Δέν γεννήθηκα γιά νά ζῶ σάν ΘΥΜΑ! Γεννήθηκα γιά νά ζῶ ἐλεύθερη!

Ἀγανάκτησις; Θυμός; Ὀργή;

Σέ ἀρκετούς γνωστά!

Στούς περισσοτέρους ὂμως ὂχι!

Δυστυχῶς, πολύ φοβοῦμαι πώς ἒχει δίκαιον!

Κι ὁ Σόλων ἐπίσης κι ὁ Ἀντώνης!

Αἰσθάνομαι ΘΥΜΑ!!!

Καί οὐδείς ἒχει τό δικαίωμα νά μέ κάνῃ νά αἰσθάνομαι ΘΥΜΑ!

Τό μνημόνιον τώρα ξεκίνησα νά τό διαβάζω κι ἒχω μεγάλο μέλλον ἐμπρός μου…

Ἀλλά τά παρακάτω σχόλια εἶναι σχόλια  κάθε Ἓλληνος πού ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ μέ κάθε νέα ἢ παλαιά προδοσία!

Ἡ Ἑλλάς δέν ἀνήκει σέ κανέναν ἀπό ὃλους αὐτούς τούς “διαχειριστές”!  Τούς διαρρῆκτες!   Τούς καπηλευτές!

Ἡ Ἑλλάς ἀνήκει σέ ὃποιον τήν θαυμάζει, τήν ἀγαπᾶ καί εἶναι ἀνά πάσαν στιγμή ἓτοιμος νά πέσῃ γιά τό ὂνομά της καί γιά τίς ἰδέες πού ἐκφράζει!

Εἶναι ζήτημα ἐθνικῆς ἐπιγνώσεως!

Φιλονόη

Υ.Γ.Κατεβᾶστε τό μνημόνιο καί φροντίστε νά τό μελετήσετε ὃσοι μπορεῖτε!

Εάν πράγματι το έγγραφο είναι γνήσιο τότε μόνον οι ανθέλληνες από την κούνια που τους κούναγε (ξέρετε ποίοι ανθέλληνες εννοούνται εδώ) και οι εφιαλτικοί προδότες θα υπέγραφαν τέτοιο «Μνημόνιο», και μάλιστα εν συνωμοσία σιωπής. Όσο δε για τους ανάξιους βο(υ)λευτές που ενέκριναν τέτοια παγκοσμίως πρωτοφανή εθνοκαταστροφική ενέδρα – αν έχουν συνείδηση – θα πρέπει να αυτοκτονήσουν ομαδικά ΤΩΡΑ, διότι αύριο θα είναι πολύ αργά. Ο λαός δεν είναι απαθής, όπως εκείνοι νομίζουν, κατ’ουδένα τρόπο. Απλά τώρα δεν πιστεύει στα μάτια του, είναι αιφνιδιασμένος και ψάχνεται να συνέλθει. Όσο κι αν ξεγελούν, εκβιάζουν, και τρομοκρατούν το λαό σαν Ραγιά, στο τέλος θα ξεσηκωθεί και τότε αδιακρίτως θα πατάξει όλους τους βο(υ)λευτές στο Γουδί. Διότι οι παγκοσμίως πρωτοφανείς προδοσίες της καθεστικυίας παράταξης ενός Έθνους επίσης προκαλούν παγκοσμίως πρωτοφανείς ριζοσπαστικές καθεστωτικές αλλαγές που πάντα αποκλείουν πισωγυρίσματα. Συνεπώς οι μαζικές εκτελέσεις είναι στο εδεσματολόγιο της επερχόμενης Επανάστασης, και ουδείς πολιτικός θα γλιτώσει το τομάρι του τότε. Όσοι δε ξεφύγουν και κρυφτούν στο εξωτερικό θα υποφέρουν τα πάνδεινα μαζί με τις οικογένειές τους. Διότι οι Έλληνες του εξωτερικού – ναι, αυτοί που μεταπολεμικά ξεπουλήθηκαν ως μετανάστες για 1500 δολάρια το κεφάλι – τους περιμένουν. Κι αν οι εθνο-δημοπράτες θελήσουν να παίξουν κρυφτούλι σε οποιαδήποτε γωνιά της οικουμένης, μόνο που θα κάνουν το κυνήγι τους πιο δελεαστικό. Ο 21ος αιώνας μας έχει ήδη εξοικειώσει στην ταχεία πληροφόρηση και σε ταξίδια-αστραπές. Φευ, αλί, και τρισαλίμονο στους αποπειρώντες να διαφύγουν της δικαίας μάνητος ενός Έθνους. Ω, παντέρημοι! Δεν θα προλαβαίνουν να τρέχουν και να μασκαρεύονται παντού για πάντα. Στο τέλος θα εξοντωθούν οικτρά. Άλλως τε το «έγραψαν» οι ίδιοι στο ριζικό τους να αφήνουν πίσω τους γλοιώδη ίχνη ως φυσική συνέπεια της ιταμότητάς τους. Μέχρι και κάποια μέλη των οικογενειών τους – αηδιασμένα κι εξουθενωμένα – μπορεί να τους παραδόσουν στους διώκτες τους οι οποίοι θα τους ακολουθούν σαν ιχνηλάτες σαλιγκαριών, ή ακόμα και να τους σκοτώσουν (!?) σε ενδο-οικογενειακές συνωμοσίες, που όμως θα είναι μάταιες απόπειρες αποτίναξης του ζυγού του μιάσματος που θα φέρουν ως συγγενείς. Αυτό λέγεται Νέμεσις.

Παρακαλώ προωθήσετε, διαβάσετε, και φυλάξετε σε αρχείο για περαιτέρω μελέτη το «Μνημόνιο».

Με εκτίμηση από την Αυστραλία,

Πολύδωρος

“ΑΝ  ΑΠΟ  ΑΒΛΕΨΙΑ  ΔΙΚΗ  ΣΑΣ  (ΔΗΛ.  ΣΥΝΕΠΕΙΑ  ΤΗΣ  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ)  ΠΑΘΕΤΕ  ΔΕΙΝΑ ΜΗΝ  ΜΕΜΦΕΣΤΕ  ΤΟΥΣ  ΘΕΟΥΣ,  ΓΙΑΤΙ  ΣΤΟΥΣ  ΗΓΕΤΕΣ   ΣΑΣ  ΔΙΝΟΝΤΑΣ  ΜΟΝΟΙ  ΣΑΣ  ΟΠΛΑ,  ΕΣΕΙΣ  ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ   ΜΕΓΑΛΟΥΣ  ΚΑΙ  ΕΞ  ΑΙΤΙΑΣ  ΤΟΥΤΩΝ  ΔΟΥΛΟΙ  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ   ΘΕΡΑΠΕΙΑ :

ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΗ  ΑΠΟ  ΚΟΜΜΑΤΑ,   ΚΑΙ  ΜΕ  ΜΟΝΗ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Αντ. Αντωνιάδης

ΣΥΜΠΡΑΞΗ  ή   ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  2010.

Για την ακρίβεια είναι η δανειακή σύμβαση που υπέγραψε η χώρα με τη τρόικα…. Η οποία βεβαίως κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό!!!! Ακόμα χειρότερη κι από το ίδιο το μνημόνιο…Περαστικά μας…

Κάποιος ανέβασε τη Συμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους Δανειστες εναντι 80 Δισεκατομμυριων Ευρω!

Ειναι η Διαθηκη της Ελλαδας που υπεγραψαν και που ποτε δεν προκειται να την ακουσετε απο τα μεγαλα καναλια.
Για το αρχείο σας.  Είναι τεράστιο (120 τόσες σελίδες), Αν δεν αντέχετε να το διαβάσετε, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω σχόλια  ……………

Εχουμε και λεμε λοιπον…
—σελ.119-ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το… χρέος της…(Γι’ αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)

—σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.

1.Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!! Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος—Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.

1Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο—

σελ΄121.παραγρ.5

Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

—Σελ 123

Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.

—Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5…

Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης(χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης? ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο? ούτε ψήφιση στή βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)

—σελ 123,παράγραφος 5…

Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στης Αγγλίας!!!

—–Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!

Με λιγα λογια θα μας παρουν και τα σ….. Θα τους αφησουμε ???
http://rapidshare.com/files/404987182/Greece-IMF.pdf
Φιλικη παρακληση, Στειλτε το αρχειο μεσω email σε ολους τους γνωστους, φιλους και συγγενεις σας.

Δειξτε το στην οικογενεια σας, τυπωστε το αν θελετε. Το “ΑΠΟΡΡΗΤΟ” (?)  αυτο μνημονιο δεν πρεπει να χαθει καπου στο δρομο, οπως συνηθως γινεται .

Σόλων.

σύμβασις δανειακῆς διευκολύνσεως

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply