Ἡ στρατηγική τῆς φοροκάρτας!

Έχουμε ασχοληθεί με το θέμα για πάνω από έξι μήνες, όχι μέσα από θεολογική οπτική αλλά πιο τεχνοκρατικά. Οι εξελίξεις δικαιώνουν τις θέσεις μας γιατί πολύ απλά η στρατηγική είναι απλή και εύκολη στην αποκωδικοποίηση της. Η ταύτιση της κάρτας του πολίτη (φοροκάρτα) με τον αντίχριστο είναι επικίνδυνη και τελικά θα αποβεί υπέρ της κάρτας.
Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Όπως είχαμε πει στο “ Big Brother – η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρατο σύστημα θα επιστρατεύσει όλα τα εργαλεία του συγχρόνου μάρκετινγκ για να μας πείσει (ή να μας αναγκάσει) να παραλάβουμε την νέα κάρτα. Γιατί θέλει να μας πείσει; Μα για να έχουμε το δικαίωμα της επιλογής, όπως είναι δικαίωμα και του ποντικού να μπαίνει στην ποντικοπαγίδα για να πάρει το τυρί. Αν δεν προσπαθούσε να μας πείσει αλλά να μας αναγκάσει τότε η αντίδραση μας θα ήταν απρόβλεπτη. Το σύστημα όμως δεν θέλει απρόβλεπτες καταστάσεις, θέλει να δημιουργήσει μια “ μαγιά” κατόχων της φοροκάρτας, της τάξεως του 5-10% για να ξεκινήσει το κίνημα.
Δεδομένο Α’. Το σύστημα δεν είναι τεχνικά έτοιμο για την χρήση της κάρτας από το 100% των καταναλωτών. Χρειάζεται ένα δείγμα χρηστών για να δοκιμάσει τις υποδομές και να εξασφαλίσει σταθερότητα λειτουργίας. Αν ρισκάρει σε καθολική συμμετοχή καταναλωτών τότε το σύστημα θα μπλοκάρει και τελικά θα αυτο-δυσφημιστεί. Η μετάβαση από το αρχικώς επιθυμητό 5-10% στο 100% πρέπει να γίνει χωρίς τεχνικά προβλήματα. Η διόγκωση του πλήθους των κατόχων θα είναι σπειροειδής συναρτήσει χρόνου.
Δεδομένο Β’. Το σύστημα είναι προπαγανδιστικό σε κάθετο επίπεδο, ελέγχει κυβερνήσεις, ΜΜΜΕ, δημαγωγούς και κομματόσκυλα. Ξέρει επομένως ότι θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση από τον κόσμο για την φοροκάρτα αλλά δεν ενδιαφέρεται για το πλήθος αυτών που θα αντισταθούν. Ενδιαφέρεται να δημιουργήσει ξενιστές που θα προωθήσουν και θα αναπτύξουν την πυραμίδα της φοροκάρτας. Αυτοί οι ξενιστές μπορεί να είναι διαφόρων τύπων.
α΄ Ξενιστές του εγχειριδίου τρόπου ζωής (Ε.Τ.Ζ.- life style). Ήδη πρόσφατα σε μια νεανική εκπομπή, η πανέμορφη κατά τα άλλα Δέσποινα Καμπούρη, δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ της φοροκάρτας, σε μια ανύποπτη στιγμή που δεν την ρώτησε κανένας. Γιατί; Μα για να περάσει το μήνυμα στους νέους ότιείναι τρέντι να έχεις την κάρτα, γλυτώνεις ταλαιπωρία κλπ κλπ. Εξάλλου τόσες κάρτες έχεις, σιγά τα ωά, είσαι εξοικειωμένος και μην ξεχνάς, είσαι νέος και μπλα μπλα…“ . Δεν την κατηγορώ την κυρία, μπορεί να παρασύρθηκε, να καθοδηγήθηκε ή πραγματικά να το πίστευε αλλά η ουσία είναι ότι τάχθηκε υπέρ της φοροκάρτας.
Αυτοί οι ξενιστές μπορεί να είναι αρχικά λίγοι αλλά πρέπει να μπουν στο σύστημα για να δημιουργήσουν τους ξενιστές τύπου β’
β’ Εμπορικές επιχειρήσεις. Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις θα βάλουν το σύστημα POS της φοροκάρτας αμέσως. Οι επιχειρήσεις αυτές ακολουθούν κατά γράμμα την προπαγάνδα του Ε.Τ.Ζ. και δεν έχουν σκοπό να χάσουν τους πελάτες τύπου  Α’.  Έτσι όμως θα καλλιεργηθεί ένα κλίμα υπεροχής αυτών των επιχειρήσεων σε σχέση με τις μικρότερες που τελικά θα οδηγηθούν και εκείνες στην τοποθέτηση των μηχανημάτων.
Για όσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις αντισταθούν υπάρχει και ο φορολογικός έλεγχος. Όποια επιχείρηση δεν τοποθετήσει το σύστημα POS θα θεωρηθεί από το υπουργείο οικονομικών ως ύποπτη φοροδιαφυγής και θα κινδυνεύει διαρκώς από ελέγχους της εφορίας. Ποιος όμως μπορεί να είναι 100% εντάξει με την εφορία; ΟΥΔΕΙΣ. Έτσι, και από φορολογικό φόβο, θα οδηγηθούν και οι μικρές επιχειρήσεις στη φοροκάρτα. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια οι μικρές επιχειρήσεις θα βάλλουν τα χεράκια τους και θα βγάλουν τα ματάκια τους, γιατί στην ουσία θα βρεθούν να είναι επιχειρήσεις με ντε-φάκτο θεωρημένες αποθήκες άρα θα βρεθούν εκτός ανταγωνισμού γιατί η Ελληνική πικρή αλήθεια είναι ότι καμία μικρή επιχείρηση δεν μπορεί να επιβιώσει εάν δεν κάνει την φορολογική της αμαρτία. Επομένως θα οδηγηθούν στην καταστροφή και την μονοπώληση της αγοράς από τις μεγάλες επιχειρήσεις.
γ’. Ιδεολογικοί ξενιστές. Αυτοί πιθανόν να εκμεταλλευτούν την πιθανή αντίδραση φανατικών εκκλησιαστικών κύκλων στην φοροκάρτα, κύκλων που θα ταυτίσουν την κάρτα με την έλευση του αντιχρίστου κλπ. Εντός όμως αυτών των κύκλων υπάρχουν πολλοί γραφικοί, έτσι λοιπόν αυτοί από υπερβάλλοντα ζήλο θα οδηγήσουν τις καταστάσεις ακριβώς εκεί που δεν θέλουν, με την ίδια τακτική που εξελέγη ο Μπουτάρης δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Αν λοιπόν καταφέρει το σύστημα να εμφανίσει μόνον τους φανατικούς Χριστιανούς ως αντιδρώντες στην κάρτα, πάλι θα επιτύχει τον αρχικό στόχο του, που όπως είπαμε δεν είναι το 100% αλλά το 5-10%, αφού θα παραλάβουν την κάρτα οι αντιεκκλησιαστικοί κύκλοι.
δ’ Ξενιστές επιβίωσης. Με το σύστημα μπόνους, μείωσης δηλαδή του ΦΠΑ για αγορές μέσω της φοροκάρτας, θα δημιουργηθεί ένα εκβιαστικό δίλημμα στους καταναλωτές, πολλοί εκ των οποίων θα λυγίσουν τελικά στο δέλεαρ των φορολογικών εκπτώσεων και θα παραλάβουν την κάρτα.  Μην ξεχνάμε ότι ζούμε και σε μια εποχή οικονομικής κρίσεως ή τουλάχιστον οικονομικής τρομοκρατίας.
Μα βέβαια η παραλαβή της κάρτας είναι προαιρετική!!! Είπαμε: το ποντίκι επιλέγει να πάει στο τυρί, το ψάρι στο δόλωμα και ο φτωχός στη φθήνια αλλά όπως λέει και ο Πλάτων “ αι ψυχαί διαλέγουν αι ίδιαι το είδος του βίου, που επιθυμούν να ζήσουν“ .  Στη σημερινή όμως εποχή δεν είμαστε ψυχές, δεν είμαστε ούτε καν άνθρωποι. Είμαστε μετρήσιμες οντότητες της στατιστικής και η “ πολιτική” είναι η τέχνη διευρύνσεως ή συρρικνώσεως του μεγέθους των στατιστικών δειγμάτων, στην ουσία δηλαδή είναι μαθηματική επιστήμη. Προς το παρόν δεν ενδιαφέρονται για το 100% μας, θα φτάσουν εκεί βάση χρονοδιαγράμματος. Αρχικά ένα 10% καλύπτει τα σχέδια τους.
Τελικά όμως η φοροκάρτα είναι ο διάβολος. Όχι από θεολογικής απόψεως αλλά είναι ο διάβολος της υποδούλωσης μας. Γιατί κάποιος θα ελέγχει τις καταναλωτικές συνήθειες μας και θα ξέρει τα πάντα για εμάς;
Όχι. Δεν θα μας παρακολουθεί απλά, θα μας κατευθύνει και εμάς αλλά και ολόκληρη τη φύση. Έστω λοιπόν ότι κάποιος καπνίζει, το τραπεζικό και φορολογικό σύστημα θα το γνωρίζει αυτό. Το ασφαλιστικό όμως κεφάλαιο δεν είναι ανεξάρτητο από το τραπεζικό, κάθε άλλο. Έτσι λοιπόν θα αυξήσει τα ασφάληστρα στους καπνιστές. “ Ας πρόσεχαν” θα πει κάποιος. Ωραία, αλλά ποιος μας βεβαιώνει ότι δεν θα αυξηθούν τα ασφάλιστρα για αυτούς που τρώνε τυρόπιτες;  Για αυτούς που δεν πίνουν γάλα; Για αυτούς που δεν τρώνε τα τρόφιμα που διανέμουν τα ίδια κεφάλαια μέω των πολυεθνικών; Ποιος μας λέει ότι δεν θα μας επιβάλλουν – ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ – συγκεκριμένο μενού;
Είμαι της άποψης ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα πάει εκεί το πράγμα. Εξάλλου υπάρχει έτοιμη η κατηγοριοποίηση των τροφίμων μέσω του codex alimentarius.  Θέλεις φίλε να φας γάλα από αγελάδα; Α! συγνώμη δεν γίνεται, θα τρως μόνον ότι λέει ο κώδικας.Θα φας το δικό μας χημικό προϊόν που μοιάζει με γάλα.  Και ποιος παράγει αυτά τα τρόφιμα; Οι ίδιοι μέσω πολυεθνικών και σε συνεργασία με τα δικά τους πολυδιαφημισμένα πανεπιστήμια. Γιαννης κερνάει, Γιάννης πίνει.
Τους έχουμε ικανούς αυτούς τους ανθρώπους να μην κατευθύνουν τις καταστάσεις σε διατροφικό φασισμό; Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα τον επιχειρήσουν τον φασισμό, δεν τίθεται αμφιβολία. Και ίσως όχι μόνο διατροφικό, όποιος ελέγχει την τροφή, ελέγχει τα πάντα. Όποιος ελέγχει την τροφή ΕΙΝΑΙ Θεός για όσους τρέφονται. Τα ιστορικά παραδείγματα δεκάδες (μάνα εξ ουρανού, Μ. Κωνσταντίνος και στενά του Ελλησπόντου κλπ). Αν τους αφήσουμε να μας ελέγξουν θα γίνουν θεοί.
Τι είναι εξάλλου ο διάβολος; Δεν είναι το τέρας με τα κέρατα και τις φωτιές. Ο διάβολος έχει φιλοσοφική υπόσταση και είναι ο εχθρός του ελευθέρου ανθρώπου. Ενάς λοιπόν ελεύθερος άνθρωπος δεν θα παραλάμβανε ΠΟΤΕ την κάρτα του πολίτη ή την φοροκάρτα ή όπως αλλιώς θέλουν να την πούνε. Η ελευθερία δεν εκβιάζεται και δεν καθοδηγείται.

Στράβων

εἰκών

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply