ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ORAC
ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟ
ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Γαρύφαλλα ½ κουταλάκι 7.861
Κανέλλα ½ κουταλάκι 6.688
Ρίγανη ½ κουταλάκι 5.000
Κακάο (σκόνη) 1 κουταλάκι 4.250
Κιτρινόριζα ½ κουταλάκι 3.975
Κύμινο ½ κουταλάκι 1.920
Μαιδανός ½ κουταλάκι 1.850
Βασιλικός (ξηρὸς) ½ κουταλάκι 1.689
Κάρυ ½ κουταλάκι 1.213
Εστραγκόν 1 κουταλάκι 777
Πιπερόριζα ½ κουταλάκι 725
Μουστάρδα (σπόροι) ½ κουταλάκι 725
Μέντα (φρέσκη) 1 κουταλάκι 700
Μαύρο πιπέρι ½ κουταλάκι 688
Θυμάρι (φρέσκο) ½ κουταλάκι 688
Μαντζουράνα ½ κουταλάκι 675
Τσίλι σκόνη ½ κουταλάκι 546
Κορίανδρος (φρέσκος) 1 κουταλάκι 510
Βασιλικός (χλωρὸς) 1 κουταλάκι 481
Πάπρικα ½ κουταλάκι 450
Σκόρδο ½ κουταλάκι 168
Ἀποποίηση εὐθύνης
Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.