠΑΝΑΜΑ κλπ., ξεπλένοντας με αυτό τον τρόπο τα μαύρα χρήματα που κατέχουν, άγνωστο πώς.

Θα έλθει όλων η σειρά, με τον ένα ή άλλο τρόπο, λίγο υπομονή…!!!

 

ΔΗΜΑΡΧΕ ΡΟΔΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ;  Τώρα και ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ των πλοίων της ΑΝΕΛ ΑΕ, των συνεταίρων σου Αβραντίνη και Βάγγγερ στην ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ  μετά την ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

Σε πλειστηριασμό το «Αίολος Κεντέρης Ι» για 4,5 εκατ. ευρώ βγαίνει στις 6 Δεκεμβρίου 2017 και μάλιστα σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό. 

Το πλοίο ανήκε στη ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ των καταδικασμένων Ιωάννη Αβραντίνη και Μιλτιάδη Βάγγερ και έχει κατασχεθεί από την Τράπεζα Πειραιώς. 

Όλα αυτά μετά την Κακουργηματική ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ που θα εκδικασθεί στο κακουργιοδικείο Πειραιά, η υπόθεση σε βάρος των συνεταίρων του Δήμου Ρόδου, και είναι μόνο η αρχή…!

Ο Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Αβραντίνης και Αντιπρόεδρος Μιλτιάδης Βάγγερ της εταιρείας Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ στην οποία μετέχει ο ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ με εικονικές πράξεις, για τις οποίες προφανώς Εισαγγελείς έχουν γίνει πλούσιοι, εξού και ο λόγος λειτουργίας μίας παράνομης δραστηριότητας.

Τόσο ο Αβραντίνης όσο και ο Βάγγερ έχουν παραπεμφθεί να δικαστούν στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά τον Ιούνιο του 2018 μετά από πολλές αναβολές, για κακουργηματική υπόθεση φοροδιαφυγής που αφορά τη μη απόδοση του ΦΠΑ και την παρακράτηση φόρων κατά συρροή υπό την ιδιότητα τους ως διαχειριστές της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου (ΝΕΛ), που ως γνωστό «έφαγαν» από τους μικρομετόχους της λαϊκής βάσης εταιρεία ΝΕΛ ΑΕ στην Λέσβο ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ:

Ως γνωστόν, τόσο ο Ιωάννης Αβραντίνης, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κατά το Αμερικανικό Δικαστήριο, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΔΩ:

[Αρχείο]

όσο και ο υπάλληλος της Περιφερείας Ανατολική Μακεδονίας και Θράκης Μιλτιάδης Βάγγερ ο οποίος από το πουθενά μας προέκυψε πολυεκατομμυριούχος αγνώστου πηγής προελεύσεως εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που φέρονται να έχουν επενδύσει στην χώρα μας μέσα από πλήθος υπερακτίων-Offshore εταιρειών «γνωστές» από τα σκάνδαλα όπως ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, τα έγγραφα ΠΑΝΑΜΑ κλπ., ξεπλένοντας με αυτό τον τρόπο τα μαύρα χρήματα που κατέχουν, άγνωστο πως.

Σχετικά αρχεία ΕΔΩ:

1.

 

2.

 

 

3.

 

4.

 

Χατζησάββας Μανώλης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply