Δημιουργική ἀντίστασις στίς μεθοδεύσεις τῆς νέας Παγκοσμίου Τάξεως!

Ὃλοι μαζί μποροῦμε! Ἀρκεῖ νά γνωρίζουμε καί νά στοχεύουμε σωστά!

Πολύ καλή παρουσίασις ἀπό τό ἱστολόγιο τοῦ ΠΑΥΣΑΝΙΑ πού συνοδεύεται ἀπό ὀπτκό ὑλικό.

Φιλονόη.

Δημιουργική ἀντίστασις στίς μεθοδεύσεις τῆς νέας παγκοσμίου τάξεως…

με παγκόσμια ΜΗ-Συμμόρφωση!
Πολλά από αυτά τα έχουμε πει και ξαναπεί, όμως ΤΩΡΑ είναι η ΩΡΑ για εφαρμογή!
Ο φίλος μας skion προχώρησε στον υποτιτλισμό ακόμη ενός αξιόλογου ντοκυμαντέρ που αξίζει να μεταδοθεί. Στο ντοκυμαντέρ αυτό συναντούμε πολλά “κόλπα” και εργαλεία της παγκόσμιας “ελιτ” εξουσιαστών που επιθυμούν να ελέγχουν και να διατηρούν υποταγμένους τους λαούς του κόσμου. Αυτή η υποταγή συμβαίνει με πολλούς τρόπους.
Από τη μία πλευρά έχουμε τη χημική αποβλάκωση του παγκόσμιου πληθυσμού και από την άλλη πλευρά την πολυεπίπεδη προπαγάνδα.
Η χημική αποβλάκωση διενεργείται με πολλά μέσα:
-chemtrails
-εμβόλια
-χλωρίωση και φθορίωση νερού
-μόλυνση με βαρέα μέταλλα από νερό, αέρα, τροφή
-μολυσμένα τρόφιμα
-χημικά πρόσθετα
-υβρίδια και μεταλλαγμένα κ.α. (ανατρέξετε και στις σχετικές ετικέτες στο κάτω μέρος του μπλογκ)
Πέρα από τα παραπάνω, μέσω της συστηματικής προπαγάνδας, αλλά και της μυστικότητας και της γελοιοποίησης ανθρώπων και εργασιών που φανέρωναν τους σκιώδεις υποκινητές του συστήματος ελέγχου που άπλωσαν πάνω στη Γη και την ανθρωπότητα, κατάφεραν μέχρι την εποχή μας μια χούφτα οικογενειών να ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα.
Όπως επανειλλημένα έχουμε αναφέρει δεν μας ενδιαφέρουν οι θεωρίες συνωμοσίας, αλλά οι πραγματικές πληροφορίες που ξεσκέπασαν τους αληθινούς συνωμότες που διατηρούν σκλαβωένη την ανθρωπότητα μέχρι τις μέρες τούτες. Στις μέρες μας βλέπουμε μια απελπισμένη προσπάθεια αυτής της σκοτεινής ελίτ να γραπωθεί και να διατηρήσει τον παγκόσμιο έλεγχο…
Όμως το κύμα αφύπνησης και ο συντονισμός χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο εμποδίζει σοβαρά την επίτευξη του απάνθρωπου στόχου τους. Ειδικά φέτος χρειάζεται να παραμέινουμε ατσαλωμένοι στην πρόθεση μας για τη Διή μας Πραγματικότητα. Την πραγματικότητα ειρήνης, αρμονίας, ισότητας, δικαιοσύνης και ενότητας.
Απαιτείται η σύμπνοια μεταξύ όλων μας – Μη σκύβεται και μην επιτρέπεται να σας καταβάλει ο φόβος και η απελπησία που σπέρνουν συστηματικά. Πολύ απλά θα νικήσουμε. Η γνώση είναι βασικό μας εργαλείο και αυτή διανέμεται παντού. Η σοφία της καρδιάς μας είναι που μας δείχνει το δρόμο! Ατσαλώστε τη θέληση σας για τη Λαμπερή πραγματικότητα και πράξετε όσα περνούν από το χέρι σας κάθε στιγμή για να νικά το καλό, η ενότητα και η δικαιοσύνη.
Στο βίντεο που ακολουθεί μιλά ο Max Igan, μεταξύ άλλων σημείων όπως:
 • Illuminati… πέρα από τις συνωμοσίες…
 • Κεντρικές τράπεζες…στον έλεγχο τους
 • Φόροι για τις τσέπες ιδιωτών…
 • Microchip κ.α
αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο πλανήτης μας μόνο από υπερπλυθησμό δεν πάσχει, διότι όλοι μας θα μπορούσαμε να χωρέσουμε στην Αυστραλία, έχοντας από ένα στρέμμα και θα περίσευε πάλι το Κουίνσλαντ και ο υπόλοιπος πλανήτης!
Ακούγονται όλα αυτά περίπλοκα και ανίκητα για να μπορέσουν να αλλάξουν όμως αυτό δεν είναι αλήθεια. Αρκεί να πάψουμε να στηρίζουμε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα και η αλλαγή θα είναι ορατή!

ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

Τό μόνον πού χρειάζεται εἶναι μία ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΙΣ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΕΩΣ!

Κάτι ὃμως πού ἒχει ξεκινήσει ἢδη!

(Visited 22 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Δημιουργική ἀντίστασις στίς μεθοδεύσεις τῆς νέας Παγκοσμίου Τάξεως!

 1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἂς περάσουμε τά τελευταῖα διόδια « Φιλονόη καὶ φίλοι……

 2. Αυτήν την μεγαλειώδη μέρα(19-01-2011) του 21ου αιώνα ασ την απολάυσουμε όσο μπορούμε!! και ασ εχηθούμε για όλους και για άλα τα καλυτερότερα!! τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε για άυριο……
  Σας ευχαριστώ για όλα! Δεν έχω κανένα παράπονο αλώστε!!
  Έχοντας την θέληση και την γνώση ότι είμαι ένα ευτυχισμένο φωτεινό θεϊκό είναι!!
  Με αγάπη,
  Pantelisdaf
  ΕΝ ΠΑΝ – ΠΑΝ ΕΝ
  ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: (Eμείς, τα τέκνα του Διός, δοξάζουμε φεύ τον Γιαχβέ)!!! :

Leave a Reply