Τσούζει πολύ ἡ Κερατέα;

Δὲν ξέρω… Ἐρωτῶ…

Φαντάζομαι ὅμως πὼς πρέπει νὰ τσούζῃ πάρα πολύ!!!! Ἔως καὶ τὸ in.gr  ἔπιασε τὴν ἐνασχόλησι του μὲ τὰ πεπραγμένα καὶ μὴ τῆς περιοχῆς…

Μᾶλλον ξεκίνησε ἡ τακτική ὑποχώρησις…. Ἢ ἡ ὑποχώρησις τακτικῆς;

Δὲν γράφουν κάτι κακό γιὰ τὸν Παπουτσή! Πῶς θὰ μποροῦσαν ἄλλως τε; Παπουτσής εἶναι αὐτός! Βασικὰ δὲν γράφουν τίποτα γιὰ τὸν Παπουτσή! «Ἀθῶος» ὁ ἔνοχος!!!

Τσιμπᾶνε μόνον λίγο, πολύ λίγο τὸν Ῥαγκούση, τὴν Μπιρμπίλη καὶ τὴν πρωθυπουργάρα μας!! Λίγο ὅμως… Διότι αὐτοὶ δὲν εἶναι γιὰ μεγάλα τσιμπήματα!!

Καὶ μετὰ ἀραδιάζουν τὰ ὅσα πρέπει νὰ γίνουν… Εὐγενέστατα ὅμως!!! Δίχως κραυγὲς καὶ θυμούς! Μὲ τὸ γάντι!

Αὐτὴ βρὲ εἶναι δημοσιογραφία! Τοῦ γλύφτειν! Μόνον αὐτή!

Νὰ τὴν χαίρεστε!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Τὰ ὅσα θὰ ἔπρεπε μᾶς τὰ γράψατε… Τὰ ὅσα κουκουλώνετε θὰ τὰ βγάλετε στὴν φόρα; Ἢ ὄχι;

Να προχωρήσει η Ελλάδα πέρα από τη λογική των ΧΥΤΑ καλεί η Κομισιόν

Η υγειονομική ταφή, που είναι η έσχατη λύση, θα πρέπει να θεωρείται από το κράτος-μέλος η λιγότερο επιθυμητή, είπε ο επίτροπος   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ)
Αθήνα

«Θα πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει και πέρα από αυτή την επιλογή διαχείρισης αποβλήτων, να ξεφύγει από τους ΧΥΤΑ και ΧΥΤΥ και να φτάσει σε πιο σύγχρονες μεθόδους που βασίζονται στην ανάκτηση και την ανακύκλωση» δήλωσε ο επίτροπος Περιβάλλοντος Γιάνεζ Ποτότσνικ, ο οποίος  την Πέμπτη και την Παρασκευή θα βρίσκεται την Αθήνα και θα έχει συναντήσεις με την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, ο επίτροπος Περιβάλλοντος εξήγησε ότι «η πρόληψη των απορριμμάτων είναι η πιο επιθυμητή λύση, μετά έρχεται η ανακύκλωση, η επαναχρησιμοποίηση και άλλοι τρόποι ανάκτησης, και σε ενεργειακό επίπεδο, με τελευταία και έσχατη λύση την υγειονομική ταφή».

Ο κ. Ποτότσνικ τόνισε ότι η «η υγειονομική ταφή, που είναι η έσχατη λύση, θα πρέπει να θεωρείται από το κράτος-μέλος η λιγότερο επιθυμητή» και προέκρινε τη διαλογή στην πηγή, ως την «πιο επιθυμητή», φθηνή και εύκολη μέθοδο διαχείρισης των απορριμμάτων.»

Ο επίτροπος συμπλήρωσε ότι τυχόν δημιουργία νέων χώρων υγειονομικής ταφής, μπορεί να γίνει «υπό τον όρο ότι είναι έσχατη και αναπόφευκτη λύση, και στο βαθμό βέβαια που τηρούνται οι υγειονομικές προδιαγραφές για την ταφή των απορριμμάτων, με βάση την αντίστοιχη οδηγία.»

«Στην περίπτωση της Ελλάδας είναι απαραίτητο να μειωθεί η Υγειονομική ταφή και να αυξηθεί η ανακύκλωση με χωριστή αποκομιδή και διαλογή στην πηγή. Αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί ως ευκαιρία γιατί μπορεί να δημιουργήσει και θέσεις απασχόλησης σε όλη τη χώρα» κατέληξε ο κ. Ποτότσνικ.

in.gr

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply